Όχι δεν μπινελίκωσαν με τέτοιο τρόπο. Για την ακρίβεια κανά δυο ποδοσφαιρικά συνθήματα απ' αυτά που την έχουμε σαν ΠΑΟΚ πολύ μεγάλη και κάνουμε έρωτα στο βάζελο και γενικότερα στους πάντες είχαν προλάβει να πετάξουν.Descartes έγραψε:Εξαρτάται πως βρίζανε και τι βρίζανε. Αν ρωτούσανε προσωπικά πάλι πχ πόσα παίρνει η Κωνσταντίνου (τυχαίο όνομα) για να π@#διέται, όπως ρωτούσανε μπροστά μου τη Γιώτα στο 1 μέτρο, ε καλά κάνανε και τους βγάλανε έξω και δεν θα με παραξένευε αν έχει έρθει παρότρυνση απο τον ΑΣ να κοπούν αυτά. Μπορεί να έχουν παραπονεθεί αντίπαλοι για συμπεριφορές και βρισιές. Φυσικά δεν γνωρίζω αν μιλάμε για τα ίδια άτομα, ούτε μπορώ να κατηγορήσω κάποιον όταν δεν είμαι μπροστά και βλέπω το παιχνίδι στο youtube.
Cylon-4 έγραψε:
Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
- Willie the Pimp
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Τα αιματα και οι "εκδηκησεις" οπως το γραφεις ειναι δικη σου επινοηση, οχι δικη μου.Descartes έγραψε:Καθόλου άσχημα, εξαιρετικά θα έλεγα, δυστυχώς η Χίπε και παρέα τους τερμάτισαν πρώτες :/.Willie the Pimp έγραψε:ια τη χειρότερη διαγώνιο των πρώτων 6 ομάδων του πρωταθλήματος και οριακά ισάξια με το ένα πόδι και χέρι της Χίπε, δεν τη λες και άσχημη απόδοση (φίλε Descartes σε πειράζω...χεχε).
Εξαρτάται πως βρίζανε και τι βρίζανε. Αν ρωτούσανε προσωπικά πάλι πχ πόσα παίρνει η Κωνσταντίνου (τυχαίο όνομα) για να π@#διέται, όπως ρωτούσανε μπροστά μου τη Γιώτα στο 1 μέτρο, ε καλά κάνανε και τους βγάλανε έξω και δεν θα με παραξένευε αν έχει έρθει παρότρυνση απο τον ΑΣ να κοπούν αυτά. Μπορεί να έχουν παραπονεθεί αντίπαλοι για συμπεριφορές και βρισιές. Φυσικά δεν γνωρίζω αν μιλάμε για τα ίδια άτομα, ούτε μπορώ να κατηγορήσω κάποιον όταν δεν είμαι μπροστά και βλέπω το παιχνίδι στο youtube.Willie the Pimp έγραψε: ΥΓ Πάμε τώρα λίγο σε κάτι που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, το ανέφερε κι ο φίλος Cylon-4 . Κάπου στις αρχές του 1ου σετ έγινε έλεγχος σε 4-5 άτομα (κλασσικοί 2 που φωνάζουν στους αγώνες) για μάσκες και πιστοποιητικά από τους μπάτσους και τους έβγαλαν εκτός για έλεγχο, Ένας εκ των μπάτσων πέταξε κάποια στιγμή σ' αυτούς ότι δε θα κάνετε θόρυβο και δε θα φωνάζετε υβριστικά συνθήματα!!! Είναι δυνατόν;; Από που κι ως που;; Δεν ξέρω για άλλους που παρακολούθησαν το περιστατικό, εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ. Μπορεί να θεωρώ τους συγκεκριμένους από γραφικούς έως ενοχλητικούς, αλλά το συμβάν ήταν εξοργιστικό...
