Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από spyretto »

Πριν λίγες μέρες γράφαν ότι κατέληξαν στο δεκάρι και θα ενημερώσουν τον Σαββίδη, τώρα ότι γίνονται συσκέψεις για να αποφασίσουν. :roll:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πολυ δουλεμα μας ριχνουν ,τελικα ο Μπερμπατοφ ειναι ξενερωμενος, η μισοχαρουμενος?
Μεγαλυτερη μεταγραφη ειναι η επιστροφη της κ@υλας.(Που δεν τη βλεπω οσο μας κυβερνουν τα μμε)
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

ace79grpaok έγραψε:Κανα νέο παίζει?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στον προηγούμενο...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Στις "επιτροπές" μεταγραφών...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Ιαν 2016, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Tolaros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:..ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαλλαγει και απο τα 4 cb του..

Συμφωνώ. Το συντομότερο (καλοκαίρι)
Χαχαχαχα. Ρε μήπως να απαλλαχθούμε και από τους 25, εκτός από Χαρίση και Τσίμιροτ που συμπαθούμε όλοι;;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Aureliano Buendia έγραψε:
goran 64 έγραψε:Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε :shock: :shock: :shock: και να ξέρει τουλάχιστον 99% καλύτερα απ τους ειδικούς... :o :o :o

Λιγάκι "έλεος" δεν υπάρχει παρακαλώ; :oops:
Ρε συ φίλε σοβαρά τώρα (και το "φίλε" δεν το γράφω ειρωνικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα), επειδή παρακολουθώ τα αμέτρητα ποστ σου σε όλα τα τόπικ, ειλικρινά είναι κουραστικό για τη συζήτηση αυτό που κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να διαφωνείς συνεχώς ή να κάνεις συνέχεια επισημάνσεις.

Αλήθεια τωρα, αυτό κατάλαβες από αυτό που είπα εγώ και το άλλο το παιδί;
Ειλικρινά, δεν γίνεται να κατάλαβες αυτό, προσθέτεις λόγια.

Εγώ εξέφρασα μία άποψη σε μία δημόσια συζήτηση για το πού πρέπει να ενισχυθούμε. Και εισέπραξα την ξερή απάντηση "ο προπονητής ξέρει μπλα μπλα". Το μόνο που είπα και ξαναλέω είναι ότι είναι αστείο σε μία άποψη που εκφράζει ο οποιοσδήποτε να έρχεται ως απάντηση "ο τάδε ξέρει". Είναι τρομερά αντιπαραγωγική για οποιαδήποτε συζήτηση αυτή η απάντηση. Και πέρα από αντιπαραγωγική είναι και άστοχη. Ας σου φέρω ένα παράδειγμα στο οποίο δυνητικά θα μπορούσες να εμπλακείς εσύ.

Εσύ υποστηρίζεις, επειδή σε παρακολουθώ, ότι ο Βεζυρτζής δεν έχει λόγο ύπαρξης στα διοικητικά και πιο συγκεκριμένα, στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου. Δεν θα ήταν λίγο γελοίο να σου απαντούσε κάποιος σε αυτή την άποψή σου "Ο Ιβάν τον έβαλε εκεί, ο Ιβάν ξέρει."

Αυτά περί "κατά 99% ότι ξέρουμε εμέις καλύτερα" κτλ, πού τα είδες; Ούτε εγώ ούτε το άλλο παιδί τα είπαμε. Μην είσαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να απαντήσεις και να διαφωνήσεις, έτσι καταλήγεις να παρερμηνεύεις όπως έκανες και με το άλλο το παλικάρι στο τόπικ του ματς με την Καλλονή.
Δεν απάντησα σε δικό σου πόστ αλλά στου "άλλου παιδιού"...Ούτε πρόσθεσα λόγια μιας και δεν το συνηθίζω, αλλά θα το είχες παρατηρήσει αν όντως παρακολουθούσες όλα τα ποστς μου σε όλα τα topic όπως υποστηρίζεις...Απλά γράφω το "ακριβώς αντίστροφο (το 99% είναι ακριβώς αντίστροφο του 1% που γράφει εκείνος κ.τ.λ.) των γραφομένων του" που σημαίνει όμως τελικά "ακριβώς" το ίδιο πράγμα !!!...

