Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Λοιπον δεν θελω να αποκαλυψω την πηγη μου αλλα αυτο το ονομα δεν εχει ακουστει ακομα αν ειναι αληθεια θα μας παρει τα μυαλα αυτος ο παικτης! [youtube]GrfHn36V_rU[/youtube]
Ασαμοα Γκιαν!!!
Ασαμοα Γκιαν!!!
εγω για αδειασμα θεσης ξενου θ επελεγα φακουντο κ οχι ζαιρο για πολλούς λογους.
εγω εμπιστευομαι αυτους που εκαναν μεχρι σημερα τις μεταγραφες, οποτε οποιος κ αν ερθει θα εξυπηρετησει ενα πλανο κ μια φιλοσοφια συγκεκριμενη.
οι μνημες απο τον μπερμπα ειναι ακομη νωπες.
Μην είσαι και πολύ σίγουρος για αυτό που λες.....zoran έγραψε:εγω εμπιστευομαι αυτους που εκαναν μεχρι σημερα τις μεταγραφες, οποτε οποιος κ αν ερθει θα εξυπηρετησει ενα πλανο κ μια φιλοσοφια συγκεκριμενη.
Inside info.....

Ποιοι ειναι αυτοι (αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν και δε τα γραφουν μονοι τους) που στελνουν μυνηματα στους 24 και ανησυχουνε ΤΟΣΟ πολυ οτι ο Μικου θα φαει τη θεση του Κλαους?
ΑΚΟΜΑ ρε πουστη ακουγοντε μαλακιες του τυπου "να ερθει επιθετικος που να συμπληρωνει τον Κλαους να μη χασει τη θεση του". Οχι να γινει ο ΠΑΟΚ καλυτερος, μη τυχων και χασει τη θεση του ο Κλαους.
Δε θες να πεις τιποτα αλλα πως να μη σου τη βιδωνει μετα ρε, αιωνια αιχμαλωτοι αυτου του παικτη θα ειμαστε? Παλι καλα που βρεθηκε και ο Ιβιτς....
ΑΚΟΜΑ ρε πουστη ακουγοντε μαλακιες του τυπου "να ερθει επιθετικος που να συμπληρωνει τον Κλαους να μη χασει τη θεση του". Οχι να γινει ο ΠΑΟΚ καλυτερος, μη τυχων και χασει τη θεση του ο Κλαους.
Δε θες να πεις τιποτα αλλα πως να μη σου τη βιδωνει μετα ρε, αιωνια αιχμαλωτοι αυτου του παικτη θα ειμαστε? Παλι καλα που βρεθηκε και ο Ιβιτς....
- Chuck Norris
Αύριο στις 8 μ.μ. κλείνει η μεταγραφική περίοδος
+1...sn0ufel4 έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Μονο εμεις το πιστευουμε με φαινεται...CCCP έγραψε:Ο Ζαιρο ταιριαζει ΓΑΝΤΙ σε ομαδα οπως ο ΠΑΣ και θα κανει παπαδες εκει, να το θυμηθειτε αυτο.
Και γω
Ο Τσάβεζ που είχαν πέρυσι ήταν πολύ "λιγότερος"...
Ειδικά αν παίξει φορ σε 4-3-3 ή δεύτερο φορ σε 4-4-2 πιστεύω ότι θα κάνει το μπαμ...
Σαν εξτρέμ δεν νομίζω...
Υ.Γ. Φορ και εξτρέμ δεν νομίζω ότι θα πάρουμε...Έναν απ τους δύο πιστεύω...
- Petros1988
-
Εχω μια υποψία ίσως τα λεφτα λεφτά να πάνε στο αριστερο χαφ.Γινονται πολλές καραμπολες αυτη την στιγμη . Ο Μικου δινει δυναμη και εμπειρια που λειπει απο τους άλλους τρεις φορ που έχουμε,θα ξελασπωνει στην σσυπερ λιγδα και κανει καλο διδυμο με τον Φακουντο.. Στο σενάριο που εχω στο μυαλό μου εινα πχ οτι πήγε ο Lens στην Φενερ ,μηπως αφήσουν τον Στοχ λέω εγω.
Ετσι, 2 παικτες ισαξιοι για καθε θεση (και του φορ) για πρωτη φορα. Μπραβο Ιβαν
paokovios1974 έγραψε:Ας επικεντρωθουμε στα αρνητικα καλυτερα.MANIAKOS έγραψε:Τον πηρα στραβά τον μικου
Κανενας να πει ΚΤ θετικό ;
Ήταν που θα το έκοβες το τρολαρισμα
Το ρόστερ μας είναι ήδη υπερμεγέθες για να αποκτηθούν φορ, εξτρέμ και αμυντικό χαφ, οπότε...