Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο μπασκετικός οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι σε στάδιο "εξέλιξης"...Να έρθουν πολλοί Πουλακιδες ,γιατί όχι..Αν θα παίξουν δε το ξέρουμε.Για μένα προσωπικά είναι δύσκολο.Εχουν πάρει αντίστοιχα Ελληνοαμερικανούς ,αν δεν κανω λάθος, και η γριά και το Περιστέρι και δεν έχουν δείξει κάτι ακόμα...Ας ελπίσουμε να είναι κάτι αξιόλογο και όχι αδερφοί Κατσίκις για όποιον θυμάται...
- These users thanked the author Hayate for the post:
- elvetos giatros
- constadine
Ο Κλείτος στην εκπομπή του πριν λίγο είπε , από όσο ρώτησε , δεν υπάρχει κάτι για Πουλακίδα .
- Unpsofable78
Όντως τα παιδιά έχουν πολλές γνώσεις.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 18:09 Δειτε την εκπομπη τν shot clock στο youtube...ο τιτλος ειναι "Φτιαχνουμε το ροστερ του ΠΑΟΚ της νεας εποχης"..λενε ενδιαφεροντα πραγματα κ κυριως ριχνουν στο τραπεζι αρκετους κολλεγιακους παιχτες ( και μη)... Τα παιδια ασχολουνται παρα πολυ με nba κ κολλεγια να πω..
Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις παικτών.
Jahmir Young στον άσο, James Bouknight στο δύο αλλά κυρίως εντυπωσιαστηκα από τον Kevin Knox ο οποίος είναι τρομερό 4αρι και τον Ricky Council IV στο 3.
Ο Knox είναι ήδη ακριβός. Για να τον φέρεις θα χρειαστούν από 800k έως 1m.
Νομίζω ότι είναι περίπτωση που θα έπρεπε να ασχοληθούμε από τώρα για το καλοκαίρι. Απ όσο λένε κι αυτοί, σύντομα θα γίνει παίκτης euroleague όπως ο Isaiah Mobley της Χαποελ.
Τώρα για Ναζ και Πουλακιδα ανέφεραν ότι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα θεωρούνται Ελληνες λόγω διαβατηρίου αλλά όχι homegrown στην Ευρώπη.
Εγώ 2 παίκτες ξεχωρίζω και θα ήθελα να φέρουμε αν πάμε Ευρωλίγκα που τους έχω δει και με έχουν εντυπωσιάσει από τότε που έπαιζαν ncaa...Mac McClung για compo guard και Luka Garza για 5αρι...Μπορεί στο nba να είναι ρολίστες ή να μη βρίσκουν καλά συμβόλαια και μεγάλο χρόνο συμμετοχής ..αλλά θεωρώ ότι έχουν τα στοιχεία στην Ευρώπη να κάνουν πάταγο...
- These users thanked the author ektoras for the post:
- ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
-
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
O Kevin Knox ξεκίνησε στο NBA με μεγάλες προοπτικές όμως είναι σε ελεύθερη πτώση και προσωπικά δεν θα τον θεωρούσα καλή περίπτωση, ακόμα και για το BCL, με βάση την εικόνα που έχω από τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε.