Γιώργος Δώνης

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

CCCP έγραψε:Επειδη επεσαν λιγο τα πνευματα εδω μεσα να μιλισω λιγο ειλικρινα.

Δε θελω να παρει η μπαλα ολους εδω μεσα αλλα εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι η κριτικη στον Δωνη και συνεχεια αν γινετε ειναι η εμπαθεια και αυτο που κρειβεται απο πισω.

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι μερικοι μου το παιζουν και καλα οτι εχουν high standards και εχουν υψηλες απαιτησεις ανεξαρτητου υλικου και μαλιστα απαιτησεις ΜΠΑΛΑΣ οχι απλα αποτελεσματων...

...και αν τους ρωτησεις με ποιον θεωρουν οτι επαιξε ο ΠΑΟΚ καλη μπαλα σου λενε τον Αγγελο. Εκει ειναι που λεω ρε αντε και στο διαολο.

Ναι το παραδεχομαι. Δε μπορω να κανω συζητηση σωβαρη για τον Δωνη, που για ΟΛΟΥΣ υπαρχει κριτικη, γιατι πιστευω πως αυτοι που γκρινιαζουν συνεχεια ειναι ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ εναντιων του. Ειτε ειναι δηλαδη αγγελοσκυλα με το γνωστο κομπλεξ και τις μηδεν γνωσεις για μπαλα, ειτε εχουν αποφασισει ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι δεν γουσταρουν το Δωνη, ειτε γιατι δεν τους αρεσει η φατσα του ειτε για κι εγω δεν ξερω ποιο λογο και απλα περιμενουν στη γωνια να κραξουν το παραμικρο.

Ευχομαι να κανω λαθος και ας με διορθωσετε.

...και αν τους ρωτησεις με ποιον θεωρουν οτι επαιξε ο ΠΑΟΚ καλη μπαλα σου λενε τον Αγγελο. Εκει ειναι που λεω ρε αντε και στο διαολο.

:evil: :redcard: :redcard: :evil: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
...ενω αρχιζεις καλα... μετα το γ@μησες....
αυτο τωρα τι ειναι;.....
γιατι ρε αδελφε μας διαολοστελνεις ολους εμας που ...ΝΑΙ... θεωρουμε τον Αγγελο κορυφαιο προπονητη....και οτι μαζι του ο ΠΑΟΚ επαιξε καλη μπαλλα;....
πες την γνωμη σου....και ακου την δικη μας ρε γκαρντασι ...ετσι ηρεμα απλα και ομορφα...και δεν συμφωνεις
καλος....δικαιωμα σου..
...αλλα τα σιχτηρια που κολλανε;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τα 4 στην Ατλέτικο το '97 με Άγγελο δεν τα βάλαμε; Εκείνη ήταν ΜΠΑΛΑ!
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Απ' την οποία φάγαμε εννιά. Αν θεωρείτε έτσι την καλή μπάλα πασο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όποιος θέλει να κουβεντιάσει για τον Άγγελο, ας γράψει στο τόπικ για τις άλλες ομάδες.
Εδώ τέλος το off topic.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με τον αγροτικό αστέρα με ποιον προπονητη αποκλειστικάμε τοτε που ο γιασεμακης δεν ήθελε να χτυπησει ΠΕΝΑΛΤΥ ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επειδη αποτελω μια απο τις "πετρες του σκανδαλου" και απο τους πρωτεργατες της κινησης κατα του φετινου προπονητη του ΠΑΟΚ εξηγουμαι και σορρυ για το μακροσκελες ποσταρισμα:

Θεωρω - προσωπικα - κακοπροαιρετη μια κριτικη οταν ασκειται κατα καποιου ο οποιος εχει αποδεδειγμενα ωφελησει ή τουλαχιστον προσπαθει να ωφελησει τον συλλογο ( μια και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ)....

