Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Νομιζω οτι ειμαστε απλα σε καθεστως πληρους αρνησης για τα παντα..

.......... Περσι οι περισσοτεροι λεγαμε τι παικταρα φερνει ο βαζελος με 3.5 μυρια για τον Sporar,εναν παικτη που εκτος Σλοβακιας δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο και τωρα μας χαλαει ο Γκαμπιαντινι που εχει συμμετοχες ακομα και φετος στην Εθνικη Ιταλιας...Μας χαλαει ο Κρμεντσικ στα 30 με μια περιεργη χρονια και δεν μας χαλαει ο Πριγιο στα 33 με 4 περιεργες χρονιες...

Καλά τα λες τζοσ....

Πρέπει κάποια στιγμή να δεχθουμε-παραδεχθουμε ότι η αρρωστημένη αγάπη για την ομάδα μας δεν μας αφήνει να έχουμε και την πλέον φυσιολογική ποδοσφαιρική λογική....
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πιστεύω ότι και οι δύο φορ θα ανακοινωθούν μαζί.

Ο Γκαμπιαντίνι ρε παιδιά πως θα έρθει ? Τον αφήνει ελευθερο η ομάδα του ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Frans van Rooij έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Το κακό με τον Λαριν είναι ότι με τις εμφανίσεις που έκανε στην Ισπανία, ανέβασε την χρηματηστηριακη του αξία και έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο. Η Μπριζ μας ζητούσε πριν 2 χρόνια 4 μύρια για τον Κρμεντσικ. Για τον Λαριν πόσα θα ζητάει άραγε;Άρα μόνο για δανεικό θα είχαμε την δυνατότητα και δε νομίζω ότι θα άρεσε σε κάποιον του χρόνου να ψάχνουμε πάλι για φορ. Θα πρέπει ο βασικός φορ να έρθει με μεταγραφή.
Ο Ολιβειρα είναι τελείως διαφορετικό φορ από τον Γκαμπιαντινι. Γενικά όμως σε ποιότητα ο Γκαμπιαντινι είναι μία κλάση πάνω. Απίστευτη τεχνική και φαρμακερό αριστερό αλλά πολύ light φορ πάρα το 1.86 ύψος του.
Χωρίς να ξέρω αν όντως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο απόκτησης του, μου φαίνεται απίστευτο να ακούγονται παίκτες όπως ο Γκαμπιαντινι στα 31 του και να δυσανασχετουν κάποιοι συνοπαδοι. Τρελό πραγματικά.
Φίλε το ενδιαφέρον όχι απλά είναι υπαρκτό αλλά είμαστε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Κατά τα άλλα όπως ακριβώς τα λες. Η απόλυτη παράνοια. Δεν τους κάνει ο Γκαμπιαντίνι που πριν μερικούς μήνες πήρε χρόνο συμμετοχής ξανά με την εθνική Ιταλίας. Είναι να σου πέφτουν τα μαλλιά και τα φρύδια μαζί!
Μεταξυ μας παντως,ακριβως επειδη ο Γκαμπιαντινι μονο τυχαιος παικτης δεν ειναι,δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να ερθει σε εμας και αν ισχυουν τα περι επαφων φοβαμαι οτι θα χασουμε παλι χρονο οπως με τον Ιταλο τον Γεναρη.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

joshua έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Το κακό με τον Λαριν είναι ότι με τις εμφανίσεις που έκανε στην Ισπανία, ανέβασε την χρηματηστηριακη του αξία και έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο. Η Μπριζ μας ζητούσε πριν 2 χρόνια 4 μύρια για τον Κρμεντσικ. Για τον Λαριν πόσα θα ζητάει άραγε;Άρα μόνο για δανεικό θα είχαμε την δυνατότητα και δε νομίζω ότι θα άρεσε σε κάποιον του χρόνου να ψάχνουμε πάλι για φορ. Θα πρέπει ο βασικός φορ να έρθει με μεταγραφή.
Ο Ολιβειρα είναι τελείως διαφορετικό φορ από τον Γκαμπιαντινι. Γενικά όμως σε ποιότητα ο Γκαμπιαντινι είναι μία κλάση πάνω. Απίστευτη τεχνική και φαρμακερό αριστερό αλλά πολύ light φορ πάρα το 1.86 ύψος του.
Χωρίς να ξέρω αν όντως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο απόκτησης του, μου φαίνεται απίστευτο να ακούγονται παίκτες όπως ο Γκαμπιαντινι στα 31 του και να δυσανασχετουν κάποιοι συνοπαδοι. Τρελό πραγματικά.
Φίλε το ενδιαφέρον όχι απλά είναι υπαρκτό αλλά είμαστε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Κατά τα άλλα όπως ακριβώς τα λες. Η απόλυτη παράνοια. Δεν τους κάνει ο Γκαμπιαντίνι που πριν μερικούς μήνες πήρε χρόνο συμμετοχής ξανά με την εθνική Ιταλίας. Είναι να σου πέφτουν τα μαλλιά και τα φρύδια μαζί!
Μεταξυ μας παντως,ακριβως επειδη ο Γκαμπιαντινι μονο τυχαιος παικτης δεν ειναι,δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να ερθει σε εμας και αν ισχυουν τα περι επαφων φοβαμαι οτι θα χασουμε παλι χρονο οπως με τον Ιταλο τον Γεναρη.

