ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από Rexaris »

sourmenetes έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22 Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Εμένα από τις εφημερίδες μου έκαναν εντύπωση οι οπαδικές τής ΑΕΚ, και οι δύο βγήκαν με πένθιμο ολόκληρο το πρωτοσέλιδο σα να επρόκειτο για δικούς τους οπαδούς.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
ALexkarag4, OvelixPAOK
george188

Δημοσίευση από george188 »

margas έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41 Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
O καθενας εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης. Ολος ο κοσμος ποναει
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
Rexaris, mpafos4, ΑποστόληςΑ
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Δεν μπορώ να ξεκολλησω το μυαλό μου από όταν το έμαθα. Θα πρότεινα αύριο στην κλειστή κερκίδα να τοποθετηθούν 7 φαναράκια, 7 μπλούζες και 7 κασκόλ της ομάδας. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στα αδέρφια μας...
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12 Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
Ναι, συμφωνω. Όπως πολυ συγκινητική, η υποστήριξη ειδικά των οπαδών της Λυών και της Μπέτις σε ολα μας σχεδόν τα σόσιαλ. Για μενα, θα ηταν μια καλη ιδεα, το καλοκαιρι ενα μινι τουρνουα στην Τουμπα στην περιοδο της προετοιμασιας με αυτες τις 3 ομαδες, χωρις να ισχυουν τα διαρκειας, με 5-10 ευρω πχ γενικη εισοδο για να γεμισει το γηπεδο και ολα τα εσοδα να πανε στις οικογενειες των εκλιποντων. Δεν θα φέρει τα παλικάρια πίσω, απλά ένα λιθαράκι ας το βάλει ο καθένας για αυτές τις χαροκαμένες οικογένειες.
These users thanked the author thios4 for the post (total 3):
Kabamaru11, George Best4, Ambiorix
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εικόνα

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 16):
Dimitris_L4, george188, PAOK LARISSA, thios4, ALexkarag4, katafraktos, TylerDurden, DamoN, zaffodb, dragon and 6 more users
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

paokspren έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 09:58
George Best4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 09:32 Ξέρω δεν είναι σωστό να μιλήσω για ευθύνη.
Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.
Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.

Δεν είναι το θεμα ότι "είναι αδιανόητο ότι με το δίπλωμα αυτοκινήτου οδηγείς βαν" που ακούω όλη ημέρα σε εκπομπές και ραδιόφωνα.

Ούτε είναι το θέμα τι έγινε στο τελευταίο μοιραίο δευτερόλεπτο. Δε θα το μάθουμε και πότε και δεν έχει και νόημα.
Τα παιδιά έφυγαν και δε θα γυρισουν πισω...

Ούτε είναι η κακια η ώρα...

Επιλέγουμε πάλι να δούμε το δέντρο όπως σε τόσες περιπτώσεις. Και αυτό έλλειψη παιδείας είναι.

Έδειχναν χθες και βίντεο από νταλίκα πιο πίσω και βλέπεις όλο τον κωλοδρομο σε βαθος όλος με νταλίκες, βρεγμένο οδόστρωμα, ομίχλη.

Η συμπεριφορά του οδηγού ήταν εγκληματική.Το πλήρωσε με τη ζωή του και πήρε και άλλους μαζί του.
Θα μπορούσε να μη γίνει χθες το κακο, οπως θα μπορούσε απέναντι να ήταν και ένα αμάξι με μια οικογένεια...

Η ζωή είναι στιγμές που κρίνονται από αποφάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι.
Αυτές που είναι στο χέρι σου δεν πρέπει να τις παίζεις κορώνα-γράμματα.

Και όσο χαλάσει κάποιους το σχόλιο, είναι η πραγματικότητα ρε πουστη μου.

Και είμαι τόσο στεναχωρημένος από την είδηση και σοκαρισμένος από αυτό που είδα...
Καλύτερα να μην έβλεπα ποτέ το βίντεο...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

George Best4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 19:26
paokspren έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 09:58
George Best4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 09:32 Ξέρω δεν είναι σωστό να μιλήσω για ευθύνη.
Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.
Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.