Θεωρουσα κακοπροαιρετη την κριτικη π.χ στον Χαβο οταν ο ανθρωπος αυτος κληθηκε να κραταει το μπλοκακι του Δερμιτζακη και σε ενα βραδυ τον βαφτισαμε πρωτο προπονητη και με τρελες μαλιστα απαιτησεις ...Πολλω δε μαλλον οταν ειχαν προηγηθει 2 αστοχες ενεργειες εν των μεσω της χρονιας (βλ. Μπερετα , Δερμι) .... Παρολα αυτα ο ανθρωπος εκανε οτι μπορουσε, μας εφτασε εκει που μπορουσε, με οτι γνωσεις ειχε και πραγματικα δεν του κραταω κακια....

Θεωρουσα κακοπροαιρετη κριτικη να τα χωνουν ολοι στον Τσιριλο π.χ στο παιχνιδι με τον Αγιαξ οταν μεσα σε 13 λεπτα ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ομαδα ειχε δεχτει 3 γκολ...Λες και ολοι οι υπολοιποι σε εκεινο το σημειο του ματς ηταν αλανθαστοι και μας εφταιγε μονο ο Τσιριλο....

Εδωσα 2 παραδειγματα που κατα την γνωμη μου αποτελουν ενα ειδος κακοπροαιρετης κριτικης... Τπαρχουν και τα σχετικα ποσταρισματα μου εκεινη την εποχη....

Παμε τωρα στον ΓΔ. Εδω κανεις δεν μπορει να με κατηγορησει οτι ξετρελαθηκα με την ιδεα του ερχομου ..Ουτε καν απο την περσινη αλλα και απο την προπερσινη χρονια που ψιλο-ακουγοταν το ονομα του.... Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ - εν προκειμενω- μπορει να παει παραπερα και να μεγαλουργησει με ενα προπονητη που να εχει παραστασεις απο το εξωτερικο , να εχει δουλεψει σε πιο ανταγωνιστικα πρωταθληματα, να εχει γνωσεις και γνωριμιες , να ειναι καταξιωμενος και κυριως επαγγελματιας ....

Πιστευα και συνεχιζω να το πιστευω οτι αυτα τα προσοντα δεν τα εχει κανενας ελληνας προπονητης , πολλω δε μαλλον ο ΓΔ..... Και δεν ειναι οτι μου φταιει η φατσα του 'η η οικογενειακη του κατασταση 'η το αμαξι που εχει.....

Απεναντιας βλεπω εναν προπονητη που στο πρωτο σοβαρο crash-test με μεγαλη ομαδα τα εκανε μανταρα...Στις 17 νοεμβριου 2008 αποχωρησε απο την κουλα του Ριβαλντο , του Δελλα , του Λυμπε κλπ....
Το οτι εκανε μια καλη πορεια με τον ατρομητο και την λαρισα ειναι στα συν του αλλα μεχρι εκει..Και ο πολυς και φερελπις Δερμι ειχε κανει πολυ καλη πορεια πριν ερθει σε εμας....

Οι εμμονες σε ενα συστημα που οι παικτες - και λογω σωματικων αδυναμιων καποιοι εξ' αυτων- δεν μπορουν να ανταποκριθουν , η ανακαλυψη ενος αγωνιστικου πλανου μετα απο 12 αγωνιστικες , η μη αναληψη ευθυνης για κανενα ατυχες αποτελεσμα αλλα και ατυχη εμφανιση , η μεταθεση ευθυνων σε χιλιους-δυο λογους πλην του ιδιου για την εκαστοτε ασχημη εμφανιση , η ματαιοδοξια της σκεψης του και η συνεχομενη προβολη αυτης οτι εχει αναδειξει παικτες σε μολις 12 αγωνιστικες ( λες και μονο αυτος εβαλε να αγωνιστουν νεοι παικτες ) ενω ταυτοχρονα εχει αφησει αλλους στα αζητητα , οι αστοχες δηλωσεις του μετα την Ευρωπαικη σφαλιαρα,η αναρχη εικονα της ομαδας σε γηπεδο τοσο αγωνιστικα οσο και σαν συμπεριφορες , η καραμελα με το ροστερ , τι αποτελουν ?????

