Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Φίλε Θεό, συγγνώμη αν το σχόλιο σου είχε να κάνει με το δικό μου. Οκ, λίγο σαρκαστικό αλλά μην με παρεξηγείς, μια παρέα είμαστε στο ίδιο τραπέζι, λέμε και καμία βλακεία.
Η άποψη μου είναι ότι η έδρα πρέπει να είναι στην Θεσσαλονίκη. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε στο πλησιέστερο της πόλης που να καλύπτει όλα παιχνίδια. Ας είναι και των 15χιλιαδων.
Άποψη....
Η άποψη μου είναι ότι η έδρα πρέπει να είναι στην Θεσσαλονίκη. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε στο πλησιέστερο της πόλης που να καλύπτει όλα παιχνίδια. Ας είναι και των 15χιλιαδων.
Άποψη....
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ,μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει.
Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αμέσως.
Πρέπει να πιέσουμε και εμείς με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας,όλα μετράνε, ακόμα και ένα ποστ στο νετ.
Καυτατζογλειο σεζόν 2023-2024 και μπουλντόζες.
Πρέπει να πιέσουμε και εμείς με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας,όλα μετράνε, ακόμα και ένα ποστ στο νετ.
Το προβλημα δεν ειναι μεταξυ του ΠΑΟΚ και της ΝΔ.Το προβλημα ειναι μεταξυ του ΠΑΟΚ και της ΝΔ του Μητσοτακη,γιατι υπαρχει και η ΝΔ του Σαμαρα και η ΝΔ του Κωστακη.Καπως ετσι τα εμποδια για το ΠΔ δεν μπορουσαν να υπερβουν καποια ορια για αυτο και υπηρξε θετικη καταληξη,το Καυτατζογλειο ομως ειναι ευθυνη Αυγενακη,δηλαδη ΝΔ Μητσοτακη και εκει για να υπαρξει εξελιξη θα πρεπει να υπαρξει και μια προσεγγιση και απο τις δυο πλευρες που δυσκολο να γινει αυτη τη στιγμη.Εγω θα τους εγραφα στα @@ μου και θα εριχνα τα λεφτα που ειχα σκοπο να ριξω στις γριες πχ στο γηπεδο του Μακεδονικου που το προτιμω κιολας γιατι το αλλο ειναι καταραμμενο,χαρα εκει δεν προκειται να παρουμε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
obanebane έγραψε:Ρε συ theo,παρεκτρέπεσαι φίλε,η έδρα του ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη, αν είναι ας τον φέρουν και στην Κόρινθο,θα μαζευόμαστε καμία εκατοστή νοματαιοι σίγουρα.
Μπανε
Σε κάθε πόλη της Β Ελλάδας, θα έχει πάνω από 10.000 κοσμο
Το ποιντ άλλο ήταν, ότι δεν μπορεί να παίξει Καυτατζογριο(εκτός και αν δώσει εξ ολοκλήρου όλα τα λεφτά ο Ιβάν εκεί, αλλά πίσω δεν πρόκειται να πάρει τιποτα και θα μείνει και στις γριές τζάμπα κιόλας.
Γι'αυτό είπα να πιέσουμε και εμείς όπως μπορούμε.
Να φτιαχτεί το καυτατζογλειο,άλλωστε μετά θα μείνει στην πόλη,το μεγαλύτερο γήπεδο της Θεσσαλονίκης είναι διάολε, οφείλουν στους Θεσσαλονικείς την συντήρηση του.
Να φτιαχτεί το καυτατζογλειο,άλλωστε μετά θα μείνει στην πόλη,το μεγαλύτερο γήπεδο της Θεσσαλονίκης είναι διάολε, οφείλουν στους Θεσσαλονικείς την συντήρηση του.
-
Μπότο και ξερό ψωμί.Maxpaok έγραψε:Που είσαι ρε Γκουερινο?
Μου έχεις λείψει!!
Έχεις γίνει μποτικος και αναπαυεσαι!!!
Ελπίζω στη ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ να συνεχίσουμε να έχουμε μαζί μας γενικό κουμανταδόρο τον ΜΠΟΤΟ
Γήπεδο Μακεδονικου για την Ελλάδα(με ενδεχόμενη αύξηση χωρητικότητας)
Πανθεσσαλικο για την Ευρώπη
Ούτε σεντ για το Καυτανζογλειο
Πανθεσσαλικο για την Ευρώπη
Ούτε σεντ για το Καυτανζογλειο
Αποφασίζει ο Ιβάν, να αγοράσει οικόπεδο δίπλα από γήπεδο Μπάσκετ.
Χτίζει εκεί το γήπεδο, και κρατάει το γήπεδο της Τούμπας για να παίζει η ΠΑΟΚ Β', οι μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, ο στίβος και οι προπονήσεις της Α' Ομάδος.
Γράφει στα ΠΑΠΑΡΙΑ του τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, τους ''δικούς'' τους εργολάβους και τα ''γρηγορόσημα'' και εκμεταλλεύεται ΔΥΟ γήπεδα μέσα στην πόλη.
