Razvan Lucescu IV

marsantos

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Marsantos.....
Θυμασε τι έγραψα για τα...μικρα απρόβλεπτα...που μπορούν από έναν αγώνα στον άλλον να αλλάξουν την...εικονα..μιας ομάδας;

Εάν υπήρξαν κρούσματα γρίπης μην το...ψαχνουμε..η απόδοση αλλάζει

Επίσης... Όταν κάποιος τρέχει ποιο πολύ από κάποιον άλλον αυτό δεν σημαίνει ότι...ο άλλος..δεν τρέχει
Τρέχει κια πολύ μάλιστα αλλά σε σχέση με τον...καποιον..στο μάτι είναι σαν να μην τρεχει

Δεν είναι τυχαίο ότι...παραδοσιακά...ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλα ζητήματα απέναντι σε εκείνην την περιοχή της βορείου Ευρώπης...

Γιατί; γιατί ο παράγοντας...φυσικαλ γκειμ...παιζει τον ρόλο του και οι ελληνικές ομάδες δεν μπορούν...προς το παρόν..να ανταποκριθουν...

Δεν είναι ζητημα προπόνησης αλλά μυϊκής κατασκευής...των αθλητών.. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την έργοφυσιολογισ και τον τρόπο προετοιμασίας αυτών των ΑΘΛΗΤΏΝ...

κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν ποιο κατανοητά....σε αυτό το επίπεδο δεν αρκεί μόνο να κάνεις.. 100 μιτιλικια..ολοι τα κάνουν αλλά πρέπει να έχεις και αυτόν τον τύπο μυϊκών ινών που μετά τα..100..να είσαι σε θέση να κάνεις αλλά τοσα

Ο κεντερης ήταν μεγάλος σπρίντερ.... Αν τον βάλουμε να τρέξει 10 φορές με τον μπολτ στο τέλος μπορεί να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι...δεν τα έδωσε όλα...
Θυμάμαι πολύ καλά όσα έχεις πει και έχουν επηρεάσει αρκετά τη σκέψη μου.
Πλέον το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει πέρα από την Κυριακή. Οτιδήποτε μπορει να αλλάξει τα πάντα. Η Λαμία την Τετάρτη είναι πολύ μακριά.
Τα θέματα φυσικής κατάστασης, σωματοδομης, μυϊκών συστημάτων κτλ να τα σχολιάζεις όποτε βρίσκεις ευκαιρία γιατί δίνουν άλλη τροφή για σκέψη. Είναι κομμάτια που όσοι είμαστε έξω από το χώρο δεν τα γνωρίζουμε και πολλές φορές δίνουν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα.
Πχ αυτό που λες στο τέλος για τον Κεντερη είναι χαρακτηριστικό. Έχω διαφωνήσει άπειρες φορές με φίλους για τη φράση "δεν είχαν πάθος, δεν τα έδωσαν όλα ".
Όταν τον άλλον δεν προλαβαίνεις να τον συναντήσεις στο γήπεδο, φαίνεται ότι "δεν έχεις πάθος και δεν τα δίνεις όλα.."

Υγ. Ο Όττο πως σου φαίνεται σαν αθλητης; Έχει θέμα φυσικής κατάστασης, έκρηξης ή κάτι άλλο που μπορείς εσύ να εντοπίσεις; Τι μπορούμε να περιμένουμε ενόψει της καινούριας χρονιάς; Τον βλέπω μετά τα 15 με 20 μέτρα να κρεμάει απότομα το τρέξιμο του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντως η χρονια δεν τελειωσε ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι καλά τα πήγαμε (ως τώρα), θα θέλαμε καλύτερα, αλλα μέχρι εκεί μπορούμε με τα δεδομένα τα δικά μας και του παραμορφωμένου ελληνικού πρωταθλήματος.