Δεν είναι το θεμα ότι "είναι αδιανόητο ότι με το δίπλωμα αυτοκινήτου οδηγείς βαν" που ακούω όλη ημέρα σε εκπομπές και ραδιόφωνα.

Ούτε είναι το θέμα τι έγινε στο τελευταίο μοιραίο δευτερόλεπτο. Δε θα το μάθουμε και πότε και δεν έχει και νόημα.
Τα παιδιά έφυγαν και δε θα γυρισουν πισω...

Ούτε είναι η κακια η ώρα...

Επιλέγουμε πάλι να δούμε το δέντρο όπως σε τόσες περιπτώσεις. Και αυτό έλλειψη παιδείας είναι.

Έδειχναν χθες και βίντεο από νταλίκα πιο πίσω και βλέπεις όλο τον κωλοδρομο σε βαθος όλος με νταλίκες, βρεγμένο οδόστρωμα, ομίχλη.

Η συμπεριφορά του οδηγού ήταν εγκληματική.Το πλήρωσε με τη ζωή του και πήρε και άλλους μαζί του.
Θα μπορούσε να μη γίνει χθες το κακο, οπως θα μπορούσε απέναντι να ήταν και ένα αμάξι με μια οικογένεια...

Η ζωή είναι στιγμές που κρίνονται από αποφάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι.
Αυτές που είναι στο χέρι σου δεν πρέπει να τις παίζεις κορώνα-γράμματα.

Και όσο χαλάσει κάποιους το σχόλιο, είναι η πραγματικότητα ρε πουστη μου.

Και είμαι τόσο στεναχωρημένος από την είδηση και σοκαρισμένος από αυτό που είδα...
Καλύτερα να μην έβλεπα ποτέ το βίντεο...
Είσαι χοντρόπετσος, αναίσθητος και όργιο σαν την Τατιάνα Στεφανίδου που μιλάς για ευθύνη και τι μπορεί να έφταιξε. Εγκληματική συμπεριφορά;Δεν ντρέπεσαι; Μιλάς για έναν αδερφό που έφυγε, τι αρθρόποδο είσαι εσύ, τέτοια κάνει ο Ευαγγελάτος. Δεν ξέρεις πότε πρέπει να μιλάς και πότε να σταματάς.

ΥΓ. Μιλάς πολύ σωστά. Αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ σαν άνθρωποι και σαν μυαλά, θα άφησαν μια κληρονομιά αυτά τα παλικάρια. Δεν έφτασε ο θάνατος του Νάσου, δεν έφτασε ο θάνατος του Άλκη...ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΜΕ. Την επόμενη φορά που θα κάνεις μαλακία και μαγκιά στο τιμόνι (δε μιλάω για το δυστύχημα, γενικά μιλάω), σκέψου αυτά τα παιδιά. Την επόμενη φορά που θα πιεις και θα ανέβεις μηχανή, σκέψου αυτά τα παιδιά. Την επόμενη φορά που θα βρίσεις τους νεκρούς του ΟΣΦΠ και τις μανάδες των Αριανών, σκέψου αυτά τα παιδιά και τις μανάδες τους που διαλύθηκε η ζωή τους. Αφήστε τα λόγια και τα ευχολόγια: ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΥΧΕΣΤΕ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.
These users thanked the author klainmein for the post (total 2):
George Best4, keep_paokizein
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μόλις γύρισα από το γήπεδο .
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

