Ειδες πουθενα να γραφω οτι ο προπονητης ειναι οκ με αποχωρηση Ντελια; Πες μας φιλε. Παιζω βασικος στην Λουτσε FC και θα την πεις σε μενα για τον προπονητη; Ξεμενεις απο επιχειρηματα, μαζεψουxrisitsapa έγραψε:Τον προπονητη που ειπε τυχον αποχωρησεις να γινουν μετα τα προκριματικα εσυ τον ρωτησες;aivas19 έγραψε:Ποιος θα την χαλασει; Τον παικτη τον ρωτησες;Azrael έγραψε:Ακομα και αν βρεις καλο παικτη στην θεση του οπως ειπαν και αλλοι φιλοι,χρειαζεται χρονο.Σε 45-50 μερες εχουμε αγωνα.Γιατι να χαλασεις την χημεια τωρα;
Για μενα ειναι εγκλημα ΑΥΤΗ την στιγμη να φυγει ο Ντελιας.Μπες ομιλους Τσουλου να παρεις τα χρηματα και μετα κανε οτι θελεις.
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν ο παίκτης θέλει τόσο πολύ να φύγει που δεν γουστάρει να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και με ηγεμονικό πιθανότατα συμβόλαιο, να σηκωθεί να φύγει και να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα.
Παιδιά από τις ακαδημίες μας με όνειρο να φτάσουν ψηλά και να μην θέλουν να καθησουν δεύτερη χρονιά σε πρωταθλήτρια ομάδα σαν να είναι απλήρωτοι.
Δεν ξέρω ποιος τους φουσκώνει τα μυαλά αλλα ας πάει να χαρεί το ποδόσφαιρο στην ποδοσφαιρομάνα Αυστρία. Μακάρι και μια μεγάλη μεταγραφή για να πάρει ο ΠΑΟΚ το 17.5% και μετά μακάρι την πορεία του Κουτσια.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Και σεβασμό μόνο σε αυτούς που τον σέβονται. Το να πιέζεις εσυ, η οικογένεια σου και οι μανατζερς που προσέλαβες για να φύγεις ενώ έχεις συμβόλαιο και σε έχουν ήδη σαν βασιλιά είναι απλά ασέβεια σε αυτούς που σε έφτιαξαν.
Κρίμα.
Απογοήτευση και για το ότι ο Ιβαν αποτυγχάνει να κρατήσει, δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και το όραμα, άλλο ένα παιδί των ακαδημιών μας.
Υγεία και καλη επόμενη πώληση εύχομαι.
ΥΓ: Όσοι είχατε τα παιδιά σας να κάνουν ότι είναι ο Ντελιας στην αυλή, πάρτε τον χρόνο να τους εξηγήσετε ότι όλοι έχουν την καλή και την κακή τους πλευρά, και δεν υπάρχει κάποιο role model εκεί έξω που στο τέλος δεν θα σε απογοητεύσει. Επίσης μάθετε τα ότι τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα πάντα. Είναι όταν πείνας, είναι όταν ζορίζεσαι, αλλά όταν περνάς αυτό το όριο σημασία έχει να περνάς όμορφα με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε και όχι ένα 8ο υπνοδωμάτιο στην βίλα σου.
Παιδιά από τις ακαδημίες μας με όνειρο να φτάσουν ψηλά και να μην θέλουν να καθησουν δεύτερη χρονιά σε πρωταθλήτρια ομάδα σαν να είναι απλήρωτοι.
Δεν ξέρω ποιος τους φουσκώνει τα μυαλά αλλα ας πάει να χαρεί το ποδόσφαιρο στην ποδοσφαιρομάνα Αυστρία. Μακάρι και μια μεγάλη μεταγραφή για να πάρει ο ΠΑΟΚ το 17.5% και μετά μακάρι την πορεία του Κουτσια.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Και σεβασμό μόνο σε αυτούς που τον σέβονται. Το να πιέζεις εσυ, η οικογένεια σου και οι μανατζερς που προσέλαβες για να φύγεις ενώ έχεις συμβόλαιο και σε έχουν ήδη σαν βασιλιά είναι απλά ασέβεια σε αυτούς που σε έφτιαξαν.
Κρίμα.
Απογοήτευση και για το ότι ο Ιβαν αποτυγχάνει να κρατήσει, δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και το όραμα, άλλο ένα παιδί των ακαδημιών μας.
