Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Μήπως ξέρουμε αν έχει βγει το πρόγραμμα των αγώνων;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και ειπες σεισμο μολις ενοιωσα και στον Πειραια
Οχι μεταγραφικο, κανονικο
Οχι μεταγραφικο, κανονικο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
1η ΠΑΟΚ-φιορεντινα
2η σλοβαν-ΠΑΟΚ
3η καραμπακ-ΠΑΟΚ
4η ΠΑΟΚ-καραμπακ
5η φιορεντινα-ΠΑΟΚ
6η ΠΑΟΚ-σλβαν
2η σλοβαν-ΠΑΟΚ
3η καραμπακ-ΠΑΟΚ
4η ΠΑΟΚ-καραμπακ
5η φιορεντινα-ΠΑΟΚ
6η ΠΑΟΚ-σλβαν
http://www.firenzeviola.it/primo-piano/ ... 159-224722jb1989 έγραψε:Μήπως ξέρουμε αν έχει βγει το πρόγραμμα των αγώνων;
παντος πρωτη χρονια αν παρουμε την επο θα εχουμε καλο πρωταθλημα
αληθεια τον καρντοσο που πηρε ο γαυρος θα τον θελατε?
Καλη η φιορεντινα, δν ειναι κ στα καλύτερα της κ οι ιταλοι συχνά σνομπαρουν το θεσμο..
Καλουτσικη κ η λιμπερετς, σε σχεση με αλλες δυσκολες του 3ου γκρουπ αλλα δε θελει υπεροψια γτ οι Τσέχοι ειναι σε ανοδο.
Δεν ηθελα Καραμπαχ γτ θα κανει να φτυσουμε αιμα οπως η καμπαλα. Υπηρχαν καλυτερα λιμα στον 4ο.
Το προγραμμα είναι το 2ο ιδανικοτερο π θα μπορούσε να μας τυχει (1ο θαταν 2η-6η αγων φιορεντ)
Ομως πρέπει ναμαστε πολυ σοβαροι εκτος εδρας στη 2η-3η αγωνιστικη, 4 βαθμους θελουμε.
Το καλο ειναι οτι η Καραμπάχ θα ζορισει τους Τσεχους.
Με σοβαρότητα (κ φορ) θα παμε καλα
Καλουτσικη κ η λιμπερετς, σε σχεση με αλλες δυσκολες του 3ου γκρουπ αλλα δε θελει υπεροψια γτ οι Τσέχοι ειναι σε ανοδο.
Δεν ηθελα Καραμπαχ γτ θα κανει να φτυσουμε αιμα οπως η καμπαλα. Υπηρχαν καλυτερα λιμα στον 4ο.
Το προγραμμα είναι το 2ο ιδανικοτερο π θα μπορούσε να μας τυχει (1ο θαταν 2η-6η αγων φιορεντ)
Ομως πρέπει ναμαστε πολυ σοβαροι εκτος εδρας στη 2η-3η αγωνιστικη, 4 βαθμους θελουμε.
Το καλο ειναι οτι η Καραμπάχ θα ζορισει τους Τσεχους.
Με σοβαρότητα (κ φορ) θα παμε καλα

@Simba, με 6 σέντερ φορ στο ρόστερ τους και δεν είναι στα καλύτερα τους οι βιόλα???
Τώρα θα με πεις και με το δίκιο σου, κανείς τους δεν είναι Μπατιγκόλ, αλλά πάλι, ξέρω γω ρε φίλε?
Τώρα θα με πεις και με το δίκιο σου, κανείς τους δεν είναι Μπατιγκόλ, αλλά πάλι, ξέρω γω ρε φίλε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Αύγ 2016, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Έτσι όπως είμαστε τώρα, γιατί όχι;paoktzis έγραψε:παντος πρωτη χρονια αν παρουμε την επο θα εχουμε καλο πρωταθλημα
Φέτος που βάζουμε γκολ από κόρνερ και φάουλ γιατί να μην έχουμε και ένα λελέκι..
Και επαφή με τα δίχτυα έχει εξαιρετική και εμπειρία έχει.
Και ρωτάω κι εγώ με τη σειρά μου: ο γαύρος, με Νιλμάρ, Καρντόζο, Ιντέγε μπροστά (θα) είναι καλύτερος ή εμείς με Κλάους, Φακούντο και Κουλούρη;
(αν τελικά δεν πάρουμε φορ αλλά χαφ/εξτρεμ)
Τα λεγε κι ο @I love game (νομίζω) για τον Καρντόζο αλλά κανένας δεν τον άκουγε...ασπρόμαυρος όμως...
- PAOK_Antarctica
Βατή κλήρωση και το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.
ΠΡΕΠΕΙ να περάσουμε, θα κριθούν πολλές μελλοντικές κληρώσεις από τη φετινή χρονιά.
ΠΡΕΠΕΙ να περάσουμε, θα κριθούν πολλές μελλοντικές κληρώσεις από τη φετινή χρονιά.
1η αγωνιστικη Τουμπα με Φιορεντινα ειναι παρα πολυ καλη κληρωση.Κερδιζεις την Φιορεντινα και την αναγκαζεις να μαζευει βαθμους στα υπολοιπα ματς,οποτε κανει πιο ευκολη την προκριση για σενα.
Μάγκες μόλις έκλεισα εισιτήρια για Φλωρεντία. Είναι κανένας που πήγε πριν 2 χρόνια να μου πει τι έγινε με τα εισιτήρια του ματς? Βρήκε εύκολα? Από που?
Καραμπάχ περσι-προπερσι (αμα σε βάλει ταναλια
)
gr.soccerway.com/international/europe/uefa-cup/20152016/group-stage/group-j/g8994/
gr.soccerway.com/international/europe/uefa-cup/20142015/group-stage/group-f/g7827/
Λιμπερετς
gr.soccerway.com/international/europe/uefa-cup/20152016/group-stage/group-f/g8990/

gr.soccerway.com/international/europe/uefa-cup/20152016/group-stage/group-j/g8994/
gr.soccerway.com/international/europe/uefa-cup/20142015/group-stage/group-f/g7827/
Λιμπερετς
gr.soccerway.com/international/europe/uefa-cup/20152016/group-stage/group-f/g8990/
2 ποντους η καθε νικη και 1 η καθε ισοπαλια. Παμε για οσο το δυνατον περισσοτερες νικες (6!) με στοχο την καλη συγκομιδη ποντων για μελλοντικες κληρωσεις. Σιγουρα θα βοηθησουνε και οι μετεπειτα νικες και κατακτηση του UEFA
. Επισης απο του χρονου 'φευγει' η αχρηστη συγκομιδη του 12/13 οποτε με 10+ ποντους μπορουμε να ανεβουμε καμια 20ρια θεσεις στη καταταξη της UEFA!