Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Οκ εγώ πείστηκα. Να δωσουμε τα κλειδιά για παντα και με κλειστά μάτια στο Παμπλο. Η Ρεαλ να τα δωσει στον Ζινταν. Η Γιουβε στον Πιρλο και ο Αρης στον Λαμπριακο 

Αυτό ακριβώς.gpap έγραψε:ρε μάγκες, θέλετε όλοι να κλειδώσει αυτό το θέμα, με τις τελευταίες σελίδες να είναι χλευαστικά σχόλια μεταξύ μας κ υποτιμητικά σχόλια για τον Γκαρσία;
Οκ, διαφωνείς με τις αντιδράσεις υπερ Γκαρσία. Θεωρείς καλύτερη κίνηση την επιστροφή του Λουτσέσκου.
Πρέπει να μας πείσεις πως ο Γκαρσία δεν ήταν καλός....παίχτης;
Τι να πω ρε φίλε. Τράτζικ.
Ειλικρινά δε ξέρω τι δουλειά έχουν σε αυτό το νήμα.
Έριχνε κλωτσιές αφού.
Αλλαγή της ιστορίας για να ενισχύσουν το εγώ τους.
Αγκωνια από Ντιόγκο, σκαριά από Τζιμπούρ στο γόνατο που είναι για τελείωμα καριέρας, κλωτσιά σκαριά Σιμάο. Κι όλα στην πονηριά.
Πότε και κανέναν δεν μάρκαρε ύπουλα πρώτος.
Όποιος δεν ταυτίζεται και δεν προσωποποιεί τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ σε αυτές τις ύπουλες κλωτσιές αγκωνιες των αντιπάλων μπορεί απλά να μη σχολιάζει.
Τα "τον κάνατε σημαία επειδή έριξε μπουνιά κλωτσιά" να πάτε να τα πείτε σε κάνα γκαζζετα στα σχόλια.
Όχι εδώ.
Και όχι δεν υπάρχει άποψη σε αυτό υπάρχουν μόνο τα γεγονότα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον ευχαριστούμε για όλα
Αλλα πρέπει να πάμε παρακάτω και να κοιτάξουμε την νέα χρονιά
Μια βδομάδα τωρα αναλύουμε κάτι το οποίο ούτε πρόκειται να αλλάξει, ούτε τελικά έχει κάποιο νόημα
Το γιατί επέλεξε ο Ιβάν τον Λουτσεσκου αναλύθηκε πλήρως, ο Γκαρσία είχε πρόταση να μείνει αλλά προφανώς θέλει κάτι καινούργιο
Μακάρι να πετύχει!
Αλλα πρέπει να πάμε παρακάτω και να κοιτάξουμε την νέα χρονιά
Μια βδομάδα τωρα αναλύουμε κάτι το οποίο ούτε πρόκειται να αλλάξει, ούτε τελικά έχει κάποιο νόημα
Το γιατί επέλεξε ο Ιβάν τον Λουτσεσκου αναλύθηκε πλήρως, ο Γκαρσία είχε πρόταση να μείνει αλλά προφανώς θέλει κάτι καινούργιο
Μακάρι να πετύχει!
Κακο πραγμα οι εμμονες.
Ειτε υπερ ειτε κατα.
Ας ειμαστε πιο διαλλακτικοι, και ας κρινουμε τις καταστασεις με βαση τα δεδομενα της στιγμης και οχι με βαση προσωπικες συμπαθειες ή οχι.
Καποιοι γουσταρουν τον Γκαρσια. Καποιοι δεν τον πανε μια. Και καποιοι αλλοι γυρναει το ματι τους με τις εμμονες και παιρνουν θεση στην αντιπερα οχθη της καθε πλευρας μονο για το σπασιμο και την κοντρα.
Ειτε καλος ειτε κακος ο Γκαρσια, αποτελει παρελθον
Καποιοι θεωρουν απο ακομψο εως ανηθικο τον τροπο απομακρυνσης του.
Καποιοι αλλοι ειχαν ονειρωξεις εξαιτιας της απομακρυνσης.
Ας μεινουμε στην ουσια του πραγματος και στα σημαντικα.
Ο ΠΑΟΚ κανει νεο ξεκινημα.
Μακαρι η τελευταια ανορθογραφια να ηταν η απομακρυνση Γκαρσια και η ΠΑΕ να παρουσιασει δειγματα οργανωσης και σωστης λειτουργιας.
Αν ο ΠΑΟΚ παει καλα, ολοι θα ειναι καλα.
Και ο Γκαρσια ξερει πολυ καλα πως αλλο ο ΠΑΟΚ και αλλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν εχει καποιο θεμα το χει με προσωπα οχι με τον ΠΑΟΚ.
Τελος δικαιωμα του καθενος ειναι να εχει σημαια και τοτεμ όποιον γουσταρει.
