Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Parolos »

Τζόσουα πλιζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ήμαρτον με αυτά που διαβάζουμε σε ΠΑΟΚτζήδικο φόρουμ...
( Ο Joshua καιρό έχει να μπει στο φόρουμ, ξέρει κανείς που είναι )? :opaokara:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

iasoiako έγραψε:Οι δημοσιογράφοι τύπου Πετρωτου για να πουν κάτι λένε ποτέ θα ερθει ο Ιβάν κ θα βάλει 20εκ. Τίποτα δεν βγαίνει κ τα αλλάζουν.

Για μένα είναι σαφέστατα τα πράγματα, ροκάνισμα μεγάλων συμβολαίων και κράτημα του ίδιου μπάτζετ με καλύτερες παίκτες κ οικονομικές επιλογες

διπλασιασμος συμβολαιου ζιβκοβιτς σεντερ φορ με διπλασιο συμβολαιο του τσολακ (450-500 σε σχεση με 950 ολιβειρα), και ακομα δεν εχουν γινει οι περισσοτερες μεταγραφες για να δεις ποσο πανω θα ειναι και αυτες...αλλα τα πραγματα ειναι σαφεστατα ...πως τα ξερετε ετσι πως τα ξερετε...καλα ειπε ο αλλος απο πανω ακουστε τσαλτιδη τα λεει καλα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Parolos έγραψε:Τζόσουα πλιζ.

ΥΓ: Αν σε θίγει το σβήνω.Εικόνα

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθολου δεν με θιγει.Το εγραψα και μονος μου πριν πως μερος της κριτικης μας,εμου συμπεριλαμβανομενου,δεν χρειαζοταν αλωστε να πας τοσο πισω,μπορουσες απλα να δεις φετος τι εγραψα οταν πρωτογραφηκε για εμας,προερχεται απο τη σχεση που εχουμε αναπτυξει με τη κουλα.Δεν μπορουμε να δουμε τιποτα που εχει σχεση με τη ξαδερφη θετικα τα τελευταια χρονια.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ρε parolos να σε ρωτησω κατι με ολο τον σεβασμο το να λες ενα πραγμα 24 φορες σε τι χρισιμευει ξερουμε τις αποψεις σου η παε ειναι αχρηστη και οι μεταγραφες απο το πανερι για ποιο λογο το γραφεις και το ξανα γραφεις κ ξανα μανα τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ξεκολλατε με τον Ολιβειρα. Η ομαδα εχει σοβαρα κενα. Τουλαχιστον πηραμε εναν φορ.
Ενα βημα τη φορα!
Ας φερουν αυτους π ειναι να φερουν και κανουμε ταμειο στο τελος, απλα αυτη τη φορα να μην πάθουμε αμνησια την επομενη μεταγραφικη. Αν και παλι αποδειχθουν πατατες οι κινησεις μας, να κοπουν μαχαιρι τα "η ΠΑΕ ξερει" ή "τοξικοτητα και μιζερια" και οι λοιπες ομορφιες.
Ας φερουν οποιον θελουν και κρινουν αυτοι καλο. Εμεις θα κρινουμε αυτο π θα δουμε το χορταρι. Φετος δεν εχουν καμια δικαιολογια. Ειχαν και τον χρονο και την γνώση για να κινηθουν σωστα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Οκ εγώ θα το σβήσω παρόλαυτα. Απλά αυτές οι μπιχτες περί του πρώην προπονητή πρέπει να σταματήσουν. Έχουμε νέα δεδομένα πλέον.

Θα σε παρακαλέσω να τις σταματήσεις γιατί δε σε τιμάει.

Δεν έχω δει κανέναν που ήθελε να μείνει ο Γκαρσία να μην στηρίζει το Λουτσεσκου και την ομάδα.

ΥΓ: Νάπολι και Τζος διορθωστε τις παραθέσεις σας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

TheCursed έγραψε:Ρε parolos να σε ρωτησω κατι με ολο τον σεβασμο το να λες ενα πραγμα 24 φορες σε τι χρισιμευει ξερουμε τις αποψεις σου η παε ειναι αχρηστη και οι μεταγραφες απο το πανερι για ποιο λογο το γραφεις και το ξανα γραφεις κ ξανα μανα τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω αληθεια.
Γιατί πρώτον τα ποστ αναφέρονται σε εμένα, και δεύτερον μπας και καταλάβεις ότι δεν έχω πει τίποτα απ' αυτά που αναφέρεις.
Κόψτε το επιτέλους.

