Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

Μεγάλη μπάλα θέλω να δω και του λόγου μου κι ας φέρνω 4-4 π.χ. με την κούλα κι όχι 0-0 με πουστόγ@υρο στο βοθροτήγανο, αλλά ακόμα και χάνοντας εκεί, στα ίσα όμως και παίζοντας ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο!!!! Τα "χωριά" όμως (εντός και εκτός Ελλάδας) να τα καθαρίζω με την μπαλάρα που θα παίζω, να τα έχω σιγουράκια, ακόμα και κόντρα στα κοράκια..Έτσι αποκτάω και νοοτροπία νικητή κι όχι με το τσίκι τσίκι μισό μηδέν και πίσω να το κρατήσω, όπως μέσα π.χ. στην Τούμπα με την Βέροια την χρονιά της καρπουζο-σαρδελοποίησης ή στην νίκη επί της γριάς στο 88' το 2009-2010 με το γκολ του Ίβιτς!!!! :o

Μεγάλοι παίχτες έχουν περάσει και επί Ιβάν λοιπόν (π.χ. Νάτχο, Νομπόα, Λούκας, Στοχ. πιθανά κι ο Μακ, θα δείξει η διάρκεια του, παλιότερα και σήμερα Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ και ίσως Γκάρυ, στα ίδια με τον Μακ τον βάζω αλλά λίγο πιο "αφελή" μάλλον, τουλάχιστον για μένα), αλλά μεγάλη μπάλα (για 10 συνεχόμενους αγώνες εντός και εκτός έδρας π.χ.) δεν είδαμε ακόμα ως τώρα δυστυχώς... :cry:

Δυστυχώς επίσης, με δικές μας ισοπαλίες και νίκες των πρωτοπόρων η απόσταση απ την κορυφή θα μεγαλώνει κι ας μένουμε αήττητοι, η πρόκριση κινδυνεύει επίσης να χαθεί (με τρεις ισοπαλίες από δω και πέρα δεν νομίζω να προκρινόμαστε, παρ ότι θα έχουμε παραμείνει με μόνο την χθεσινή ήττα μας στον όμιλο) και ο Ιβάν θα βουρλίζεται, πολύ χειρότερα μάλιστα από ορισμένους εδώ μέσα και πολύ πιθανό το βλέπω από τώρα κιόλας (μην σε πω απ την "αποτυχία" με Άγιαξ ακόμα) ότι θα τα (ξανα)διαλύσει όλα τον Φλεβάρη-Μάρτη... :oops: 8-)

Προσωπικά δεν θα το ήθελα με τίποτα βέβαια αλλά είπαμε..."Αρχηγού παρόντος..."!!!! :shock:

Μακάρι λοιπόν φέτος να παίξουμε μεν και μπαλάρα στην συνέχεια, μιας και το ρόστερ μας είναι πλέον πιο αξιόλογο απ τις άλλες χρονιές (σε βάθος 18άδας αθροιστικά αλλά όχι σε πλήθος προσωπικοτήτων δυστυχώς) και το αμυντικογενές ποδόσφαιρο με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα "βουρλίζει" ακόμα πιο σύντομα (ειδικά μετά από κάνα δυο τρία μαζεμένα άτυχα αποτελέσματα), αλλά να παίρνουμε και τις νίκες και τις προκρίσεις...Κι αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει δίχως να κάνουμε καν ευκαιρίες για να σκοράρουμε... :oops:

Αυτό ήταν το point μου εξ αρχής με τις παραινέσεις μου προς τον Βλάντο για όποιον δεν το κατάλαβε... ;)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εγώ αν ήμουν Βλαντος θα τα έδινα όλα στην Ευρώπη και θα το χτυπουσα δυνατά το παιχνίδι και θα πήγαινα συντηρητικά και σφιχτά στο τηγάνι με το μαχαίρι στα δόντια για πόλεμο. Αλλά δεν είμαι ο Ιβιτς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tzelas έγραψε:Από την δήλωση του ότι ο Biseswar κατά την γνώμη του δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια είναι φανερό ότι σήμερα έκανε επιλογή για ποιό παιχνίδι ενδιαφέρεται περισσότερο. Δυστυχώς δεν ήταν το σημερινό. :(
Μπορεί να σημαίνει ότι είναι καλύτερο να μην παίζει κάθε τρεις μέρες. Εγώ δεν διαφωνώ σ' αυτό, αλλά στο ότι θα τον ξεκίναγα χθες και θα τον άλλαζα στο β΄ μέρος. Καλύτερα οι πρώτες επιλογές να είναι στην αρχή για να ανοίξουμε εμείς το σκορ και να έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

eorptol έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Ν ομιζω πως η κριτικη σε εναν προπονητη ειναι αδικη οταν οι παικτες κανουν λαθος πασες στα δυο μετρα.
Αυτό
Δεν είναι άδικη όταν το βλέπει και συνεχίζει να τους βάζει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