Εγω μπορει να θεωρω καλυτερο ξενο παιχτη του ΠΑΟΚ τον Αμαεφουλε και καλυτερο Ελληνα τον Παρη Ανδραλα. Δικαιωμα μου ειναι. Σταματηστε να προσπαθειτε να αποδομησετε την αποψη του αλλου, και να κυνηγατε αποψεις που δεν σας αρεσουν.
Ειδικα οταν αυτες οι αποψεις δεν κοστιζουν στην ομαδα.
Αλλο να εισαι της αποψης οτι ο Ιβαν ειναι εχθρος του ΠΑΟΚ και αλλο να θεωρεις καλυτερο του Κούδα τον Βιειρινια. Το πρώτο επηρεαζει την ομαδα αρα χρηζει αντιπαραθεσης. Το δευτερο αναγεται στην σφαιρα της γαστρονομιας. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειτε υπερ ειτε κατα.
Ας ειμαστε πιο διαλλακτικοι, και ας κρινουμε τις καταστασεις με βαση τα δεδομενα της στιγμης και οχι με βαση προσωπικες συμπαθειες ή οχι.
Καποιοι γουσταρουν τον Γκαρσια. Καποιοι δεν τον πανε μια. Και καποιοι αλλοι γυρναει το ματι τους με τις εμμονες και παιρνουν θεση στην αντιπερα οχθη της καθε πλευρας μονο για το σπασιμο και την κοντρα.
Μακαρι η τελευταια ανορθογραφια να ηταν η απομακρυνση Γκαρσια και η ΠΑΕ να παρουσιασει δειγματα οργανωσης και σωστης λειτουργιας.
Και ο Γκαρσια ξερει πολυ καλα πως αλλο ο ΠΑΟΚ και αλλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν εχει καποιο θεμα το χει με προσωπα οχι με τον ΠΑΟΚ.
Εγω μπορει να θεωρω καλυτερο ξενο παιχτη του ΠΑΟΚ τον Αμαεφουλε και καλυτερο Ελληνα τον Παρη Ανδραλα. Δικαιωμα μου ειναι. Σταματηστε να προσπαθειτε να αποδομησετε την αποψη του αλλου, και να κυνηγατε αποψεις που δεν σας αρεσουν.
Αλλο να εισαι της αποψης οτι ο Ιβαν ειναι εχθρος του ΠΑΟΚ και αλλο να θεωρεις καλυτερο του Κούδα τον Βιειρινια. Το πρώτο επηρεαζει την ομαδα αρα χρηζει αντιπαραθεσης. Το δευτερο αναγεται στην σφαιρα της γαστρονομιας. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Εσυ ήθελα να ήξερα τη βραδιά του τελικού κ μόλις έληξε το παιχνίδι πανηγύρισες ;;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ο Γκαρσία ο σημαντικότερος άνθρωπος στν ιστορία του ΠΑΟΚ.
το συντομότερο καλύτερο ανέκδοτο.
Οπως παλιά λέγαμε "αλβανός τουρίστας"
Ο άλλος ο γιαννενα4 ;;;μ αρέσει που βάζεις κ το 4 ...
Πονοματος είστε
Ειρωνία με την κάλυψη της ανωνυμίας του απρόσωπου φόρουμ υπάρχει κ καλύτερος τρόπος να πεις την άποψη σου
Για μένα ο Αλβανός αυτός του ανέκδοτου είναι περισσότερο τουρίστας από οσο εσυ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 01 Ιουν 2021, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Αναφέρομαι στον Γκαρσία, έναν ποδοσφαιράνθρωπο, με αντίστοιχη μόρφωση που κινείται στο συγκεκριμένο περιβάλλον.joshua έγραψε:V-olakioti γραφεις «Αυτός, ο "δημαγωγός" για όσους είναι ταγμένοι κατά του λαού, στην πιο δοξασμένη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ, αυτή που τον γράφει στην ιστορία του συλλόγου, αφού μίλησε για την οικογένεια του και τον Ιβάν, αναφέρθηκε πρώτα στους νεκρούς μας και μετά στους πρωταθλητές που δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα για να φέρουν ψωμί δύο σπίτι..»
Εγώ που θεωρώ δημαγωγούς όσους μιλούν για αυτά που αναφέρεις πίσω από την άνεση ενός λογαριασμού εκατομμυρίων είμαι ταγμένος κατά του λαού; Αυθεντικοί είναι όσοι εγκαταλείπουν καριέρες και πλούτη για να αφιερώσουν τη ζωή τους στον συνάνθρωπο τους. Ο αγαπημένος Τσέ του Παμπλο παράτησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα και σταδιοδρομία για να κυνηγήσει το όνειρο του...Τα λόγια είναι εύκολα,οι πράξεις είναι αυτές που μας ορίζουν. Πολύ ευχαρίστως να ακούσω κάποιες από αυτές του Παμπλο και να μοιραστώ το θαυμασμό σου γιατί οι πράξεις του εντός γηπέδου εκτός του εξαίρετου των ποδοσφαιρικών του προσόντων εμένα περισσότερο υπέρμετρο ΕΓΩ μου έβγαζαν παρά ΕΜΕΙΣ.