ΥΓ: Όσοι είχατε τα παιδιά σας να κάνουν ότι είναι ο Ντελιας στην αυλή, πάρτε τον χρόνο να τους εξηγήσετε ότι όλοι έχουν την καλή και την κακή τους πλευρά, και δεν υπάρχει κάποιο role model εκεί έξω που στο τέλος δεν θα σε απογοητεύσει. Επίσης μάθετε τα ότι τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα πάντα. Είναι όταν πείνας, είναι όταν ζορίζεσαι, αλλά όταν περνάς αυτό το όριο σημασία έχει να περνάς όμορφα με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε και όχι ένα 8ο υπνοδωμάτιο στην βίλα σου.
Γιατι σημερα και οχι νωριτερα; Αφου εδω οι φωστηρες μας λεγανε οτι ο Ντελιας πιεζει για να ανανεωσει αλλα δεν γραφανε ποιος καθυστερει την ανανεωσηgeorge188 έγραψε:Σήμερα θα μιλήσει ο παίκτης με Ιβάν λένε
Από τα 2 παιδιά που έχουν ινσαιντ ινφο υπάρχει περίπτωση να μην τον δωσουμε; Το λέω γιατί αυτή η αναμονή είναι ακόμα χειρότερη . Υπάρχει κάποια τέτοια διαθεση ; Ή η τελική προσφορά ήταν κοντά σε αυτό που προσδοκούσαμε; Ξέρουμε κάτι τέτοια γιατί 2η μέρα Ομήρου ντελιαδα δεν παίζει να περάσω
gika έγραψε:Αν ο παίκτης θέλει τόσο πολύ να φύγει που δεν γουστάρει να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και με ηγεμονικό πιθανότατα συμβόλαιο, να σηκωθεί να φύγει και να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα.
Κρίμα.
Εδω ολοι γραφουν λες και ο Ντελιας θελει να μεινει σαν τρελος αλλα καποιος (;;;;) απο την ΠΑΕ θελει να τον πουλησει. Μιλαμε για θεωριες συνομωσιας.λες και ο Ντελιας θα θελει να μεινει και θα τον πουλησουν με το ζορι και θα τον βαλουν ατο αεροπλανο.
Με Γούναρη και Φασούλα δηλαδή ρε Γκίκα? Ρε τι τραβάμε...gika έγραψε:Αν ο παίκτης θέλει τόσο πολύ να φύγει που δεν γουστάρει να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και με ηγεμονικό πιθανότατα συμβόλαιο, να σηκωθεί να φύγει και να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα.
Κρίμα.
Δεν υπάρχει σύγκριση.
Πλέον είμαστε σε μια εποχή που ο κάθε Κωνσταντελιας πέρα από μια πόλη στα πόδια τους, θα μπορούσαν να έχουν τα ίδια λεφτά που θα τους έδινε οποιοσδήποτε άλλος, οπουδηποτε αλλου, σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια διεκδικεί τον ένα τίτλο μετά τον άλλο.
Ο Κωνσταντελιας θα μπορούσε να σηκώσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα στα 100 χρόνια της ομάδας που τον ανέδειξε. Τόσο καταλαβαίνει, τόσο νιώθει.
Πλέον είμαστε σε μια εποχή που ο κάθε Κωνσταντελιας πέρα από μια πόλη στα πόδια τους, θα μπορούσαν να έχουν τα ίδια λεφτά που θα τους έδινε οποιοσδήποτε άλλος, οπουδηποτε αλλου, σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια διεκδικεί τον ένα τίτλο μετά τον άλλο.
Ο Κωνσταντελιας θα μπορούσε να σηκώσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα στα 100 χρόνια της ομάδας που τον ανέδειξε. Τόσο καταλαβαίνει, τόσο νιώθει.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως επειδή 1-2 πετάνε τις μαλακίες τους, δεν είναι οι υπόλοιποι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν και να γίνεται συζήτηση επ'αυτου.aivas19 έγραψε:gika έγραψε:Αν ο παίκτης θέλει τόσο πολύ να φύγει που δεν γουστάρει να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και με ηγεμονικό πιθανότατα συμβόλαιο, να σηκωθεί να φύγει και να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα.
Κρίμα.