Μιλώντας για φέτος, το μονο σοβαρό παράπονο είναι προς τη διοίκηση για τις επιλογές του χειμώνα όπου δεν μπόρεσε η δεν πίστεψε το κάτι παραπάνω.
Παίκτες και προπονητής έδειξαν έτοιμοι και κυνήγαν όλους τους στόχους μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον χειμώνα, ειλικρινά αναρωτιέμαι αν λειτούργησε αρνητικά το γεγονός πως είχαμε την τρομερή περίοδο φορμαρίσματος εκείνο το διάστημα, την ώρα που οι ανταγωνιστές ήταν λίγο ντεφορμέ και θεωρήσαμε πως μπορούμε να πάμε ως έχουμε, σε συνδυασμό με τα μετρημένα χρήματα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια.
Στον αντίποδα, οι αντίπαλοι κάνανε τα πάντα για να αντιδράσουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα οι οποίες σπόντες μου και παράπονα αφορούν κυρίως τη διοίκηση. Όσον αφορά τον Λουτσεσκου αυτό που με ενοχλεί είναι μια αίσθηση ότι έχει βολευτεί στο ρόλο αυτού που μάχεται και πέφτει ηρωικά πάρα διεκδικει το ρόλο αυτού που απαιτεί τις συνθήκες που θα τον καθιστούσαν φαβορί.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

WeWillRockYou

Ακριβώς. Και μάλιστα, όταν ο γαύρος τον χειμώνα έφερνε άλλη μια καραβιά παικτών, όλοι κοροϊδεύαμε και λέγαμε πως δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα έτσι.
Έλα όμως που αν φέρεις τους σωστούς παίκτες, σε συνδυασμό πάντα με την έλευση ενός σοβαρού προπονητή στη θέση του αστείου που είχαν, όλα γίνονται.
Δεν έριξαν λευκή πετσέτα, ούτε έπεσαν στο πάτωμα να κάνουν προσευχές να αναστηθεί ο χ-ψ Σαμάτα και να βγάλει 200 σερί ματς χωρίς τραυματισμό ο χ-ψ Κεντζιόρα..

Ανάμεσα στο ΠΟΚ και εμάς, βρείτε έστω έναν παίκτη τους, που ανεξάρτητα με το πόσο καλά αποδίδει, είναι αναγκαίο να παίζει συνέχεια γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. Ξαναλέω, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΈΝΑΝ. Μόνο στον ΠΑΟΚ θα το δείτε.
Υπάρχει δεξί στόπερ αν ο Κεντζιόρα δεν μπορεί να παίξει; Ούτε καν.
Για να μην αναφέρω καν το πόσο θα πέσει το επίπεδο αν πρέπει να παίξει ο αναπληρωματικός του Κοτάρσκι, του Κουλιεράκη, του Μπάμπα, του Μεϊτέ, του Τάισον (δεν υπάρχει) κλπ.
Αν αυτό δεν δείχνει ξεκάθαρα τις τεράστιες ελλείψεις στο ρόστερ, τότε τι περιμένουμε για να το καταλάβουμε;
Και δεν συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με τη Μπριζ. Με το ΠΟΚ τον συγκρίνω. Στον εγχώριο ανταγωνισμό αναφέρομαι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AlxNeapoli1 έγραψε:Η Μπριζ εχει καλυτερους παικτες και καλυτερο προπονητη. Τωρα το ποιος φταιει και τι ειναι ανουσιο.
Πώς κρίνεις ότι ο νυν της Brugge είναι καλύτερος;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hasio_john έγραψε:Μα δεν αφήνετε ρε σεις (aivas19 και λοιποί) να περάσει και καμιά κριτική ασχολίαστη και χωρίς να την ειρωνευτείτε ..
Κριτική είναι αυτά δηλαδή;
Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να κάνω παραθέσεις, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Αν θέλεις, θα το κάνω όταν γυρίσω σπίτι.

Κριτική για να κάνεις, πρέπει να σκαμπάζεις για αυτό το οποίο ασκείς κριτική.
Οκ, κριτική μπορώ να κάνω κι εγώ και να πω ότι ο De Niro είναι καλύτερος ηθοποιός από εμένα.
Αλλά ξέρω αρκετά ώστε να πω αν ο De Niro είναι καλύτερος από τον Al Pacino; Μάλλον όχι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μία υποσημείωση ως προς τους κακεντρεχεις οι οποίοι με το νου τους πιστεύουν ότι οι απόψεις μας άγονται και φέρονται αποκλειστικά με το αντίθετο αυτών του λουτσεσκου.
Προσωπικά δεν κρίνω την επιλογή να μπει η ομάδα επιθετικά και να πιέσει ψηλά. Είσαι συγκεκριμένη επιλογή φαντάζει φυσιολογική, σε ένα παιχνίδι μέσα στην τούμπα, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει στην συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.
Το να συνεχίζεις όμως τη συγκεκριμένη τακτική και μετά το 20ο λεπτό όπου από τύχη έχεις γλιτώσει το γκολ και έχοντας ήδη φανει τοτεράστιο πρόβλημα στο ανοιχτό γήπεδο ( η ομάδα γλιτώνει το γκολ στο 18ο λεπτό ακριβώς σε παρόμοια φάση του 0-1)... είναι είτε μία αυτοκτονική επιλογή, είτε μία επιλογή που καταδεικνύει ότι δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις και τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.
Και όχι δεν θέλω να φύγει ο λουτσέσκου. Όχι γιατί δεν υπάρχουνε καλύτεροι προπονητές. Υπάρχουνε και πολύ μάλιστα. Απλά ο οργανισμός ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι σήμερα δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοιου είδους προπονητές.

Υγ Τζόσουα λάθος αφορμή βρήκες για να εκφράσεις τα παράπονά σου για αυτά που έγιναν τον ιανουάριο.
Τα παιχνίδια με την Μπριζ δεν ήταν παιχνίδια που μπορείς να πεις ότι με μία δύο μεταγραφές θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα ή διαφορετική εικόνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα μόνος μου το είπα πως ότι λέω είναι άσχετο με το χτεσινό.Γενικα σχόλια για τη λειτουργία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ναι και μετά θα ακούγαμε ότι σε παιχνίδι που έψαχνες γκολ, έβαλε την ομάδα αμυντικά και ήμασταν ακίνδυνοι.

Εγώ ξέρω ότι αν θέλει ο άλλος να βρει κάτι στραβό, θα το βρει. (Καλή ώρα τότε με την χειραψία)

Είναι όπως όταν κάποτε πήγαινες να δώσεις δίπλωμα πρώτη φορά και δεν είχες λαδωσει, που ψαχνόταν ο εξεταστής από πού θα σε κόψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Παρ 19 Απρ 2024, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

Αν πριν 1-2 χρόνια του έλεγαν ότι θα του φέρουν τον 17χρονο 18χρονο Νούσα Με μεταγραφή 3εκ στην θέση του χψ μπισε καντουρι, τι θα έλεγε;

Όπως είδε ότι δεν βγάζει χρόνια με 14-15 και άνοιξε την ομάδα με ένα επιτυχημένο ροτεισον, έτσι πρέπει να δεί ότι πλέον αν δεν έχεις ταχύτητα και έκρηξη, όση τεχνική και εμπειρία και να έχεις, το ταβάνι σου είναι συγκεντρωμένο.

Είναι θέμα απόφασης. Με μέτρο, να φέρει και να βάλει 2-3 πιτσιρικάδες με προδιαγραφές + τον Τζήμα. Να τους βάλει στο ροτεισον, σε μια μείξη νέων και παλιών.

Μια σφαίρα πίσω από τον μπαμπά, μια σφαίρα πίσω από τον Τάισον κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πήγαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάναμε με την ντιναμο. Ίσως ήταν παρακινδυνευμενο ίσως μας έβγαινε.

Ναι φέρει ευθύνη ο προπονητής γιατί μας έκανε 2 φάσεις Ο αντίπαλος πριν βάλει το γκολ.

Εκεί θα έπρεπε να αλλάξει το πλάνο. Πήγαμε να παγώσουμε το ρυθμό σε κάποια σημεία αλλά όταν το καλύτερο σου χαφ, ο μειτε, είναι χάλια δεν μπορεις να κάνεις πολλά πράγματα.

Δεν καναμε έξυπνα φαουλ να τους κόψουμε την ώρα που ξεχυθηκαν στην κόντρα.

Όταν είμαστε 7 άτομα πάνω από το κέντρο και χάνεις την μπάλα εεε πρέπει να τον κόψεις τον άλλον κι ας πάρεις κάρτα.
Εφόσον τον αφήνεις κάνει φάσεις, παίρνει θάρρος & αυτοπεποίθηση και σε κάνει να φαίνεσαι πολύ μικρός.

Παίξανε πολλά ρόλο στο να χάσουμε εντελώς τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στον αντίποδα κερδισαμε 2 3 φορες την μπάλα ψηλά μιση σωστή πάσα δε βγάλαμε. Ο μπαμπα 2 φορές σχεδόν μόνος του μισή σωστή σέντρα δεν έβγαλε.

Από κει κια πέρα φάνηκε ότι είχαμε παίκτες επηρεασμένους από ασθένεια.

Αυτά περί τελικών που τα αναφέρετε ως θέμα του προπονητή θεωρώ ότι είναι λάθος.

