Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Δηλαδή, αν δεν γίνει σοβαρή επένδυση μεσοεπιθετικά τώρα που το παραδέχονται όλοι ότι ειδικά εκεί χρειαζόμαστε σοβαρή και ποιοτική ενίσχυση, συν το κίνητρο της εξόδου στο CL από τη 2η θέση, πότε θα γίνει; Είναι δυνατόν με την αγορά Κουαλιάτα και Κοτάρσκι, που ουσιαστικά είναι και οι δύο στοιχήματα, να πιάσαμε ταβάνι στις αγορές; Φαντάζομαι ότι και οι μισθοί αυτών των παικτών θα απέχουν πολύ από το μύριο. Άρα πόσο συγκρατημένο είναι τελικά αυτό το μπάτζετ; Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα καταλήξουμε με Κουαλιάτα-Μπίσε στο 10 και κάποιους μετριο-καλούς εξτρέμ, γιατί η χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από αυτην που πέρασε.
-
mbison
Αποχαιρέτησε ο Χόρτνουρ Μάγκνουσον την ΤΣΣΚΑ. Ιρλανδός στόπερ ταμάμ με Ιγκι
Ο Πασχαλακης δεν ειχε κλεισμενη μεταγραφη. Ειχε ακομα καποιες εστω ελαχιστες πιθανοτητες να γινει ανατροπη και να συνεχισει στον ΠΑΟΚ.Totem_pk έγραψε:Τελικά είναι στον ποδοσφαιριστή. Μια χαρά έπαιξε και ο ελεύθερος Πάσχα στον τελικό. Απλά κάτι ιστορίες με Γκαρυ με Λουκασ αλλά και Πριγιο μας έχουν στοιχειώσει.skalon έγραψε:Ο Nasberg όμως?sic-4 έγραψε:Ο Κουαλιατα παντως, αν και ακουγεται πως εχει κλεισει μ' εμας, μια χαρα αγωνιζεται ακομα με την ομαδα του. Μονο σ' εμας μπαινουν στο ψυγειο οι παικτες μη σκισουν κανα καλτσον οταν επικειται μεταγραφη τους.
Τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο (σε κάποιο ημίχρονο) και από τότε δεν τον ξαναείδανε...
Στους αλλους που ανεφερες βαλε και Τζολη
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Παικταράς ο Ισλανδος και θα έδενε απόλυτα με Ingi αλλά προέρχεται από χιαστούς.Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω. Καλό τα ταλέντα και θεμιτό να γεμίσουμε την ομάδα με τέτοια αλλά θελουμε και στάνταρ ποιοτική αναβάθμιση. Φέρε Quagliata αλλά φέρε και έναν Boetius πχ
Αρα ο Βιερινια δεν θα πρεπει να παραμεινει ουτε ως 5ος μπακ-μπαλαντερ μια και θα μπορουσε να παρει ο μικρος αυτον τον ρολο και να βοηθηθει στην εξελιξη του.Raja έγραψε: ....
Ο Τάχατος παίζει πολύ καλά και αριστερά, πράγμα που του δίνει με άνεση τον ρόλο του μπαλαντέρ για τα άκρα της άμυνας.
....
- john4serres
Νομίζω πριν μαυρίσουν οι ψυχές ας ακούσουμε τον μποτο να εξηγήσει 2-3 πράγματαjoshua έγραψε:Μας μαυρισατε τη ψυχη απογευματιατικα...
Επίσης ας δούμε στο γήπεδο αυτούς που επιλέγει.
Επίσης αν δεν γίνουν άλλες αγορές γιατί αυτό να είναι καταδικαστικό;
Φαντάζομαι η ουκρανορωσια θα είναι γεμάτη ευκαιρίες και προφανώς ξέρει την αγορά καλά
Μην αρχίσετε τα "είπε ο τζινολα θα πάρουμε ελεύθερο από Ρωσία. "
Κουβεντα κανουμε,φοβάμαι τι γραφω ρε παιδες,όταν γράφω κάτι ως πληροφόρηση το ξεκαθαρίζω από την αρχή
Φαντάζομαι η ουκρανορωσια θα είναι γεμάτη ευκαιρίες και προφανώς ξέρει την αγορά καλά
Μην αρχίσετε τα "είπε ο τζινολα θα πάρουμε ελεύθερο από Ρωσία. "
Κουβεντα κανουμε,φοβάμαι τι γραφω ρε παιδες,όταν γράφω κάτι ως πληροφόρηση το ξεκαθαρίζω από την αρχή
Για να παίξεις προκριματικά ch. L πρεπει να ρίξεις χρήμα.-keeper- έγραψε: Έχουν υπόψιν ότι η 2η θέση βγάζει τσουλου και θα τη χτυπήσουν κι άλλοι ;;;;
Δεν νομίζω την δεδομένη χρονική στιγμή είναι στόχος η δεύτερη θέση.
