Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
το ότι περιμένουμε πώς και πώς να κλείσει ο κεντζιόρα, ενώ η ομάδα έχει 5 ενεργά σεντερ μπακ, αυτό μεταφράζεται είτε σε έλλειψη εμπιστοσύνης από εμάς, είτε σε πολύ χαμηλή ποιότητα των ήδη υπαρχόντων
Εγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Για να δούμε.
Εν τω μεταξυ η πιο αδεια γραμμη ειναι αυτη των μεσοεπιθετικων, αλλα περιέργως ολοι τον εξτρεμ τον αφήνετε για το τελος. Τη στιγμη π μιλαμε οι διαθεσιμοι για 3 θεσεις ειναι ο Ντελιας ο Ταισον ο Ντίσελντοφ και ο Μουργκ. Ενα τραβηγμα να νιωσει ενας απο αυτους, θα παμε στο πρώτο ματς χωρις αλλαγη στα εξτρεμ. Αλλα κλαιν ε?
Εν τω μεταξυ αν υπηρχε ο Τζιμας στο ροστερ θα μπορουσε να λογιστει λυση στα εξτρεμ ο Τομας. Τωρα χωρις Τζιμα ουτε ο Τομας μπορει να παιξει εξτρεμ γτ μετά δεν θα εχουμε αλλαγη στην επιθεση .
Και μην διαβασω για κουαλιατες και αλλα τετοια φαιδρα.
Οι πιο πλήρεις γραμμες ειναι η αμυνα και το κεντρο. Μπροστα χωλαινουμε, αλλα ολοι το αντιμετωπιζουν με τρελη χαλαροτητα.
Ελπιζω στην ΠΑΕ να το βλεπουν αλλιως, γτ εγω δεν νιώθω ανετα με μολις 4 παιχτες για 3 θεσεις
Εν τω μεταξυ αν υπηρχε ο Τζιμας στο ροστερ θα μπορουσε να λογιστει λυση στα εξτρεμ ο Τομας. Τωρα χωρις Τζιμα ουτε ο Τομας μπορει να παιξει εξτρεμ γτ μετά δεν θα εχουμε αλλαγη στην επιθεση .
Και μην διαβασω για κουαλιατες και αλλα τετοια φαιδρα.
Οι πιο πλήρεις γραμμες ειναι η αμυνα και το κεντρο. Μπροστα χωλαινουμε, αλλα ολοι το αντιμετωπιζουν με τρελη χαλαροτητα.
Ελπιζω στην ΠΑΕ να το βλεπουν αλλιως, γτ εγω δεν νιώθω ανετα με μολις 4 παιχτες για 3 θεσεις
Ελα ρε Μπανε, οχι εσυ αυτο...obanebane έγραψε:Εγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Ποιος Κουαλιατα ρε συ? Οσα κι αν βαζει στην προπονηση ο παιχτης αποδειχθηκε αψυχος. Τι περιμένεις να δεις?
Μισή αλήθεια. Αριστερά στη θέση είμαστε καλυμμένοι με 2 καλές επιλογές. Ο Κουλιε τοπ για βασικός, ο Μιχαηλίδης τοπ για αλλαγή.danirifle έγραψε:το ότι περιμένουμε πώς και πώς να κλείσει ο κεντζιόρα, ενώ η ομάδα έχει 5 ενεργά σεντερ μπακ, αυτό μεταφράζεται είτε σε έλλειψη εμπιστοσύνης από εμάς, είτε σε πολύ χαμηλή ποιότητα των ήδη υπαρχόντων
Στα δεξιά έχεις δίκιο, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για Εκονγκ, ενώ ο Θυμιανης είναι ερωτηματικό. Οπότε 2/4. Ο Νασμπεργκ δε νομίζω να μείνει, αλλά συμπληρώνει το ρόστερ σε αυτή τη φάση.
