Trilofiotis έγραψε:Φοινικα μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει την κατάσταση στη χώρα, ΕΙΔΙΚΑ όπως προβάλλεται στο εξωτερικό, οπότε ο πήχης σου ειναι ΘΕΟΡΑΤΟΣ και έβγαλες άχρηστο το μισο ρόστερ...
Έτσι όπως ειναι τα πράγματα - εκτός απο εξαιρέσεις - αν διώξεις όλους αυτους, βια βια να πάρεις ισάξιους ή με μεγάλο ρίσκο παίχτες.
Θέλει υπομονή μέχρι να φτιάξουν λίγο τα πράγματα και μέχρι να κριθεί το ρόστερ εντελώς. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τόση απαξίωση και δεν ειναι καλό να κρίνουμε με γνόμωνα το πέρσυ.
Το μίσο ρόστερ; Γιατί, πόσους παίχτες έχουμε 10;
Για ποιά απαξίωση μου μιλάς;
Μαντούρο-Μάρτενς-Λούκας-Τζαβέλας αυτοί είπα ότι δεν μου αρέσουν και δεν κάνουν κατά την άποψή μου.
Έπαιξαν πέρυσι; Μας έλειψαν πουθενά; Φαντάζεσαι την ίδια ομάδα που ο Κλάους είπε ότι είχε πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον Λούκας μέσα; Θα είχαμε φάπες κάθε μέρα.
Για τους 3 απ τους 4 δεν παίρνω γνώμονα το πέρυσι δεν έπαιζαν καν στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά. Για τον Τζαβέλλα τι να πω εγώ, μιλάει η απόδοσή του και η συμπεριφορά του.
Υπομονή έχω, σχεδόν ιώβια.
Αλλά δεν μπορώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή να υπάρχει αυτό το πονόψυχο ''έλα μωρέ να δώσουμε στα παιδιά μια ευκαιρία ακόμα'' και μέσα στη χρονιά να μιλάμε για αμπάλια και χαμένες προσδοκίες.
Δεν βιάζομαι να πάρουμε παίχτες.
Αλλά γεγονός είναι ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 7 παιχτες με ποιότητα για να φτιάξουμε ομάδα.
Κι όταν λέω ''φτιάξουμε ομάδα'' εννοώ μια ομάδα που θα έχει στόχους πραγματικούς κι απτούς κι όχι το κλασσικό ''ένα ένα τα παιχνίδια''. Ομάδα φτιάχνεις μέσα από το κυνήγι στόχων και τις νίκες. Αλλιώς φτιάχνεις θίασο.
Έχω εμπιστοσύνη στον Άρνεσεν και στον Τudor και μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί.
Άλλους, που είναι 2 και 3 και 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν ακουμπήσει μπάλα, συγνώμη, βαρέθηκα να τους περιμένω.