Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν κοβετε τα offtopic???Το ξεσκισατε παλι...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ελειψη παπαδων ρε Σουρμε κραταμε το τοπικ ζεστο για τις οποιες υποδοχες.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

paokovios1974 έγραψε:
Ασε φιλε δε μασαω
arisk έγραψε:Μας δουλεύεις ρε φιλε; Λες οτι "ξέρουμε οτι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα ειναι καλές και οι λόγοι έχουν εξηγηθεί" και (αφού έλειπα και ειναι αδύνατον να ψάξω 150 σελίδες για να βρω ενα post που εξηγεί αυτο) σε ρωτάω πως ξέρουμε οτι θα ειναι καλές... Και μου λες "ασε φιλε δε μασάω"...;
Αφήνω τους υπόλοιπους να κρίνουν... Άλλωστε όλοι μας εχουμε την ιστορια μας και στο φόρουμ και στην Τούμπα και παντου... ;)
paokovios1974 έγραψε:Θες να μου πεις δηλαδη οτι μονο στο σπιτι σου εχεις ιντερνετ και δεν παρακολουθουσες τα τεκτενομενα του φορουμ που εισαι τοσα χρονια,εσυ δεν εισαι αυτος που δουλευε στην παε και εδινες μεταγραφικες ειδησεις?Εσυ τοτε ειχες το δικαιωμα να λες οτι θες, εξαλου εισαι καλυτερος ΠΑΟΚσης απο μενα φωναζεις πιο πολυ στο γηπεδο και...παντου γεια σου ρε ΠΑΟΚαρχη με την μεγαλη ιστορια.
Αρχικά ξεκίνησες να μαλωνεις μόνος σου χωρίς λόγο, χωρίς ούτε κάν αφορμή... Απλά ρώτησα απο που ξέρουμε οτι θα κάνουμε μεταγραφές και θα είναι και καλές μεταγραφές. Που είναι το περίεργο ακόμη δεν καταλαβαίνω... Μάλλον είχες τι μύγα και μυγιαστηκες, γιατί λόγω τιμής δεν είχα κακή πρόθεση...

Ένα συνέχεια στην εύλογη απορία μου, απαντας πολλές με ανακρίβειες...
Αρχικά, εννοείται πως δεν παρακολουθούσα το φόρουμ στις διακοπές μου, θα ήμουν ανωμαλος αν στο Πηλιο, κάτω απο το χιλιοχρονο πλάτανο της Τσαγκαράδας (και Βέβαια Μακρυνιτσα, Πορταρια, Χορευτό, Ζαγορα, ΑηΓιαννη, παντού :D ) διάβαζα το σημερινό paokmania... Αν έγραφε κανας olivares δεν θα ξεκολλουσα, ενδεχομένως ή εστω κανας aparadektos να δίνει κουιζακια, ο alekakious να παρεμβαίνει που και που με τρέλα, ο zorro να μεταφέρει την τρέλα του για την ομαδα, ο teacher να παίζει "μπακοτερμα" το φόρουμ και πολλοί άλλοι που ξεχνώ... Το σημερινό paokmania που οι περισσότεροι (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις sorry αν πήρε κόσμο η μπάλα) προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους (και μάλιστα συνήθως χωρίς επιχειρήματα αλλά με τσαμπουκά και απαξίωση) συγνώμη αλλά δεν το παρακολουθούσα ανελλιπώς...
Στην ΠΑΕ δεν δούλεψα ποτέ, ούτε για μια μέρα, ούτε έχω πάρει ποτέ εστω και ένα ευρώ απο τον ΠΑΟΚ... Μεταγραφικά και "κουτσομπολιά" έδινα γιατί όπως εγώ ήθελα να μαθαίνω πράγματα για την ομαδα μου, ήξερα οτι και οι υπόλοιποι θα ήθελαν, οπότε εννοείται οτι θα μοιραζομουν οτι ήξερα, όπως έκαναν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά στο φόρουμ τότε που είμασταν λίγοι... Άλλωστε κακό δεν έκανα, απλά ξεκαυλωναμε όλοι μας εδώ όσο μπορούσαμε...
Ένα τελει, είχα, έχω και θα έχω το δικαίωμα να λέω οτι θέλω, όπως το έχεις και εσυ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά εδώ... Εγώ προσωπικά ουδέποτε σου είπα τι να πεις και τι όχι, όπως δεν είπα και σε κανέναν άλλον... Αντίθετα έχουν εμφανιστεί εδώ (όπως βέβαια και στην τούμπα) πολλά κομμάτια που προσπαθούν να σου επιβάλλουν τι θα λες και τι όχι, με δικά τους αδιευκρίνιστα κριτήρια, κοινώς κατα το δοκούν... Εδώ τις προάλλες κάποιος μου είπε οτι μπαίνω στο φόρουμ για να εκνευρίσω τον κόσμο (και μετά λες ρε teod1980 να γράφω, τι να γράψω αφού είμαι εκνευριστικος :lol: )...

