29.Róbert Mak
- Notorious4
Re: 29.Róbert Mak
Σήμερα ήταν πολύ καλός αλλά νομίζω έχει χάσει την εκρηκτικότητα του , με τον καιρό θα επανέρθει πιστεύω.
- john4serres
Θέλω να τον δω και σέντερ φορ.
Με Ενρίκε αριστερα, Τζάλμα δεξιά.
Για ανοιχτούς χώρους.
Με Ενρίκε αριστερα, Τζάλμα δεξιά.
Για ανοιχτούς χώρους.
- buffalobill4
Τζον αυτο το παρτουζωμα περιμενα χθες ειδικα αφου δεν τραβουσε ο λεας και ειχαν ανοιξει οι ουκρανοι. Θα εχουμε κ αλλες ευκαιριες μες στη χρονια
- john4serres
Ο Μακ ήρθε σε μας για να παίζει, εν όψει Μουντιάλ του καλοκαιριού, για να διατηρήσει την θέση στην εθνική του!!!!
Αυτό είναι που με κάνει να ανησυχώ ότι θα είναι παραπάνω ατομιστής απ όσο ξέραμε, κυνηγώντας "τα νούμερα"...
Το χθεσινό σουτ του, που ρίχνει το καμπαναριό της Αγια Βαρβάρας αντί να την σπάσει στον μόνο του Πρίγιοβιτς, συμβαίνει ήδη για δεύτερη φορά σε τρία επίσημα παιχνίδια και εύχομαι να διορθωθεί μέσω του προπονητή...
Αυτό είναι που με κάνει να ανησυχώ ότι θα είναι παραπάνω ατομιστής απ όσο ξέραμε, κυνηγώντας "τα νούμερα"...
Το χθεσινό σουτ του, που ρίχνει το καμπαναριό της Αγια Βαρβάρας αντί να την σπάσει στον μόνο του Πρίγιοβιτς, συμβαίνει ήδη για δεύτερη φορά σε τρία επίσημα παιχνίδια και εύχομαι να διορθωθεί μέσω του προπονητή...

δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στον κοσμο που σε εκεινο το σημειο σπαει την μπαλα. και εαν υπαρχει καλο θα ειναι να αλλαξει αθλημα.goran 64 έγραψε: Το χθεσινό σουτ του, που ρίχνει το καμπαναριό της Αγια Βαρβάρας αντί να την σπάσει στον μόνο του Πρίγιοβιτς, συμβαίνει ήδη για δεύτερη φορά σε τρία επίσημα παιχνίδια και εύχομαι να διορθωθεί μέσω του προπονητή...
τον μακ τον ξερουμε. δυσκολα πλασαρει. συνηθως σκοτωνει και χανει αρκετα αλλα ειναι μια χαρα παθιασμενος παικταρας. οπως ειναι και τα τρια μας εξτρεμ. μην ψαχνουμε παντου ελλατωματα.
Ο Μακ ειναι παιχταρας και θα το δειξει μεσα στη σεζον.
Αν ειναι δυνατον να μας ξινιζει ενας τετοιος παιχτης.
- john4serres
Ο Μακ θα παιξει πολλα παιχνιδια μεσα στην χρονια στην κορυφη της επιθεσης,ειδικα αν τελικα αποκτηθει και ο Βιερινια.Ηδη εγω θα τον ξεκινουσα εκει στην ρεβανς με τους Σουηδους.
- painkiller4
Τίποτα άλλοobanebane έγραψε:Ο Μακ ειναι παιχταρας και θα το δειξει μεσα στη σεζον.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την πλάγια θέση έξω απ το κάθετο δοκάρι δεν την λες και "μπροστά στην εστία" για παίχτη με τα τελειώματα του Μακ...pgetsos έγραψε:Ποια πάσα εκεί ρε παιδιά μπροστά στο τέρμα με αμυντικό κολλημένο πάνω του...!
Αμυντικός κολλημένος πάνω του δεν υπάρχει...Ίσα ίσα που ερχόμενος με κόντρα κατεύθυνση, κάνει τάκλιν για να κοντράρει το σουτ του και του ανοίγει τον χώρο για εύκολο σπάσιμο στα δεξιά του με ένα τσικ της μπάλας...
Ποιον ακριβώς ξυνίζει?obanebane έγραψε:Ο Μακ ειναι παιχταρας και θα το δειξει μεσα στη σεζον.
Άποψη σου αδερφέ...Αρκούντως υπερβολική μάλιστα με το ¨να αλλάξει άθλημα" που προσθέτεις για στήριξη της...kos έγραψε:δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στον κοσμο που σε εκεινο το σημειο σπαει την μπαλα. και εαν υπαρχει καλο θα ειναι να αλλαξει αθλημα.goran 64 έγραψε: Το χθεσινό σουτ του, που ρίχνει το καμπαναριό της Αγια Βαρβάρας αντί να την σπάσει στον μόνο του Πρίγιοβιτς, συμβαίνει ήδη για δεύτερη φορά σε τρία επίσημα παιχνίδια και εύχομαι να διορθωθεί μέσω του προπονητή...
τον μακ τον ξερουμε. δυσκολα πλασαρει. συνηθως σκοτωνει και χανει αρκετα αλλα ειναι μια χαρα παθιασμενος παικταρας. οπως ειναι και τα τρια μας εξτρεμ. μην ψαχνουμε παντου ελλατωματα.
Ξέρεις, με τέτοιες ατάκες δεν θα με πείσεις ότι έχεις δίκαιο, όπως φυσικά δεν θελω να σε πείσω για το αντίθετο...
"Ελαττώματα" πάντως προσωπικά δεν ψάχνω...Έχω δει-διαπιστώσει στο παρελθόν κάποια και απλά τα υπενθυμίζω...
Εσύ πάλι, πες ότι ο Μακ, στις δύο σεζόν που έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ., δεν έδειξε υπέρμετρο ατομισμό πολλές φορές...
Αν ρίξεις μερικές κλεφτές ματιές στο παλιό topic του, ίσως διαπιστώσεις πόσα σχόλια έχουν γραφτεί για το θέμα...
εμενα μου φερνει στο μυαλο σερτζιο κονσεισαο και το γουσταρω τρελα. ο ατομισμος ειναι απο το παθος, δεν ατομισμος ζαιρο. οτι θα χασει αρκετα ειναι σιγουρο. τον ξερουμε τον παικτη. για τα αλλα που γραφεις, σορυ αν θιχτηκες.goran 64 έγραψε: Εσύ πάλι, πες ότι ο Μακ, στις δύο σεζόν που έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ., δεν έδειξε υπέρμετρο ατομισμό πολλές φορές...
Αν ρίξεις μερικές κλεφτές ματιές στο παλιό topic του, ίσως διαπιστώσεις πόσα σχόλια έχουν γραφτεί για το θέμα...
Φυσικά και δεν θίχτηκα αδερφέ...Απόψεις ανταλλάσσουμε, σχολιάζοντας τες και παραθέτοντας την δική μας... 
Επίσης κι εγώ τον γουστάρω, αλλά "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"...Γι αυτό ευχήθηκα να βελτιωθεί...

Επίσης κι εγώ τον γουστάρω, αλλά "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"...Γι αυτό ευχήθηκα να βελτιωθεί...

Κάτσε ρε Γρηγόρη
Είσαι εδώ:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201708 ... 8391eb.jpg
Με την μπάλα ΜΈΣΑ από το δοκάρι σε ευθεία (άρα, μπροστά στο τέρμα)
Με τερματοφύλακα στο πάτωμα
Με αμυντικό δεξιά σου
Και ΔΕΝ θα σουταρεις; Ειδικά χωρίς τερματοφύλακα, του δίνεις το δικαίωμα να σηκωθεί έτσι και σπάσεις τη μπάλα και να κλείσει τον Πριλοβατς ο αμυντικός δίπλα του
Αν επιμένεις, και μάλιστα θεωρείς εύκολο το σπάσιμο δεξιά, να αλλάξεις άθλημα να μείνεις στο bowling
Είσαι εδώ:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201708 ... 8391eb.jpg
Με την μπάλα ΜΈΣΑ από το δοκάρι σε ευθεία (άρα, μπροστά στο τέρμα)
Με τερματοφύλακα στο πάτωμα
Με αμυντικό δεξιά σου
Και ΔΕΝ θα σουταρεις; Ειδικά χωρίς τερματοφύλακα, του δίνεις το δικαίωμα να σηκωθεί έτσι και σπάσεις τη μπάλα και να κλείσει τον Πριλοβατς ο αμυντικός δίπλα του
Αν επιμένεις, και μάλιστα θεωρείς εύκολο το σπάσιμο δεξιά, να αλλάξεις άθλημα να μείνεις στο bowling