Θυμάμαι πολύ καλά όσα έχεις πει και έχουν επηρεάσει αρκετά τη σκέψη μου.abc_o_ karpouzas έγραψε:Marsantos.....
Θυμασε τι έγραψα για τα...μικρα απρόβλεπτα...που μπορούν από έναν αγώνα στον άλλον να αλλάξουν την...εικονα..μιας ομάδας;
Εάν υπήρξαν κρούσματα γρίπης μην το...ψαχνουμε..η απόδοση αλλάζει
Επίσης... Όταν κάποιος τρέχει ποιο πολύ από κάποιον άλλον αυτό δεν σημαίνει ότι...ο άλλος..δεν τρέχει
Τρέχει κια πολύ μάλιστα αλλά σε σχέση με τον...καποιον..στο μάτι είναι σαν να μην τρεχει
Δεν είναι τυχαίο ότι...παραδοσιακά...ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλα ζητήματα απέναντι σε εκείνην την περιοχή της βορείου Ευρώπης...
Γιατί; γιατί ο παράγοντας...φυσικαλ γκειμ...παιζει τον ρόλο του και οι ελληνικές ομάδες δεν μπορούν...προς το παρόν..να ανταποκριθουν...
Δεν είναι ζητημα προπόνησης αλλά μυϊκής κατασκευής...των αθλητών.. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την έργοφυσιολογισ και τον τρόπο προετοιμασίας αυτών των ΑΘΛΗΤΏΝ...
κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν ποιο κατανοητά....σε αυτό το επίπεδο δεν αρκεί μόνο να κάνεις.. 100 μιτιλικια..ολοι τα κάνουν αλλά πρέπει να έχεις και αυτόν τον τύπο μυϊκών ινών που μετά τα..100..να είσαι σε θέση να κάνεις αλλά τοσα
Ο κεντερης ήταν μεγάλος σπρίντερ.... Αν τον βάλουμε να τρέξει 10 φορές με τον μπολτ στο τέλος μπορεί να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι...δεν τα έδωσε όλα...
Πλέον το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει πέρα από την Κυριακή. Οτιδήποτε μπορει να αλλάξει τα πάντα. Η Λαμία την Τετάρτη είναι πολύ μακριά.
Τα θέματα φυσικής κατάστασης, σωματοδομης, μυϊκών συστημάτων κτλ να τα σχολιάζεις όποτε βρίσκεις ευκαιρία γιατί δίνουν άλλη τροφή για σκέψη. Είναι κομμάτια που όσοι είμαστε έξω από το χώρο δεν τα γνωρίζουμε και πολλές φορές δίνουν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα.
Πχ αυτό που λες στο τέλος για τον Κεντερη είναι χαρακτηριστικό. Έχω διαφωνήσει άπειρες φορές με φίλους για τη φράση "δεν είχαν πάθος, δεν τα έδωσαν όλα ".
Όταν τον άλλον δεν προλαβαίνεις να τον συναντήσεις στο γήπεδο, φαίνεται ότι "δεν έχεις πάθος και δεν τα δίνεις όλα.."
Υγ. Ο Όττο πως σου φαίνεται σαν αθλητης; Έχει θέμα φυσικής κατάστασης, έκρηξης ή κάτι άλλο που μπορείς εσύ να εντοπίσεις; Τι μπορούμε να περιμένουμε ενόψει της καινούριας χρονιάς; Τον βλέπω μετά τα 15 με 20 μέτρα να κρεμάει απότομα το τρέξιμο του.