Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Από τα 5 ευρώ που είναι το pay per view του PAOK tv τα καθαρά κέρδη της Παε είναι περίπου 3 ευρώ. 100000 να δουν το παιχνίδι 100000 x 3 ευρώ είναι 300000 ευρώ καθαρό κέρδος. Να πάνε να γαμηθουν τα κανάλια. Ήδη στις Σέρρες με έχουν ζητήσει πάνω από 10 άτομα να τους μάθω πως να βλέπουν PAOK tv και δεν είναι όλοι ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
εγω θελω πωλησεις, να φυγει ο κατιμας ,πρεπει η τριαδα ουαρντα -λαμπρου -μουλεν να φυγει με 3 εκ
- sourmenetes
- Moderator
Καλα εσυ χθες βρηκες και θεμα με το ffp ενω ειπαν οτι δεν υπαρχει...
Θα παρουμε κι αλλο τερματα? τι φαση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγοράσαμε τερματοφύλακα από τον Βόλο και όχι μόνο δεν είναι στην ομάδα αλλά τους δώσαμε και τον τρίτο δικό μας.
Αυτά τα νταραβερια με τον Μπεο δε μου αρέσουν καθόλου.
- theodorosstefan
Θα σου άρεσαν τα νταλαβερια του Μαρινάκη με τον Βόλο?έτσι πάει.....obanebane έγραψε:Αγοράσαμε τερματοφύλακα από τον Βόλο και όχι μόνο δεν είναι στην ομάδα αλλά τους δώσαμε και τον τρίτο δικό μας.
Βρε περα απο τα νταραβερια με τον Βολο, εδω δημιουργειται ενα κενο που δεν βγαζει νοημα...
Δεν γινεται να πας την χρονια με 2 τερματαδες μονο. Αν συμβει, μακρια απο μας,κατι τοτε τι θα γινει? θα εχουμε τριτη επιλογη εναν 18χρονο π δεν ξερουμε τι κ πως?
Δεν γινεται να πας την χρονια με 2 τερματαδες μονο. Αν συμβει, μακρια απο μας,κατι τοτε τι θα γινει? θα εχουμε τριτη επιλογη εναν 18χρονο π δεν ξερουμε τι κ πως?
Ενταξει η πιθανοτητα να χρειαστεις τον τριτο τερματοφυλακα αγγιζει το μηδεν...
sourmenetes έγραψε:Καλα εσυ χθες βρηκες και θεμα με το ffp ενω ειπαν οτι δεν υπαρχει...
Ειχα ακουσει τον κολκα να λεει οτι η ομαδα δεν μπορεσ ε να κανει καποιες μεταγραφες επειδη ειχε θεμα με το πως θα φανουν οι δοσεις λογω φφπ ,αν εκανα λαθος ζηταω συγνωμη,δεν εχω καμμια ατζεντα οπως λενε οι κακοπροαίρετοι

Μόλις γίναμε δύο...obanebane έγραψε:Αγοράσαμε τερματοφύλακα από τον Βόλο και όχι μόνο δεν είναι στην ομάδα αλλά τους δώσαμε και τον τρίτο δικό μας.
Εμένα, επιπροσθέτως, δεν μου αρέσουν ούτε τα αντίστοιχα με τον Π@νόπουλο....
- sourmenetes
- Moderator
Σε φαγανε οι κακοπροαιρετοι...ace.79.gr έγραψε:sourmenetes έγραψε:Καλα εσυ χθες βρηκες και θεμα με το ffp ενω ειπαν οτι δεν υπαρχει...
Ειχα ακουσει τον κολκα να λεει οτι η ομαδα δεν μπορεσ ε να κανει καποιες μεταγραφες επειδη ειχε θεμα με το πως θα φανουν οι δοσεις λογω φφπ ,αν εκανα λαθος ζηταω συγνωμη,δεν εχω καμμια ατζεντα οπως λενε οι κακοπροαίρετοι

Αργήσατε κύριοι κανά διμηνο. Τα γράφαμε , δε τα διαβάζατεgoran 64 έγραψε:Μόλις γίναμε δύο...obanebane έγραψε:Αγοράσαμε τερματοφύλακα από τον Βόλο και όχι μόνο δεν είναι στην ομάδα αλλά τους δώσαμε και τον τρίτο δικό μας.
Εμένα, επιπροσθέτως, δεν μου αρέσουν ούτε τα αντίστοιχα με τον Π@νόπουλο....