τσιριγώτης έγραψε:Του λεοβατς τι του βρισκεις;
Δεν υπάρχει άλλο αριστερό μπακ. Ο Γιαννούλης τραυματίας και ο Crespo στόπερ επειδή και ο Μαλεζάς είχε χτυπήσει. Να βάλει Κίτσιου;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εκείνος ο Χ"ισαίας που είναι ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μην ξύνεις πληγές.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
eorptol έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Ν ομιζω πως η κριτικη σε εναν προπονητη ειναι αδικη οταν οι παικτες κανουν λαθος πασες στα δυο μετρα.
Αυτό
Δεν είναι άδικη όταν το βλέπει και συνεχίζει να τους βάζει.
Καλυτερα να μην το ψαχνουμε και να ελπισουμε οτι θα βρουν ρυθμο.Αντε να μην τους βαλει, και ποιον να βαλει μεσα,το Χαριση που κανει τουλαχιστον ιδια λαθη, να κανουμε κωλοτουμπα με τζιολη.Η μονη λυση ειναι να παμε ετσι και να καλυψουμε τα κενα το χειμωνα.Το μεγαλυτερο βαθος στην Ελλαδα μαλλον δεν το εχουμε σε καμια θεση ποιοτικα, μονο ποσοτικα δυστυχως.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κανει διακοπες αφου δεν ηθελε να παει να κερδισει την επιστροφη του. Ολοι που το εκαναν στο παρελθον μαλακες ηταν μαλλον ε>?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ένας πρώτος απολογισμός,αλλά και μια απόπειρα τακτικής ανάλυσης του φετινου ΠΑΟΚ.

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... i-o-kanias
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dimg4 έγραψε:Κανει διακοπες αφου δεν ηθελε να παει να κερδισει την επιστροφη του. Ολοι που το εκαναν στο παρελθον μαλακες ηταν μαλλον ε>?
Πραγματικά, αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.
Εδώ ολόκληρος Χαρτ, πήγε απ τη City στην Torino για να παίζει.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αλλη ιστορία το τι θα κάνει ο παίχτης για πάρτυ του , για την καριέρα του κ εντελώς άλλη ιστορία το να φροντίζει μιά ομάδα να έχει επιλογές όταν στραβώνει κάτι.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Κωστή ωραίος ο απολογισμός, δεν είχα προσέξει τον κομβικό ρόλο-βαρόμετρο του Κάνιας.

Στο μέτρημα των παιχνιδιών είμαστε στα 12, προφανώς θα μέτρησες και τις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν. Οχι τιποτα άλλο αλλά παρέσυρες και τον άλλο Κώστα να κλείσει το τόπικ του αγώνα με την Qarabag αποδίδοντας την ήττα στον 14ο αγώνα :P
Ασε που με έβαλε και σε σκέψεις για τον αγώνα της Τετάρτης με την Λάρισα :lol:
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Για το χθεσινο ματς δεν φταιει ο Βλανταν. Να διορθωσει το κακο παιχνιδι των παικτων πως αφου εχει τρεις αλλαγες; χθες η μιση ομαδα ηταν εκτος κλιματος. Δεν του βγηκε το παιχνιδι. Ολοι το βλεπουμε ορι χωλαινουμε στο κεντρο. Δεν μπορει αυτος το βλεπει πιο πριν και πιο πολυ απο μας. Και οι κινησεις που κανει και εμας μας μπερδευουν δειχνουν οτι τι ψαχνει. Ο Βλαντο το χει και θα το δειξει. Εγω προσωπικα θα τον στηριζω ακομα και με γκελα στο βοθρολιμανο. Οι μονες μου ενστασεις ειναι με Τζιολη Χαριση και Χατζηισαια αλλα οκ πασο.
Το γραψανε και αλλα παιδια αλλα πρεπει να το βαλουμε στο μυαλο μας. Χωρις Τζαβελα ειμαστε αλλη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μας εφαγες μπαμπεσικα ρε Περαια... :lol:

και λεω εγω βρηκα το τι εφταιξε να πουμε :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”