Πάντως εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο του Κεντζιορα, όσο τίμιος και σημαντικός κι αν είναι ο Πολωνός. Δύσκολο να έρθει χωρίς τσου λου, γι'αυτό περιμένω ομίλους και να γίνει τότε αντικατάσταση Εκονγκ με έναν παικταρα. Να έχουμε και στρωμένο έδαφος όταν φύγει ο Κουλιερακης.
Δεν μπορούμε να έχουμε έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτά τα μπάκ άσχετα προτιμήσεων και τι έχει γίνει πέρσι με Εκόνγκ ... είναι από την αρχή της προετοιμασίας εδώ ... υγιείς πλέον ...
μιλάμε για κανονικό Σέντερ μπάκ παρά τα προβλήματα τοποθετήσεων που μας είχε δείξει πέρσι ... μετά έκανε ένα σπουδαίο τουρνουά και μας κρέμασε ... αλλά δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει ... αριστερά έχουμε δύο σπουδαία αριστερά Σέντερ μπάκ και ένα καλό Μπακαπ ... δεξιά έναν καλό έλληνα που θεωρώ ότι έχει σπουδαία στοιχεία αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και δεν ξέρει απόλυτα την θέση ...
αλλά και σε αριθμό και σε ποιότητα είμαστε πολύ καλά ... το ότι θα είμαστε καλύτερα στην συνέχεια το ξέρουμε αλλά μην τρελενόμαστε
μιλάμε για κανονικό Σέντερ μπάκ παρά τα προβλήματα τοποθετήσεων που μας είχε δείξει πέρσι ... μετά έκανε ένα σπουδαίο τουρνουά και μας κρέμασε ... αλλά δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει ... αριστερά έχουμε δύο σπουδαία αριστερά Σέντερ μπάκ και ένα καλό Μπακαπ ... δεξιά έναν καλό έλληνα που θεωρώ ότι έχει σπουδαία στοιχεία αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και δεν ξέρει απόλυτα την θέση ...
αλλά και σε αριθμό και σε ποιότητα είμαστε πολύ καλά ... το ότι θα είμαστε καλύτερα στην συνέχεια το ξέρουμε αλλά μην τρελενόμαστε
Δεν ξέρω τι να περιμένω,γιαυτό θέλω να δω.
Παίχτη που κάτι είδαν για να σκάσουν 1,5 μύριο, από καλή ποδοσφαιρική σχολή,εγώ δε τον ξεγράφω.
Παίχτη που κάτι είδαν για να σκάσουν 1,5 μύριο, από καλή ποδοσφαιρική σχολή,εγώ δε τον ξεγράφω.
Αλλο δεν τον ξεγραφω κι αλλο τον υπολογιζω σοβαρα σαν λυση. Μια σοβαρη ομαδα που θελει να διακριθει στην ευρωπη πρεπει να εχει 6 μεσοεπιθετικους ποιοτητας και μια επιλογη τυπου Κουαλιατα που αν βγει καλως. Δεν μπορεις να πηγαινεις για τσου λου σε τοσο ευνοικη συγκυρια και παλι ναιλαμε για Κουαλιατα. Τελευταία φορα π επαιξε ο Κουαλιατα με την φανελα μας στην ευρωπη ειδαμε την καταληξη.
-
Πιο πιθανο ειναι να κανει προετοιμασια με την πρώτη ομαδα, μηπως και βρεθει αγοραστης να απαλλαγουμε.
Απλα αξιζει να σημειωθει οτι για την ωρα οι μεσοεπιθετικοι ειναι 5, μαζι με Βιερι, ο οποιος φαινεται να υπολογιζεται για μπροστα βασει της πρωτης προπονησης στην Ολλανδια.
Προφανως και θελουμε μεταγραφη εξτρεμ, απλα το αναφερω για την κουβεντα που γινεται αριθμητικα ανα θεση.
Προφανως και θελουμε μεταγραφη εξτρεμ, απλα το αναφερω για την κουβεντα που γινεται αριθμητικα ανα θεση.