Κακοπροαιρετη κριτικη ? Δεν ειμαι τρελος να πιστευω οτι μια ομαδα θα κανει σερι νικες εφ'ορου ζωης .... Αλλα τα παραπανω που επισημαινω ειναι μερος κακοπροαιρετης κριτικης ?????
Ας μου απαντησει καποιος....

Και για να το κλεισω εδω.... Πιστευω οτι με βαση την υπαρχουσα οικονομικη συγκυρια στον ΠΑΟΚ ,θα ευχομουν να μπορουσε να δοθει η ευκαιρια σε εναν καταξιωμενο μεγαλο προπονητη να εργαστει στην ομαδα...
Πραγματικα θα ηθελα να δω σε αυτες τις ιδανικες - οπως φαινεται - οικονομικες συνθηκες που διαμορφωνονται στην ομαδα εναν Σαντος ή ενα Μπολονι .... Για να πιασω τους δυο τελευταιους που ειχαμε ..... Αν θελει τωρα ο Ιβαν να φερει κανενα Λιπι , ακομα καλυτερα ....

Για μενα δεν υπαρχει καλυτερος ελληνας προπονητης. Τερμα.Κινουνται ολοι τους στον κοσμο της χρυσης μετριοτητας και λογιζονται απο ανθυπο-μετριοι εως μετριοι.... Για το Ελλαδισταν καλοι ειναι...

Αυτα... Προς το παρον ....

Υ.Γ. DC δεν μπορεις να πεις , το παραδειγμα με τον εσκιμωο ειναι ωραιο...Οπως και το παλαιοτερο με τον Ινδο πλει μεικερ στο ΝΒΑ....Οφειλεις να το ομολογησεις .... :D
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Επειδή τώρα είδα τι έγραψε ο Ντίνος.......!

Σμπούτζαμ......ο Δώνης στη τελική.Δε πάνα μείνει και 100 χρόνια στο ΠΑΟΚ.

Ρε Ντίνο μα τον σατανά ρε φίλε πλάκα έκανα ......εντελώς χαβαλέ......αν εξακολουθείς να νοιώθεις παρεξηγημένος.....λυπάμαι....αλλά ούτε ειρωνεύτηκα ούτε χλεύασα....κανένα ποστ σου και αμα δεις μπορεί να κράζω τον Δώνη τον καλύτερο Ελληνα προπονητή στην Κολομβία....αλλά πάντα κάνω χαβαλέ.....σχεδόν πάντα.

Τι να πω....ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε έυκολα....είναι γεγονός.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
CCCP έγραψε:Επειδη επεσαν λιγο τα πνευματα εδω μεσα να μιλισω λιγο ειλικρινα.

Δε θελω να παρει η μπαλα ολους εδω μεσα αλλα εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι η κριτικη στον Δωνη και συνεχεια αν γινετε ειναι η εμπαθεια και αυτο που κρειβεται απο πισω.

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι μερικοι μου το παιζουν και καλα οτι εχουν high standards και εχουν υψηλες απαιτησεις ανεξαρτητου υλικου και μαλιστα απαιτησεις ΜΠΑΛΑΣ οχι απλα αποτελεσματων...

Ναι το παραδεχομαι. Δε μπορω να κανω συζητηση σωβαρη για τον Δωνη, που για ΟΛΟΥΣ υπαρχει κριτικη, γιατι πιστευω πως αυτοι που γκρινιαζουν συνεχεια ειναι ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ εναντιων του. Ειτε ειναι δηλαδη αγγελοσκυλα με το γνωστο κομπλεξ και τις μηδεν γνωσεις για μπαλα, ειτε εχουν αποφασισει ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι δεν γουσταρουν το Δωνη, ειτε γιατι δεν τους αρεσει η φατσα του ειτε για κι εγω δεν ξερω ποιο λογο και απλα περιμενουν στη γωνια να κραξουν το παραμικρο.

