Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Κατ εμε ο Λουτσεσκου ευθυνεται για την αποτυχια στον σχεδιασμο. Αν ειχε κανει τα βασικα σωστα και ειχε περασει τους Βούλγαρους τωρα θα ηταν αλλα τα δεδομενα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ιάσονας έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε:Ας παρει το 100% απο Κουαλιατα Σοαρεζ Κωνσταντελια και να κοψει το δουλεμα με τον Μπισε βασικο. Εκανε αγκαλιτσες και χαρουλες με τον τουριστα Ζαμπα και παιδια που λειωνουν στην προπονηση δεν τους βλεπει. Τι του προσφερε ο Μουργκ που δεν θα μπορουσε να το δωσει ο Κουτσιας ;Περσι προτιμουσε τον τελειωμενο Βαρέλα που δεν μπορουσε να τρεξει ενω ειχε Κουλιερακη. Αν του εδινε χρόνο σήμερα θα μπορουσε να επαιζες Ευρώπη. Εδωσε λεφτα απο το μπατζετ για τερματοφυλακα Ζιφκοβιτς και Μπισε. Ας βρει μονος του τις λυσεις τωρα και να κοψει την γκρίνια.
Φίλε Λεμεσαίε (ελπίζω να είναι σωστό) γράφεις για Κουαλιάτα και Κωνσταντέλια δηλαδή για παίκτες που δεν έχεις δει. Επίσης στον Σοάρες που γράφεις η μόνη καλή εμφάνιση που έχει κάνει είναι σε ένα παιχνίδι με τον αρούλη ως μεσοαμυντικός. Δεν λέω πως δεν έχουν αξία αλλά απορώ πως μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται να παίξει ο Κουαλιάτα βασικός όταν δεν τον έχει δει ποτέ.
Θα σε σταματήσω εδώ. Το ίδιο δεν ισχύει και αντίστροφα?
Πως γίνεται να λέμε δεν κάνουν αφού δεν τους έχουμε δει?

ΚΑΙ ΑΝ δεν κάνουν ποιος τους έφερε, ποιος συμφώνησε να έρθουν, πόσα λεφτά κόστισαν?

Φτάνει να λέμε καβούρια τον Ιβαν επειδή δεν παίρνει 4-5ο δεκάρι του μυρίου ενώ έχει δώσει σε 6 μήνες 5Μ.

Κάπου να υπάρχει λογική.

Τα πράγματα είναι απλά. Ας κάνουμε μία αναδρομή από το τί έχει ειπωθεί.

"Τους παίχτες τους φέραμε όλοι με σύμφωνη γνώμη προπονητή-Μποτο και εμού" - Ιβαν
"Τους παίχτες τους φέραμε όλοι με σύμφωνη γνώμη προπονητή-εμού και ιδιοκτήτη" -Μποτο
"Χρειάζομαι ένα δεκάρι or Winger" - Λουτσέσκου

Προσωπική άποψη αυτό το υβρίδιο δε φτιάχνει χωριό και την πληρώνει η κεφαλή. Αυτό ακριβώς είπε και ο Ιβαν.

Για να μη συνεχίσει αυτό το πράγμα είτε διώχνεις Μπότο και φέρνεις αυτό το "δεκάρι or winger", είτε διώχνεις τον Λουτσέσκου και συνεχίζεις να στηρίζεις τα πρότζεκτ και το πρότζεκτ Μπότο με προπονητή που θα επιλέξει εκείνος.

Αυτή την απόφαση πρέπει να πάρει ο Ιβαν. Το υβρίδιο ανανεώνω Μπισεσβαρ, αλλά φέρνω και Κουαλιάτα και όλοι ευχαριστημένοι δεν προχωράει. Δεν είναι ξεκάθαρο πλάνο είναι λίγο το ένα και λίγο το άλλο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κ στο τέλος φταίει ο Λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ότι είπε ο προλαλήσας. (Parolos)
Σε αυτή την ομάδα όλα τα κάνουμε σε λάθος χρόνους την τρέλλα μου.
Τότε που έπρεπε να μείνει ο Λουτσέσκου και να αρχίσει το σταδιακό ανανέωμα της ομάδας έφυγε.