Αν θέλεις να το γενικεύσουμε για να συζητήσουμε περί δημαγωγίας, μπορούμε, προσωπικά όμως αναφερθηκα σε χαρακτηρισμό που έχει διατυπωθεί σε αυτό το τοπικ.
Και η άποψη μου για εχθρούς του λαού δεν μεταβάλλεται αν ο α ή ο β που χαρακτηρίζεται έτσι έχει λογαριασμούς εκατομμυρίων. Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι "εξαγοράζονται" εμμέσως με τα εκατομμύρια και δεν μιλάνε καθόλου, ή απλά κάνουν τα στραβά μάτια και αρκούνται σε φιλανθρωπίες. Άπειρα παραδείγματα στο χώρο του αθλητισμού.
Ο Τσε τον οποίο αναφέρεις ως παράδειγμα αυθεντικότητας, ήταν τρομοκράτης για αυτούς που σήμερα βαφτίζουν δημαγωγούς όσους τον θαυμάζουν, δεν ήταν αυθεντικός. Επίσης, τον αυθεντικό του σήμερα ας τον κρίνουμε με τα σημερινά παραδείγματα. Ποιες πράξεις σήμερα μπορεί να μας συγκρίνουν με τον κάθε ήρωα του παρελθόντος;
Και πως κρίνουμε την απόρριψη της πρότασης Σαββίδη, την τελευταία πράξη του Πάμπλο; Που αφήνει τα σίγουρα για κάτι πιο δύσκολο και πιο μεγάλο;
Δεν γνωρίζω αν κάνει κάτι ή τι κάνει για την κοινωνία ο Γκαρσία εκτός γηπέδων με τα εισοδήματα που εχει. Τον έχω δει να συμμετέχει σε αρκετές εκδηλώσεις αλληλεγγύης της ΠΑΕ, όπως και σε άλλες όπου προσκαλειται ως ιδιώτης.
Από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα, εμένα με ενδιαφέρει το μήνυμα που εκπέμπει με τη στάση και τις δηλώσεις του, με το γενικότερο παράδειγμα του.
Το υπέρμετρο ΕΓΩ που σημειωνεις εσύ, ήταν πάντα μέρος του ΕΜΕΙΣ, ταυτίζονταν με τους περισσότερους από εμας για αυτό και υπάρχει αυτή η σχέση του Γκαρσία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Το ότι μια ομάδα βίωνε καταστάσεις αδικίας και αυτός μόνο επέλεγε να αντιδράσει με τον τρόπο που το έκανε κάποιες φορές το λες εσυ έκφραση του εμείς; Ωραία να δίνουμε ένα non paper σε όποιον παίκτη έρχεται και να του λέμε κάθε φορά που αδικείσαι ρίχνε και ένα μπουνιδι για να γίνεις ένας από εμάς. Οι άλλοι είναι μισθοφόροι φλωροι...
- V-olakiotis
Οι αντιδράσεις του ήταν όλες μετά από πρόκληση αντιπάλου που συνήθως έμενε ατιμώρητη.
Ντιόγκο, Σιμάο, Τζεμπούρ κραυγαλέα παραδείγματα.
Κι αυτό εξέφραζε τον περισσότερο κόσμο.
Μακάρι να διδάσκονταν αυτά με non paper.
Ντιόγκο, Σιμάο, Τζεμπούρ κραυγαλέα παραδείγματα.
Κι αυτό εξέφραζε τον περισσότερο κόσμο.
Μακάρι να διδάσκονταν αυτά με non paper.
Έχει ουκ ολίγες περιπτώσεις με αντίστοιχη αντίδραση χωρίς αντίστοιχη πρόκληση στη καριέρα του κάτι που έπαιξε και το ρόλο του στο να μην κάνει τη καριέρα που ίσως μπορούσε. Τώρα το κατά ποσο βρίσκει σύμφωνους ακόμα και όταν υπάρχει πρόκληση οι απόψεις μάλλον διίστανται. Ο δρόμος που διάλεγε είναι η εύκολη λύση πάντως.
- pisakaipoupoula
Ευχαριστούμε για το κύπελλο, από και και πέρα να πάει στην ευχή της Παναγίας που λέει και ο προκάτοχός του και να δείξει τι αξίζει όπως κάνουνε όλοι οι επαγγελματίες προπονητές.