sourmenetes έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22 Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Θα ήθελα να ηταν η αφορμή να ξαναβρεθούμε σε γήπεδα με φιλάθλους κ των 2 ομάδων.
Ναι στο μπινελίκι , ναι στην καζούρα αλλα σεβασμός οπως κ τώρα στο οπαδικο κίνημα.
These users thanked the author dragon for the post:
Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απατεώνες της ΟΥΕΦΑ μη χάσετε κάνα ευρώ αν γίνει το ματς άλλη ημερομηνία. Για μας γίνεται ο αγώνας δε γίνεται για εσάς ούτε για τους χορηγούς σας. Ξεφτιλισμένοι. Τα ίδια μια ζωή.εχουμε πλαντάξει στο κλάμα και μου κάνατε μια δήλωση συμπαράστασης.μαφιοζοι στοιχηματζηδες μαζί σας δεν θα πάρετε τίποτα. Όλα εδώ θα μείνουν
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Taseos έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 20:28 Απατεώνες της ΟΥΕΦΑ μη χάσετε κάνα ευρώ αν γίνει το ματς άλλη ημερομηνία. Για μας γίνεται ο αγώνας δε γίνεται για εσάς ούτε για τους χορηγούς σας. Ξεφτιλισμένοι. Τα ίδια μια ζωή.εχουμε πλαντάξει στο κλάμα και μου κάνατε μια δήλωση συμπαράστασης.μαφιοζοι στοιχηματζηδες μαζί σας δεν θα πάρετε τίποτα. Όλα εδώ θα μείνουν
Εδω παιχτηκε κανονικα και ΔΕΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο τελικος στο Χευζελ με 40 νεκρούς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πριν λίγο γύρισα από την Τούμπα.
Είναι τρομερό το πόσους ανθρώπους έχει αγγίξει αυτή η τραγωδία...
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Σιγή και περισυλλογή, βουβαμάρα και πόνος. Παιδιά και γιαγιάδες, άνθρωποι όλων των ηλικιών, εγώ, εσύ, αυτός, ο καθένας. Σκόρπιοι στα καρεκλάκια και τα τσιμέντα της 4. Και τα κεριά, και τα κασκόλ, και τα λουλούδια. Αθάνατοι.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
DamoN
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εχουμε καποιο νεο απο τα παιδια; Ειναι σταθερα πανε καλα;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.

Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση της απώλειας στα πρόσωπά τους και τα μάτια τους.

Είχε και αυτό το μελαγχολικό, στενάχωρο ψιχάλισμα να δίνει τον τόνο της βουβής, βαριάς, πένθιμης ατμόσφαιρας.
Οι περισσότεροι κοιτούσαν αμήχανοι σε περισυλλογή τα κεριά, που φωτίζουν σαν αστέρια στην γη, μέσα στη νύχτα που έχει πέσει αυτή την ώρα.
Όσοι άντεχαν να ψελλίσουν μερικές κουβέντες, σχολίαζαν την αναλγησία της ουέφα να αναβάλλει το παιχνίδι και ότι δεν τους ενδιαφέρει κανένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή, καθώς τώρα βρισκόμαστε σε θρήνο και σε πένθος.

Μπαίνοντας στην 4 και κατεβαίνοντας τα σκαλοπατάκια, στα αγαπημένα τιμημένα μας τσιμέντα, άναψα κι εκεί ένα κεράκι και όταν σήκωσα το κεφάλι είδα στην κορυφή από εκεί που είναι ο χώρος των κεριών να βρίσκεται ο Νικόλας και να θρηνεί κι αυτός, λέγοντας: Τα παιδιά, τα παιδιά, χάσαμε τα παιδιά....

Κάπου εκεί λύγισα. Όσο και να προσπαθούσα να συγκρατηθώ, ήταν το σημείο που σταμάτησα να βλέπω μπροστά μου, όλα θόλωσαν, γιατί τα μάτια μου βούρκωσαν από τη συγκίνηση και τη θλίψη.

Τα παιδιά, τα παιδιά. Χάσαμε τα παιδιά....
These users thanked the author Special 4 for the post (total 8):
katafraktos, DamoN, Magdi Tolba 4, eorptol1, Napoli4, keep_paokizein, TylerDurden, nunies4
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”