Τώρα που χρειάζεσαι προπονητή στυλ Φερέιρα έχουμε Λουτσέσκου...

Όλα σε λάθος χρόνο.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Παίκτες αποκτήθηκαν, δεν είναι ότι δεν έγιναν μεταγραφές. Παίκτες από τις ακαδημίες υπάρχουν. Αυτούς έχει, με αυτούς να παίξει. Να βρει τρόπο να παίξουν.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Parolos έγραψε:
Θα σε σταματήσω εδώ. Το ίδιο δεν ισχύει και αντίστροφα?
Πως γίνεται να λέμε δεν κάνουν αφού δεν τους έχουμε δει?

ΚΑΙ ΑΝ δεν κάνουν ποιος τους έφερε, ποιος συμφώνησε να έρθουν, πόσα λεφτά κόστισαν?

Φτάνει να λέμε καβούρια τον Ιβαν επειδή δεν παίρνει 4-5ο δεκάρι του μυρίου ενώ έχει δώσει σε 6 μήνες 5Μ.

Κάπου να υπάρχει λογική.

Τα πράγματα είναι απλά. Ας κάνουμε μία αναδρομή από το τί έχει ειπωθεί.

"Τους παίχτες τους φέραμε όλοι με σύμφωνη γνώμη προπονητή-Μποτο και εμού" - Ιβαν
"Τους παίχτες τους φέραμε όλοι με σύμφωνη γνώμη προπονητή-εμού και ιδιοκτήτη" -Μποτο
"Χρειάζομαι ένα δεκάρι or Winger" - Λουτσέσκου

Προσωπική άποψη αυτό το υβρίδιο δε φτιάχνει χωριό και την πληρώνει η κεφαλή. Αυτό ακριβώς είπε και ο Ιβαν.

Για να μη συνεχίσει αυτό το πράγμα είτε διώχνεις Μπότο και φέρνεις αυτό το "δεκάρι or winger", είτε διώχνεις τον Λουτσέσκου και συνεχίζεις να στηρίζεις τα πρότζεκτ και το πρότζεκτ Μπότο με προπονητή που θα επιλέξει εκείνος.

Αυτή την απόφαση πρέπει να πάρει ο Ιβαν. Το υβρίδιο ανανεώνω Μπισεσβαρ, αλλά φέρνω και Κουαλιάτα και όλοι ευχαριστημένοι δεν προχωράει. Δεν είναι ξεκάθαρο πλάνο είναι λίγο το ένα και λίγο το άλλο.
Καταρχήν ποτέ δεν είπα τον Σαββίδη καβούρια, για μένα ο Σαββίδης είναι ο μόνος, μαζί με τον Βεζυρτζή και τον Χατζόπουλο τώρα στο μπάσκετ σε μικρότερο όμως βαθμό και οι δύο, ευεργέτης του ΠΑΟΚ, η ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπό του θα είναι για πάντα. Μην το βάζεις αυτό λοιπόν σε παράθεση σε δικό μου κείμενο, ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει τον Σαββίδη αρνητικά, ακόμα και στο γεγονός ότι πέρυσι και φέτος κάνει ξεκάθαρο οικονομικό μάζεμα μαζί του είμαι (αρκεί να το επικοινωνήσει κάπως και στον κόσμο). Η στήριξη στον Σαββίδη είναι δεδομένη, πάμε παρακάτω.