Οκ δεκτο. Βεβαια δεν ξέρω πως θα μπορεσει ο Μποτο να κανει επιπλεον 4-5 μεταγραφες περα απο τις ηδη γνωστες χωρις να συμπεριλαμβανεται σ αυτες καποια αγορα. Δυσκολο να βρεθουν νεοι καλοι και ελευθεροι...GINOLA έγραψε:Gospi έγραψε:Εγω εχω μια αλλη απορια...
Ο αγαπητος Ginola αναφερηκε σε ξεκαθαρο μπατζετ, με το σχολιο στην παρενθεση οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο πια. Αν αληθευουν αυτα που ακουγονται σε ποσα, εχουμε δωσει ηδη 3 μυρια για Σοαρες και θα δωσουμε 1.8 για Κουαλιατα και γυρω στο 1.5 για Κοταρσκι.
Οταν παμε για κοντα 8-9 μεταγραφες και οι παιχτες που δειχνουν στοιχηματα εχουν κοστος αποκτησης κοντα 3μιση μυρια, ποσο θα κοστίσουν οι βασικοι? Φοβαμαι μην σε καποια φαση δεν μας βγαινουν τα κουκια και παγωσουμε το πλανο και παμε σε λυσεις αναγκης, τυπου δανεικοι με μεγαλες ρητρες κλπ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα όχι τπτ τρελό,δεν είπα μπάτζετ γουμενου. Απλά όχι και μπάτζετ Σαββίδη επί πρώτη διετία λουτσε
Από εκεί και πέρα νομιζω το ταβάνι στις πωλήσεις ήταν τα 3.5 του σοαρες και αν δεν κάνω λάθος αν ισχύουν τα ποσά που έχουν γραφτεί για κουαλιατα και κοταρσκι νομίζω στο θέμα αγορά έχουμε πιάσει ταβανι.
Θα έλεγα ότι δεν περιμένω άλλη αγορά,αντε βαριά μία, οπότε πιστεύω ότι θα έρθουν και κάποιοι ελεύθεροι η δανεικοί κτλ κτλ.
Τεσπα,δεν νομίζω ότι το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε ήταν το μικρό μπάτζετ αλλά το άσχημα κατανεμημένο.αν και προσωπικά θα ήθελα 2 συμβόλαια ακόμα του μυριου.
Όπως και να εχει πάντως ελπίζω να ερωτηθει ο μποτο για όλα. Παλιούς νέους μπάτζετ στοχους ,θέμα γηγενων ώστε να μην κάνουμε υποθέσεις
Εκτίμηση κανω,κουβέντα να γίνεται.
Βεβαια αν μιλαμε για δανεικους τοτε εχει αξια μονο αν ερθουν με λογικη και εφικτη ρητρα αγορας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστευω 1ος στοχος θα ειναι η προκριση στους ομιλους και στην συνέχεια πρωταθλητισμός ή 2η θεση και πρόκριση στους 16 στην Ευρώπη.
O Mπισεσβαρ εχει υποχρεωσεις με εθνικη 5,8 και 12 Ιουνιου...21 αρχιζει η προετοιμασια...Αν ανανεωσει τι θα δουν τα ματακια μας...
Πάντως μπορεί όλοι να λέτε ποσο θέλει τους ίδιους ο ραζβαν αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο λουτσε έχει μεγάλο κόλλημα σε αυτό όσον αφορά τους χαφ.θελει οι χαφ να έχουν δουλέψει μαζί του γιατί εκεί θεωρεί ότι είναι το σημείο της συνοχής.
Η πρόταση σε σβαμπ να σου πω την αληθεια με κάνει να πιστεύω ότι ο αουγκουστο είναι υπό παραχώρηση και θα έρθει νέος εκεί. Δλδ μου κανει αρκετά πιθανο να ειπε ο ραζβαν " αν πουλήσουμε αουγκουστο,δεν κρατάμε και σβαμπ να έχουμε έναν ακόμη που ξέρω στα χαφ"
Ο λουτσε έχει μεγάλο κόλλημα σε αυτό όσον αφορά τους χαφ.θελει οι χαφ να έχουν δουλέψει μαζί του γιατί εκεί θεωρεί ότι είναι το σημείο της συνοχής.
Η πρόταση σε σβαμπ να σου πω την αληθεια με κάνει να πιστεύω ότι ο αουγκουστο είναι υπό παραχώρηση και θα έρθει νέος εκεί. Δλδ μου κανει αρκετά πιθανο να ειπε ο ραζβαν " αν πουλήσουμε αουγκουστο,δεν κρατάμε και σβαμπ να έχουμε έναν ακόμη που ξέρω στα χαφ"