Ζητάω κάτι το ανέφικτο;
Χτίζει εκεί το γήπεδο, και κρατάει το γήπεδο της Τούμπας για να παίζει η ΠΑΟΚ Β', οι μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, ο στίβος και οι προπονήσεις της Α' Ομάδος.
Γράφει στα ΠΑΠΑΡΙΑ του τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, τους ''δικούς'' τους εργολάβους και τα ''γρηγορόσημα'' και εκμεταλλεύεται ΔΥΟ γήπεδα μέσα στην πόλη.
Ζητάω κάτι το ανέφικτο;
obanebane έγραψε:Η ανακοίνωση της ΠΑΕ,μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ επίσης λέει ότι περιμένουμε να δούμε το πδ και να είναι όλα όπως τα συμφωνήσαμε. Οπότε μέχρι τότε μικρό καλάθι
-
Όπου και να κάνεις τόσο μεγάλη παρέμβαση, υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις, εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων, ιδιαίτερους συντελεστές δόμησης κλπ, που θα εμπλακούν υπηρεσίες του κράτους.gpap έγραψε:Αποφασίζει ο Ιβάν, να αγοράσει οικόπεδο δίπλα από γήπεδο Μπάσκετ.
Ζητάω κάτι το ανέφικτο;
Δεν μπορείς να γράψεις κανέναν στα παπάρια σου.
Ζητάς πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Όταν τα σκας, οι πόρτες ανοίγουν.
Δίπλα από το γήπεδο του μπάσκετ, τόσα στρέμματα άκλαυτα, τα αγοράζεις άμεσα.
Άδειες Δόμησης για γήπεδο (πολιτισμικό έργο) βγάζεις με τα κατάλληλα χαρτιά οικολογικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων.
Το σημαντικό είναι να κρατήσεις το γήπεδο της Τούμπας, ως αγκάθι στα σχέδιά τους, και να κάνεις νέο γήπεδο σε δικό σου χώρο, μακριά από την πόλη, τα ''νεκροταφεία'' και τα βυζαντινά μνημεία.
Δίπλα από το γήπεδο του μπάσκετ, τόσα στρέμματα άκλαυτα, τα αγοράζεις άμεσα.
Άδειες Δόμησης για γήπεδο (πολιτισμικό έργο) βγάζεις με τα κατάλληλα χαρτιά οικολογικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων.
Το σημαντικό είναι να κρατήσεις το γήπεδο της Τούμπας, ως αγκάθι στα σχέδιά τους, και να κάνεις νέο γήπεδο σε δικό σου χώρο, μακριά από την πόλη, τα ''νεκροταφεία'' και τα βυζαντινά μνημεία.
Μπορούμε να το πάμε και ένα βήμα παρακάτω.
Χτίζουμε γήπεδο δίπλα στο Παλατάκι αλλά συντηρούμε ταυτόχρονα την τούμπα.
Και κάθε φορά που έχουμε ματς τους δίνουμε λάθος διεύθυνση, οι αντίπαλοι δεν εμφανίζονται και κερδαμε όλα τα ματς στα χαρτιά
Πάρτα πουστη Μητσοτάκη
Χτίζουμε γήπεδο δίπλα στο Παλατάκι αλλά συντηρούμε ταυτόχρονα την τούμπα.
Και κάθε φορά που έχουμε ματς τους δίνουμε λάθος διεύθυνση, οι αντίπαλοι δεν εμφανίζονται και κερδαμε όλα τα ματς στα χαρτιά
Πάρτα πουστη Μητσοτάκη
- ΑποστόληςΑ
Θα κάνει κούκλα το Καυτανζόγλειο ο Ιβάν, θα το προβάλει και θα πουλάει προεκλογική διαφήμιση έργων υποδομής ο Κούλης.
Και να σου 40% στη Βόρειο Ελλάδα η ΝΔ.
Και να σου 40% στη Βόρειο Ελλάδα η ΝΔ.
-
Δυστυχώς φίλε χρειάζεται πολλά περισσότερα από μια απλή ανακαίνιση. Το στάδιο είναι σε κακά χάλια. Πιθανόν να περιμένουν τα "επαρχιωτάκια" να βάλουν το πρόεδρό τους να τους πληρώσει τα αρκετά εκατομμύρια που χρειάζονται για να κάνουν τη λεζάντα τους αυτοί μετά.john4serres έγραψε:Ούτε για αστείο αυτά που διαβάζω.
Το Καυτανζόγλειο είναι μια χαρά γήπεδο, απλά χρειάζεται μια ανακαίνιση.
Ας βοηθήσει και η γ@μημενη κυβέρνηση στη τελική, χάρη τους κάνουμε.
sn0ufel4 έγραψε:obanebane έγραψε:Η ανακοίνωση της ΠΑΕ,μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ επίσης λέει ότι περιμένουμε να δούμε το πδ και να είναι όλα όπως τα συμφωνήσαμε. Οπότε μέχρι τότε μικρό καλάθι
Όλα καλά θα είναι, είμαι σίγουρος, δεν είναι χαζοί.