Κουαλιάτα Κωνσταντέλιας και Ρικάρντο. Τον Κουαλιάτα τον έχω δει μόνο σε φιλικά και με την Λεφσκι, τον Ρικάρντο μόνο σε φιλικά εξάλλου επαγγελματικά δεν έχει παίξει και πουθενά, τον Κωνσταντέλια περισσότερο κυρίως στην Κ19 πρόπερσι. Απ ότι έχω δει κανένας δεν είναι αυτή τη στιγμή για βασικός, ίσως ο Κωνσταντέλιας είναι ένα κλικ πάνω από τους άλλους. Ποτέ δεν είπα απόλυτα οτι δεν κάνουν αυτή την στιγμή γιατί δεν το ξέρω και σε βάθος χρόνου τους Κωνσταντέλια αι Κουαλιάτα τους πιστεύω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως ο ανταγωνισμός στην θέση τους έχει Γκατσίνοβιτς Φερνάντεζ η αεκ, Μπιελ Χάμες Ροντρίγκεζ Φορτούνη Βαλμπουενά ο γαύρος, Μπερναν Σεριν και μάλλον Οσοριο ο βάζελος, Μανου Γκαρσία και Καματσο η συνοικία,και εσύ μου λες τι? Πως με Κωνσταντέλια Ρικάρντο και Κουαλιάτα είμαστε εντάξει? Οκ, αποψή σου και σεβαστή αλλά αν δεν ήσουν ΠΑΟΚ το ίδιο θα έλεγες?

Λες ΚΑΙ ΑΝ δεν κάνουν ποιος τους έφερε, ποιος συμφώνησε να έρθουν, πόσα λεφτά κόστισαν?
Ο Κουαλιάτα κόστισε 1,8 και ήρθε ως πρότζεκτ, ο Κωνσταντέλιας είναι από τις ακαδημίες και ο Ρικάρντο ήρθε ελεύθερος ως λαχείο με 200000 για τροφεία νομίζω. Τι θα πει αυτό?
Ο Μπότο είχε πει πως μέχρι την Λεφσκι θα έχει υλοποιηθεί το 90% του σχεδιασμού. Αυτό γιατί δεν είναι δήλωση να αναφερθεί

Αν ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ένα πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα είναι ο Λουτσεσκου, γαυρος και αεκ έχουν κάτι μαθητευόμενους προπονητές, ο αρούλης έναν αλεξιπτωτιστή που ερχεται για αρπαχτη επειδη τον υπόδειξε το αφεντικό στον πειραιά και ο βάζελος έναν σοβαροφανή προπονητή που όμως εμπειρία πρωταθλητισμού στην Ελλάδα δεν έχει, και εσύ έχεις κάποιον που τα έβαλε με το σύστημα και το νίκησε δύο χρονιές, όπως και έναν ΤΔ που σε βιογραφικό τουλάχιστον έχει το ανώτερο στην Ελλάδα και ζητάς ως λύση τι, να θυσιάσουμε τα μόνα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε?

Ο Ιβαν είπε πως τα λάθη τα πληρώνει η κεφαλή. Μεγάλη αλήθεια.
Ποτέ δεν είπε πως αυτό το τιμ (προπονητής ΤΔ) είναι προβληματικό, αν το πίστευε αυτό δεν θα έλυνε το πρόβλημα? Μία απόφαση είναι για αυτόν να διώξει είτε τον Μπότο είτε τον Λουτσέσκου. Ο Ιβαν χαζός δεν είναι, ξέρει. Εμείς τον μειώνουμε όταν λέμε πως ένας τρελός που έτυχε να βρεθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ βάζει τον Μπίσεσβαρ χωρίς λόγο αντί για τους παικταράδες που έχει και καίει και ο Ιβαν δεν κάνει κάτι για αυτό. Εμείς τον μειώνουμε οταν λέμε πως του τα μασάνε επειδή ξέρω γω ανανέωσε πέρυσι τον Καντουρι και αυτός είναι απλά ένα κορόιδο που πληρώνει.

Και κάτι ακόμα. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Μπότο δεν θέλει εναν winger - δεκαρι και λες ως μία λύση να φύγει ο Μπότο για να έρθει?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καταρχην πήρα αφορμή στο ποστ σου περί παιχτών που δεν έχουμε δει, δεν είπα οτι εσύ τον είπες καβούρια.

Τα υπόλοιπα περι παιχτών τα έχω απαντήσει σελίδες πριν.

Για το τελευταίο ο Μπότο έχει πει ότι οι παίχτες που ήρθαν είναι αυτοί που πρέπει. Στο κάδρο δεν υπήρχε δεκάρι μέχρι να το αναφέρει ο προπονητής. Τον Σολτέδο ήταν να πάρουμε και τέλος.

Να ξαναεξηγήσω, όταν ο Μπότο φέρνει από το Γενάρη 3 δεκάρια με 5Μ+ (κι ο φελίπε σύγχρονο 8-10 είναι), και ουσιαστικά ο προπονητής σου λέει θέλω δεκάρι ή winger εσύ καταλαβαίνεις ότι υπάρχει σύμπνοια?

Άκουσες κανέναν από τους δύο να λένε οκ κάναμε λάθος επιλογές? Εγώ όχι.

Δε θα ήταν πιο σωστό να συνεννοηθούν και να πουν ναι πέσαμε έξω στις επιλογές μας και δε μας κάνουν αυτοί που φέραμε , οπότε θέλουμε ο προεδρος να τσοντάρει έξτρα. Το είπε κανένας αυτό? Φυσικά και δεν το είπε κανένας..

Οπότε ναι έναν από τους δύο διαλέγεις και πορεύεσαι.
Ή διώχνεις Μπότο στηρίζεις Λουτσέσκου με παίχτη-ες, ή διώχνεις Λουτσέσκου και στηρίζεις Μπότο με τα πρότζεκτ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ή να στρώθουν στη δουλειά με αυτους που έχουν/έφεραν και να βγάλουν άκρη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Once upon a time υπήρχε ένας προπονητής που είχε δύο επιθετικούς,ο ένας διεθνής Πολωνός και ο άλλος διεθνής Κροάτης. Τότε εκείνος ο προπονητής ζητούσε μετ' επιτάσσεως και άλλον επιθετικό.
Απ' ότι θυμάμαι ( και έχω σχετικά καλή μνήμη) δεν υπήρχε τότε αυτή η παράνοια του τύπου " έχεις δύο διεθνής επιθετικούς , δεν μπορείς να ζητάς και άλλον".
Είναι και αυτό μια μορφή evolution
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Parolos έγραψε: Άκουσες κανέναν από τους δύο να λένε οκ κάναμε λάθος επιλογές? Εγώ όχι.

Δε θα ήταν πιο σωστό να συνεννοηθούν και να πουν ναι πέσαμε έξω στις επιλογές μας και δε μας κάνουν αυτοί που φέραμε , οπότε θέλουμε ο προεδρος να τσοντάρει έξτρα. Το είπε κανένας αυτό? Φυσικά και δεν το είπε κανένας..
Αυτό έλειπε,να βγει ο προπονητής ή ο τδ και να ακυρώσουν δημοσίως τους παιχτες.Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

HARISPAOK83 έγραψε:Κατ εμε ο Λουτσεσκου ευθυνεται για την αποτυχια στον σχεδιασμο. Αν ειχε κανει τα βασικα σωστα και ειχε περασει τους Βούλγαρους τωρα θα ηταν αλλα τα δεδομενα.

Κάτσε ρε φίλε.

Του έδιωξαν Βαρέλα-Κρέσπο, του έφεραν Κάργα, τον έβαλε.
Του έδιωξαν Σίντκλει, του έφεραν Ράφα Σοάρες, τον έβαλε.
Του έδιωξαν Τέιλορ, αγόρασαν Σάστρε, τον έβαλε.
Του έφεραν Ντάντας, τον έβαλε.
Του έφεραν Κουαλιάτα, τον έβαλε.

Τι άλλο να κάνει;

Αυτούς του έδωσαν, αυτούς έβαλε.

