Μεγάλοι παίχτες έχουν περάσει και επί Ιβάν λοιπόν (π.χ. Νάτχο, Νομπόα, Λούκας, Στοχ. πιθανά κι ο Μακ, θα δείξει η διάρκεια του, παλιότερα και σήμερα Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ και ίσως Γκάρυ, στα ίδια με τον Μακ τον βάζω αλλά λίγο πιο "αφελή" μάλλον, τουλάχιστον για μένα), αλλά μεγάλη μπάλα (για 10 συνεχόμενους αγώνες εντός και εκτός έδρας π.χ.) δεν είδαμε ακόμα ως τώρα δυστυχώς...

Δυστυχώς επίσης, με δικές μας ισοπαλίες και νίκες των πρωτοπόρων η απόσταση απ την κορυφή θα μεγαλώνει κι ας μένουμε αήττητοι, η πρόκριση κινδυνεύει επίσης να χαθεί (με τρεις ισοπαλίες από δω και πέρα δεν νομίζω να προκρινόμαστε, παρ ότι θα έχουμε παραμείνει με μόνο την χθεσινή ήττα μας στον όμιλο) και ο Ιβάν θα βουρλίζεται, πολύ χειρότερα μάλιστα από ορισμένους εδώ μέσα και πολύ πιθανό το βλέπω από τώρα κιόλας (μην σε πω απ την "αποτυχία" με Άγιαξ ακόμα) ότι θα τα (ξανα)διαλύσει όλα τον Φλεβάρη-Μάρτη...

Προσωπικά δεν θα το ήθελα με τίποτα βέβαια αλλά είπαμε..."Αρχηγού παρόντος..."!!!!

Μακάρι λοιπόν φέτος να παίξουμε μεν και μπαλάρα στην συνέχεια, μιας και το ρόστερ μας είναι πλέον πιο αξιόλογο απ τις άλλες χρονιές (σε βάθος 18άδας αθροιστικά αλλά όχι σε πλήθος προσωπικοτήτων δυστυχώς) και το αμυντικογενές ποδόσφαιρο με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα "βουρλίζει" ακόμα πιο σύντομα (ειδικά μετά από κάνα δυο τρία μαζεμένα άτυχα αποτελέσματα), αλλά να παίρνουμε και τις νίκες και τις προκρίσεις...Κι αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει δίχως να κάνουμε καν ευκαιρίες για να σκοράρουμε...

Αυτό ήταν το point μου εξ αρχής με τις παραινέσεις μου προς τον Βλάντο για όποιον δεν το κατάλαβε...