Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
στην μετροσπορτ τα χασανε... γραφουν για σκοκο...
οποτε ειμαστε 1-2 μερες πριν την ανακοινωση και δεν ξερουν κατι ,γραφουν παπαριες τελειως..
οποτε ειμαστε 1-2 μερες πριν την ανακοινωση και δεν ξερουν κατι ,γραφουν παπαριες τελειως..
και Demon4MANIAKOS έγραψε:epitropos έγραψε:θυμαται κανεις ποιον αμυντικο ειχε κανει χαζο ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΕΛΡΑΖΑΚ ΦΑΤΛΑΛΑ στο φιλικο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 το 2005?? λεω για την φαση που περασε 2 φορεσ τη μπαλα πανω απο το κεφαλι του..
μπορω να βοηθησω γτ βρηκα τη συνθεση AEK Sorrentino, Κόντης, Μόρας, Αλεξόπουλος, Malbasa, Κατσουράνης, Ivic, Λυμπερόπουλος, Λάκης, Venglinskiy, Da Silva
Νομιζω οτι λεγόταν λουι τσανκο. , δες και τις αλλαγές
Αλλαγές: Γεωργέας, Πλιάτσικας, Chanko, Soares, Κρασσάς, Σαπάνης.

για την ιστορια
ΠΑΟΚ Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Akyel, Megahed, Ζαγοράκης, Καρυπίδης, Μαλαδένης, Feutchine, Shikabala, Σαλπιγγίδης, Mieciel.
Αλλαγές: Fernandes, Ζωγραφάκης, Βαγγελής, Εγκωμίτης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος.
Σήμερα ότι βγήκε νομίζω ήταν παππάς. Η ΠΑΕ όταν κάνει μια δουλειά επικεντρώνεται σε αυτήν. Χθες ήταν η συμφωνία με Ρικάρντο Κώστα, και σήμερα τα εργομετρικά και οι υπογραφές. Αύριο το βράδυ λογικά θα μάθουμε το όνομα του εξτρέμ και Παρασκευή οι υπογραφές. Αν δεν προλάβουν, προηγείτε το ματς του Σαββάτου, οπότε πάμε για Κυριακή. Έχω χάσει το πρόγραμμα του ύπνου με τις μεταγραφές αυτό το Γενάρη

[youtube]8NwHBetfs3Y[/youtube]
H Κάρντιφ τον άφησε ελεύθερο πριν από 3 μέρες.
Πες την αλήθεια, βαριόσουν!
Roman
Πες την αλήθεια, βαριόσουν!

Roman
- Μπαρκαρούτσος
Black_White_Heart έγραψε:βασικα κριμα ...

Αν έγραφε κανένα "ΤΑΠΑΓΟΣ" θα είχα ξεραθεί στο γέλιο!!obanebane έγραψε:Kαλα ρε λαλακες μπηκα να διαβασω λιγο και στις 15 τελευταιες σελιδες γραφετε μονο μαλακιες,το πιο ενδιαφερον ειναι το μπαμ παταγος του Μανιακου.
Καλά, τον Σκόκο πού τον ξεθάψανε εκεί στην Μετροσπόρτ;
Είναι ακόμα ᾽μικρός᾽ (29) αλλά αγωνιστικά πρέπει να είναι πολύ πίσω.
Ασε που είναι πανάκριβος.
Είναι ακόμα ᾽μικρός᾽ (29) αλλά αγωνιστικά πρέπει να είναι πολύ πίσω.
Ασε που είναι πανάκριβος.
- kataramenos5
spyretto έγραψε:[youtube]8NwHBetfs3Y[/youtube]
Πες την αλήθεια, βαριόσουν!![]()
Roman
Φίλε ετούτος εδώ είναι ότι πιο κοντινό έχω δει σε Μακ από τα αριστερά..λογικά φθηνός και σε καλή ηλικία!
Τι άλλο να πω ? Με άρεσε!
- ΑποστόληςΑ
Όλοι αυτοί οι καλοί παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους με προβληματίζουν πολύ...
-
Ο συγκεκριμενος και ο Εϊκρεμ (που πηγε Μαλμε) επαιζαν στην Καρντιφ και τους ειχε φερει ο Σολσκιερ το καλοκαιρι. Τον Σολσκιερ τον εδιωξαν, η ομαδα ενω ηθελε να ανεβει ξανα στην πρεμιερ λιγκ δεν παει καθολου καλα + οτι εχει ιδιοκτητη τον Vincent Tan που ειναι ενα μειγμα Κομποτη και Πανοπουλου στο χειροτερο και αυτοι οι παιχτες βρεθηκαν να παιζουν στην 2η ομαδα, οποτε ελυσαν τα συμβολαια τους και την εκαναν. Δηλαδη με αυτους εχει μια εξηγηση πως εμειναν ελευθεροι ξαφνικα. Γιατι συνηθως αν καποιος μενει ελευθερος απο την ομαδα του ενω εχει ακομα συμβολαιο ειναι λιγο υποπτο.
Μετα το αργεντινικο πουλεν, που οπως εγραψε πετυχημενα και ο κολκας οταν τον βλεπεις στο βιντεο στηνεσαι εξω απο τα γραφεια της παε και απειλεις με μπαζουκα τον ΤΔ αν δεν στον φερει,ΤΙ? Ποιος μαζευει τωρα ολα τα σαλια που μας ετρεξαν χτες για να περιμενει? Πως να μην τρεμεις οταν εχουν γινει ηδη 2, εστω και με τον Α η Β τροπο εξαιρετικες προσθηκες,για το αν μπορουν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι να τριτωσουν το καλο? Με ζωνουν τα φιδια,μονο μην φερουν καναν Νενε,το εξτρεμ θα πρεπει να ειναι κατω των 30.Αποστολη παρε τηλεφωνο το κονε ρεεεεεε,μας τελειωσε ο πατιτο????
Y.Γ Για καποιους κακοηθεις
,η μπασκετα ΔΕΝ ειναι παιδικη.Αποστολη μιλα ρεεε πες πως ειμαι 2 μετρα παλικαρι.
Y.Γ Για καποιους κακοηθεις

