Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dani o καθένας βλέπει το ίδιο ποτήρι διαφορετικά ,άλλος μισογεμάτο άλλος μισοάδειο.Με την παρέα σου δεν ήρθες ποτέ σε αντιπαράθεση?Δε είπες ποτέ "τι κάνει ο μ@@@κας?(παίκτης,προπονητής)" και να σου τη πει κάποιος κολλητός σου?Εγώ έτσι το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όταν είπα ότι δεν θέλω να ξαναγράψω επ΄αυτού, σίγουρα δεν περίμενα ειρωνία και λοιδορία...

Μάλλον να προβληματιστείτε περίμενα με όλα αυτά που είπα αυτές ημέρες παρά αυτού του είδους την "πλακίτσα" για σας, που όμως εμένα μου κάνει περισσότερο σε χλευασμό και κοροϊδία.

Καλή σας συνέχεια.

ΥΓ. Στους δύο πάνω από τον eorptol αναφέρομαι.
Ντινο νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και ειδικα για σένα τι να πει κανεις δεν είσαι ΠΑΟΚ μονο στα λογια και φαινετε απο τον τροπο που γράφεις και απο το τι κανεις για την ΠΑΟΚΑΡΑ ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

shark4 έγραψε:Για σωπατε που θα χαλαστουμε για τον Δωνη και τον καθε Δωνη.... Ας θαψουμε το τσεκουρι του πολεμου , μεχρι το επομενο ματς :mrgreen:

Υ.Γ. Οριστε...Να ενας καλος λογος να φυγει .... :lol: :lol: :lol:
Δεν χαλιόμαστε για τον Δώνη. Δεν είναι εδώ ο Δώνης για να βριστούμε μαζί του ή να απαντήσει.
Χαλιόμαστε με τα σχόλια που γίνονται για τον Δώνη, όπως χαλιόμασταν για τα σχόλια που γίνονταν για τον Μπαλάφα, για τον Σάλπι, για τον Φωτάκη κλπ.
Πάντα υπάρχει κάποιος που "είναι του χεριού μας". Που ξέρουμε αν είναι καλός, αν κάνει για τον ΠΑΟΚ, αν πρέπει να φύγει ή όχι, αν και γιατί δεν του βγαίνουν τα συστήματα. Που ξέρουμε ότι αν θα τον βρίσουμε, γινόμαστε αυτόματα πολιτίκαλι κορέκτ στην ασπρόμαυρη κοινωνία.
Όπως και να έχει, τα σχόλια ορισμένων στο τόπικ του Δώνη έχουν ξεφύγει. Σε ύφος, σε ένταση και δυστυχώς και σε ήθος.
Κομμένες οι ειρωνίες και το φθηνό χιούμορ με Εσκιμώους και κομένα και υποννούμενα για καλούς λόγους φυγής καρχαρία (και λοιποί).
Τοποθετήθηκες μία φορά και δεύτερη και τρίτη και πολλές ακόμα. Καταλάβαμε την θέση σου, άρχισες να κουράζεις.
Αυτά προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

+4

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Dc νομιζω υπερβαλεις.Δεν νομιζω να υπαρχουν σχολια εδω μεσα που να ειναι κακοπροαιρετα και να αφορουν συνοπαδους.Δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο.Εντασεις θα υπαρχουν παντα,το να κοψουμε την-τις πλακα-ες δεν νομιζω οτι οφελει...
Επισης δεν πιστευω να χαλιεται κανενας με το τι γραφει αλλος για τον Δωνη ή για τον καθε Δωνη εκτος αν ειναι συγγενης και θα πρεπει να το διευκρινισει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΟΚ, Ρίζλα. Δοκίμασέ με.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σε τι πραγμα δεν σε καταλαβα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Για το αν είμαι συγγενής του ... και η κουβεντούλα μας τελειώνει εδώ.
Αν έχεις να πεις κάτι για τον Δώνη, γράψε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παλι δεν σε καταλαβα...αλλα δεν πειραζει,,ΠΑΟΚ ειμαι... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DC παρεξήγησες.Πάμε σ άλλο τόπικ εδώ τα νεύρα έχουν τεντώσει .
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επειδη επεσαν λιγο τα πνευματα εδω μεσα να μιλισω λιγο ειλικρινα.