Ευχομαι να κανω λαθος και ας με διορθωσετε.

:evil: :redcard: :redcard: :evil: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
...ενω αρχιζεις καλα... μετα το γ@μησες....
αυτο τωρα τι ειναι;.....
γιατι ρε αδελφε μας διαολοστελνεις ολους εμας που ...ΝΑΙ... θεωρουμε τον Αγγελο κορυφαιο προπονητη....και οτι μαζι του ο ΠΑΟΚ επαιξε καλη μπαλλα;....
πες την γνωμη σου....και ακου την δικη μας ρε γκαρντασι ...ετσι ηρεμα απλα και ομορφα...και δεν συμφωνεις
καλος....δικαιωμα σου..
...αλλα τα σιχτηρια που κολλανε;
Δε θελω να σας διαολοστηλω προσωπικα ρε Ταγματαρχη, πιστεψε με.

Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν μπορει να μου λεει καποιος οτι δεν του αρεσει ο Δωνης γιατι δεν παιζει καλη μπαλα ο ΠΑΟΚ οταν την καλη μπαλα που εννοει δεν την εχει παιξει ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ. Αυτα που απαιτουνε μερικοι απο τον Δωνη τωρα θα τα απαιτουσανε απο τον Αγγελο? Μη τρελαθουμε τωρα. Και εγω δεν προκειτε ποτε να απαξιωσω ΤΕΛΕΙΩΣ τον Αγγελο και να πω οτι ηταν αχρηστος προπονητης. Και καποιες επιτυχιες ειχε και προσφερε. Αλλα ξερεις πολυ καλα οτι για αλλους λογους τον γουσταρετε και οχι για τη μπαλα που επεξε η ομαδα.

Και ξερεις γιατι ειναι καλο παραδειγμα ο Αγγελος? Γιατι πανω απο ολα, ο Αγγελος ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΟΜΟΡΦΟΥ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟΥ. Δε μπορω λοιπον απο ανθρωπο ο οποιος ξερω οτι ειναι οπαδος του Αναστασιαδη να κανει κριτικη στον Δωνη την οποια ξερω οτι δεν εκανε ΠΟΤΕ στον Αγγελο. Το θερω λιγο υποκριτικο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό το νήμα πλησιάζει σε γελοιότητα αυτό του Σαλπιγγίδη..Γιατί δεν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε να τελειώσει εκεί το θέμα;

Με χιουμοριστική διάθεση μην παρεξηγηθεί κανείς.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Γιατί δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχουμε δικαίωμα να διαφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

@Shark4

Δε διαφωνω στην ουσια με τιποτα απο το ποστ σου. Απλα πιστευω δυο πραγματακια:

1. Ουτε εμενα με ξετρελενει ο Δωνης. Αλλα μη ξεχναμε και ποτε ηρθε. Επισης πιστευω πως ο Δωνης εχει δειξει αρκετα πραγματα στην καριερα του ωστε να αξιζει μια ευκαιρια. Δηλαδη, ενα, εναμισι χρονο υπομονη. Και ενα ροστερ της προκοπης. Εαν δειξει οτι με ροστερ ανω επιπεδου αποτυχει να δειξει κατι...θα φυγει κι ολας.

2. Πολυ απλα δεν υπαρχει συστημα στο οποιο μπορουν να ανταποκρηθουν καλυτερα οι παικτες μας. Το κεντρο σου ειναι ανυπαρκτο. Με Σαντος θα ειχες λιγο καλυτερη αμυνα και χειροτερη επιθεση.