Φορ δεν έβαλε κανένα, γιατί δεν του έφεραν κανένα.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Άρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι επιπέδου Λέφσκι.
Λάδι πάλι ο τζένεραλ.
Αμ δε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Πέμ 15 Σεπ 2022, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Αν και έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στον Λούτσε, λόγω Λέφσκι,
θα συμφωνήσω ότι παραίτηση- απόλυση κλπ. σε αυτή τη φάση θα ήταν πολύ άσχημη εξέλιξη

Ας δουλέψει με αυτούς που έχει και το επόμενο καλοκαίρι ας αποφασίσει η ΠΑΕ τι θα κάνει
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Parolos έγραψε:
Να ξαναεξηγήσω, όταν ο Μπότο φέρνει από το Γενάρη 3 δεκάρια με 5Μ+ (κι ο φελίπε σύγχρονο 8-10 είναι), και ουσιαστικά ο προπονητής σου λέει θέλω δεκάρι ή winger εσύ καταλαβαίνεις ότι υπάρχει σύμπνοια?

Άκουσες κανέναν από τους δύο να λένε οκ κάναμε λάθος επιλογές? Εγώ όχι.

Οπότε ναι έναν από τους δύο διαλέγεις και πορεύεσαι.
Ή διώχνεις Μπότο στηρίζεις Λουτσέσκου με παίχτη-ες, ή διώχνεις Λουτσέσκου και στηρίζεις Μπότο με τα πρότζεκτ.
Προσωπικά θεωρώ πως τον Σοάρες τον έφερε ο Μπότο ως οκτάρι (αυτό δεν αναιρεί αυτό που λες οτι όντως έχει στοιχεία δεκαριού ειδικά όταν έχεις τον Ντάντας μεσοαμυντικό).
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πουν κάναμε λάθος επιλογές. Οι επιλογές αυτές δεν θα κριθούν τώρα, θα κριθούν στο μέλλον. Ο Κουαλιάτα θα κριθεί σε τρία χρόνια, το ίδιο και οι Σοαρες Νταντας (αν αποκτηθει) Ρικάρντο Κοτάρσκι, Ο Ραφα Σοαρες θα κριθεί ως μεταγραφή ελεύθερου παίκτη, το ίδιο και οι Νασμπεργκ και Τομας, ο Καργας ως μπακ απ του Ινγκασον που χωρίς Ευρώπη θα παίξει 8 παιχνίδια μαξιμουμ τη σεζον, ο Σαστρε ως μεταγραφή 400 χιλιαδων και μόνο ο Ναρει στην πραγματικότητα μπορεί να κριθεί από τώρα και μάλλον το πρόσημο είναι θετικό. Αντικειμενικά είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα για τις μεταγραφές.
Αυτό που πρέπει να πουν (και αυτό κανονικά δεν χρειαζόταν γιατί κάθε πρόεδρος ελληνικής ομάδας φέτος το ξέρει) είναι πως επειδή ο ανταγωνισμός έριξε πολύ χρήμα στην αγορά και ας είχε ίδια με εμάς πορεία στην Ευρώπη, η μη απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού (καθαρά ανώτερου απ ότι έχει το ρόστερ) αριστερού εξτρεμ ή έστω δεκαριού μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα έχει η ομάδα στο τέλος της χρονιάς. Και θεωρώ πως το έχουν πει.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

HARISPAOK83 έγραψε:Κατ εμε ο Λουτσεσκου ευθυνεται για την αποτυχια στον σχεδιασμο. Αν ειχε κανει τα βασικα σωστα και ειχε περασει τους Βούλγαρους τωρα θα ηταν αλλα τα δεδομενα.

Φίλε και ο βάζελος αποκλείστηκε αλλά τα κενά στο ρόστερ τα σουλούπωσε. Το ίδιο και ο αρούλης. Μόνο σε εμάς υπάρχει τόσο εμφανές μεσοεπιθετικό κενό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”