ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
-
MagdiTolba
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Συλλυπητήρια στις οικογένειες.
Έχω μουδιασει απο χθες, δεν εχω ορεξη για τιποτα.
Οι συγγενεις μακαρι να αντεξουν τις απώλειες των οικίων τους
Έχω μουδιασει απο χθες, δεν εχω ορεξη για τιποτα.
Οι συγγενεις μακαρι να αντεξουν τις απώλειες των οικίων τους
Δεν έχω λόγια...
Πόνος, θλίψη και ένα μεγάλο κρίμα...
Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων...
Καλή ανάρρωση στους τραυματίες...
Καλό παράδεισο στα αδέλφια μας...
Πόνος, θλίψη και ένα μεγάλο κρίμα...
Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων...
Καλή ανάρρωση στους τραυματίες...
Καλό παράδεισο στα αδέλφια μας...
-
Centenario
δεν ήθελα ποτέ να γράψω σε αυτό το topic...
δυστυχώς η απώλεια δεν ξεπερνιέται, ποτέ...
όμως η μνήμη δεν πρέπει να σβήσει, ποτέ!
ΠΑΟΚ
δυστυχώς η απώλεια δεν ξεπερνιέται, ποτέ...
όμως η μνήμη δεν πρέπει να σβήσει, ποτέ!
ΠΑΟΚ
- abc_o_ karpouzas
δεν υπαρχουν λόγια.............

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- ΑποστόληςΑ
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον υπόλοιπο κόπο.
Η «γιορτή» των 100 χρόνων θα είναι γιορτή τιμής στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, τιμή σε όλα τα παιδιά που χάσαμε. Ο δικός μας ΠΑΟΚ είναι 100 χρόνια πόνος, δάκρυα, μάχες και δυστυχία, με μικρές στιγμές χαράς που μας δίνουν λόγο και δύναμη να συνεχίζουμε.
Οφείλουμε να τους τιμήσουμε κάνοντας γιορτή, τιμώντας την ιστορία μας. Ο Δικέφαλος του ΠΑΟΚ είναι ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος που πενθεί.
Αυτη ειναι η ιστορία μας.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον υπόλοιπο κόπο.
Η «γιορτή» των 100 χρόνων θα είναι γιορτή τιμής στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, τιμή σε όλα τα παιδιά που χάσαμε. Ο δικός μας ΠΑΟΚ είναι 100 χρόνια πόνος, δάκρυα, μάχες και δυστυχία, με μικρές στιγμές χαράς που μας δίνουν λόγο και δύναμη να συνεχίζουμε.
Οφείλουμε να τους τιμήσουμε κάνοντας γιορτή, τιμώντας την ιστορία μας. Ο Δικέφαλος του ΠΑΟΚ είναι ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος που πενθεί.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author dragon for the post (total 16):
- Kabamaru11, eorptol1, Dimitris_L4, Ambiorix, Azrael, WeWillRockYou, katafraktos, Dalek, mpafos4, GEOL and 6 more users
- navigator11
Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των δολοφονημένων Ευθύμη και Κώστα). Ο ΠΑΟΚ είναι σεβασμός, μνήμη και συναίσθημα πρωτίστως.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 14):
- obanebane, Dimitris_L4, Blackgr4, WeWillRockYou, katafraktos, mpafos4, GEOL, st4this, Montrealiotis, margas and 4 more users
- Dimitris_L4
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 8):
- navigator11, WeWillRockYou, mpafos4, paoki19, st4this, Σουριναμέζος, danirifle, ALexkarag4
- Dimitris_L4
Η γιορτη των 100 επιβαλλεται να γινει, γιατι θα ειναι εκει και ολα τα αδερφια μας που χαθηκαν...κ θα ειναι εκει γιατι κανενας μας δε θα τους ξεχασει..dragon έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44 Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- dragon, vlahles, gervasio artigas, Cocobill, danirifle, ALexkarag4
Περνανε οι ωρες και οσο πιο πολυ το συνειδητοποεις, τοσο πιο αδιανοητο σου φαινεται.
Στερεψανε τα ματια μας μωρε..
Καλη δυναμη σε ολους, ποναει το ειναι μας.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Στερεψανε τα ματια μας μωρε..
Καλη δυναμη σε ολους, ποναει το ειναι μας.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
- These users thanked the author tad for the post (total 10):
- st4this, Montrealiotis, trouman, katafraktos, dim72, dikomou01, ramboutla, nunies4, danirifle, ALexkarag4
Δυστυχώς όλοι οι εκδρομικοι λαοί διατρέχουν αυτόν τον κίνδυνο τα δύο μεγαλύτερα δυστυχήματα πάντως έγιναν σε μας,του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο του εγκληματικής αμέλεια κάποιων,όλοι οι άνθρωποι όλων των ομάδων να προσέχουν,μια εκδρομή είναι η ζωή που λέει ο Μητροπάνος,ας διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο.....
- rade paprica
- Kabamaru11
Μονο ο χρονος θα γιανει τις ψυχες στο οπαδικο κινημα,στους γονεις τους,τις συντροφους τους πολυ δυσκολα.Δυναμη σε αυτους τους ανθρωπους να δωσουμε.
Ευχαριστω απο την καρδια μου,οπαδους αλλων ομαδων,εγχωριων κ μη για την συμπαρασταση τους,σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν χρωματα,μονο αγαπη.
Ευχαριστω απο την καρδια μου,οπαδους αλλων ομαδων,εγχωριων κ μη για την συμπαρασταση τους,σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν χρωματα,μονο αγαπη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- horkokos4
- sourmenetes
- Moderator
Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 9):
- Azrael, katafraktos, TylerDurden, margas, George Best4, Rexaris, horkokos4, nunies4, danirifle
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
- These users thanked the author margas for the post:
- George Best4