Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Billy4 »

Το ξέρουμε οτι θα γυρίσει σαν πρόεδρος?
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν το ξερουμε, οπως δεν ξερουμε εαν τελικα γυρισει.
παντως οπου διαβασεις για προεδρος λενε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από ότι μου είπαν είναι απαίτηση των χορηγών μας... Η κάτι τέτοιο... Και μη ξεχνάμε ότι χάρη στους χορηγους φτάσαμε ως εδω... Και χορηγοί όπως η ΔΕΠΑ δεν έχουν αναγκη για διαφήμιση... Για χαρη του Ζαγορ είναι εδώ...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Θα μας λυθούν οι απορίες σε λίγες μέρες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

θεωρειες συνομωσιας που μπορεις να κανεις αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον ζαγορ και τις προθεσεις του
απλα τα πραγματα ....αλλα ρε παιδια με κανει εντυπωση ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΑΓΟΡ ΒΡΥΖΑ χωρις να ξερουμε τιποτε απλα μονο το σχολιο του ζηση οτι ο ζαγορ ειναι απαραιτητος στον ΠΑΟΚ
......ερχονται θεματα χρεων και το γηπεδο το προπονητικο η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου κλπ.
ο ζαγορ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΛΙΚΙ.....
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ....
μην ξεχναμε οτι και με την ασπις επαθε γερο στραπατσο αρα ισως ειναι και το οικονομικο προβλημα που ειχε και τον εφερε στο αμην......
ΖΑΓΟΡ-ΒΡΥΖΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΣΗ...... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είναι η γνώμη μου τα παρακάτω.

Ο Θ. Ζαγορακης είναι ο άνθρωπος που έχει συσπειρώσει τον χιλιο-βασανισμενο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
Ακούω γνώμες και απόψεις για τον Ζαγορακη οι οποίες δεν ηχούν καλά στα αυτιά μου. Παράδειγμα. Να γυρίσει αλλά όχι σαν Προεδρος, ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο πήγαινε - έλα. Κι αλλα πολλά που δεν αρμόζουν στο κύρος του και στην δουλειά που πάτησε για να βγάλει τον ΠΑΟΚ από την αφάνεια.
Κύριοι, ο Ζαγορακης όπως και να γυρίσει ότι θέση και να έχει, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν είναι τέλειος ως άνθρωπος έχει τα λάθη του όπως και εμείς. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα, ότι μπόρεσε να πείσει ανθρώπους να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ και να είναι κοντά σε αυτό(ν) δίνοντας ώρες ατέλειωτες για το καλό του ΠΑΟΚ.
Κύριοι, ο Ζαγορακης έδωσε αίγλη στην ομάδα μας. Κάτι που είχαμε να νιώσουμε χρόνια.
Δεν κάνω σε κανέναν τον δάσκαλο. Δεν είμαι εγώ πιο ανώτερος από εσάς. Ίσως επειδή είμαι μακριά, μπορεί να βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά. Ο ΛΑΟΣ μας έχει υποφέρει από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ παρά πολλές φορές. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην διοίκηση ξέρουν γιατί και που πρέπει να είναι ο Ζαγορακης με την επιστροφή του.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτό που έχει συμβεί στην ομάδα μας στο ότι πρωταγωνιστή και γίνεται η σταθερή πλέον δεύτερη Τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει μπει στην συνείδηση όχι μόνο στον κάθε ΠΑΟΚτση αλλά και στην συνείδηση του κάθε Αθηναιου. Ποτέ δεν θυμήθηκα να έχει η ομάδα μας τόσα πρωτοσέλιδα στης Αθηναικες εφημερίδες. Μόνο μια η δυο φορές τον χρόνο και εκείνο σε κανένα ντέρμπι. Όλα αυτά δημιουργήθηκαν από το επιτελείο που επέλεξε ο Θ. Ζαγορακης με σοβαρότητα και πολύ δουλειά.
Για να πετύχουν όλα τα παραπάνω χρειάζεται όχι μόνο δουλειά και πίστη. Αλλά να γνωρίζεις το ποδόσφαιρο πολύ καλά. Εμείς το παρακολουθούμε δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε της συνέπειες του.
Προσωπικά με νοιάζει η επιστροφή του είτε σαν Προεδρος, είτε ως Αντιπροεδρος. Ο ζαγορακης έχει ευρωπαϊκό κύρος, όπως και ο Βρυζας.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απλ όλα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ότι γουστάρει θα κάνει ο Ζαγοράκης. ούτε απαντήσεις, ούτε επεξηγήσεις, ούτε κουτσομπολιά, ούτε εσπρέσο, ούτε βάσια λόη.
Θόδωρε, άστους να ξύνονται.