Ηρέμησε σε παρακαλώ...

Εξ άλλου (όπως εσύ έχεις δηλώσει σε παλαιότερο ποστ σου όσον αφορά εμένα) "δεν θα κάθεσαι να ασχολείσαι με αργόσχολους που δεν έχουν τι να κάνουν παρά να λένε εδώ μέσα την στραβοστόμικη άποψη τους στον καθένα"...

Μήπως το ξέχασες; Γιατί εγώ δεν ξεχνάω εύκολα... ;)

Υ.Γ. Για το "άλλο παλικάρι" που έκανα λάθος, βγήκα παντελονάτα και ζήτησα αμέσως συγγνώμη (που ξεχνάς να το αναφέρεις εντελώς τυχαία κι αυτό φυσικά εμένα μου λέει "κάτι" για την κρίση σου προς το άτομο μου) επειδή έτσι κάνω όταν αναγνωρίζω ένα λάθος μου...Βλέπεις πολλούς να το κάνουν εδώ μέσα; Εγώ πάντως μέχρι τώρα μόνο ένα ή δύο το πολύ "sorry" έχω διαβάσει και αρκετά για κωλοτούμπες !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 15 Ιαν 2016, 18:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

anekfrastos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Κανα νέο παίζει?

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: Θεούλης :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πάλι μαλώνει αυτός;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Re συ γκοραν τι θα γίνει?έχεις ξεπεράσει και εμενα στις φασαρίες,χαλάρωσε λιγο
Άβαταρ μέλους
goran 64

giannistoumpa4 έγραψε:Αντε παλι..εχετε κανει τα τοπικ προσωπικες διαμαχες για αλλα θεματα οφτοπικ ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω ..παιδια σοορρυ αλλα εχετε κουρασει..παντε στο καφενειο να τα πειτε..ενταξει μπαινει ο αλλος βλεπει οτι εχει πολλες σελιδες καινουριες για να ενημερωθει κ λεει ωπ ωραια κατι θα παιζει..και αρχιζει και διαβαζει τα ιδια και τα ιδια..με συγχωρειτε κιολας..
Προσωπικά από εσένα αλλά κι από τα άλλα παιδιά ζητάω ΣΥΓΓΝΩΜΗ φίλε μου...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ... :oops:

Υ.Γ. Πριν από αρκετό καιρό (κανένα δίμηνο) είχα "τολμήσει" να ανοίξω ένα νέο topic για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα, όμως όχι μόνο "κλειδώθηκε", αλλά "εξαφανίστηκαν" κι όλα το ποστς που είχαν προλάβει να γραφτούν με συνοπτικές και "δημοκρατικότατες" διαδικασίες εντός 24 ωρών... :oops:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οχι αλλα να ξερει οτι η γνωμη που θα πει κατα 99 % δεν στηριζετε σε πραγματικα γεγονοτα αυτα που συμβαινουν στην προπονηση και στην επαφη παικτη προπονητη...σορυ αυτο πηγαινε για τα προηγουμενα σχολια για ειδικους που ξερουν η οχι ......
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

10αρι από Ρωσία λέει θέλει ο Ivan...
Για να βλέπω λίστες!!!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Λιστα με τα δεκάρια των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι είχα βάλει λινκ πριν λίγες μέρες. Τώρα αν θέλει άλλους θα έχει ενδιαφέρον.

διαλεχτεεε

http://www.transfermarkt.co.uk/premier- ... lasse=alle
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ντάνι να πεσει ο πύργος του ΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:οχι αλλα να ξερει οτι η γνωμη που θα πει κατα 99 % δεν στηριζετε σε πραγματικα γεγονοτα αυτα που συμβαινουν στην προπονηση και στην επαφη παικτη προπονητη...σορυ αυτο πηγαινε για τα προηγουμενα σχολια για ειδικους που ξερουν η οχι ......

Έγραψα οτι οι φα ιτ Χουμπ κτλ δεν ξέρουν ουτε το 1% ´Διαχρονικά´ απο μας για τον ΠΑΟΚ μας

Άντε ο γκοραν διαφωνεί αν και του παρέθεσα το ποστ επι λέξη εσυ που διαφωνείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”