Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- aspromaura ioannina
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Κατα τη γνωμη μου εκεινος που θα παρει το φετινο πρωταθλημα θα εχει μεγαλα @@.
Πρωτο φαβορι θεωρω οριακα το γαυρο, επειτα εμας και λιγες ελπιδες δινω σε χανουμι και βαζελο.
Ο γαυρος ενισχυθηκε σημαντικα. Ομως θα εχει + εξι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ευρωπαικα ματς, με τους παιχτες του να κρατανε δυναμεις για να φανουν στα ματς με Μπαρτσα,Γιουβε.
Η κουλα θα ειναι η ιδια ομαδα με περυσι, αλλα με περισσοτερη συνοχη και συν 6 αγωνες.
Ο βαζελος εχασε τους 3 απο τους 4 στυλοβατες του(Μπεργκ, Ζεκα,Μ'μποκου), εμεινε ο Μολεδο, αλλα ενισχυθηκε και αυτος αρκετα.
Τελος η ΠΑΟΚαρα μας εκανε παρα πολυ καλες μεταγραφες και κρατησε του παιχτες που ηθελε να κρατησει, με αποτελεσμα να εχει δυο πληρη ροστερ. Μοναδικος αντιπαλος η εσωστρεφεια και οι μεγαλες προσδοκιες που συνηθιζουμε να τρεφουμε. Αυτος και μονο αυτος ειναι ο λογος που δεν μας εχω για πρωτο φαβορι.
Αν καταφερουμε να κουμανταρουμε αυτες τις δυο κακες συνηθειες, θα δουμε ωραια πραγματα φετος!
Πρωτο φαβορι θεωρω οριακα το γαυρο, επειτα εμας και λιγες ελπιδες δινω σε χανουμι και βαζελο.
Ο γαυρος ενισχυθηκε σημαντικα. Ομως θα εχει + εξι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ευρωπαικα ματς, με τους παιχτες του να κρατανε δυναμεις για να φανουν στα ματς με Μπαρτσα,Γιουβε.
Η κουλα θα ειναι η ιδια ομαδα με περυσι, αλλα με περισσοτερη συνοχη και συν 6 αγωνες.
Ο βαζελος εχασε τους 3 απο τους 4 στυλοβατες του(Μπεργκ, Ζεκα,Μ'μποκου), εμεινε ο Μολεδο, αλλα ενισχυθηκε και αυτος αρκετα.
Τελος η ΠΑΟΚαρα μας εκανε παρα πολυ καλες μεταγραφες και κρατησε του παιχτες που ηθελε να κρατησει, με αποτελεσμα να εχει δυο πληρη ροστερ. Μοναδικος αντιπαλος η εσωστρεφεια και οι μεγαλες προσδοκιες που συνηθιζουμε να τρεφουμε. Αυτος και μονο αυτος ειναι ο λογος που δεν μας εχω για πρωτο φαβορι.
Αν καταφερουμε να κουμανταρουμε αυτες τις δυο κακες συνηθειες, θα δουμε ωραια πραγματα φετος!
Μπορείτε λίγο να μου αναλύσετε την σημαντική ενίσχυση του βάζελου; Γιατί εγώ βλέπω να έφυγαν όλοι οι πυλώνες του και αντικαταστάθηκαν με δανεικούς και στοιχήματα.
Η ΑΕΚ δεν έχει τρίτο στόπερ.
ο βαζελος ειχε οσο σημαντικη ενισχυση ειχε περσι. Ολοι ζηλευαν τις μεταγραφες του και εντελει ο χρυσος ηταν ανθρακας. Το ιδιο και φετος μου φαινεται.Τελικα εχει πολυ δυνατους επικοινωνιακους μηχανισμους,αυτο τους το παραδεχομαι.
Η ΑΕΚ παραμενει η συμπαγης και σκληροτραχυλη ομαδα που δεν εντυπωσιαζει μπροστα. Κανενα ματς δεν θα ναι ευκολο απεναντι της,αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως δεν αποτελει φοβητρο η διεκδικητη πρωταθληματος.
Ο γαυρος ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος απο αποψη φορμας και ισως και απο ροστερ.
Αν ενσωματωθουν γρηγορα οι μεταγραφες μας και το σημαντικοτερο,αν ο Λουτσεσκου δεν αποδειχθει απατη,πιστευω ειμαστε οι μονοι που μπορουμε να τον κοντραρουμε.
ΥΓ: Τελικα η εκλογη Γραμμενου οντως αλλαξε πραγματα. Ο γαυρος εχει κανει τις ακριβοτερες και περισσοτερες μεταγραφες στην ιστορια του απο τοτε που θυμαμαι προεδρο τον πρεζεμπορα. Προφανως το πρωταθλημα για πρωτη φορα φετος δεν ειναι προγεγραμμενο και πανε να το διεκδικησουν στα ισια. Και φετος εξαργυρωνουν το πλεονεκτημα οτι πατουσαν επι πτωματων τοσα χρονια
Η ΑΕΚ παραμενει η συμπαγης και σκληροτραχυλη ομαδα που δεν εντυπωσιαζει μπροστα. Κανενα ματς δεν θα ναι ευκολο απεναντι της,αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως δεν αποτελει φοβητρο η διεκδικητη πρωταθληματος.
Ο γαυρος ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος απο αποψη φορμας και ισως και απο ροστερ.
Αν ενσωματωθουν γρηγορα οι μεταγραφες μας και το σημαντικοτερο,αν ο Λουτσεσκου δεν αποδειχθει απατη,πιστευω ειμαστε οι μονοι που μπορουμε να τον κοντραρουμε.