Ένα τω προκειμενω λοιπόν, σου λέω για τελευταία φορά και δεν επανέρχομαι στο θέμα, οτι απλά ρώτησα απο ενδιαφέρον πως γνωρίζουμε οτι θα κάνουμε μεταγραφές και μάλιστα καλές, χωρίς καμία κακή πρόθεση. Τελεία και παύλα. Συγνώμη αν προσβληθηκες, αλλά ειλικρινά δεν είχα τέτοια πρόθεση και δεν έπρεπε να προσβληθεις. Αυτά. ;)

Και για να μην είμαστε off topic, εγώ πίστευα και πιστεύω οτι η ομαδα θέλει ένα τέρμα, δυο στόπερ, ένα 8αρι (ήτοι box-to-box παίκτη), δυο εξτρεμ (ένα αριστερό και ένα αναπληρωματικό), σύνολο 6... Εχουμε 1(!!!) στόπερ, κανένα αριστερό εξτρεμ (!!!), ενάμιση οκτάρι (Γκολασα και Σαββιδης, οι υπόλοιποι είναι 6αρια και όταν ένα 6αρι είναι ανεπαρκές δεν το βαφτιζουμε 8αρι)... Αντί αυτών έχουμε μαζέψει τεσσερα (πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ!!!) αριστερά μπακ και τρία δεξιά (σύνολο 7 πλάγια μπακ για 2 θέσεις ενδεκαδας). Με Γκεμπελιστικες μεθόδους απο τους παρατρεχάμενους της ΠΑΕ και συγκεκριμένα ΜΜΕ, λέγοντας μας οτι θα πάρουμε έναν (!!!) ή κανέναν, μας έχουν ψήσει οτι με 3 προσθήκες θα πρέπει να είμαστε υπερικανοποιημενοι και να κάνουμε κωλοτουμπες απο τη χαρά μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 07 Αύγ 2014, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Asimos έγραψε:Στόχος είναι λοιπόν ο Ιβαν.

αν απαντας σε μενα διαβασε τι γραφω....ιβαν και καθε ιβαν και καθε χοντρος νταβας και καθε λαθρεμπορος και καθε σκυλας της νυχτας και καθε ιδιοκτητης μμμε που εκαναν το ποδοσφαιρο στη χωρα μας σαν τα μουτρα τους,,,αλλα η δε θες να καταλαβεις η δε μπορεις....απλα μαλλον ισχυει το πρωτο και δε μπορω να κανω κατι γιαυτο

οπως ειπα ο νεοελληνας θελει το νταβα του σε ολα τα πραγματα.....μας εχουν κανει να μην εχουμε αυτοεκτιμηση και να περιμενουμε απο αλλους να δειξουμε οτι ειμαστε τοπ....κομπλεξ της ελληνικης κοινωνιας του σημερα

απλα μαθηματικα 1 εκατομυριο οπαδοι επι 3 πακετα τσιγαρα και εβγαλες μπατζετ με μεταγραφαρες

ισχυει για γαυρο ΠΑΟΚ παο κουλα συν εσοδα απο εισητηρια τηλεοπτικα φανελα συν αν σου κατσει πωληση μητρογλου μανωλα κλαους βιερινια στη σωστη τιμη και οχι στην τιμη σωζω το ρεβολουσιον