Σίγουρα είναι δύσκολη περίπτωση. Τουλάχιστον όμως δείχνει την πρόθεση που υπάρχει για πραγματική ενίσχυση στη θέση του φορ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδη με τσακισε η αγωνια ρωτησα ποιος θα ναι ο επομενος μεταγραφικος στοχος του ΠΑΟΚ στο chat gtp και μου βγαλε "Ask PORKY" Γλιτωμο δεν εχουμε.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για μένα: Είν' όλα μαύρα, είν' όλα μαύρα...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ettien26 έγραψε:Πιστεύω ότι και οι δύο φορ θα ανακοινωθούν μαζί.

Ο Γκαμπιαντίνι ρε παιδιά πως θα έρθει ? Τον αφήνει ελευθερο η ομάδα του ?
Υποθέτω ότι ίσως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του λόγω του υποβιβασμού της Σαμπντορια. Είναι σύνηθες γενικά είτε κάποιοι παίκτες να μένουν ελεύθεροι με μία μικρή ρήτρα ή και χωρίς σε περίπτωση υποβιβασμού. Επίσης, ομάδες που υποβιβαζονται συνήθως λόγω οικονομικών δυσκολιών προσπαθούν να ξεφορτωθούν κάποια βαριά συμβόλαια. Παρόμοια περίπτωση ο Πονσε και η Ελτσε που υποβιβάστηκε.
Μακάρι όντως να προσπαθούμε για τόσο ποιοτικούς παίκτες. Τι να πω.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

παντως μιλωντας για τον Ιταλο...

ελαφρι σκαρι με ωραια τελειωματα, μου θυμιζει μια παιχτουρα που περασε απο τα ασπρομαυρα, καψουρα μεγαλη σαν παιχτης και ανθρωπος, περι Μουσλιμοβιτς ο λογος

μακαρι θα πω, γιατι ενα τετοιο φορ με συμπληρωματικο τον τσεχο που εχει σε πολυ μεγαλο βαθμο το παιχνιδι χωρις την μπαλα ειναι αυτο που μας λειπει για να μαζευουμε τα χαμενα διποντα με κομποτηδες και οφηδες και ουτοκαθεξηδες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συμφωνω με Τζος. Μου μοιαζει περιεργο οτι μπαινει καν σε συζητησεις μαζι μας ο Γκαμπιατινι. Οχι επειδη ειμαστε εμεις. Αλλα επειδη ειναι αυτος. Ιταλος δηλαδη (που ξερουμε ποσο δυσκολα βγαινουν εκτος χωρας ακομα και τα μεγαλα ονοματα) , με καλο ονομα και με παρουσιες και σε επιπεδο εθνικης. Πως δεν θα βρει εστω 2-3 μεσαιομεγαλομικρες ομαδες της Α κατηγοριας να μην ενδιαφερονται;
Οσο για τον Λαριν πως εχει παλι ερθει στην επιφανεια; Τι συμβολαιο ειχε μαζι τους; Ηταν δανεικος;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πόσο πιθανό θεωρείτε να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ παίκτη που τη σεζόν που μόλις τελείωσε έκανε 35 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και έπαιξε κοντά 2.400 λεπτά;
Δεν ξέρω, μακάρι να ισχύει αλλά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο.
Αν έδινες 1.5 με 2 χαρτιά, θα το καταλάβαινα. Με συμβόλαιο εκατομμυρίου, το κόβω αρκετά χλωμό.
Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο γαύρος δίνει 2 εκατομμύρια συμβόλαιο για τον εκάστοτε βασικό του φορ.

Κόψε από αλλού. Τα γκολ και τα νούμερα ΑΓΟΡΆΖΟΝΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

so true...
Αυτο δεν εχουμε καταλαβει ακομα μαλλον. Οτι στο συγχρονο ποδοσφαιρο ακομα και συμβολαιο 1εκ να δωσεις στο φορ σου στην ουσια παραμενεις με ρισκο. Μικροτερο μεν απο το να δωσεις 500 αλλα ρισκο δε.
Τα γκολ αγοραζονται πιο ακριβα πλεον...
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Η αλήθεια είναι ότι αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, τέτοιου επιπέδου παίκτες πρέπει να κυνηγάει. Και μάλιστα όχι 1, αλλά 3-4, ιδανικά από έναν σε κάθε γραμμή.

Βέβαια, αυτά έπρεπε να γίνουν μετά το ντάμπλ, για να μπορεί η ομάδα να εδραιωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να προσελκύσει τέτοια ονόματα. Αυτοί επέλεξαν ανανέωση Καντουρι, Μπισεσβαρ και Βαρέλα.

Τώρα, για να δελεάσεις πρέπει να χαλάσεις πολύ περισσότερα χρήματα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πιο πιθανο να μεινει στην β ιταλιας παρα να ερθει στον ΠΑΟΚ..
Pater

Δημοσίευση από Pater »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
joshua έγραψε:
Πρέπει κάποια στιγμή να δεχθουμε-παραδεχθουμε ότι η αρρωστημένη αγάπη για την ομάδα μας δεν μας αφήνει να έχουμε και την πλέον φυσιολογική ποδοσφαιρική λογική....
Το παραπάνω συμπέρασμα σε συνδυασμό με την γενική αμπαλιαση + την φετινή πίκρα +την μεταγραφική δυστοκια των τελευταίων χρόνων εξηγεί όσα γίνονται στο φόρουμ.
Υ.Γ. δεν εξαιρώ τον εαυτό μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”