14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
είναι μεγάλο σεντόνι για να το κάνω όλο παράθεση αλλά θέλω να πω: Μπράβο mpafos!!! Ετσι ακριβώς έχουν τα πραγματα. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι παιδιά! 

Ρε αφηστε ρε το μητσαρα το σαλπιγγιδη ησυχο ρε.αφηστε ρε το πουλεν ρε ησυχο ρε.μας τα πρηξαμε.μητσο γερα ρε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Κυρ 29 Δεκ 2013, 09:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρόνια πολλά ξενιτεμένε μου! Είσαι ψυχή τελικά!!!! Άντε ρε ΠΑΟΚάρα με πολλούς τίτλους στα επόμενα χρόνια!!! Όλοι μαζί δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα! Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους! Ένα θα πω και βάλτε το 'ολοι στο μυαλό σας,όταν είσαι μακριά το νιώθεις πιο πολύ...και στεναχωριλ]εσαι και πιο πολύ...Άντε σταμαστήστε τώρα να μαλώνετε! Να σας αξιώσει ο θεός να μην είστε ποτέ μακριά απο αυτό που αγαπάτε, είτε είναι ΠΑΟΚ είτε οτιδήποτε...Να συγχωρούμε και να μαθαίνουμε...Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη και υγεία!

Χρόνια πολλά Σώτο, Ο Θεός να σου χαρίσει υγεία, αγάπη και ότι άλλο έχεις μέσα στην καρδιά σου. Είσαι ψυχούλα μακριά κι εσύ.
Καλά Χριστούγεννα ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
Καλά Χριστούγεννα ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπραβο αδελφε μονο αυτο να εχουμε στο μυαλο μας και ΟΛΑ θα πανε ΚΑΛΑ!sotos26 έγραψε:Ένα θα πω και βάλτε το 'ολοι στο μυαλό σας,όταν είσαι μακριά το νιώθεις πιο πολύ...και στεναχωριλ]εσαι και πιο πολύ...Άντε σταμαστήστε τώρα να μαλώνετε! Να σας αξιώσει ο θεός να μην είστε ποτέ μακριά απο αυτό που αγαπάτε, είτε είναι ΠΑΟΚ είτε οτιδήποτε...Να συγχωρούμε και να μαθαίνουμε...Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη και υγεία!
Ευτυχισμενα Χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους!

Realcon δεν είμαι φανατικός Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά όχι και καθολικές εικόνες ρε συ..
Φιλικά πάντα.
Φιλικά πάντα.
- ΑποστόληςΑ
ΑΣΧΕΤΟ: Καθολική είναι μόννο η ορθοδοξία. Σημαίνει γεωγραφική διασπορά παντού και διαφύλαξη του αρχικού δόγματος. Εξ ου και η αναφορά: "εις μίαν αγίαν καθολικήν και απστολικήν εκκλησίαν..." στο σύμβολο της πίστεως.
Δε ξέρω ρε Αποστόλη τόσο βαθιά από αυτά τα θέματα..
Απλά βρίσκω τις εικόνες αθέμιτο μέσο "διαφήμισης" συγκεκριμένης θρησκείας (αίρεσης), που δεν κολλάει με το φόρουμ ούτε το τόπικ.
Απλά βρίσκω τις εικόνες αθέμιτο μέσο "διαφήμισης" συγκεκριμένης θρησκείας (αίρεσης), που δεν κολλάει με το φόρουμ ούτε το τόπικ.