Εδω ολοι γραφουν λες και ο Ντελιας θελει να μεινει σαν τρελος αλλα καποιος (;;;;) απο την ΠΑΕ θελει να τον πουλησει. Μιλαμε για θεωριες συνομωσιας.λες και ο Ντελιας θα θελει να μεινει και θα τον πουλησουν με το ζορι και θα τον βαλουν ατο αεροπλανο.
You feed the trolls. Ακόμα και τρολ να μην είναι, πάλι ελπίζω να καταλαβαίνεις με ποιον αξίζει να κάνεις κουβέντα και σε ποιον αξίζει η αδιαφορία ή έστω το γέλιο σου.
Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του μικρού ακριβώς αυτό θα έκανα.
Θα έπαιρνα το πρωταθληματακι μου και θα πίεζα να με δώσουν τώρα . Ειδικά αν γυρνούσα από την φυσιοθεραπεία μου από την καράτια του σκουλήκοδρεπανιου.
Δεν θα πήγαινα σε μεγάλη ομάδα γιατί δεν θα ένιωθα έτοιμος αλλά θα πήγαινα σε αυτούς έτσι ώστε στα 23 μου να είμαι έτοιμος για τοπ ομάδα.
Οριακά είναι σε ηλικία αν θέλει να κάνει την καριερα που νομίζω ότι πιστευει ότι μπορεί να κάνει .
Δεν ξέρω ποιος τον συμβουλεύει αλλά φαίνεται δυνατός . Αν και τον έχω για υπερβολικά έξυπνο τον μικρό .
Θα έπαιρνα το πρωταθληματακι μου και θα πίεζα να με δώσουν τώρα . Ειδικά αν γυρνούσα από την φυσιοθεραπεία μου από την καράτια του σκουλήκοδρεπανιου.
Δεν θα πήγαινα σε μεγάλη ομάδα γιατί δεν θα ένιωθα έτοιμος αλλά θα πήγαινα σε αυτούς έτσι ώστε στα 23 μου να είμαι έτοιμος για τοπ ομάδα.
Οριακά είναι σε ηλικία αν θέλει να κάνει την καριερα που νομίζω ότι πιστευει ότι μπορεί να κάνει .
Δεν ξέρω ποιος τον συμβουλεύει αλλά φαίνεται δυνατός . Αν και τον έχω για υπερβολικά έξυπνο τον μικρό .
Οχι Ναπολι δεν το καταλαβαινω αυτο που λες, ειδικα οταν γραφουν συγκεκριμενοι λογαριασμοι 45 σχολια τη μερα θα γραψω κι εγω. Ειδικα οταν οι mods δεν κανουν τιποτα. Εχω πιστευω το δικαιωμα. Αλλα οκ ηρθε η μερα της κρισεως. Σημερα ή α) ο Ιβαν θα δωσει στον Ντελια τα λεφτα που «πιεζε να παρει» και θα ανανεωσει και θα αρχισουν οι κωλοτουμπες ή θα πει θελω να φυγω και θα αρχισουν οι κωλοτουμπες ή β) ο Ιβαν δεν θα κανει προταση ανανεωσης (δεν υπαρχει περιπτωση) και θα φυγει ο Ντελιας με ευθυνη Ιβαν, οποτε οσοι ελεγαν για καποιους ανωνυμους στην ΠΑΕ οτι θελουν να κανουν ταλαρα τον Ντελια, θα αρχισουν τις κωλοτουμπες και θα κατηγορουν τον Ιβαν για εγκλημα. Τριτο σεναριο δεν παιζει
Μα το συμπερασμα αυτο ειναι, οτι θα γινει οτι θελει ο παικτης. Αν θελει να μεινει θα παρει καλη προσφορα απο τον Ιβαν (εκτος αν καποιος το αμφισβητει). Αν θελει να φυγει ο Ιβαν θα τον αφησει αν παρει τα λεφτα που θελει. Τοσο λιβανισμα και μιζερια ενω μονο αυτα τα 2 σεναρια παιζουνDamoN έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του μικρού ακριβώς αυτό θα έκανα.