ασιμε ξερω οτι δεν εισαι χαζος και ξερουμε ολοι οτι εχω δικιο

παμε τωρα αεροδρομιο να περιμενουμε το νατχο

υγ σουρμε οντοπικ ειναι περιμενοντας το νατχο συζηταμε :lol: :lol: :lol:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Asimos έγραψε:
paokpantou έγραψε:
Kranatos έγραψε:Άσιμε εννοείται πως δεν τον κράζω που δεν τους έδωσε φράγκο.
Μόνο μπράβο έχω να δώσω σε κινήσεις εμπαιγμού της επο και του τσίρκου της.
Για το ποιόν του όμως ανησυχώ πλέον ακόμα περισσότερο.
Δε νομίζω να είμαι αδικαιολόγητα ανήσυχος.
ολοι πλεον ανησυχουμε φιλε μου..αλλα ρε μαγκες δεν νομιζω πλεον να μην υπαρχει ουτε ενας που να μην πιστευει πως ο ρωσος πηρε τον ΠΑΟΚ μας για να τσιμπησει αλλες δουλειες στην χωρα πιο ευκολα και πιο οικονομικα..εγω πολυ φοβαμαι πως ενα πρωινο θα μας αποχαιρετησει αφου πρωτα μας κανει μπουρδελο εκτος και αν τον εχουμε παρει χαμπαρι πιο γρηγορα και τους εκθρονισουμε εμεις.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....καληνυχτα σας.
Παίρνει πιο εύκολα δουλειές μέσω ΠΑΟΚ τη στιγμή που το κράτος τον φρενάρει και δεν συμμαζεύει το βασικό του εργαλείο πίεσης για να πάρει δουλειές;

Δλδ τι; Αν δεν έπαιρνε το Μακεδονία Παλλάς ο Σαββίδης θα είχαμε απ' έξω συλλαλητήρια της Θ4, της Νεάπολης και τους Μακεδόνες να φωνάζουν υπέρ Ιβαν;

Ρε παιδιά, λίγο μέτρο...

Εγώ πάλι νομίζω πως ένας φραγκάτος θα την κάνει μόλις ξενερώσει με το παιχνίδι του εκτός αν του αρέσει. Σε αυτή τη χώρα δεν χρειάζεσαι τον ΠΑΟΚ για να πιέσεις, να λιγδώσεις κανένα πεινασμένο άντερο χρειάζεται.
καλα εσυ ακομα στο μακεδονια παλλας εμεινες?ολα θα στα κανουν και τα χρεη και ολα..θα μαζεψουν ψηφους και ΠΑΟΚ ολεο ναουμε...μπεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

obanebane έγραψε:25 μυρια το περσινο μπατζετ? :shock:
Γελαει ο κοσμος. :lol:
Παοκοβιε μονο σου δημιουργεις τις αντιδρασεις των υπολοιπων γιατι γραφεις με σιγουρια για κατι που ολοι θελουμε αλλα μεχρι στιγμης δεν προκυπτει απο πουθενα.
Ολοι σε ρωτανε απο που προκυπτουν αυτα που γραφεις και η απαντηση σου ειναι θα τα πουμε οταν θα γινουν.
Η λογικη λεει οτι θα ερθουν ποδοσφαιριστες αλλα η λογικη στον ΠΑΟΚ εχει χαθει εδω και καιρο.
Με λιγα λογια Μπανε μου λες οτι δημιουργω αντιδρασεις επειδη πιστευω οτι θα υπαρξει λογικη συνεχεια στις μεταγραφες.Ειπες οτι εχεις σπουδασει αθλητικη δημοσιογραφια?καλα θυμαμαι?Για το σπηλαιο του πλατωνα σας εχουν μιλησει?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@che4

χωρις καμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί όσο πάμε και λιγοστεύουμε εδώ μέσα για να έχουμε την πολυτέλεια καυγάδων, σεβόμενος πλήρως το σκεπτικό σου θα σου πω πως απλά δεν συμφωνώ και μέχρι να φανεί ο Ιβάν αναξιόπιστος δεν θα διαθέσω ούτε σέντ σε πρότζεκτ Λαϊκής Δημοκρατίας. Ή Επανάστασης.