Ναι, η ομάδα παίζει για να απαντάει στις συζητήσεις του paokmania, στο sdna και στο fosonline. Kάθετε ο Φενόλιο και τους λέει λοιπόν κορίτσια αρκετά γράφτηκαν για εμάς cazzo, ώρα να κερδίσουμε τα αντιπαθητικά βαζέλια. Kαι κάπως έτσι βγαίνουν και δίνουν απαντήσεις μέσα στο ταραφλ... στο παρκέ της Μίκρας.Cylon-4 έγραψε:Σημερα η ομαδα εδωσε μια απαντηση σε ολους αυτους, που κατα καιρους ειπαν απιστευτα πραγματα γι αυτην. Οτι δεν θα μπουμε ουτε εξαδα, οτι ταβανι μας ειναι η τετραδα, οτι δεν μπορουμε να παρουμε ουτε σετ απο τον βαζελο,οτι εχουμε την χειροτερη διαγωνιο απο τις εξι πρωτες ομαδες, οτι ο "οαρης" εχει καλυτερες ξενες απο εμας και αλλα πολλα. Εγω ξερω οτι κερδισαμε τον γαβρο 3-0,τον βαζελο 3-1, τον ρουλη δυο φορες με καθαρα σκορ και μονο με την χαρτινη δεν πηγαμε καλα. Τωρα που εχουμε την ευκαιρια στα πλει οφς να παρουμε το αιμα μας πισω,δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην διεκδικησουμε το πρωταθλημα μεχρι τελους. Με εμφανισεις βεβαια σαν την σημερινη, με καλη υποδοχη(εκτος του τριτου σετ), με αυτην την Κογιαρ και μια βελτιωμενη Φιντον.
Χαρηκα που σημερα η Μικρα ειχε πιο πολυ κοσμο, απο ολα τα παιχνιδια μας.
Και τελος μια ερωτηση. Ασχετος με το βολλει δεν ειμαι. Αλλα αυτοι που κατεχουν το αθλημα καλυτερα απο μενα,μπορουν να μου εξηγησουν γιατι αφηνει τοσο πολυ εξω την Λι, οταν την κανει αλλαγη? Ειδικα σημερα ηταν πολυ καλη.
Άσε τα αίματα και τις εκδηκήσεις και κοίτα να χαρείς τη σπουδαία νίκη και εμφάνιση. Δύο εβδομάδες διακοπή είναι πολύ μεγάλη και μετά βρίσκουμε απέναντι ομάδα που μας κερδίζει συστηματικά φέτος με την ελπίδα να μπούμε με πιο έξυπνη τακτική απο τα προηγούμενα παιχνίδια.
Είναι ακριβά τα ταξίδια που κάνει, οπότε μέχρις ενός σημείου είναι λογικό να βάλει κάτι. Ίσως του ζητάνε και οι αθλήτριες κάτι για να συμμετάσχουν. Μην το αποκλείεις αυτό.miburosaito έγραψε: ακουσα οτι και αυτος εγινε γυπας σαν τους δικους μας και σκεφτεται να βαλει συνδρομη - περιμενω ομως αυτη η 'συνεντευξη' να ειναι ανοιχτη στο κοινο)
Για τον ΑΣ χιλιοειπωμένα. Αν γυρίσεις Θεσσαλονίκη επιστρέφεις στον προηγούμενο αιώνα. Στη λογική, γιατί να κάνεις κάτι, εφόσον μπορείς να μην το κάνεις. Όλα αγγαρεία.
Και μαλλον εσυ πρεπει να χαρεις περισσοτερο την νικη, μιας και δεν πιστευεις στις ικανοτητες της ομαδας
Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, άλλωστε μια χούφτα είμαστε όσοι γράφουμε σε αυτό το τόπικ.
Νομίζω ότι είναι χαρά όλων όταν κάποιος-α αθλήτρια διαψεύδει τις αρνητικές προβλέψεις μας. Προσωπικά θα χαρώ αφάνταστα αν η Φιντόν (που μου μοιάζει μαύρη τρύπα) αλλάξει προς το καλύτερο στα επόμενα παιγνίδια. Εάν όντως το κάνει, θα έχουμε ελπίδες ακόμη και για τίτλο.
