Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Κάρι μου λεει οτι θα ειναι το πιο απολαυστικό και χορταςτικο πρωταθλημα που θα εχουμε παρει ποτε και θα ειναι και Νταμπλ.
Δημήτρη το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο περνάνε οι ώρες τόσο ΤΡΕΜΟΥΝ στον ΜΠΥΡΑΙΑ!!!
Δε θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο εδώ, πάντως έχει εκπέσει σε δικαστήριο Ιατροδικαστικό της πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο ο ασθενής πέθανε από μια αιτία, ενώ στην πραγματικότητα άλλα ήταν τα αίτια.
Νομίζω πως με σωστούς χειρισμούς και με σωστούς δικαστικούς, μπορούν να εκπέσουν και τώρα.
Νομίζω πως με σωστούς χειρισμούς και με σωστούς δικαστικούς, μπορούν να εκπέσουν και τώρα.
Εβλεπα την εκπομπή Θωμαΐδη και ειναι απίστευτο ποσο καραγκιόζηδες και θεατρίνοι μπορει να ειναι καποιοι. Ακουγες την ιατροδικαστή του κράτους και πίστευες οτι ο γκαρσια τη βγαζει δε τη βγαζει. Απίστευτη προπαγάνδα παντου.
Ο τρόπος που τα παρουσίαζε ήταν λές και κινδύνευε η ζωή του. Και η ερμηνεία του βίκτωρα βέβαια συγκινητική , μην τον αδικείςaquila έγραψε:Εβλεπα την εκπομπή Θωμαΐδη και ειναι απίστευτο ποσο καραγκιόζηδες και θεατρίνοι μπορει να ειναι καποιοι. Ακουγες την ιατροδικαστή του κράτους και πίστευες οτι ο γκαρσια τη βγαζει δε τη βγαζει. Απίστευτη προπαγάνδα παντου.
Παντως πλακα πλακα αμα ειχανε κρατησει το λεμονη οι γαυροι θα τη γλιτωναμε. Θα περναγε...πανω απο το κεφαλι το ρολο 

aquila έγραψε:Κάρι μου λεει οτι θα ειναι το πιο απολαυστικό και χορταςτικο πρωταθλημα που θα εχουμε παρει ποτε και θα ειναι και Νταμπλ.
Νόμιζα οτι ξεκινάς να πεις οτι είναι κόρη σου και κόντεψα να πέσω απο την καρέκλα

- Dimitris_L4
το βγαλε και sdna...ξεσαλλωστε αλλα σιγα σιγα....εχω στο μαγαζι κατι pampers...σκεφτομαι να τα στειλω κατα εκει...
Σορυ μαλακια...και αυτοι για διαρροη λενε...
Σορυ μαλακια...και αυτοι για διαρροη λενε...
- Παλαιολόγος
συνεπως ο ολυμπιακος μετα απο τοσες παραλειψεις παει για ηττα στα χαρτια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
ε τι ηττα στα χαρτια τι ηττα στον αγωνιστικο χωρο,ετσι κι αλλιως μια φορα ηττα θα ειχαν το πιθανοτερο
ε τι ηττα στα χαρτια τι ηττα στον αγωνιστικο χωρο,ετσι κι αλλιως μια φορα ηττα θα ειχαν το πιθανοτερο

στο contra εβγαλαν αρθρο που αναφερουν πως ειναι παρομοιες οι γνωματευσεις με Ιβιτς περσι και ενω παρουσιαζουν την γνωματευση του γιατρου του αγωνα περσι,φετος αναφερουν την γνωματευση του Διαβαλκανικου και οχι την γνωματευση γιατρου αγωνα για να συγκρινουν.
Μιλαμε για πολυ βρωμικο παιχνιδι απτα αθηναικα ΜΜΕ.Μπασταρδοκρατια παντου

Μιλαμε για πολυ βρωμικο παιχνιδι απτα αθηναικα ΜΜΕ.Μπασταρδοκρατια παντου