Εμεις οι ίδιοι λέγαμε ότι στο 1ο ματς βγήκαμε 4-5 φορές και δε δώσαμε σωστή πάσα. 3 με 3, 4 με 4 και δε δίνεις σωστή πάσα. Ο λουτσεσκου σου φταίει;

Ο λουτσεσκου φταίει που ο μπαμπα δε βγάζει μια σωστή σέντρα ή ο ταυσον δε σπάει σωστά την μπάλα χθες;

Εύκολες πάσες με καλές προϋποθέσεις τις χαλάσαμε μόνοι μας.

Οσον αφορά το στήσιμο ναι φέρει ευθύνη ο λουτσεσκου και το γεγονός ότι παρότι μας προειδοποίησαν πριν το γκολ δεν πήραμε το μάθημα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Η Μπριζ εσκασε 3 χαρτια Αυγουστο του 21 για τον 16,5 ετων νουσα

και φυσικα την πρωτη σεζον επαιξε μονο στην κ-19 τους

στην δευτερη (περυσι) επαιξε 850' στην πρωτη ομαδα

και φετος καθιερωθηκε στα 19 του

Πιστευεις οτι μια τετοια πορεια δεν συμβαινει στον οργανισμο ΠΑΟΚ κυριως λογω Λουτσεσκου;;;;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Νομίζω το διάβασα και σε ένα άρθρο κάπου.
Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το τι θα έλεγε ο Λουτσέσκου αν του έλεγαν θα σου φέρουμε το χ-ψ 17χρονο Νούσα με 3 εκατομμύρια στη θέση του Καντουρί και ας σκεφτούμε τι θα έλεγε ο Ιβάν αν του πήγαινε κάποιος μία πρόταση να αγοράσει τον χ-ψ 17χρονο Νούσα με 3 εκατομμύρια..

Εδώ αγοράζουμε μόνο αν πουλήσουμε και μάλιστα βασικούς παίκτες και αναλύουμε σοβαρά τα θέλω του προπονητή;
Τον ίδιο προπονητή που Ιούλιο μήνα τον άφησαν χωρίς Ίγκανσον και Ντόουγκλας και του ζήτησαν για χιλιοστή φορά μέσα σε 5 χρόνια να στήσει ομάδα σχεδόν από το μηδέν;

Νομίζω πως το καλοκαίρι που μας έρχεται, θα καταλάβουν οι πάντες τι έχει στο μυαλό της η ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ.
Οι πάντες όμως!
Αν δούμε να κρατάμε τα βασικά μας όπλα και να καλύπτουμε τα κενά φέρνοντας ποιότητα, τότε ναι θα ανέβουμε επίπεδο.
Αν όμως το καλοκαίρι πουληθούν 1-2 βασικοί (πχ Κουλιεράκης, Μπάμπα), δεν γίνουν προτάσεις στους δανεικούς Μεϊτέ, Κεντζιόρα (αμέσως αμέσως μιλάμε για τους 4 από τους 11 βασικούς!!!) και πάμε για ΆΛΛΗ μία φορά να αλλάξουμε τη μισή και πάνω ενδεκάδα μας, ε όχι του πούστη, μη περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό από το φετινό μας ταβάνι..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ναι και μετά θα ακούγαμε ότι σε παιχνίδι που έψαχνες γκολ, έβαλε την ομάδα αμυντικά και ήμασταν ακίνδυνοι.

Εγώ ξέρω ότι αν θέλει ο άλλος να βρει κάτι στραβό, θα το βρει. (Καλή ώρα τότε με την χειραψία)

Είναι όπως όταν κάποτε πήγαινες να δώσεις δίπλωμα πρώτη φορά και δεν είχες λαδωσει, που ψαχνόταν ο εξεταστής από πού θα σε κόψει.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που γράφεις.
Les k είναι κάποιος διαγωνισμός pr
Το θέμα δεν είναι αν θα βρω εγώ να πω κάτι αρνητικό η εσύ.
Το θέμα είναι πως η ομάδα με τον τρόπο που θα παίξει θα μεγιστοποιεί τις όποιες πιθανότητες της για νίκη ..
Τώρα αν ο λουτσέσκου με αυτά που είδε κ στο Βέλγιο και στο πρώτο 20λεπτο αποφάσισε ότι αυτός ήταν ο βέλτιστος τρόπος για να διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα...οκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”