Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- abc_o_ karpouzas
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
ποιος φεργκι και μεργκι
εδω αυτος που γελαει στο αβαταρ μου τον ειχαμε πριν 2-3 χρονια και δεν καταλαβαμε ακομη τιποτα
απο τις σαρδελες τον πρωτο χρονο και τα γκοου βιλατζ και τα καλαμποκια τον πρωτο χρονο μεχρι τα παρακαλια τον 3ο
εδω αυτος που γελαει στο αβαταρ μου τον ειχαμε πριν 2-3 χρονια και δεν καταλαβαμε ακομη τιποτα
απο τις σαρδελες τον πρωτο χρονο και τα γκοου βιλατζ και τα καλαμποκια τον πρωτο χρονο μεχρι τα παρακαλια τον 3ο
Ρε συ στεφενς γιατι δεν θελουμε σεντερμπακ?
Δεν ειμαστε και άπλες. Εχουμε 3 ματς με γαυρο και 2 με μπενφικα, και αν θελει ο Θεος και προχωρησουμε στους θεσμους θα εχουμε ακομα σημαντικοτερα παιγχνιδια. Δηλαδη με κατσικα βιτορ τραυματιες, λοπεθ τον διωξαμε στην ουσια. Δεν εχουμε ουτε εναν σεντερμπακ και παιζουμε με εναν απο το κεντρο και ενα αρ. μπακ, και μεχρι και εκεινος ειναι εξω.
Δεν ειναι να λες οτι δεν θελουμε σεντερ μπακ. Τι να πω, σου εχω εμπιστοσυνη, αλλα για ξανακοιταξε το αυτο με το σ. μπακ.
Δεν ειμαστε και άπλες. Εχουμε 3 ματς με γαυρο και 2 με μπενφικα, και αν θελει ο Θεος και προχωρησουμε στους θεσμους θα εχουμε ακομα σημαντικοτερα παιγχνιδια. Δηλαδη με κατσικα βιτορ τραυματιες, λοπεθ τον διωξαμε στην ουσια. Δεν εχουμε ουτε εναν σεντερμπακ και παιζουμε με εναν απο το κεντρο και ενα αρ. μπακ, και μεχρι και εκεινος ειναι εξω.
Δεν ειναι να λες οτι δεν θελουμε σεντερ μπακ. Τι να πω, σου εχω εμπιστοσυνη, αλλα για ξανακοιταξε το αυτο με το σ. μπακ.
- Ekatnetworkltd
HUUB πλάκα μας κάνεις με τα σέντερ μπάκ δεν εξηγείται διαφορετικά!Εκτός και αν βλέπεις στις προπονήσεις πράγματα που ο κοσμάκης δεν διανοήται να τα σκεφτή!Σου έχουμε εμπιστοσύνη μην μας προδώσης ποτέ!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- paokovios1974
Για εξηγησου χουμπ γιατι δεν θες σεντερ μπακ ε? γιατι?αφου ολοι λενε οτι πρεπει να παρεις,υπομνημα με 2 σελιδες τουλαχιστον που θα εξηγεις αναλυτικα τους λογους για τους οποιους δεν θελεις σεντερ μπακ και να τους κοινοποιησεις και στον φερναντο σαντος να δουμε αν συμφωνει και αυτος 
- Ekatnetworkltd
Ένας επιθετικογενής προπονητής έχει ανακαλύψη (θέλω να πιστεύω με επιτυχία)τα μπάκ χάφ να γίνουν σέντερ μπάκ!Αναμένω πότε θα ανακαλύψουμε τα φόρ;Που είναι και η ειδικοτητά σου!Αμα τα ανακαλύψουμε τότε πάμε για πρωτάθλημα ή πέρνουμε το ευρωπαικό!Τρελανέ μας ρε HUUB!