Περιμένω και σχόλιο Steven για Ηλιοπούλου που γύρισε το ματς με τα σερβις
Νομίζω ότι είναι χαρά όλων όταν κάποιος-α αθλήτρια διαψεύδει τις αρνητικές προβλέψεις μας. Προσωπικά θα χαρώ αφάνταστα αν η Φιντόν (που μου μοιάζει μαύρη τρύπα) αλλάξει προς το καλύτερο στα επόμενα παιγνίδια. Εάν όντως το κάνει, θα έχουμε ελπίδες ακόμη και για τίτλο.
Περιμένω και σχόλιο Steven για Ηλιοπούλου που γύρισε το ματς με τα σερβις

Ποιές προβλέψεις, συζήτηση για βόλει είναι, δεν προβλέπουμε κάποιον πόλεμο. Ο τρόπος για να διαψευστείς στις προβλέψεις, είναι η τελική κατάταξη. Αν ψάξεις στην αρχή του τόπικ αρκετοί είχαμε γράψει κάποιες εκτιμήσεις που δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο, αφού δεν συνοδεύονται με βραβείο ή κάποια διεθνή αναγνώριση τελος πάντων απο κάποιο φορέα οπαδικών φόρουμ
.

Koυράζεις. Γράφεις οτι θα πάρει το αίμα της πίσω με την ΑΕΚ. Λάθος, το θέμα είναι μπει η ομάδα συγκεντρωμένη και να κρατήσει την έδρα της, για να μπει χωρίς άγχος στο εκτός. Το γήπεδο είναι αυτό που είναι, κάνουν δυνατή κερκίδα με πολύ περισσότερο κόσμο απ'οτι ο ΠΑΟΚ (δεν είναι και δύσκολο, μπορεί να έχουμε λιγότερο κόσμο ακόμη και απο τη Θέτιδα). Είχαμε χάσει το παιχνίδι εκει μέσα και στο πρωτάθλημα της Pre League που τελικά κερδίσαμε την άνοδο στη Volley League ως 1οι. Το μοναδικό παιχνίδι που χάσαμε νομίζω οτι ήταν εκείνο.Cylon-4 έγραψε:Τα αιματα και οι "εκδηκησεις" οπως το γραφεις ειναι δικη σου επινοηση, οχι δικη μου.
Και μαλλον εσυ πρεπει να χαρεις περισσοτερο την νικη, μιας και δεν πιστευεις στις ικανοτητες της ομαδας
Εσυ κανεις λαθος.Πρωτα παιζουμε στο "σχολικο" και η ρεβανς ειναι στην Μικρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Κυρ 27 Μαρ 2022, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Προπονητής συνεχίζει να κρατά τΙς προσδοκίες ψηλά.
Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, η ομάδα πέτυχε και τη σημαντικότερη νίκη επι εποχής Φενόλιο.Φενόλιο: «Έτοιμοι να παλέψουμε για τον τίτλο»
26-03-2022 21:49
SDNA Newsroom
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Μάρκο Φενόλιο, τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και είναι έτοιμη να παλέψει για τον τίτλο στα πλέι οφ.
Μετά τον Άρη, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ επικράτησαν και του Παναθηναϊκού στη Μίκρα, ανατρέποντας τα δεδομένα στη βαθμολογία, με τον Μάρκο Φενόλιο να στέκεται στην προσπάθεια της ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Παίξαμε δυνατά σαν ομάδα, ήταν σημαντικό για εμάς για να δούμε πού βαδίζουμε ενόψει των πλέι-οφ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ίσως και κάποια ακόμα ομάδα είναι έτοιμες να παλέψουν για τον τίτλο.
Όταν χτίζεις μια ομάδα χρειάζεσαι γύρω στους 4 μήνες. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αυτό το διάστημα από τότε που ήρθα. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τα κορίτσια μου που πάλεψαν και έδωσαν το 100%.
Τα πλέι-οφ είναι ένα νέο πρωτάθλημα. Αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες για να ξεκινήσουμε. Έπρεπε να αρχίσουν αμέσως τα παιχνίδια. Μια καθυστέρηση 14 ημερών είναι καταστροφή. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά εμείς καλούμαστε να είμαστε έτοιμοι».
https://www.sdna.gr/bolei/948328_fenoli ... -ton-titlo
- miburosaito
Δεν ξέρω αν θα το σηκώναμε με τη Μονικα, πάντως με τη Jae Yeong, με ανάογη απόδοση απο τις υπόλοιπες όπως τη χθεσινή, θα μπορούσαμε να σπάσουμε και τις δύο έδρες.