Το θέμα δεν είναι τι θέλει ο κωνσταντελιας αλλά ότι έχει συμβόλαιο , κι εμείς σαν ομάδα ραντεβού με την ιστορία μας . Οι όμιλοι είναι μπροστά κι ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ποσό ποντάρει στην ομοιογένεια του γκρουπ ο πρποπονητης . Υπάρχει κι το μοντέλο αρνεσεν για το πως λειτούργησε με τον Λούκας . Θες να φύγεις ,παίζεις στα προκριματικά περνά η ομάδα στους ομιλους κι πας στο καλό . Το ίδιο μοντέλο μπορεί να γίνει κι με τον ντελια. Παίξε δυο γύρους προκριματικούς περνάμε κι πας στην ευχή της Παναγίας.
Αιβας Υπάρχει και 3ο,να του κάνει ανανέωση ο ιβαν και ο ντελιας να μείνει και να σου πούνε μετά καλά αν δεν ήμασταν εμείς να σπάμε @@ , σιγά μην τον έκαναν. Μια ομάδα μεγαλώνει αν οι απαιτήσεις του κόσμου της (ξέσκισμα στα απλά ελληνικά) μεγαλώνουν όποτε εξαιτίας μας ο χαζούλης ιβαν έκανε το σωστό . Βέβαια η γκοντσαρεβα και ο κυρ ξενερωσαν γιατί ήθελαν το παραδάκι .
Εδώ το ίδιο είπαν για λουτσεσκου . Αν δεν ήμασταν εμείς να τον ξεφτιλίζουμε στα ραδιόφωνα και στα σοσιαλ σιγά μην άλλαζε τρόπο παιχνιδιού. Πάσα πάσα 4οι θα βγαίναμε. Εμ το ροτεισον ευτυχως που το σταμάτησε εξαιτίας μας .Δεν παίζει ο ντελιας για να παίζει ο μουργκ. Βέβαια ο τσιγγαρας δεν παίζει γιατί είναι κολλημενος ο ρουμανος . Να βάλει τον μουργκ είναι κακό το ροτεισον να βάλει τον τσιγγαρα είναι καλό . Αληθινές ιστορίες της καθημερινότητας μου είναι αυτές
Εδώ το ίδιο είπαν για λουτσεσκου . Αν δεν ήμασταν εμείς να τον ξεφτιλίζουμε στα ραδιόφωνα και στα σοσιαλ σιγά μην άλλαζε τρόπο παιχνιδιού. Πάσα πάσα 4οι θα βγαίναμε. Εμ το ροτεισον ευτυχως που το σταμάτησε εξαιτίας μας .Δεν παίζει ο ντελιας για να παίζει ο μουργκ. Βέβαια ο τσιγγαρας δεν παίζει γιατί είναι κολλημενος ο ρουμανος . Να βάλει τον μουργκ είναι κακό το ροτεισον να βάλει τον τσιγγαρα είναι καλό . Αληθινές ιστορίες της καθημερινότητας μου είναι αυτές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 07 Ιουν 2024, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πωπω ρε σεις τι πραγμα είναι αυτο; Αναθεμα και αν πανικοβαλεστε τοσο για τα δικα σας ζητηματα. Ποδόσφαιρο ειναι μαγκες, οσο κάυλωμενοι και να είμαστε, παραμένει ποδόσφαιρο. Μια πηγη αντλησης συναισθημάτων.
Κάθεστε και τρελαινεστε χωρις λογο λες και μπορείτε να ελέγξετε αποφασεις που δεν βρισκονται στα δικα σας χερια. Τσαμπα χαλιεστε.
Επισης, λογιαριασμο θα μας δωσει ο Ντελιας με το τι θελει να κανει στη ζωη του; Γουσταρει να φυγει και θα φυγει. Μπορει να γουσταρει να παει και στην Ριο Άβε. Μανατζερ του είστε ή συγγενεις του;
Και η ΠΑΕ καλα κανει και τον παραχωρει. Λες και ο ΠΑΟΚ καθε χρονο πουλαει παιχτες με 40 και 50 εκατομμύρια και φέτος ξεπεσε να πουμε.
Εντάξει ολοι μας θα θελαμε να παραμεινει στην ομαδα μας, ολοι τον γουστάρουμε, αλλα καπου πρεπει να μπαίνει κι ενα οριο.
Και οκ μπορει να μη σας αρεσει, μπορεί να μου την πειτε κιολας, αλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι μια εταιρια, με προϊόν το θεαμα που προσφερει και πελατες ολους εμας που το αγοράζουμε. Μια εταιρια που κοιταζει το συμφερον της και μονο αυτο. Οι συναισθηματισμοί ανηκουν στο παρελθον. Δυστυχώς. Απο εκει και περα το τι σημαίνει για τον καθενα ο ΠΑΟΚ ή τι θα θελαμε να σημαινει, ειναι μια εντελως αλλη κουβεντα.
