RoMaN έγραψε:
++++ Όλη η παρέα εκεί Π.Α.Ο.Κ. είναι!
Ο Παμβοχαϊκός έχει έναν Εφραιμίδη που μοιάζει με τον δικό μας ή παίζουν τα μάτια μου από τη νύστα;;;
αδερφια ειναι Ρομαν
RoMaN έγραψε:
Ο Παμβοχαϊκός έχει έναν Εφραιμίδη που μοιάζει με τον δικό μας ή παίζουν τα μάτια μου από τη νύστα;;;
thanos-xanthi έγραψε:RoMaN έγραψε:
αδερφια ειναι Ρομαν
Εντάξει ρε γνήσιε ΠΑΟΚαρα. κράτα μας ενήμερους.pilotos έγραψε:Σωπα ρε γνωστη;;;Suleymanoglu έγραψε:pilotos έγραψε: απαντάς ειρωνικά και δε θα το συνεχίσω...
Αν δε θυμάσαι, πρόβλημα σου
Δεν πειράζει γιατί δεν είχε πει κάτι τέτοιο ο παίκτης
Η μεταγραφικη περιοδος στην Κίνα ολοκληρώνεται τον Μάρτιο οπότε υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, αν υπάρξουν εξελίξεις.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του Ηρακλή κάποια πρόταση, αλλά δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί τις επόμενες μέρες.
Κανε μας τη χάρη......
SM-N9005
Πήρε λάθος paste ξανά δες το διόρθωσα, από κινητό γράφωSuleymanoglu έγραψε:Εντάξει ρε γνήσιε ΠΑΟΚαρα. κράτα μας ενήμερους.pilotos έγραψε:Σωπα ρε γνωστη;;;Suleymanoglu έγραψε:
Δεν πειράζει γιατί δεν είχε πει κάτι τέτοιο ο παίκτης
Η μεταγραφικη περιοδος στην Κίνα ολοκληρώνεται τον Μάρτιο οπότε υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, αν υπάρξουν εξελίξεις.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του Ηρακλή κάποια πρόταση, αλλά δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί τις επόμενες μέρες.
Κανε μας τη χάρη......
SM-N9005
RoMaN έγραψε:thanos-xanthi έγραψε:RoMaN έγραψε:
αδερφια ειναι Ρομαν
Εφραιμιδάκο μπες και γάμα τον λάκαμα τον αδερφό σου, έκλεβε όλα τα Άξιο Μαν όταν ήσασταν μικρά!! Payback time.