Κι εγω πιστευω πως μια ομαδα στην οποια θα πεσουνε πολλα χρηματα, της αξιζει και ενας αναλογος προπονητης. Αλλα ρε παιδια αυτη η ομαδα δεν υπαρχει ακομα. Αυτη η ομαδα στηθηκε προ Σαββιδη και ειναι τα απομηναρια της προηγουμενης. Εαν γινουν πραγματικες μεταγραφες τωρα και το καλοκαιρι, σου υποσχομαι πως και οι δικες μου οι απαιτησεις θα ειναι μεγαλες και με αλλα κριτιρια θα κρινω.

Εγω θεωρω πως καλες οι απαιτησεις και κι εμενα τα ματια μου πονανε (οπως αλλωστε και σχεδον παντα οταν βλεπεις ελληνικο ποδοσφερο) και το καταλαβαινω. Αλλα δεχτητε οτι προκειτε για μεταβατικη χρονια και σταματηστε να περιμενετε να δειτε καλη μπαλα καθε Σ/Κ και θα σταματηστε να χαλιεστε :) Δειτε καμια Μπαρτσελονα, καντε σεξ κτλ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ένα πράγμα που απεχθάνομαι είναι τα μισόλογα...
Όταν έχεις κάτι να πεις πέστο στα ίσια..
Μιλάω γι αυτό
GI4NNEN4 έγραψε:
Υπάρχουν αρκετά άτομα που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. 3 είναι οι μπροστάρηδες.
Το "μπροστάρης" το προσπερνάω για την ώρα...

Από εκεί και πέρα ενοχληθήκατε επειδή έβαλα τις φώτο από τα παιχνίδια...
Έχω τόσα ποστ που μιλάω αγωνιστικά και κανένας δεν απαντάει είτε γιατί δεν γνωρίζει είτε γιατί θέλει...και δεν πρόκειται να γίνει..
Εδώ φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε για τον Ντίνο κάποιοι( ο ΕΟΡ π.χ που πάντα κάνει τον έξυπνο) και αν παρεξηγήθηκε, που ούτε στην φάτσα τον ξέρει.!!

Σιγά δηλ το "κράξιμο" που έφαγε, δεν είδα την ίδια ευθυξία όμως σε άλλους προπονητές..
Το τι είναι κακοπροαίρετη κριτική και τι εμπάθεια, το είπε πολύ πετυχημένα ο Καρχαρίας..και πολλές φορές κάνουμε και πλάκα κάτι το οποίο οι περισσότεροι έχετε ξεχάσει ή δεν θέλετε να καταλάβετε..
Δεν φταίμε λυπάμαι...

Στο δια ταύτα, αυτά που βλέπουμε αυτά θα λέμε...αν αλλάξουν θα τα λέμε όπως έχουν...αλλά ειλικρινά δεν θέλω να δω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ κάποιου από εδώ μέσα εναντίον Δώνη...με βάση τα όσα λέμε σε κανένα γιάννενο η κομπότη...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

DC έγραψε:Πάντα υπάρχει κάποιος που "είναι του χεριού μας". Που ξέρουμε αν είναι καλός, αν κάνει για τον ΠΑΟΚ, αν πρέπει να φύγει ή όχι, αν και γιατί δεν του βγαίνουν τα συστήματα. Που ξέρουμε ότι αν θα τον βρίσουμε, γινόμαστε αυτόματα πολιτίκαλι κορέκτ στην ασπρόμαυρη κοινωνία.
Καθε κριτικη που γινεται ειναι καλοπροαιρετη.Γιατι λετε οτι δεν ειναι? Το να γουσταρω καποιον ή να μην τον γουσταρω σε προσωπικο επιπεδο δεν εχει να κανει με την ικανοτητα του.Αν πχ εγω δεν γουσταρω τον Κλαους αλλα αυτος καθε αγωνιστικη βαζει γκολ,τι κριτικη να του κανω πανω στο παιχνιδι του? Δεν θα κανω κριτικη θα κανω τουμπεκι γιατι δεν με παιρνει
Υ.Γ. μια ερώτηση. Ο Δώνης που δεν αντέχει σε πάγκους μεγάλων ομάδων, στην ηλεκτρική καρέκλα του ΠΑΟΚ και στην πίεση πόσες μέρες είναι προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις Σαββίδη "Πιστεύω στον προπονητή, ότι μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα. Αν καταλάβω ότι έχω κάνει λάθος, εκεί τελειώνει, το ίδιο βράδυ. Αν χαθεί η εμπιστοσύνη μου τελειώνουν όλα. Τον εμπιστεύομαι όμως. Μου είναι πολύ συμπαθής ως προπονητής. Χωρίς πολλές δυνατότητες, δημιουργεί όραμα. "
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μοϊκανέ, δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε κάποιος με τις φωτό που έβαλες, εγώ τις χάρηκα μιας και είσαι ο πρώτος που ασκεί κριτική στον Δώνη με στοιχεία (έστω και εγώ δεν τα καταλαβαίνω τεχνικά).
Για την ακρίβεια, μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό.