ΥΓ: Τελικα η εκλογη Γραμμενου οντως αλλαξε πραγματα. Ο γαυρος εχει κανει τις ακριβοτερες και περισσοτερες μεταγραφες στην ιστορια του απο τοτε που θυμαμαι προεδρο τον πρεζεμπορα. Προφανως το πρωταθλημα για πρωτη φορα φετος δεν ειναι προγεγραμμενο και πανε να το διεκδικησουν στα ισια. Και φετος εξαργυρωνουν το πλεονεκτημα οτι πατουσαν επι πτωματων τοσα χρονια
-
Η κουλα έχει Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο αλλά είναι τραυματίες και θα επιστρέψουν Οκτώβρη. Θα χρησιμοποιήσουν 2 πιτσιρικάδες για μπακ απ αυτό το διάστημα νομίζω. Επίσης ο Γιόχανσον, που μπορούσε να παίξει τη θέση, τα έσπασε μαζί τους γιατί δεν ανανεώνει.Odi έγραψε:Η ΑΕΚ δεν έχει τρίτο στόπερ.
Το θέμα είναι αν και πόσο θα τους κοστίσει αυτό το ρίσκο ή θα την σκαπουλάρουν με κωλόφαρδία
- aspromaura ioannina
Προσωπικα ειπα οτι ενισχυθηκε αρκετα οχι σημαντικα. Οπως και να χει:Odi έγραψε:Μπορείτε λίγο να μου αναλύσετε την σημαντική ενίσχυση του βάζελου; Γιατί εγώ βλέπω να έφυγαν όλοι οι πυλώνες του και αντικαταστάθηκαν με δανεικούς και στοιχήματα.
Hiljemark βασικος στα περισσοτερα παιχνιδια με Παλερμο, Τζενοα.
Mounier βασικος επι χρονια στην Α Γαλλιας και στην προπερσινη χρονια στη Μπολονια. Μονο περυσι εφαγε παγκο.
Τσαβες δευτερος σκορερ της Σαο Παολο.
Γιοχανσον βασικος σε Αλκμααρ.
Σιλα ενεργο ρολο στην Μονπελιε.
Πηρε επισης Καμπεσας που εχει δειξει αρκετα καλα στοιχεια και τον Ινσουα που δεν ξερουμε τι θα βγει.
Η περυσινή Ιμπαρμπο-συζήτηση all over again. Ok.
ωραια όλα αυτά που γράφετε για τις άλλες ομάδες αλλά ξεχνάτε κάτι που έχουν και εμείς δεν το έχουμε.Την ψυχολογία του οτι οπως και να ειναι μεσα στο γηπεδο πάνε για πρωτάθλημα.Εμείς δυστυχώς είμαστε μακριά από αυτό
Αυτό φίλε χτίζεται μέσα από τις νίκες. Ας κάνουμε το 6 στα 6 και μετά βλέπεις που πάει η ψυχολογία. Και μην ξεχνάς ότι πήραμε παίκτες ηγέτες.xpan έγραψε:ωραια όλα αυτά που γράφετε για τις άλλες ομάδες αλλά ξεχνάτε κάτι που έχουν και εμείς δεν το έχουμε.Την ψυχολογία του οτι οπως και να ειναι μεσα στο γηπεδο πάνε για πρωτάθλημα.Εμείς δυστυχώς είμαστε μακριά από αυτό

- paokovios1974
Σουπερ ιμπαρμπο γακασο μπεργκOdi έγραψε:Η περυσινή Ιμπαρμπο-συζήτηση all over again. Ok.
Σαν το ιππικο του χατζαρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- aspromaura ioannina
Προτιμοτερο απο το να υποτιμαμε τους αντιπαλους ανευ λογου και αιτιαςOdi έγραψε:Η περυσινή Ιμπαρμπο-συζήτηση all over again. Ok.
- ramolimendo
Διαφήμιση της εφημερίδας Παραπολιτικά με δώρο εισιτήρια του γαύρου στον ΣΚΑΙ πριν από τις ειδήσεις.
Δίνω ότι έχω και δεν έχω να δω live συζητηση τωρα στην θυρα 13 ..
Δίνω ότι έχω και δεν έχω να δω live συζητηση τωρα στην θυρα 13 ..
Όπως και να το κάνουμε μάγκες, και με μάπα Ιμπαρμπογουακάσους, πάλι δε φανήκαμε "αφεντικά" απέναντι σε βαζελοχάνουμα. Μην πω για τις εκτός έδρας εμφανίσεις μας.
Πίστη στην ομαδάρα μας αλλά δε μας παίρνει για αεκάκια και βαζελάκια. Καλύτερα να τους υπολογίζουμε και ας πέσουμε έξω
Πίστη στην ομαδάρα μας αλλά δε μας παίρνει για αεκάκια και βαζελάκια. Καλύτερα να τους υπολογίζουμε και ας πέσουμε έξω
Φυσικά και δεν είναι προτιμότερο. Τους αντιπάλους τους βλέπεις ως είναι. Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος.aspromaura ioannina έγραψε:Προτιμοτερο απο το να υποτιμαμε τους αντιπαλους ανευ λογου και αιτιαςOdi έγραψε:Η περυσινή Ιμπαρμπο-συζήτηση all over again. Ok.
- aspromaura ioannina
Αυτο προσπαθω να κανω και γω Odi. Ειναι πολυ νωρις. Αυτη τη στιγμη κρινουμε τις κινησεις των ομαδων. Αν θα βγουν ή οχι ειναι αλλο πραμα. Ως κινησεις τις θεωρω αρκετα καλες. Αποψη μου φυσικα.