Κάποιοι από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Αντί-Σλοβενιας δε θέλουν το κορίτσι μας πίσω. Αλλά η Κορεάτισσα μάγισσα και η Ισπανίδα χαρτορίχτρα καθάρισαν για λογαριασμό της.
Αλλά ο σωστός κόσμος δεν αφήνει να παρασύρεται από τα σατανικά ξόρκια της ομάδας και τα μοχθηρά σχέδια του Ιταλού γελωτοποιού.
Αλλά ο σωστός κόσμος δεν αφήνει να παρασύρεται από τα σατανικά ξόρκια της ομάδας και τα μοχθηρά σχέδια του Ιταλού γελωτοποιού.
Παρουσιάζω σαρκαστικά τα σχόλια που έχω διαβάσει για το τμήμα και γενικά για την Ποτοκαρ.
Μην αγχώνεσαι! Για εσένα πολεμάμε και θα το φέρουμε το κορίτσι στην αγκαλιά σου!

Μην αγχώνεσαι! Για εσένα πολεμάμε και θα το φέρουμε το κορίτσι στην αγκαλιά σου!

- miburosaito

Σκέψεις πριν τα playoffs...
Η κανονική διάρκεια τελείωσε λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει σκαμπανεβάσματα στην εικόνα του.
Στον δεύτερο γύρο είχαμε αλλαγή προπονητή με καταστροφικά πρώτα αποτελέσματα αλλά καλύτερη εικόνα στο τέλος της κανονικής περιόδου όπου κάναμε δύο μεγάλες νίκες σε ντέρμπι.
Είδαμε εμφανή βελτίωση σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού όπως πχ. τα λιγότερα λάθη. Επίσης, καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από την ομάδα με αλλαγή τακτικής από τον Ιταλό στη κάλυψη στο 2 και στο 4. Υπάρχει εντολή να μην πηγαίνει η Ντα Γιόνγκ σε αυτές τις άμυνες, ώστε να βγάζει αυτή τη δεύτερη πάσα σε κόντρα επιθέσεις.
Πάνω από όλα όμως, έχουμε την άνοδο της Κογιαρ το τελευταίο διάστημα, μαζί με την Ξανθοπούλου και την (εν μέρει) καθιέρωση της Κλέπκου (για την υποδοχή κυρίως).
Ο Μάρκο είχε μιλήσει για υποδόχη και μείωση λαθών όταν ήρθε (https://www.paokmania.gr/stiles/apopsei ... -to-dermpi). Κρίνοντας τον μόνο σε αυτά τα δύο κομμάτια, μπορώ να πω ότι έκανε καλή δουλειά σε αυτά. Όμως έχει δρόμο ακόμα αν θέλει να φτιάξει μια ομάδα πρωταγωνίστρια.
Αρνητικό στοιχείο του Μάρκο είναι η πτώση της λειτουργίας του μπλοκ (σε σχέση με τον Φλώρο πάντα), όμως δίνει ευκαιρίες στις νεαρές μπλοκερ Τσιογκα και Τερζόγλου.
Για να είμαι δίκαιος (επειδή έχω κάνει κριτική στη Τσιόγκα στην αρχή της χρονιάς), φαίνεται να έχει δουλέψει και εμφανίζεται βελτιωμένη!
Επίσης ο Μάρκο δεν φαίνεται να κάνει καλή διαχείριση της Ντα Γιόνγκ με τις πολλές (και μερικές φορές αλλοπρόσαλλες) αλλάγες που κάνει.
Ενδεχομένως να έχουμε γκρίνια από την Κορεάτισσα αν και αγωνιστικά είναι φωτιά στα τελευταία ματς! Κάνει πολύ καλές εμφανίσεις!