- ΑποστόληςΑ
Δημητρό, θα μιλήσω όταν έρθει ο φίλος μου (είμαστε συνάδελφοι στη δουλειά), αλλά εγώ από την αρχή κράτησα μικρό καλάθι.
Εγώ θέλω εξτρέμ, έναν παίκτη που να ανοίγει από τα πλάγια την αντίπαλη άμυνα και να της δημιουργεί ρήγματα. Με έναν τέτοιο παίκτη από τη μία πλευρά + τον Μακ από την άλλη ο Κλάους θα διπλασιάσει τα γκολ του.
Θα μου πεις όλες οι ομάδες ψάχνουν για τέτοιους παίκτες. Σύμφωνοι. Δεν δίνουν όμως όλες το εκατομμύριο που απαιτεί η ποιότητα του παίκτη που θέλουμε. Εφόσον μπορεί ο Ιβάν να τα δώσει θα είναι κρίμα να πάρουμε παίκτη που να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές αυτές. Γι' αυτό προτείνω 6μηνο δανεισμό + option αγοράς.
Εγώ θέλω εξτρέμ, έναν παίκτη που να ανοίγει από τα πλάγια την αντίπαλη άμυνα και να της δημιουργεί ρήγματα. Με έναν τέτοιο παίκτη από τη μία πλευρά + τον Μακ από την άλλη ο Κλάους θα διπλασιάσει τα γκολ του.
Θα μου πεις όλες οι ομάδες ψάχνουν για τέτοιους παίκτες. Σύμφωνοι. Δεν δίνουν όμως όλες το εκατομμύριο που απαιτεί η ποιότητα του παίκτη που θέλουμε. Εφόσον μπορεί ο Ιβάν να τα δώσει θα είναι κρίμα να πάρουμε παίκτη που να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές αυτές. Γι' αυτό προτείνω 6μηνο δανεισμό + option αγοράς.
Ειναι φανερο οτι λογω εποχης αλλα και λογω δυσκολιας της θεσης εμεινε για το τελος ο ακραιος,μακαρι να ερθει ενας ετοιμος ποδοσφαιριστης και ας μην ειναι της αξιας (τουλαχιστον σαν ονομα) των δυο που ηρθαν.
Θωρακιστηκαμε παρα πολυ καλα μεσοαμυντικα αν φυγουν και οι τζαβελοσπυροπουλοι και ερθει στη θεση τους ενας ποδοσφαιριστης που θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε 5-6 ματς που θα τον χρειαστει η ομαδα τοτε θα μιλαμε για το ιδανικο σεναριο.
Θωρακιστηκαμε παρα πολυ καλα μεσοαμυντικα αν φυγουν και οι τζαβελοσπυροπουλοι και ερθει στη θεση τους ενας ποδοσφαιριστης που θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε 5-6 ματς που θα τον χρειαστει η ομαδα τοτε θα μιλαμε για το ιδανικο σεναριο.
- sotiris1960
- Επικοινωνία: