Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Mailman_4 »

figurehead4 έγραψε:Η ομάδα νίκησε 1-4 με δέκα παίχτες.
Είναι αρχές Αυγούστου ακόμη
Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί
Σε σχέση με πέρυσι τέτοιον καιρό είμαστε πολλά σκαλιά πάνω
Είσαι σε mode Paokmania 2008, που όποιος έκραζε την άκουγε κανονικά εδώ μέσα.
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

figurehead4 έγραψε:.

Πάμε ξανά:
1-4 εκτός έδρας με δέκα παίχτες για μία ώρα παιχνιδιού. Αρχές Αυγούστου
End of discussion
Έλα όμως που οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουν το σκορ μέσω Google,και μέχρι να καταλάβουν ότι δεν έγινε το 2-2 και σφυριχθηκε οφσάιντ έχασαν κάποια χρόνια από τη ζωή τους
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τι υπερβολές είναι αυτές που γράφονται πάλι εναντίον του προπονητή; Με έντεκα παίκτες βλέπαμε άλλο ματς με δέκα ξύπνησαν οι εφιάλτες των προσωπικών λαθών στην ομάδα όπως ακριβώς κι πέρσι. Πρώτη φάση ο καργας ασίστ στους Βούλγαρους κι μετά ο Λυρατζής ασίστ νούμερο δυο. Πάει η πρόκριση. Φέτος χαμένο πέναλτι κι στην επανάληψη που παίζουμε με έντεκα έχουμε όλο τον έλεγχο . Πάλι ολέθριο λάθος κι ξανά στα σχοινιά με δέκα παίκτες. 3 Αυγούστου είναι μάγκες ο προπονητής διάλεξε κεντζιορια αντί Λυρατζή για αυτό τον λόγο. Το λάθος όμως ήρθε από τον πλέον έμπειρο παίκτη μας. Κι ο σαματά κι ο ντελιας λογίζονταν σαν εφεδριες σε αυτό τον αγώνα κι αυτό ακριβώς έγινε. Άσε που ο Μπράντον μια χαρά το έβγαλε το γκολ από την εξαιρετική πάσα του αντρίγια. Ναι έχει κενά η ομάδα αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο μηδενισμός της προσπάθειας που καταβάλει.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Πραγματικά κάποιοι έχουν πρόβλημα μεγάλο
δλδ εαν δεν προκρνόμασταν , άντε ως ενα σημειο , να ακούσω τους αλαλαγμούς

και δεν ειμαι κάνας μεγάλος φάν του Λου
του έχω κρατημένα

αλλά μάγκες , κόψτε λιγο , γιατι καταντά κουραστικό
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Mailman_4 έγραψε:
Είσαι σε mode Paokmania 2008, που όποιος έκραζε την άκουγε κανονικά εδώ μέσα.
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη.
Το αναπολώ εκείνο το PAOKMANIA. Καταλάβαινες την ποιότητα του οπαδικου κινήματος του τότε με το σήμερα. Τότε για το καλό της ομάδας γινόταν υποχωρήσεις στα προσωπικά θέλω. Τώρα υπάρχει το φαινόμενο "ας χάσει η ομάδα, να βγει το ΕΓΩ μας σωστό, να μπορούμε να το παίξουμε ξύπνιοι". Ακόμα και στο γήπεδο το συναντάμε αυτό, με τον εγωιστικό παλμό της κερκίδας που "εξυμνεί" τα προσωπικά "κατορθώματα" μερικών που αδειάζουν το γήπεδο.
Συγνώμη για το οφ τοπικ.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Δεν κερδίζουμε την Αεκ των δέκαν παικτών στον τελικό και ( καλώς) σταυρώνουμε τον προπονητή μας.
Κερδίζουμε σήμερα με 1-4 παιζοντας με δέκα παίκτες και πάλι τον σταυρώνουμε .
Θα τρελαθούμε με την εμπάθεια και την μιζέρια καποιων
Λογικά τώρα στο Μπειτάρμανια θα έχουν πέσει όλοι να φάνει το Ντορόν ή όπως αλλιώς λένε τον προπονητή τους
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τα παραπάνω μόνο αρκούν για να χαρούμε.
Όχι να κατεβούμε Λευκό Πύργο, αλλά να χαρούμε ρε σεις.

Τι φάση είναι να κράζουμε συνέχεια τον Λουτσέσκου, που για κάθε λάθος έκανε και πόσα σωστά.

Πάμε ξανά:
End of discussion
Όαση στην έρημο είσαι φίλε
icue

Δημοσίευση από icue »

Ακομα βλεπω η καραμελα για τους μικρους και τον Λουτσεσκου καλα κρατει. Ειναι φοβερο που καποιοι εμπιστευεστε περισσοτερο τα αυτια σας απο οτι τα ματια σας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δεν είναι καλά τα πράγματα μίστερ, ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι και δε φταίει το ελλιπές ρόστερ, όταν μια ομάδα δεν έχει αρχή μέση και τέλος.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

renegade έγραψε:

Πάμε ξανά:
End of discussion
Έλα όμως που οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουν το σκορ μέσω Google,και μέχρι να καταλάβουν ότι δεν έγινε το 2-2 και σφυριχθηκε οφσάιντ έχασαν κάποια χρόνια από τη ζωή τους
Ποιο Google τώρα, τι κουβέντες είναι αυτές;
Η ψυχή μου βγήκε ρε φίλε όπως όλων σε όλο το ματς και έβριζα τους πάντες μέχρι να περασουμε (εκτός το συμπαθέστατο παλικάρι των αντιπάλων που μας ξεαγχωσε με το αυτογκόλ)