Δε θελω να παρει η μπαλα ολους εδω μεσα αλλα εμενα αυτο που μου την σπαει δεν ειναι η κριτικη στον Δωνη και συνεχεια αν γινετε ειναι η εμπαθεια και αυτο που κρειβεται απο πισω.

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι μερικοι μου το παιζουν και καλα οτι εχουν high standards και εχουν υψηλες απαιτησεις ανεξαρτητου υλικου και μαλιστα απαιτησεις ΜΠΑΛΑΣ οχι απλα αποτελεσματων...

...και αν τους ρωτησεις με ποιον θεωρουν οτι επαιξε ο ΠΑΟΚ καλη μπαλα σου λενε τον Αγγελο. Εκει ειναι που λεω ρε αντε και στο διαολο.

Ναι το παραδεχομαι. Δε μπορω να κανω συζητηση σωβαρη για τον Δωνη, που για ΟΛΟΥΣ υπαρχει κριτικη, γιατι πιστευω πως αυτοι που γκρινιαζουν συνεχεια ειναι ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ εναντιων του. Ειτε ειναι δηλαδη αγγελοσκυλα με το γνωστο κομπλεξ και τις μηδεν γνωσεις για μπαλα, ειτε εχουν αποφασισει ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι δεν γουσταρουν το Δωνη, ειτε γιατι δεν τους αρεσει η φατσα του ειτε για κι εγω δεν ξερω ποιο λογο και απλα περιμενουν στη γωνια να κραξουν το παραμικρο.

Ευχομαι να κανω λαθος και ας με διορθωσετε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Με λιγα λογια δηλαδη, με ενοχλει η κριτικη στον Δωνη γιατι πιστευω πως δεν ειναι καλοπροαιρετη και πως εσεις που την κανετε εχετε ΗΔΗ αποφασισει οτι δεν τον γουσταρετε και απλος ψαχνετε για το καθε τι που το δικαιολογει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πραγματικά τις περισσότερες φορές δεν ειναι καλοπροαίρετη η κριτικη στον Δωνη
....απλα παίρνουμε θέση απο τηνα χάρη ότι δεν τον γουστάρουμε κα περιμένουμε κάθε ευκαιρία για να κραξουμε

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Καθε κριτικη που γινεται ειναι καλοπροαιρετη.Γιατι λετε οτι δεν ειναι? Το να γουσταρω καποιον ή να μην τον γουσταρω σε προσωπικο επιπεδο δεν εχει να κανει με την ικανοτητα του.Αν πχ εγω δεν γουσταρω τον Κλαους αλλα αυτος καθε αγωνιστικη βαζει γκολ,τι κριτικη να του κανω πανω στο παιχνιδι του? Δεν θα κανω κριτικη θα κανω τουμπεκι γιατι δεν με παιρνει...Επισης οσο κι αν δεν γουσταρω την φατσα καποιου παιχτη ή παραγοντα ειναι αδιανοητο να μην θελω να πετυχει γιατι αυτο εχει αρνητικες συνεπειες στην ομαδα μου.
Καταληγω λοιπον στο συμπερασμα οτι για να κανω κριτικη απλα γιατι δεν μου αρεσει η φατσα καποιου,αγνοωντας την προσφορα του στον ΠΑΟΚ,απλα δεν ειμαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ακόμη και καλοπροαίρετη να είναι η κριτική, όταν επαναλαμβάνεται σε κάθε ευκαιρία και με όλο και περισσότερη ένταση, ε, τότε δεν πείθει και ιδιαίτερα για την καλή της προαίρεση...

Υπάρχουν αρκετά άτομα που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. 3 είναι οι μπροστάρηδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”