Η μεταγραφική περίοδος για του χρόνου θα ξεκινήσει πολύ νώριτερα από οτι συνήθως - με την έννοια οτί οι τρεις ισχυροί θα κάνουν δυνατές κινήσεις (όπως και φέτος) + τα χρήματα που ενδεχομένως να ρίξει η Θήρα στην αγορά μετά από μια κακή της χρονιά, άρα θα κινηθούν αυτές οι ομάδες για επιλογές από το πάνω ράφι. Οι οποίες κλείνονται νωρίς και όχι τον Αύγουστο.
Ο Αμοιρίδης θα πρέπει ΤΩΡΑ να ξεκινήσει τις κινήσεις του για του χρόνου..
Ειδικά για την περίπτωση της Ντα Γιόνγκ...
Η Ντα Γιόνγκ είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ και όσο θα περνάνε οι μέρες τόσο θα αυξάνονται οι προσφορές από άλλες ομάδες (ούτε θέλω να φανταστώ να χάσουμε πάλι βασική παίχτρια σε άμεσο ανταγωνιστή όπως έγινε με τη Χαντάβα....)

Είναι λεπτό ζήτημα αφού δεν θέλει υπερβολική πίεση εν μέσω αγωνιστικής δράσης, αλλά από αυτά που ξέρω δεν έχει γίνει καν επαφή ακόμα. Μακάρι να μου τα είπαν λάθος και να έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα...
Να έχουμε στο νου μας πως ενά ακόμα καλοκαιρινό μεταγραφικό δράμα για τον ΠΑΟΚ (σαν το περσινό) θα τον πετάξει πάλι εκτός προγραμματισμού.
Όσο πιο νωρίς αποφασιστεί το ρόστερ τόσο το καλύτερο για την ομάδα.
ΥΓ. Έχουμε μια αδικαιολόγητη διακοπή κάποιων ημερών μέχρι να ξεκινήσουν τα playoffs, για τα οποία ακόμα σημειωτέον δεν έχουν βγει ακόμα ημερομηνίες.
Αστειότητες της ομοσπονδίας που έγιναν χωρίς προειδοποίηση και χωρίς ενημέρωση για τον κόσμο.
Κάτσε κάτσε τι εννοείς? Υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποια βασική μας παίκτρια και να πάει σε κάποιον ανταγωνιστή? Και αν ναι ποια? ( Πέρα από τις μικρές)
Είναι γνωστό οτι η Πολυνοπούλου έχει θαυμαστές σε όλες τις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος. Εάν ο ΠΑΟ δεν τα βρεί με τη Λαμπρούση, νομίζω οτι θα είναι ο επόμενος στόχος τους. Αν η Λαμπρούση καταλήξει στον ΠΑΟ, δεν θα εκπλαγώ αν δω την Πολυνοπούλου στον ΟΣΦΠ. Δεν γνωρίζω, αλλά πιστεύω οτι η Da Yeong θα έχει πρόταση και απο Ελλάδα. Η Ηλιοπούλου παίζει άνετα σε οποιαδήποτε ομάδα του Πρωταθλήματος και θα είναι καταστροφή αν φύγει.
Δε νομίζω οτι ο Φενόλιο διαχειρίζεται άσχημα το χρόνο της Da Yeong. Την είχαμε διαλύσει στον πρώτο γύρο, όπου έκανε τα πάντα, σύν τα ταξίδια με πατίνι, είχε αρχίσει να πέφτει, έκανε και 2-3 άτσαλα πεσίματα κατα τη διάρκεια αγώνων. Επίσης όταν έχεις την Ηλιοπούλου δεν γίνεται να μην τη βάζεις να παίζει καθόλου.
Δε νομίζω οτι ο Φενόλιο διαχειρίζεται άσχημα το χρόνο της Da Yeong. Την είχαμε διαλύσει στον πρώτο γύρο, όπου έκανε τα πάντα, σύν τα ταξίδια με πατίνι, είχε αρχίσει να πέφτει, έκανε και 2-3 άτσαλα πεσίματα κατα τη διάρκεια αγώνων. Επίσης όταν έχεις την Ηλιοπούλου δεν γίνεται να μην τη βάζεις να παίζει καθόλου.