Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Νομίζω ότι στα πλάγια μπακ υπάρχει επαρκής αριθμός παικτών.
Μένει να βελτιωθούν κάποιοι και πιστεύω ότι μπορούν.
Μένει να βελτιωθούν κάποιοι και πιστεύω ότι μπορούν.
- Kostas_Peraia4
Δεν νομιζω να εχω προσβαλει ποτε κανεναν.Γραφω εδω και 2 χρονια στο forum και μονο μια φορα εχω διαπληκτιστει με τον Yupis.Ακομα και στο προηγουμενο post που αναφερθηκα σε σενα αν ειδες,εβαλα την γελαστη φατσα,κανοντας το υφος μου πιο πολυ περιπαικτικο.Εμενα φιλε μου,με εκνευριζει να αφοριζουμε τους παντες και τα παντα,πριν ακομα τους δουμε.Στην περιπτωση του Djalma,δεν ειπε κανεις οτι φερνουμε τον Vieirinha ή τον Mirallas,αλλα σιγουρα ειναι ενας παικτης με πολυ καλα στατιστικα και στοιχεια,ο οποιους βασει αυτων,δειχνει οτι μπορει να βοηθησει.Μην ξεχνας πως πριν απο μερικα χρονια παιζαμε με εξτρεμ τον Λορενς και τον Ρομπερ.
- Περιπτερος
Εχει κάποιος επιπλέον βίντεο του Ζαλμά. Αυτά που είδα με αφήνουν εκκρεμή, χωρίς να μπορώ να πω ότι μου φαίνεται πολύ καλός. Δείχνει κάπως βαρύς και όχι τόσο γρήγορος. Καλή (σχετικά) τεχνική έχει.
Προχθές έκλεισε τα 29, γιατί λέτε ξανά και ξανά 30φεύγα?? ΑΡΔιές αρχίσατε? Όταν με το καλό τελειώσει το 3ετές συμβόλαιο του που λένε, δεν θα έχει κλείσει καν τα 32...
Υ.Γ. Δες εδώ, 2 γκόλ και 1 ασίστ σε πρόσφατο ματς...
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-s ... -mac-ozeti
Υ.Γ. Δες εδώ, 2 γκόλ και 1 ασίστ σε πρόσφατο ματς...
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-s ... -mac-ozeti
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABALAEA2 την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποια είναι τα πλάγια μπακ μας που έχουμε και υπεραριθμία;
Ο Λέο Μάτος δεξιά και ο Λέοβατς αριστερά.
Από εκεί και πέρα;
Ο Κίτσιου;Που τον βρίζουμε όλη την χρονιά;
Ο Σκόνδρας;Πιο βαρύς από μένα;
Ο Κωνσταντινίδης;Κάθε τρεις και λίγο τραυματίας;
Ο Τζαβέλας;Που έχει να παίξει μπακ 3 χρόνια και βγήκε MVP ως στόπερ;
Ο Γιαννούλης;Μια χρονιά στην Βέροια;
Από όλους αυτούς,μόνο ο Κωνσταντινίδης μπορεί να μεγαλουργήσει και αυτό αν μείνει μακρυά από τραυματισμούς.
Με Κίτσιου,Σκόνδρα,Γιαννούλη,Τζαβέλα ως πλάγια μπακ δεν πάμε πουθενά.
Ο Λέο Μάτος δεξιά και ο Λέοβατς αριστερά.
Από εκεί και πέρα;
Ο Κίτσιου;Που τον βρίζουμε όλη την χρονιά;
Ο Σκόνδρας;Πιο βαρύς από μένα;
Ο Κωνσταντινίδης;Κάθε τρεις και λίγο τραυματίας;
Ο Τζαβέλας;Που έχει να παίξει μπακ 3 χρόνια και βγήκε MVP ως στόπερ;
Ο Γιαννούλης;Μια χρονιά στην Βέροια;
Από όλους αυτούς,μόνο ο Κωνσταντινίδης μπορεί να μεγαλουργήσει και αυτό αν μείνει μακρυά από τραυματισμούς.