Ο 38χρονος Βιειρινια λυση στα εξτρεμ? Μονο αν παιζουμε με κηφισιες και λειβαδιες και ειμαστε μονιμα στην επιθεση. Τεσπα τι να πω, αν 5 μεσοεπιθετικοι εκ των οποιων οι 2 στα 37 και στα 38 και ο τριτος ειναι ο Μουργκ, φανταζουν οκ, παω πασο. Μονο μην κλαιμε και λεμε οπως καποτε, γτ πηγαμε με κενα σε τοσο κρισιμα ματς. Να μην ξεχναμε οτι μπορει να αντιμετωπισουμε χωρια στην αρχη, αλλα θα παιζουν με ενταση και σιγουρα θα χουν αθλητικές ομαδες.
Εντάξει ρε gospi, μην είσαι τόσο αυστηρός και απόλυτος, εδω μπορούμε να λέμε πολλά εκ του ασφαλούς, στην πράξη όμως πολλές φορές τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ένας ποδοσφαιριστής που είναι ταλαντούχος δεν ξέρεις πότε θα μπορέσει τελικά να αναδείξει το ταλέντο του.
Εμείς σαν ένα σημαντικό ταλέντο τον αποκτήσαμε, αν υπάρχει αμφισβήτηση για το ταλέντο του οκ,να δεχθώ αυτό που λες,αλλά τώρα να λέμε για έλλειψη ψυχής για ανθρώπους που δεν έχουμε πει ουτε καλημέρα,δε νομίζω ότι αποτελεί επιχείρημα.
Ένας ποδοσφαιριστής που είναι ταλαντούχος δεν ξέρεις πότε θα μπορέσει τελικά να αναδείξει το ταλέντο του.
Εμείς σαν ένα σημαντικό ταλέντο τον αποκτήσαμε, αν υπάρχει αμφισβήτηση για το ταλέντο του οκ,να δεχθώ αυτό που λες,αλλά τώρα να λέμε για έλλειψη ψυχής για ανθρώπους που δεν έχουμε πει ουτε καλημέρα,δε νομίζω ότι αποτελεί επιχείρημα.
- WestBlock4
Πάντως ρε παιδιά άσχετα αν είναι παπατζης η όχι ο άλλος στο twitter αυτή η επιμονή του με το μειτε σπάει κοκκαλα.
Εγώ νιώθω ότι έχει ξεχαστεί από όλους κ κανένας δεν πιστεύει ότι θα έρθει κ αυτός εκεί συνεχίζει να λέει ότι έρχεται. Έχω μεγάλη αγωνία να δω αν θα κλείσει σε μας τελικα
Εγώ νιώθω ότι έχει ξεχαστεί από όλους κ κανένας δεν πιστεύει ότι θα έρθει κ αυτός εκεί συνεχίζει να λέει ότι έρχεται. Έχω μεγάλη αγωνία να δω αν θα κλείσει σε μας τελικα
Ρε συ Μπανε, εγω προσωπικα εχω ως σταση ζωης το να αποφευγω να κρινω αυστηρα τους ανθρωπους. Αλλα δεν αντιλαμβανομαι πως ειμαι αυστηρος μαζι του.obanebane έγραψε:Εντάξει ρε gospi, μην είσαι τόσο αυστηρός και απόλυτος, εδω μπορούμε να λέμε πολλά εκ του ασφαλούς, στην πράξη όμως πολλές φορές τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Πληρωνεται καλυτερα απο τον καθε ενα, για να κανει αυτο που γουσταρει. Ειναι στην καλυτερη ομαδα του πλανητη, και η πιεση που δεχεται ειναι ελαχιστη. Δεν επαιξε σε μας οταν ηρθε. Δεν επαιξε στην Βραζιλια π πηγε δανεικος. Δεν εδειξε τπτ απολυτως στη β ομαδα. Ε τι αλλο να περιμενω για να βγαλω συμοερασμα? Τον Φελιπε Σοαρες πως τον πετσοκοψαμε μπαμ μπαμ και τον βγαλαμε λιγο? Ο Σοαρες τουλαχιστον εκανε και 5 ματς καλα. Αυτος δεν εδειξε τπτ πουθενα.