Για την ιστορία, ο Τσε ήταν οντως οραματιστής επαναστάτης. Ο κολλητός του επαγγελματίας πολιτικός. Όλοι ξέρουμε ποιος από τους δυο τους ζει ακόμη.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

paokpantou έγραψε:
καλα εσυ ακομα στο μακεδονια παλλας εμεινες?ολα θα στα κανουν και τα χρεη και ολα..θα μαζεψουν ψηφους και ΠΑΟΚ ολεο ναουμε...μπεεεεεεεε
Ωπ να και ο Ποιμένας!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

che4 έγραψε: απλα μαθηματικα 1 εκατομυριο οπαδοι επι 3 πακετα τσιγαρα και εβγαλες μπατζετ με μεταγραφαρες
Κάπως έτσι σκεφτόταν και αυτός που έχεις στο αβατάρ σου για τους κουβανούς....επειδή όμως η θεωρία απέχει πολύ απ τη πράξη, 5 χρόνια μετά οι κουβανοί είχαν δελτίο στο γάλα...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Asimos έγραψε:@che4

χωρις καμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί όσο πάμε και λιγοστεύουμε εδώ μέσα για να έχουμε την πολυτέλεια καυγάδων, σεβόμενος πλήρως το σκεπτικό σου θα σου πω πως απλά δεν συμφωνώ και μέχρι να φανεί ο Ιβάν αναξιόπιστος δεν θα διαθέσω ούτε σέντ σε πρότζεκτ Λαϊκής Δημοκρατίας. Ή Επανάστασης.

Για την ιστορία, ο Τσε ήταν οντως οραματιστής επαναστάτης. Ο κολλητός του επαγγελματίας πολιτικός. Όλοι ξέρουμε ποιος από τους δυο τους ζει ακόμη.
ο επαναστατης ζει στις καρδιες στις σημαιες στα μυαλα ακομα και στα αβαταρ σε φορουμ.....δε νομιζω να υπαρχει μελος εδω φιντελ4 με φωτο του φιντελ

ειναι πως το βλεπει ο κθενας το ποιος ζει γαιυτο που ηταν και ποιος για να αναπνεεει απλα

αυτο ηταν αληθεια οφτοπικ

ασιμε ουτε εγω εχω καμια ορεξη να μαλωσω με κανεναν ΠΑΟΚτση

την αποψη μου λεω και θα τη λεω ακομα και αν ερθει ο ροναλντινιο οτι δεν εχουμε αναγκη κανεναν και πρεπει να πιστεψουμε σαυτο που ειμαστε ξανα .... οσοι νομιζουν οτι αυτο εγινε επι ζαγορ μαλλον μετα τις τελευταιες εκλογες καταλανβαν οτι ποτε δεν εγινε

και μη γινεσαι ειρωνικος αυτο παει στο ποιμενας παραπανω δε χρειαζεται να παρει τζαμπα φωτια το φορουμ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