Με Κίτσιου,Σκόνδρα,Γιαννούλη,Τζαβέλα ως πλάγια μπακ δεν πάμε πουθενά.
Θα σου πω τι ελεγε ο αγαπημενος πολλων εδω μεσα Αρνεσεν και σε αυτο τουλαχιστον με εβρισκε συμφωνο.Στοχος μας ειναι να αποκτουμε νεους παικτες με προοπτικη να μας δωσουν υπεραξια και σε αποδοση και σε χρηματα και αν ποτε δουμε για παικτες στα 30 θα ειναι για οσους πιστευουμε οτι ειναι ικανοι να κανουν την διαφορα και να μας ανεβασουν με το καλημερα επιπεδο.Εγω δεν ξερω αν ειναι τετοιος ο Τζαλμα.Μακαρι να ειναι.Odi έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω:Τι σας χαλάει στον Αφρικανό;Τα νούμερα του είναι καλά,οι παραστάσεις του είναι καλές,σε μεγάλη ομάδα έχει παίξει.Ποιο είναι το πρόβλημα;Η ηλικία του;Οτι δεν έχει μεταπωλητική αξία;Αν είναι να βάλουμε έναν πήχη μέχρι 25 χρονών και τέλος.Σαν ακαδημία.
Ηρεμήστε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις..Ούτε ο Μακ έχει φύγει,ούτε ο ένας είναι προφήτης και ο άλλος άμπαλος.
Πολύ καλά τα λες. Ούτε στην τσέπη του Ivan είμαστε, ούτε έμποροι θέλουμε να γίνουμε σώνει και καλά.spyretto έγραψε:Ο Αγκολέζος καλός φαίνεται αλλά μεταπωλητική αξία παίκτες στις ηλικίες που ψάχνουμε τώρα ( 29-30) δεν έχουν, οπότε η λογική του Μίχελ είναι προφανώς να έρθουν κάποιοι παίκτες από μεσαίο προς χαμηλό ράφι με εμπειρία και συμμετοχές στις ομάδες τους που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα.
Κλέινουν σιγά-σιγά οι θέσεις και νομίζω έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος.
Ομάδα πρέπει να φτιάξουμε. Και οι παίχτες που έρχονται έχουν εμπειρίες, δεν είναι σακάτηδες και κυρίως υπογράφουν ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Λίγο τσίμπημα στο συμβόλαιο, χωρίς όμως κόστος μεταγραφής. Γιατί να μας νοιάζει η μεταπωλητική αξία; Πληρώσαμε εμείς "αέρα" για να τους πάρουμε;
Όλα καλά πάνε και τα καλύτερα έρχονται, πλέον όχι με ενδείξεις, αλλά με σχεδόν αποδείξεις.
Καλημέρα
εχουμε πλακα τελικα μια λεμε θελουμε μεγαλους παιχτες σε ηληκια για εμπειρια κ μετα λεμε δν εχει μεταπολητικη αξια παιδια συγνωμγ αλλα ειμαστε οι πιο αμπαλοι οπαδοι εβερ εκτος απο μενα βασικα γιατι ο τζαμαλ ειναι επιπεδου 2 φορες σαν τον μακ θα τον δειτε κ απο κοντα
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν νομιζω να εχω προσβαλει ποτε κανεναν.Γραφω εδω και 2 χρονια στο forum και μονο μια φορα εχω διαπληκτιστει με τον Yupis.Ακομα και στο προηγουμενο post που αναφερθηκα σε σενα αν ειδες,εβαλα την γελαστη φατσα,κανοντας το υφος μου πιο πολυ περιπαικτικο.Εμενα φιλε μου,με εκνευριζει να αφοριζουμε τους παντες και τα παντα,πριν ακομα τους δουμε.Στην περιπτωση του Djalma,δεν ειπε κανεις οτι φερνουμε τον Vieirinha ή τον Mirallas,αλλα σιγουρα ειναι ενας παικτης με πολυ καλα στατιστικα και στοιχεια,ο οποιους βασει αυτων,δειχνει οτι μπορει να βοηθησει.Μην ξεχνας πως πριν απο μερικα χρονια παιζαμε με εξτρεμ τον Λορενς και τον Ρομπερ.