Όλοι έχουμε άποψη, θέλοντας και μη, αλλά το πρόβλημα ξεκινάει όταν την άποψή μας θέλουμε να την εκφέρουμε (εγώ πχ δεν εκφέρω άποψη για τον Δώνη επειδή δεν μπορώ να την στηρίξω τεχνικά), στον τρόπο που θα την εκφέρουμε και στον αν θα προσπαθήσουμε να την επιβάλλουμε μέσα από την επαναληψιμότητά της ή τις απαντήσεις μας στον αντίλογο.
Προσωπικά, τις τελευταίες 2 εβδομάδες, δεν έχω διαγράψει μόνο κοσμητικά για τον προπονητή μας (δείχνοντας ελαστικότητα στους κανονισμούς μας λόγω της πίκρας που τρώμε όλοι μας στα άσχημα αποτελέσματα) αλλά και ολόκληρα ποστ. Με δυο λόγια, ξαναζώ το έργο με τον Σάλπι. Αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει. Έτσι το βλέπω εγώ.

Θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναγράψει κι εδώ μέσα και σε σχόλιό μου στην κεντρική και συγνώμη γι αυτό: ο Ιβάν δεν είναι τυχαίος ούτε χαζός. Από μπάλα ίσως να μην ξέρει πολλά αλλά έχει υφισταμένους που γνωρίζουν. Αυτοί κάποια στιγμή θα κρίνουν το έργο του Δώνη, θα υπολογίσουν τις δυσκολίες που συνάντησε, τις ευκολίες που του προσφέρθηκαν και δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι αν ΔΕΝ τους κάνει θα τον διώξουν εχθές. Τόσο απλά.
Εν κατακλείδει, ο Δώνης δεν θα χάσει την καριέρα του από τα δικά μας σχόλια, ούτε και θα την φτιάξει. Το μόνο που φτιάχνεται και χαλάει εδώ μέσα είναι η ζαχαρένια μας. Η διάθεσή μας. Γι αυτό ας περιορίσουν την καυστικότητά, τις ειρωνίες και τις βρισιές οι πολέμιοι του Δώνη, καθώς τους υποστηριχτές του δεν τους βλέπω να πετάνε μπηχτές σε άσχετα ποστ, ούτε να γράφουν κατεβατά (πλην ΕΝΟΣ μόνο του Ντίνου), ούτε και να τον κάνουν Θεό ύστερα παό κάθε τρίποντο με 150 size bold κλπ.
PS: Το "υποστηρικτές" έχει την έννοια της στήριξης και όχι του fan club όπως και αντίστοιχα το πολέμιοι την έννοια της "μη στήριξης". Για να μην παρεξηγηθώ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ακριβος αυτο. Κανενας απο αυτους που υπερασπιζομαστε τον Δωνη δεν ειμαστε οπαδοι του, ουτε ειναι για κανεναν απο εμας ο προπονητης των ονοιρων μας για τον ΠΑΟΚ.

Εγω θα το ξαναπω, τζαμπα χαλιεστε σε μια μεταβατικη χρονια για την ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”