Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από invincible »

Μπισε Βιερινια Μαουρίσιο τους θέλει ο Λουτσέσκου με τον Κωνσταντιδη και οι Αραβες δεν λένε όχι αλλά υπάρχει ΑΛΛΑ δεν μπορούν να κλείσουν τώρα κανένα γιατί έχουν πρόβλημα με τον αριθμό των ξένων θα πρέπει να πουλήσουν ή να αποδεσμεύσουν πρώτα. Οπότε δεν είναι σίγουρα τα πράγματα μπορεί να μείνουν σαν τον Βαρέλα με τις υποσχέσεις στο χέρι ...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:Αυτό το πράγμα να θεωρείτε τον Μαουρισιο,παιχτακι της σειράς δε το έχω καταλάβει.
Παιχτακι των 300 χιλιάδων είναι ο Πολωνός που πήρε η Αεχ,όχι ο Μαου,ακόμα και στα 32 του.
Θεωρώ τίμια την προσφορά μας,αν ισχύουν όσα παραθέτει ο φίλος παραπάνω.
Τώρα αν η ομάδα θέλει νέο αίμα και το δικό μας μάτι άλλους παίχτες,είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Κάποιοι μνημονεύουν ακόμα Σακχοφ και Κανιας και συζητάμε αν ο Μαουρισιο μπορεί ακόμα να σταθεί στον ΠΑΟΚ;
Οκ,ο καθένας έχει τη γνώμη του,απλά πρέπει να ξέρουμε και τι μεγέθους παίχτες μπορεί να προσελκύσει ο ΠΑΟΚ.
αυτο ακριβως ;)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Να πάει Αραβία με βρέφος ενός μηνός στην κατάσταση που ζούμε το θεωρώ απίθανο.

Και η Λέτσε θα πέσει, δεν τη γλυτώνει. 4 βαθμούς πίσω και με μειονέκτημα στην ισοβαθμία με Τζένοα δεν σώζεται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:πω, μας γαμησε. εγω θα τους κρατουσα ολους μεχρι το πρωτο ευρωπαικο, ειναι το παιχνιδι που θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο το αμεσο μελλον μας. ετσι κι αλλιως θα τραβηξει η μεταγραφικη περιοδος αρκετα.

Έτσι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:Το να μην ρωτήθηκε καν ο ρεμπε μόλις προσλήφθηκε, το βρίσκω απίθανο.

Ακόμα και για λόγους στοιχειωδους ευγένειας όταν μόλις προσλαμβάνεις κάποιον αν μη τι άλλο συζητάς τα βασικά μαζί του, δεν του κρύβεις τα τόσο προφανή.

Από εκεί και πέρα κανείς δε θα χαιρόταν πιο πολύ από μένα αν πουλουσαμε Μπισε, αλλά το να αντικαταστήσουμε έναν τεχνιτη παίκτη με κάποιον που είναι μεν παραγωγικός και δυνατός αλλά κάνει μπαμ ότι δεν είναι τόσο φαντεζι, για να το θέσω ευγενικά, μου φαίνεται τεράστιο λαθος
Χαβα κάνω ρε συ ρειν
kos

Δημοσίευση από kos »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:πω, μας γαμησε. εγω θα τους κρατουσα ολους μεχρι το πρωτο ευρωπαικο, ειναι το παιχνιδι που θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο το αμεσο μελλον μας. ετσι κι αλλιως θα τραβηξει η μεταγραφικη περιοδος αρκετα.

Έτσι.
Όταν λέτε όλους?
Οοοοολους?
Είσαστε σίγουροι?
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

rainmaker έγραψε:Εγώ από αυτά που βλέπω, ένας αντί Σαχοφ είναι.

Δυνατός ψηλός με καλές τοποθετήσεις αλλά όχι παιχταρα και πιθανώς όχι για βασικός

Βέβαια το ποιος θα είναι βασικός και ποιος όχι εξαρτάται από το τι όνειρο θα δει ο Αμπελ για τα συστήματα και τα σχήματα της ομάδας του χρόνου.

Άμα παίξει κανένα 3-7-0 όλοι βασικοί θα είναι απ' τα χαφ

Εμένα γιατί μου φαίνεται ολόιδιος ο Λόρενς... Σε όλα
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

Μικρες προσδοκιες, Μικρες απογοητευσεις, Μικρα λαικα δικαστηρια .... το λεω και οπαδικη υγεια

Μεγαλες προσδοκιες, Μεγαλες απογοητευσεις, Μεγαλα λαικα δικαστηρια, το λεω και ΠΑΟΚ εισαι

σε καθε περιπτωση εχουμε δικαιο

ΠΑΟΚ αφου
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

kos έγραψε:
obanebane έγραψε:

Έτσι.
Όταν λέτε όλους?
Οοοοολους?
Είσαστε σίγουροι?
για τον Αμπελ θα εκανα μια εξαιρεση kos :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:
obanebane έγραψε:

Έτσι.
Όταν λέτε όλους?
Οοοοολους?
Είσαστε σίγουροι?
Εκτός του Σουηδού.
kos

Δημοσίευση από kos »

Να σας δω στην Αυστρία στο 0-1 να διώχνει από κόρνερ σε κόρνερ με γροθιές και να φωνάζετε πιάσε την μπάλα ρε αλεκοοοοοο
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σατανα :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
kos έγραψε:
obanebane έγραψε:
Έτσι.
Όταν λέτε όλους?
Οοοοολους?
Είσαστε σίγουροι?
Εκτός του Σουηδού.
Δεν μπορεις να εχεις Μαου και Βιειρινια στο πρωτο ευρωπαικο αν δεν ανανεωσουν. Αρα θα πρεπει να ειμαστε σίγουροι οτι τους θελουμε και για μετα... οχι απλα για το πρωτο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ο Stefab Swab φαίνεται παίχτης με πολλά προσόντα και πολύ μαχητικός, κάτι που έλειπε από τον φετινό ΠΑΟΚ των μπλαζέ ακριβοπληρωμένων πρώην παιχταράδων. Να παρακαλάμε να κλείσει. Αυτό μόνο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καλα αν ειναι και η Salzburg στο κολπο οπως λεει το ινπαοκ, κλαφτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”