Δεν ξεχνάμε Το Τεράστιο Καλό που έκανες στον ΠΑΟΚ.

Εμείς μαζί για μια Ζωή Αιτέ Αιτέ Δικέεεφαλε....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πρέπει να το δεις, γιατί ξεχάσαμε το ΔΙΑΜΑΝΤΙ που έχουμε!!!

[youtube]1qh-fw1qIik[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μπράβο ρε Γίγαντα Realcon!
έτσι ακριβώς...γιατί ξεχάσαμε το ΔΙΑΜΑΝΤΙ που έχουμε!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ρίαλκον ρισπέκτ.
Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους μας.
Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα.
Ο ΠΑΟΚτσής δεν έχει πίστη.
Το χειρότερο όμως πάνω απο όλα είναι η λέξη ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
Αν δεν ήταν ο Ζαγοράκης δεν θα υπήρχε κανείς σήμερα να γράφει εδώ μέσα ή να διαβάζει τις απόψεις άλλων ΠΑΟΚτσήδων.

Παρ όλα αυτά εμείς συζητάμε για το ποιος θα είναι πρόεδρος και ποιος θα είναι αντιπρόεδρος θέλοντας και εξηγήσεις απο τον υπεύθυνο της ενότητας του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Απλα πραγματα.Δεν μας νοιαζουν οι θεσεις και οι τυπικοτητες απο τη στιγμη που μεταξυ τους τα εχουν βρει.Εφοσον ειναι οι δυο τους (μαζι με τους υπολοιπους) ευχαριστημενοι , εμεις περισευουμε.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Συμφωνω μαζι σας...αλλά καποια εξηγηση πρεπει να δωσει ρε Gash...Εστω και με μια ζωντανη τυπικη απαντηση...
Ακομα και το "Ειναι προσωπικο μου θεμα και δεν θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο" θα με ικανοποιουσε εμενα προσωπικά...

Αυτο το σκοταδι και η παραφιλολογια ειναι που μας τρελαινει...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το σκότος και η παραφιλολογία απο εμάς ανακυκλώνεται φίλε μου Μάξιμε.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

....
Στο πλευρό του Βρύζα
Υπάρχει μια τάση στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χωρίς να μπορεί κάποιος να προσδιορίσει αν ποσοτικά είναι αρκετά μεγάλη, που θεωρεί ότι η αναμενόμενη επιστροφή στη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη «αδειάζει» έως ένα βαθμό τον Ζήση Βρύζα. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι οι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης τάσης σκέφτονται να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να του ζητήσουν να παραμείνει στο θώκο του.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6896170
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

"Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα “θέλω” υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2009, είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύντομα και συγκεκριμένα, όταν οι συνθήκες μού το επιτρέψουν, θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια- ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθειά μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλουςόσο και από τους ανθρώπους που πριν από δυόμισι χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή"

ΥΓ.

Αυτη αν δεν κανω λαθος ηταν η ανακοινωση του Θοδωρα...Οπως ειπε ο ιδιος (στη τονισμενη μαυρη προταση) θα εξηγησει τους λογους...Αρα περιμενουμε το αυτονοητο, οπως ο ιδιος δηλωσε, διοτι και αυτος φανταζομαι δεν θελει να μας εχει στο σκοταδι και την παραφιλολογια, που πολυ σωστα λες Gash οτι εμεις οι ιδιοι ανακυκλωνουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”