Εχθρούς έχουμε πολλούς, δε χρειάζεται να σκαρφιζεστε κι άλλους.

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

απο την αλλη ενα θεμα εντελως ακατανοητο ειναι αυτη η ... υπερβολικα αρνητικη .. κριτικη απο ολους (μας-σας)

γυρο απο το ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟΚ....

και το χειροτερο ειναι οτι ακουμε-διαβαζουμε απο τα ιδια ατομα εντελως αντιθετα πραγματα

.... joshua...

αυτο δεν εχει σχεση με τα παραπανω ...ποσταρισματα...
εγραψα και μετα τα ειδα...

γενικα μιλαω...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε parolos επειδη πραγματικα δεν εχω τιποτα μαζι σου και σε γενικες γραμμες συνηθως συμφωνουμε πες μου παντελονατα (συγνωμη απο τους πολιτικαλ κορεκτ για τη φραση),επηρεαζει καθολου τη κριση σου η πικρα για τον Γκαρσια ναι η οχι?

Υ.Γ Με σενα καρπουζα εχω παψει καιρο να ασχολουμαι...Μονος σου τα γραφεις,μονος σου απαντας,μονος σου κανεις διαλογο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Ολιβέιρα είναι ένας καλός παίκτης. Ναι, ήθελα κατι καλυτερο αλλά αυτόν αποφάσισαν στην ΠΑΕ οπότε περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο. Η ένσταση μου εμένα είναι για τον Τειλορ που δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και για το ότι δεν έχουμε κλείσει θέσεις που πονάνε όπως χαφ και αριστερό μπακ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

TheCursed έγραψε:Ρε parolos να σε ρωτησω κατι με ολο τον σεβασμο το να λες ενα πραγμα 24 φορες σε τι χρισιμευει ξερουμε τις αποψεις σου η παε ειναι αχρηστη και οι μεταγραφες απο το πανερι για ποιο λογο το γραφεις και το ξανα γραφεις κ ξανα μανα τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω αληθεια.
Με τη λογική της ισοπέδωσης που χρησιμοποιείς θα μπορούσε κάποιος να πει ότι κι εσυ θεωρείς την ΠΑΕ τέλεια σε ο,τι κι αν κάνει και τους Τειλορ Ολιβέιρα πρωτοκλασάτους παικταράδες.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

joshua έγραψε:Ρε parolos επειδη πραγματικα δεν εχω τιποτα μαζι σου και σε γενικες γραμμες συνηθως συμφωνουμε πες μου παντελονατα (συγνωμη απο τους πολιτικαλ κορεκτ για τη φραση),επηρεαζει καθολου τη κριση σου η πικρα για τον Γκαρσια ναι η οχι?
Ούτε καν, η ένσταση για 56η φορά είναι για μένα το οικονομικό. Θεωρώ ότι μπορούσαν να φέρουν καλύτερο φορ με αυτά τα λεφτά. Απ' ότι φαίνεται δε μπορούσαν. Περιμένουμε το γήπεδο πλέον.

Αντίθετα ισχύει και η ανάποδη ερώτηση.
Αν είχαμε Γκαρσία και παίρναμε Ολιβέιρα θα έλεγες ότι ξέρει ο Γκαρσία? Ή θα λέγαμε Αναστασιάδης νο2 με τους Σκαρμουτσους?

TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

makispaspartou έγραψε:
Με τη λογική της ισοπέδωσης που χρησιμοποιείς θα μπορούσε κάποιος να πει ότι κι εσυ θεωρείς την ΠΑΕ τέλεια σε ο,τι κι αν κάνει και τους Τειλορ Ολιβέιρα πρωτοκλασάτους παικταράδες.
Το αν ειναι πρωτοκλασατοι παικταραδες θα φανουν στο γηπεδο οχι στο φορουμ κ γω δεν εκανα ποτε θετικη κριτικη αλλα ουτε αρνητικη εγω περιμενω παντα να δω ναι οταν στο τελος της χρονιας σηκωνω τιτλο ναι η παε εκανε κατι σωστο οχι ολα αλλα κατι κ ναι αν ο ολιβειρα βαλει 20 γκολ θα ειναι παιχταρας αλλα θα το πω τον μαιο οχι τωρα σε ενα φορουμ εδω τον εχουν βγαλει αχρηστο χωρις να ξερουν τι θα κανει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”