Κ επειδή κάποιοι τον συγκρίνανε με τον Τσόλο , ο Τσόλο όταν κρέμασε τα παπούτσια του πήγε πρώτος προπονητής στη Ρασίνγκ, μετά Εστουντιάντες πήρε πρωτάθλημα τη δεύτερη του χρονιά, μετά Ριβερ Πλειτ, ξανά Ρασινγκ και μετά από 5 χρόνια ως πρώτος προπονητής πήγε στην Ατλέτικο, κοινώς ουδεμία σχέση με τον Πάμπλο.
Μ αυτά που διαβάζω εδώ τόσες μέρες εύχομαι να μην τον ξαναδούμε σύντομα στην ομάδα μας και να μην μας ζαλίζει τα π@π@ρια η Λάουρα και οι ακόλουθοί του σε κάθε στραβή του Λούτσου..αυτά
Κ επειδή κάποιοι τον συγκρίνανε με τον Τσόλο , ο Τσόλο όταν κρέμασε τα παπούτσια του πήγε πρώτος προπονητής στη Ρασίνγκ, μετά Εστουντιάντες πήρε πρωτάθλημα τη δεύτερη του χρονιά, μετά Ριβερ Πλειτ, ξανά Ρασινγκ και μετά από 5 χρόνια ως πρώτος προπονητής πήγε στην Ατλέτικο, κοινώς ουδεμία σχέση με τον Πάμπλο.
Μ αυτά που διαβάζω εδώ τόσες μέρες εύχομαι να μην τον ξαναδούμε σύντομα στην ομάδα μας και να μην μας ζαλίζει τα π@π@ρια η Λάουρα και οι ακόλουθοί του σε κάθε στραβή του Λούτσου..αυτά
Gospi έγραψε:Κακο πραγμα οι εμμονες.
Ειτε υπερ ειτε κατα.
Μπράβο gospi.
- Amsterdamer_87
Μαλλον ετσι το χουν οι Ουρουγουανοι..
Ο Σοαρες πχ δαγκωνει αντιπαλους..
Ο Παμπλο μοιραζε μπουκετα..
Εσας γιατι σας πειραζει !!!!
Ο Σοαρες πχ δαγκωνει αντιπαλους..
Ο Παμπλο μοιραζε μπουκετα..
Εσας γιατι σας πειραζει !!!!
- V-olakiotis
Ένα παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης;joshua έγραψε:Έχει ουκ ολίγες περιπτώσεις με αντίστοιχη αντίδραση χωρίς αντίστοιχη πρόκληση στη καριέρα του κάτι που έπαιξε και το ρόλο του στο να μην κάνει τη καριέρα που ίσως μπορούσε. Τώρα το κατά ποσο βρίσκει σύμφωνους ακόμα και όταν υπάρχει πρόκληση οι απόψεις μάλλον διίστανται. Ο δρόμος που διάλεγε είναι η εύκολη λύση πάντως.
Προσωπικά, στον ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι να προκαλεί. Τον θυμάμαι να απαντάει.
Και επίσης, μιλάω για έκφραση ενός συναισθήματος του κόσμου, όχι για συμφωνία όταν εκ των υστέρων κρίνουμε ολοι τα αποτελέσματα της αντίδρασης.
Μπορεί να μην συμφωνώ με αυτή την αντίδραση γιατί κρεμάει την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έκανε κάτι που τους άξιζε.
Που θα ήθελα να κάνω κι εγώ, χωρίς να με νοιάζουν οι συνέπειες, αν ήμουν στη θέση του.
Γιατί με αδικούν χρόνια το έχω βιώσει και οι νίκες μου δεν μετριάζουν το αίσθημα της αδικίας.
Και μη ξεχνάς ότι όταν έπαιζε σαν παίκτης δεν είχαμε πάρα τους μισούς τίτλους σε σχέση με σημερα. Το αίσθημα αυτό ήταν πολύ πιο οξύ, για όλους όσοι εκφραστήκαμε μέσα από δικές του αντιδράσεις ή τις επικροτήσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τρί 01 Ιουν 2021, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
El Canario, σε ευχαριστώ για το κύπελλο, το πρώτο απέναντι στον γαύρο που έζησα πραγματικά σαν οπαδός του ΠΑΟΚ και κατέβηκα πρώτη φορά με τον αδερφό μου να πανηγυρίσει κι εκείνος κάτι στον Λευκό Πύργο!
Εγώ θα ευχηθώ καλό διάβασμα, καλή σταδιοδρομία και αν επιστρέψεις, μακάρι να είσαι έτοιμος στα πάντα σου.
Εγώ θα ευχηθώ καλό διάβασμα, καλή σταδιοδρομία και αν επιστρέψεις, μακάρι να είσαι έτοιμος στα πάντα σου.
Γουσταρες με Αμαεφουλε και Παρη και συ ε? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Κακο πραγμα οι εμμονες.
Ειτε υπερ ειτε κατα.
Μπράβο gospi.