Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μια και θα κάτσει σπίτι χρόνιαρες μέρες του στέλνω ένα χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι που του ταιριάζει από τρεις φίλες του Ντουγκλάο για να του φτιάξει το κέφι.
Κρίμα για τον παιχταρά, κρίμα για την ομάδα.
Με τα δύο πορτογαλικά βέλη περίμενα να κάνει παπάδες, τώρα ποιος ξέρει ;
Δηλαδή πάμε στην Κρήτη με Θαναση ;
Μήπως να φωνάξουμε το μάγο από τη Μάλαγα? Εκείνον που έλυσε τα ξόρκια και τη μαύρη μαγία που είχαν κάνει στον Κριστιάνο Ρονάλντο... Έλεος ρε παλικάρι μου, από porcelana είναι τα πόδια σου? Φαντάζεστε όμως να εβαζε και κανά δυο τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι? Θα κλαίγαμε με ασπρόμαυρο δάκρυ!! Ευτυχώς, που στην τελική, είτε παίζει είτε δεν παίζει λίγο μας φαίνεται.. Με γαμημένη ψυχολογία, και με ρήξη μυνίσκου.. Άντε κουράγιο τώρα Ζλάταν! ΠΑΟΚ είσαι!
Λύση συμβολαίου και απόκτηση επιθετικού με λιγα λεφτα παραπάνω.
Δεν παει αλλο δεν πρόκειται να παιξει ξανα στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον.
το παιδί δεν μπορει ειναι σπασμένος τη να κάνουμε
Τι να κανουμε ατυχεια..αυτο σημερα το ειδαν??τοσες μερες ειναι εκτος κ δεν ηξεραν τι ειχε??μηπως κ οι γιατροι φταινε??μηπως δεν τον διεγνωσαν στην αρχη της προηγουμενης εβδομαδας??η το παθε στη σημερινη προπονηση??
απο τους πρώτους που έλεγα για ζλατάν είμαι...ποτέ δεν ήμουν της προσωπολατρείας...
αν κάνει στη θέση του τότε καλώς...
ούτε σε γκαρσία κολλάω,ούτε σε κοντρέρας,ούτε σε ζλάταν..
ότι συμφέρει στην ομάδα....
γι'αυτό σ είπα οτι αν περνούσε η βοσνία στο μουντιάλ,θα τον πουλούσαμε...
Sorry αδερφέ αλλά αυτό είναι ένα δύσκολο ερώτημα στον φετινό ΠΑΟΚ σχεδόν όσο και το αν "υπάρχουν εξωγήινοι"....
Μη βιάζεσαι...ακόμα είναι Τετάρτη...υπάρχουν πολλές μέρες μπροστά μέχρι το ματσάκιον και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο...και ας μην ξεχνάμε ότι για να μπεις σε αεροπλάνο πρέπει να ανέβεις μιά ψηλή-ψηλή σκάλα.....