Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ούτε εγκληματίας είναι ούτε άγιος.
Αδικεί τον εαυτό του που δεν καταλαβαίνει ότι πλέον το ποδόσφαιρο δσεν είναι Oneman show
Αδικεί τον εαυτό του που δεν καταλαβαίνει ότι πλέον το ποδόσφαιρο δσεν είναι Oneman show
Στην τελική όποιος θέλει μπορεί να δει τι έγρφα τακτικά για ΑΑ. Ούτε ροτέισον ξέρει να κάνει σωστά, ούτε τακτικά είναι σταθερός για σοβαρή ομάδα, ούτε χτίζει με σοβαρούς παίκτες, αλλά σαρδέλες. Ποιος άγιος? Κράξιμο έφαγε και από μένα. Αλλά δε μπορώ να του χρεώσω ότι δεν προσπάθησε ή ότι δεν είναι έντιμος. Τρώει και κολλήματα που δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ. Επίσης χαλάστηκα που δεν είχαμε φέρει τότε Φερνάντο για τη χάρη του Άγγελου. Αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο και λέμε ότι δεν είναι ΠΑΟΚ ή δεν είναι έντιμος..
100 χρόνια θα περάσουν κι ακόμα αγγελαρα θα λέτε... Τι άλλο πρέπει να κανει για να τον ξεχασετε;
Ε όταν μάθεις να διαβάζεις, θα μπορείς να συζητάς. Καμία νοσταλγία δεν έχω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 25 Σεπ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει πει την μεγαλύτερη αλήθεια για το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. το ανέφερε κι ένας λίγο πιο πάνω.
Πέραν τούτου καλύτερα να σταματήσει αυτή η κουβέντα
SM-G935F
SM-G935F
- kataramenos5
pilotos έγραψε:Έχει πει την μεγαλύτερη αλήθεια για το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. το ανέφερε κι ένας λίγο πιο πάνω.
SM-G935F
- The_Stalker
Κατά του ΠΑΟΚ εγκλημάτισε τρις. Μία με γούμενο, μία την τελευταία φορά ως προπονητής και μία με τις εμετικές δηλώσεις του που αν τις είχε κάνει άλλος θα τον είχατε βγάλει στη σέντρα κανονικά.
Άμα θες vs40 πέστο εμπάθεια. Εγώ λέω ότι δεν πρέπει πλέον να περνά ούτε απ' έξω από την Τούμπα. Το "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" μας τέλειωσε όταν μας είπε στημένους. Και καλός προπονητής, π@π@ρια καλός με το συμπάθειο. Το "πάμε παλικάρια" μας τέλειωσε επίσης..
Άμα θες vs40 πέστο εμπάθεια. Εγώ λέω ότι δεν πρέπει πλέον να περνά ούτε απ' έξω από την Τούμπα. Το "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" μας τέλειωσε όταν μας είπε στημένους. Και καλός προπονητής, π@π@ρια καλός με το συμπάθειο. Το "πάμε παλικάρια" μας τέλειωσε επίσης..
Εσύ μιλάς όμορφα δηλ? Μου τη λες ως νοσταλγό του ΑΑ ενώ είναι τέρμα ψέμα. Γράφω ξεκάθαρα την άποψή μου και εσύ τα ίδια. Μου θυμίζει συζήτηση με παπούδες που τους λές ότι είσαι ιδεολογικά στο κέντρο και σε κατηγορούν ως κωμουνιστή. Αν το συνχίσεις σε αφορίζουν ή σε πετάνε σε κάνα ξερονήσι..
Δε χρειάζεται να μιλάμε για τον 'Αγγελο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, εγώ τον σέβομαι γιατί έδωσε πολλά στο σύλλογο, παραδέχομαι ότι έκανε λάθη αλλά δεν είχε δόλο, κολλήματα είχε. Παρ' όλ' αυτά ποτέ δεν κατάλαβα το κράξιμο που έτρωγε.
Στάλκερ σε αυτό συμφωνούμε. Ούτε εγώ τον θέλω κοντά στον ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Συνεχιστε εσεις με τον ΑΑ κι ο γ@μοκροατης τη βγαζει στον αφρο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είναι καινούργια μόδα αυτό να λέμε να σταματήσει κάποια κουβέντα ?
Ούτε βρίζουμε ούτε τπτ. Οποιου του αρέσει μετέχει.
Ούτε βρίζουμε ούτε τπτ. Οποιου του αρέσει μετέχει.
Καταρχάς δεν το ειπα για σένα. Οπότε μην αρπαζεσαι χωρίς λόγο. Για κάνα δυο άλλους παρα πίσω ήτανε. Γι αυτό άραξε και μη στραβωνεις άδικα.