Αυτό, αν ισχύει, είναι το καλύτερο νέο που έχω ακούσει εδώ και καιρό.kosths BXL έγραψε:η μπουντου γραφει οτι τελος ο δωνης και πλεον εξεταζουμε αλλους...sdna οποτε λογικα ειναι απο την ΠΑΕ
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό, αν ισχύει, είναι το καλύτερο νέο που έχω ακούσει εδώ και καιρό.kosths BXL έγραψε:η μπουντου γραφει οτι τελος ο δωνης και πλεον εξεταζουμε αλλους...sdna οποτε λογικα ειναι απο την ΠΑΕ
Άρα ο Μποτο θέλει Greek language support στα social media εργαλεία τουGINOLA έγραψε:Σε κανέναν μάνατζερ δεν χάλασε η δουλειά.
Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για το τι εστι Δωνης και αποφάσισαν να χαλάσουν την υπόθεση ένα τσακ πριν την ανακοίνωση.
Ναι τωρα ενημερωθηκαν. Ενω εχουν συμφωνησει τα παντα με Ρεμς και παιχτη. Ελεος ρε παιδια σοβαρευτειτε.GINOLA έγραψε:Σε κανέναν μάνατζερ δεν χάλασε η δουλειά.
Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για το τι εστι Δωνης και αποφάσισαν να χαλάσουν την υπόθεση ένα τσακ πριν την ανακοίνωση.
Και έπρεπε να φτάσουν ένα βήμα πριν την ανακοίνωση πριν γίνει αυτό;;GINOLA έγραψε:Σε κανέναν μάνατζερ δεν χάλασε η δουλειά.
Ο Ιβάν τον πληρώνει.eorptol1 έγραψε:συμφωνω αν θελουμε λαμογιο καλο χειριστη της ελληνικης γλωσσας να παρουμε τον κουγια η στην ποιο αργκο τον μπεο.....ο Γκαγκατσης προσφερει και δικαια ο Ιβαν τον εμπιστευεται ....giliopoulos έγραψε:Αν ηξερες τα πραγματα καλυτερα θα γνωριζες οτι ο γκαγκατσης ειναι μακραν το καλυτερο στελεχος του ΠΑΟΚ και σχεδον αναντικαταστατος. Ειναι αυτος που ο ΙΒΑΝ εμπιστευεται απολυτα.mbison έγραψε: Eιδα τη συν. τύπου για τη Νέα Τούμπα και ειλικρινά ο τύπος δεν ξέρει να μιλάει. Αλλά φαίνεται και ανίκανος γενικά. Το βλέμμα του είναι ανθρώπου άσχετου και που δέχεται επιρροή (για να το πω ευγενικά, γιατί έχουν ακουστεί για την πάρτη του πράγματα).
Όταν υπάρχει λοιπόν τέτοιος άνθρωπος στη διοίκηση, λογικό δεν είναι να κάνουμε τον συνειρμό ότι η μεταγραφή Δωνη δεν γίνεται με αγωνιστικά κριτήρια?
Ρωτα οποιον θες, ολοι αυτο θα σου πουνε που ειναι μεσα και γνωριζουν την παε
Και ο Τοσκιτσης που λέει πως αυτός είναι η 2η λύση αν χαλάσει αυτός που έχουν πρώτο στόχοDemir έγραψε:ποιοι γραφουν?