Κάθεστε και τρελαινεστε χωρις λογο λες και μπορείτε να ελέγξετε αποφασεις που δεν βρισκονται στα δικα σας χερια. Τσαμπα χαλιεστε.
Επισης, λογιαριασμο θα μας δωσει ο Ντελιας με το τι θελει να κανει στη ζωη του; Γουσταρει να φυγει και θα φυγει. Μπορει να γουσταρει να παει και στην Ριο Άβε. Μανατζερ του είστε ή συγγενεις του;
Και η ΠΑΕ καλα κανει και τον παραχωρει. Λες και ο ΠΑΟΚ καθε χρονο πουλαει παιχτες με 40 και 50 εκατομμύρια και φέτος ξεπεσε να πουμε.
Εντάξει ολοι μας θα θελαμε να παραμεινει στην ομαδα μας, ολοι τον γουστάρουμε, αλλα καπου πρεπει να μπαίνει κι ενα οριο.
Και οκ μπορει να μη σας αρεσει, μπορεί να μου την πειτε κιολας, αλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι μια εταιρια, με προϊόν το θεαμα που προσφερει και πελατες ολους εμας που το αγοράζουμε. Μια εταιρια που κοιταζει το συμφερον της και μονο αυτο. Οι συναισθηματισμοί ανηκουν στο παρελθον. Δυστυχώς. Απο εκει και περα το τι σημαίνει για τον καθενα ο ΠΑΟΚ ή τι θα θελαμε να σημαινει, ειναι μια εντελως αλλη κουβεντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Παρ 07 Ιουν 2024, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Βέβαια, εφόσον παραχωρηθεί ο Κωνσταντέλιας, λογικά, θα είναι εις γνώσιν του ΙΒΑΝΑΡΟΥ πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ναι; Δε θα το πληροφορηθεί εκ των υστέρων, από την Πράβντα. Για να ξέρουμε τι λέμε.Andrew R έγραψε:Φέτος ο Τεράστιος Ιβαν σε ένα μεταγραφικό σχεδιασμό που πλήρωσε αλλά δεν υλοποίησε ο ίδιος είδαμε να έρχονται τρία από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα κι να έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορά . Να το ξαναγράψω γιατί μερικοί είστε τόσο μπερδεμένοι κι αντιδραστικοί που δεν μπορείτε να δείτε πέρα από το εγώ σας. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ . Ο Στρατηγος με έναν δανεικό κι ουσιαστικά μια μεταγραφή Ντεσποτοφ πηρε πρωτάθλημα . Που δηλαδή να τον είχαν βοηθήσει λίγο παραπάνω , μπορεί σήμερα εμείς να γιορτάζαμε το κονφερενς . ΤΡΙΑ χρόνια τώρα ο ΙΒΑΝ πληρώνει αδρά για Σέντερ φορ κι έχουμε στην σειρά Τσολακ, τον άλλον από το χανουμι , κι τώρα τον Σαματά. Κατα τα αλλά όμως ξέρει η διοίκηση που έδιωχνε τον κρεσπο για να φέρει τον καργα. Μιλαμε για σουργελα που παραλίγο να αναγκάσουν πέρσι τον προπονητή να σηκωθεί να φύγει . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ κι έμεινε ο Στρατηγός για να γιορτάσουμε το πιο άρχιδατο πρωτάθλημα. Βλέπω επίσης ότι ορισμένοι συστηματικά μετα τον θρίαμβο της ομάδας πάνε να χρησιμοποιήσουν αυτή την ονειρική επιτυχία σαν πλυντηριο απέναντι σεΌλες τις ανορθογραφίες του κόσμου πο βαφτίζονται ρεαλισμος Το μόνο ρεαλιστικό σενάριο που υπάρχει στο τραπέζι είναι να πουληθεί ο κωνσταντελιας τώρα κι να χάσει η ομάδα έναν υπερπολυτιμο ποδοσφαιριστη πριν παίξουμε καν τα προκριματικά . Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε μερικοί. Το κάναμε κι με τον Ακπομπ κι τώρα θέλετε κι επανάληψη για να το εμπεδώσετε.