Αυτό που λες όμως είναι next level, το να έχω την απαίτηση να περάσω χωρίς αγχος
Εκτός εδρας
Με 10 παιχτες
Αρχές Αυγόύστου
Με κόκκινη στον καλύτερο μου χαφ

Φυσικά και έκανε λάθη και χθες, αλλά έκανε τόσα πιο σημαντικά και τα κατάφερε εκκωφαντικα
Και ο Γκουαρντιόλα στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ, αν ψαχτουμε, θα βρουμε κάποια λάθη να έχει κανει ΕΚ Των Υστέρων κρίνιντας
Ε και; ποιος νοιαζεται;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Λογικά ο Ντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Μιχαηλίδης και και και, πρέπει να κάνουν 400 ματς με τα ασπρόμαυρα για να σταματήσει η καραμέλα του οτι ο Ραζβαν δε γουστάρει τους μικρούς. Παραδεχτείτε αρχικά ότι εσείς δε γουστάρετε τον Λουτσέσκου. Να καταλαβαινόμαστε τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σας έπεισε η εικόνα της ομάδας ότι μπορεί να περάσει την κανονική και σοβαρή ομάδα Χάιντουκ; Εμένα όχι και αυτό είναι το πρόβλημα μου. Πρέπει μα μπούμε ομιλους στο κονφερενς. Δεν μας παίρνει για δεύτερη φορα να είμαστε απέξω. Δεν το βλέπετε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μαλλον δεν αντιλαμβανεστε με τι χωριο παίζαμε και ποσο κοντα φτασαμε στον αποκλεισμο.
Εν τω μεταξυ μεχρι να κανουμε το πεναλντι και να μεινουμε με 10 η ομαδα δεν βλεποταν . Σε μια βδομαδα παιζουμε με τους Κροάτες. Αυτοι δεν ειναι χωριό σαν την Μπειταρ. Θα μετρηθει λοιπον ο Λουτσεσκου και εκει.
Αν πάντως εκανε τετοια εμφανιση αλλος προπονητης, τωρα θα ζητουσαν το κεφαλι του ολοι οι υποστηρικτες του Λουτσεσκου
Καλως ή κακως ο Λουτσε δεν θα φυγει. Ας ελπισουμε οτι θα καταφερει να μας παει ομιλους γιατι τοτε θα ειναι αργα ακομη κι αν σπομακρυνθει.
Παντως αντιλαμβανομαι πληρως την ΠΑΕ. Εδω παλευουν να βρουν εναν χαφ 1 χρονο, δεν ειναι να ρισκαρεις να ψαχνεις και προπονητη.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν μπορώ να καταλάβω αφού η συζήτηση δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρική από τη στιγμή που μιλάμε για ελλιπές ρόστερ και χωρίς σοβαρό κέντρο και αναιμικές όλες τις γραμμές, τι κακό έχει να υπάρχουν υποστηρικτές και μη του προπονητή. Αφού ούτε μπορεί να κριθεί με ποδοσφαιρικά κριτήρια ούτε με σοβαρότητα παρά μόνο με το τι πιστεύει ο καθένας και πώς βλέπει το ποδόσφαιρο.

Απλώς, γνωμουλα μου πάντα, στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μπορώ να αντιληφθώ πως είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος πως μια αλλαγή προπονητή θα προκαλέσει κάτι θετικότερο έστω και σε απειροελάχιστο βαθμό και όχι να μεταμορφωθεί ο ΠΑΟΚ σε σάκο του μποξ.

Η Μπεϊταρ την πάτησε εχθές όπως εμείς με την ΑΕΚ πέρυσι στο κύπελλο. Είχε πλεονέκτημα, κυνηγούσε σκορ και δεν μπορούσε. Και στο ξέφωτο έφαγε αλλά δύο.

Έτσι την πάτησε και η ΑΕΚ με μας το 21, στο κύπελλο, με τις γκολάρες του Κουρτιτς και του Μιτρίτσα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

figurehead4 έγραψε:
renegade έγραψε:

Πάμε ξανά:
End of discussion
Ποιο Google τώρα, τι κουβέντες είναι αυτές;
Η ψυχή μου βγήκε ρε φίλε όπως όλων σε όλο το ματς και έβριζα τους πάντες μέχρι να περασουμε (εκτός το συμπαθέστατο παλικάρι των αντιπάλων που μας ξεαγχωσε με το αυτογκόλ)

Αυτό που λες όμως είναι next level, το να έχω την απαίτηση να περάσω χωρίς αγχος
Εκτός εδρας
Με 10 παιχτες
Αρχές Αυγόύστου
Με κόκκινη στον καλύτερο μου χαφ

Φυσικά και έκανε λάθη και χθες, αλλά έκανε τόσα πιο σημαντικά και τα κατάφερε εκκωφαντικα
Και ο Γκουαρντιόλα στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ, αν ψαχτουμε, θα βρουμε κάποια λάθη να έχει κανει ΕΚ Των Υστέρων κρίνιντας
Ε και; ποιος νοιαζεται;
Ποιος κουαρντιολα και ποια Σίτι ρε συ αδερφέ
Εδώ έχουμε για ακόμα ένα καλοκαίρι μια ασύνδετη ομάδα που στα πρώτα τριάντα λεπτά δεν έκανε ούτε σουτ απέναντι σε κάποια μπειταρ ( πάλι καλά που γύρισε ι άλλος κ το κάρφωσε μόνος του)
που η αμυντική της λειτουργία ( δες την φάση από το κόρνερ) είναι λες και συναντιούνται πρώτη φορά όλοι αυτοί μαζί.
Τέλος πάντων πάμε κιοπιυ βγάλει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”