arisk εχω ξαναγραψει οτι το φορουμ ακολουθει τις εποχες,τοτε μπορει να μην εχει περασει πολυς καιρος υπηρχε ομως η καυλα και το ΠΑΟΚ πανω απο ολα και ολοι χαιρομαστε που με την εμπρακτη βοηθεια μας η ομαδα μεγαλωνε.
Τωρα ερχετε ενας ρωσος παρλαπιπας (συγνωμη για την λεξη αλλα νομιζω οτι ειναι η χαρακτηριστικοτερη) και ταζει τον ουρανο με τα αστρα χωρις πρωτα να ξερει που ηρθε (και δεν εννοω τον ΠΑΟΚ αλλα το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα και κρατος) με αποτελεσμα να δημιουργησει τεραστιες προσδοκιες που δε μπορουσε αποτι φαινεται να υποστηριξει,ισως γιατι δεν τον αφηνουν ισως γιατι δε μπορει αυτο μικρη σημασια εχει.
Και φτασαμε στο φετινο καλοκαιρι που η ομαδα του μεγιστανα φερνει για δοκιμη τον πιου και οι αλλοθρησκοι ξεσαλωνουν και οι ΠΑΟΚτσηδες ξενερωνουν,και βγαζουν ολο το ξενερωμα τους στα διαρκειας στα φορουμ και αν συνεχιστει αυτο ισως και με αλλους χειροτερους τροπους.
Δε γινεται ρε μαγκες αυτο το πραγμα, γελανε μαζι μας και οι πετρες.
Ας κανουμε ομως ακομα λιγη υπομονη ισως τα καλα να ερθουν μαζεμενα,δε ξερω ειμαι πολυ απογοητευμενος αλλα ακομα ελπιζω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:Δεν κοβετε τα offtopic???Το ξεσκισατε παλι...
Δυστυχως ειναι σα να μη μιλαω σε ανθρωπους..Για καποιους λυπαμαι γιατι ξερετε τι προσπαθεια κανουμε να κρατησουμε το φορουμ και ειστε και παλια μελη και με γραφετε..Θα σας γραφω και γω απο δω και περα.Εσεις οι ολοσωστοι που κατακρινετε τους παντες και τα παντα ενα απλο πραγμα δεν μπορειτε να κανετε.
Τι να σας πω..
Κριμα ρε παιδες..
Καληνυχτα..
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Asimos έγραψε:
paokpantou έγραψε:
Ωπ να και ο Ποιμένας!
ασιμε παντως με αυτο που εγραψες οτι τον φρεναρει το κρατος γελασαμε παρα πολυ φιλε.. καλα σοβαρα πιστευεις πως τον καημενο τον σαββιδη τον κανουν πολεμο και του βαζουν τρικλοποδιες??οπου φτωχος και οι μοιρα του αδερφε μονο αυτο εχω να σου πω.και εγω θα γουσταρα τρελα να ειχαμε μεγαλομετοχο με κακαλα και να ριχνει χρημα ωστε να παιρνει πρωταθληματα και κυπελλα αλλα ακομα αυτος που ονειρευεσαι που μαλλον εχεις πλασει στο μυαλο σου εσυ πως ειναι ο ιβαν οχι δεν ειναι φιλε μου καλε...φαφλατας πολυλογας και απο εργα λιγα πραγματα.δεν βαριεσαι ομως ΠΑΟΚ και πριν και τωρα και για ΠΑΝΤΑ...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τσε,

Σεβαστή κάθε άποψη από αδερφό, ακόμη και από αυτούς που έχουμε παίξει σούτια σε κάθε εξώστη εδω στη σκατούπολη αφού πρώτα έχουμε τσοντάρει για τα εισιτήρια της επιστροφής τους και με το δικό μου εισιτήριο έχουν μπει άλλοι 10 που περίμεναν απ' έξω.

Ακόμη πιο σεβαστό το να ζεις με αυτό που σου δίνει δύναμη να υπερασπίζεσαι με σθένος τα πιστεύω σου και όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν έχω ειρωνευτεί/χλευάσει/κοροιδέψει κανέναν εδώ μεσα 6-7 χρόνια που μπαίνω κι ας μην γράφω συχνά.

Όμως, όποιος θα με αποκαλέσει πρόβατο θα έχει την ανάλογη απάντηση. Δεν γουστάρω άλλο καθαρόαιμα και τσοπανόσκυλα, ειδικούς που ξέρουν τα πάντα και δεν λένε ποτέ τίποτα και περιμένουν την αναμπουμπούλα για να φανούν, με χυδαία ειρωνία πολλές φορές. Λες και η πολυφωνία στον ΠΑΟΚ είναι κάτι κακό!

Στην παρούσα φαση δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ αντέχει άλλο κρας τεστ για το καθεστώς που θα τον διέπει. Τα 6500 εισιτήρια διαρκείας δείχνουν μια χαρά τα ανακλαστικά του κόσμου.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Sourme. Πραγματικά δεν υπάρχει offtopic την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ΜΗ Μεταγραφές χωρίς να μιλήσεις για τον λόγο που δεν γίνονται. Είναι ενα κουβάρι.

Εσείς που γράφεται ενδεκάδες και συγκρίνεται, μήπως να συγκρίνετε τις 11αδες την αντίστοιχη χρονική περίοδο? Οταν περίμενες να παίξεις με Μακάμπι και έλπιζες να παίξεις με Σάλκε. Δεν είμαστε μέσα Ιούλη αλλά μέσα Αυγούστου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”