Εδώ είναι ==> http://www.youtube.com/watch?v=2pcD-H9mYGEadam04 έγραψε:Που μπορω να δω στο pc ζωντανα την παρουσιαση Στεφενς?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Μίλησα, τι άλλο να πω..?xlebouras έγραψε:
ΜΙΛΑ ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ ΜΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ :p![]()
![]()
![]()
-
mitsogrande
F
@GXGeo: ela re tzioli tha rtheis?
@paltiolis_tzi: τουμπα ειμαι ρε με στησατε
- kataramenos5
moican4 έγραψε:Μίλησα, τι άλλο να πω..?xlebouras έγραψε:
ΜΙΛΑ ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ ΜΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ :p![]()
![]()
![]()
Προσφερα 6,5 εκ στον Ροναλντινιο , αλλα δεν ηθελε να μιλησει!
!!!!!!!!!!!!!
Να το πιστεψω τωρα????????
Αν του ελεγε "και καθε βραδυ τραπεζι στο Ρεμο" μου φαινεται θα καθοταν στο τραπεζι των συζητησεων

!!!!!!!!!!!!!
Να το πιστεψω τωρα????????
Αν του ελεγε "και καθε βραδυ τραπεζι στο Ρεμο" μου φαινεται θα καθοταν στο τραπεζι των συζητησεων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος T.H.E.O.S την Τρί 25 Ιουν 2013, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν το μεγαλυτερο ποσο που θα δωσει για παιχτη ειναι 500 χιλιαδες
ειτε αληθεια ειτε ψεματα δεν λεγονται αυτα
για ροναλτινιο
αυτα τα λες οταν ριξεις χρημα
για ροναλτινιο
- desperando
- Επικοινωνία:
καλο ειναι να μην αναφερονται ως ταλεντα ποδοσφαιριστες 24 χρονωνxlebouras έγραψε:Ο Εφραιμ ειναι μεγαλο ταλεντο και αξιζει το ρισκο.
marley 4 έγραψε:αν το μεγαλυτερο ποσο που θα δωσει για παιχτη ειναι 500 χιλιαδες
για ροναλτινιο
Ναι ρε καντου και υποδειξεις για το τι θα πει.
-
john4serres
obanebane έγραψε:marley 4 έγραψε:αν το μεγαλυτερο ποσο που θα δωσει για παιχτη ειναι 500 χιλιαδες
για ροναλτινιο
τωρα να σου εξηγησω γιατι η εικονα του θα χαλασει απο τις προσδοκιες και την ενδεχομενη μιρλα που θα ερθει οταν ο κοσμοσ ακουει για 6.5 μυρια και ροναλντινους και βλεπει σκονδρα ?
αστο 8α παω μονος μου στην ηλεκτρικη καρεκλα εφοσον τολμησα να πω την γνωμη μου
υγ επειδη ο σαββιδης διαβαζει ΠΑΟΚ μανια του κανω υποδειξεις λες?
ρε παιδιά, μην ξεχνάμε ότι ο Ιβάν, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΣ!
όπερ και σημαίνει 3 πράγματα:
- Λεφτά που απέκτησε με κόπο και γνωριμίες
- Διαφήμιση μέσω αυτών των χρημάτων για την επέκταση των δραστηριοτήτων
- Σημασία στην αλληγορία του λόγου
Άρα, όταν θα μας λέει ότι έκανε πρόταση 6,5 εκ. στον Ροναλντίνιο, εννοεί ότι ναι, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ έκανε πρόταση (σίγουρα όχι 6,5εκ) αλλά ακόμα και τόσα να του έδινε, αυτός δεν ερχόταν!
Με λίγα λόγια, ο ΜΕΓΑΣ (πλεόν) ΙΒΑΝ μας είπε ότι μάγκες, στην Ελλάντα της κρίσης ζείτε, τον Ροναλντίνιο θέλετε;;;;;

ΥΓ: Φαντάζομαι Ρονταλντίνιο στο γήπεδο της....Λέσβου και με πιάνουν τα κλάματα....
όπερ και σημαίνει 3 πράγματα:
- Λεφτά που απέκτησε με κόπο και γνωριμίες
- Διαφήμιση μέσω αυτών των χρημάτων για την επέκταση των δραστηριοτήτων
- Σημασία στην αλληγορία του λόγου
Άρα, όταν θα μας λέει ότι έκανε πρόταση 6,5 εκ. στον Ροναλντίνιο, εννοεί ότι ναι, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ έκανε πρόταση (σίγουρα όχι 6,5εκ) αλλά ακόμα και τόσα να του έδινε, αυτός δεν ερχόταν!
Με λίγα λόγια, ο ΜΕΓΑΣ (πλεόν) ΙΒΑΝ μας είπε ότι μάγκες, στην Ελλάντα της κρίσης ζείτε, τον Ροναλντίνιο θέλετε;;;;;
ΥΓ: Φαντάζομαι Ρονταλντίνιο στο γήπεδο της....Λέσβου και με πιάνουν τα κλάματα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 25 Ιουν 2013, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4 έγραψε:obanebane έγραψε:marley 4 έγραψε:αν το μεγαλυτερο ποσο που θα δωσει για παιχτη ειναι 500 χιλιαδες
για ροναλτινιο
τωρα να σου εξηγησω γιατι η εικονα του θα χαλασει απο τις προσδοκιες και την ενδεχομενη μιρλα που θα ερθει οταν ο κοσμοσ ακουει για 6.5 μυρια και ροναλντινους και βλεπει σκονδρα ?
αστο 8α παω μονος μου στην ηλεκτρικη καρεκλα εφοσον τολμησα να πω την γνωμη μου
υγ επειδη ο σαββιδης διαβαζει ΠΑΟΚ μανια του κανω υποδειξεις λες?
Δημιουργεις κλιμα χωρις λογο,ο σαβιδης δεν σε διαβαζει αλλα σε διαβαζουν πιτσιρικαδες που επηρεαζονται ευκολα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Με τη δηλωση του αυτη ενοουσε οτι εμεις θελουμε να φερουμε μεγαλους παιχτες και αυτο προσπαθουμε αλλα αυτοι στην πλειοψηφια τους δεν δεχονται ουτε καν να το σηζητησουν.