λατρης πειαρχιας..μετα το 3 0 κραξιμο και ορθιος, ο λουκας που μας ειχε ερθει με υφακι και μαρκαρε όπως ο τσαρτας..πιεζει ασταμάτητα....μπραβο...η εισοδος κατσε λυνει προβλήματα που όμως συνεχιζουν να υπαρχουν
- paokovios1974
Aπο την πρωτη στιγμη ο ανθρωπος πιεζε για τον κατσε να τον συγχωρησουμε για ενα γινατι θα μας επερναν τζαμπα αυτο το μηχανακι στο κεντρο που μαζι με τον βραχο τον μαντουρο θα δημιουργησουν το νεο σινικο τειχος, για ενα γινατι που οι περισσοτεροι δεν ηξεραν τι ειναι uck και εκραζαν το παιδακι το πλανεμενο,θα τον χαναμε τον παιχτη ρεεεεε το καταλαβενετε?ελευθερο θα σου τον επαιρναν,πολλα μπραβο στον στεφενς για αλλη μια φορα που εβαλε πλατη και τον κρατησε για σου ρε κοουτσαρε φτασε τον ΠΑΟΚ εκει που δεν εχει παει ποτε
μου άρεσε που στις δηλώσεις "έδωσες" την ομάδα για την αγγαρεία που έκανε μετά το γρήγορο 3-0.
- paokovios1974
Ακομα κι οταν κανεις το 3-0 πρεπει να κανεις το 4-0 και το 5-0.Γεια σου ρε χουμπ.
Σε πάω γιατί τίποτα δεν σε πτοεί από απουσίες και προβλήματα και μπορείς να βρίσκεις λύσεις σε ότι προκύπτει. Ενώ άλλοι στη θέση σου με τα ίδια προβλήματα θα γκρίνιαζαν και θα διαλαλούσαν φέρτε μου παίκτες εσύ δείχνεις ικανοποιημένος να δουλεύεις και να δοκιμάζεις το ρόστερ σου με επιτυχία. Μου αρέσει που δεν μιλάς για μεταγραφές, τους κρατάς όλους όμως σε εγρήγορση και όταν σε ρωτάν για αυτές τους στέλνεις όλους μιλώντας για εκπλήξεις.
- DarkBishop
Πιστεύω θα έρθει και η ώρα να το πει αυτό σε συνέντευξη τύπου με το γαύροpaokovios1974 έγραψε:Ακομα κι οταν κανεις το 3-0 πρεπει να κανεις το 4-0 και το 5-0.Γεια σου ρε χουμπ.
- Ekatnetworkltd
Στο κύπελο φίλε μου!Στο πρωτάθλημα με ένα γκόλ διαφορά είμαι οκ!DarkBishop έγραψε:Πιστεύω θα έρθει και η ώρα να το πει αυτό σε συνέντευξη τύπου με το γαύροpaokovios1974 έγραψε:Ακομα κι οταν κανεις το 3-0 πρεπει να κανεις το 4-0 και το 5-0.Γεια σου ρε χουμπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O Huub έκανε 3 μήνες λιτανείες για την επιστροφή Κάτσε.
Μόνο εγώ θυμάμαι τα γραφόμενα στην προετοιμασία και όλο τον πρώτο γύρο ότι ο Huub δε χρησιμοποιεί τον Κάτσε γιατί δεν του γεμίζει το μάτι και γιατί δεν έχει την ποδοσφαιρική παιδεία που απαιτείται?
Ώρε κωλοτούμπες.
Μόνο εγώ θυμάμαι τα γραφόμενα στην προετοιμασία και όλο τον πρώτο γύρο ότι ο Huub δε χρησιμοποιεί τον Κάτσε γιατί δεν του γεμίζει το μάτι και γιατί δεν έχει την ποδοσφαιρική παιδεία που απαιτείται?
Ώρε κωλοτούμπες.
Σε γουσταρω ρε παππου γιατι εχεις την φιλοσοφια του ΠΑΟΚ μεσα σου..
και 4 και 5 και 6-0 ρε..και οταν το παιζουν δημοσιοι υπαλληλοι η ποδοσφαιριστες σου να τους βγαζεις το λαδι στην προπονηση την αλλη μερα..
επιτελους να δουμε λιγο μπαλα και γκολ γιατι εχουμε χασει το νοημα του ποδοσφαιρου..
και 4 και 5 και 6-0 ρε..και οταν το παιζουν δημοσιοι υπαλληλοι η ποδοσφαιριστες σου να τους βγαζεις το λαδι στην προπονηση την αλλη μερα..
επιτελους να δουμε λιγο μπαλα και γκολ γιατι εχουμε χασει το νοημα του ποδοσφαιρου..
Και εγώ γουστάρω ότι μας λέει πως επίκειται μεταγραφή και θα είναι έκπληξη!