Πάντως ενώ λέω ότι ο Djalma έχει ενδιαφέρον και ωραιότατα νούμερα , προφανώς αν θες να κανείς μεταγραφή δήλωση πάω gia το πρωτάθλημα πας σε περιπτώσεις τύπου mirallas.
o ΠΑΟΚτσης για να μην γκρινιαξει για μεταγραφη πρεπει ο παικτης να ειναι 23-24 ετων -να εχει περασει απο ρεαλ-μπαρτσα η εστω γιουβε... να εχει συνολικα (εξτρεμ) σε 3 γεματες σεζον πανω απο 20 γκολ και 30 ασσιστ..και αν γινεται να δωσουμε λεφτα ,αλλα λιγα(2-3 εκ το πολυ..) επιπλεον ο παικτης πρεπει να κανει δηλωσεις οτι ηταν ονειρο να φυγει απο ρεαλ κ να ερ8ει να παιξει ελλαδισταν και οτι δεχ8ηκε να ερ9ει με τα μισα λεφτα γιατι ειχε εναν 8ειο που τον εκανε ΠΑΟΚΤΣΗ.....
παικταρα ο μαυρος ... καλως να ορισει.. μακαρι να μην φυγει ο μακ ... με τετραδα εξτρεμ djalma-mak-garry-mysta ειμαστε τελεια... top 10αρι 8ελουμε...
παικταρα ο μαυρος ... καλως να ορισει.. μακαρι να μην φυγει ο μακ ... με τετραδα εξτρεμ djalma-mak-garry-mysta ειμαστε τελεια... top 10αρι 8ελουμε...
- Περιπτερος
Odi πρόσεξε τι έγραψα ... Εγραψα ότι έχουμε επαρκή αριθμό. Ούτε υπεραριθμίες, ούτε παικταράδες ανέφερα.
-
Asimos
Αντε ρε να πουμε να πουμε που εχουμε να δουμε ασιστ απο εξτρεμ απο το 2012 να πουμε...
-
ariskatiforos
Χαλαρώστε και απολαύστε ενα ωραιο ΠΑΟΚ καλοκαιράκι ..ούριος άνεμος φυσάει δε το αντιλαμβάνεστε ηρεμήστε και χαλαρώστε ..μια χαρα κινήσεις γίνονται και ο Μιχελ το παει το καράβι σωστά ..οχι αλλη τσάμπα γκρίνια οπως γίνεται καθε μεταγραφική περιόδο..ασε που η φετινή προβλέπεται μοναδική με το καλο ..υπομονη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Επειδή κάποιοι δεν έχουν ιδέα αλλά ξέρουν να μοιάζουν
Εξτρέμ σαν τον τζαλμαδεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελλαντα
Δυο επίπεδα πάνω απ ροντριγκες
Τώρα αν κάποιοι περίμεναν τον νειμαρ εεεε τι να κάνουμε θα απογοητευτούν
Υγ για πλάκα παίρνει παιχνίδια μόνος του
Εξτρέμ σαν τον τζαλμαδεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελλαντα
Δυο επίπεδα πάνω απ ροντριγκες
Τώρα αν κάποιοι περίμεναν τον νειμαρ εεεε τι να κάνουμε θα απογοητευτούν
Υγ για πλάκα παίρνει παιχνίδια μόνος του
Επαρκής αριθμός;Και τι πάει να πει αυτό;Έχουμε δηλαδή 6 άτομα που μπορούν να παίξουν ως πλάγια μπακ.Περιπτερος έγραψε:Odi πρόσεξε τι έγραψα ... Εγραψα ότι έχουμε επαρκή αριθμό. Ούτε υπεραριθμίες, ούτε παικταράδες ανέφερα.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αποδεδειγμένα μέτριοι.Άρα θέλεις άλλους.Δεν είσαι καλυμμένος απλά επειδή έχεις τον αριθμό.