Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ισχύει ότι τα 150 Μ δεν φάνηκαν γιατί έγιναν και πολλά λάθη. Προφανώς και είναι ευθύνη του Ιβαν. Και κριτική πρέπει να γίνετε όπως το παράδειγμα με τις σημαίες στο γήπεδο και απαιτήσεις πρέπει να έχουμε. ΑΛΛΑ να μην ξεχνάμε τι έκανε ο Ιβαν για τον ΠΑΟΚ αλλά και για μας (άλλο παράδειγμα οι τίτλοι μετόχων «Ζαγοράκη» που δόθηκαν στους φιλάθλους χωρίς καμία υποχρέωση από πλευράς του).
Φυσικά είναι μεγιστάνας και φυσικά τα κεφαλαία του δεν είναι μπλοκαρισμένα. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι σε μια εμπόλεμη ζώνη, πολύ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Όσο να ναι οι επιχειρήσεις του υποθέτω ότι θα έχουν κάποια θέματα. Εν κατακλείδι ο Ιβαν μας έφτασε τόσο ψηλά, και ο Ιβαν μας «κατέβασε» λίγο απότομα. Από μένα έχει την αιώνια ευγνωμοσύνη μου αλλά δεν μπορώ να κλείνω και τα μάτια στην απουσία οργάνωσης της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mε ΝΔ μπηκε στα κολπα Asimos επιχειρηματιας προερχομενος απο τη Ρωσια,οχι απο τη Σουηδια...Απλα αν δειχνει κατι στα τοσα χρονια του εδω και στα του ΠΑΟΚ ο Ιβαν ,ειναι πως ειναι ανθρωπος των ακρων,αδυνατει να ελιχθει και αυτο το πληρωνει πολλες φορες.
kos

Δημοσίευση από kos »

Όταν βάζεις 150 και σου λένε (που δεν λένε...) Φύγε, τότε κάτι έχεις κάνει λάθος...
Και εάν δεν μπορείς να το διορθώσεις με λεφτά, τουλάχιστον προσπάθησε να το διορθώσεις με δουλειά (οργανωτικά).
Δείξε κάτι... Μια προσπάθεια...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχει πλάκα που σχολιάζουμε μόνο τον Σαββίδη ως προς τα κόμματα και όχι τα κόμματα ως προς το Σαββίδη.

Η ΝΔ δηλαδή έμεινε ίδια από το 2012?

Όποιος δε βλέπει τη στροφή και την υπακοή του κόμματος σε... τρίτους από το 2015, μόνο εμμονικος μπορεί να είναι. Αυτό δε σημαίνει ότι πριν ήταν καλή, απλά είχε άλλη κεντρική ιδεα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμεις για τον ΠΑΟΚ θελουμε να μιλησουμε και καποιοι εμμονικοι κρινουν πως θα μπορουσε να ειχε κινηθει διαφορετικα πολιτικα ο Ιβαν,πιο διακριτικα,πιο διαλλακτικα, για αυτο και ανεφερα τον Μελισσανιδη που απεναντι σε 2 λατρεις της διαπλοκης,2 πρωτοπαλικαρα της ΝΔ που αναφερεις, καταφερε να αποκομισει σημαντικα οφελη ανεξαρτητως κυβερνησης.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πρόσφατες οι προεκλογικές δηλώσεις Μητσοτάκη ότι "θα κάνουμε γήπεδο στον ΠΑΟΚ". Προφανώς απεκατεστάθησαν οι σχέσεις των δύο. :lol: :lol:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

joshua έγραψε:Διαβαζεις τα μηνυματα στα οποια απαντας aivas η αερολογεις στη τυχη? Ειπα εγω οτι δεν υπηρξε συγκρουση στα ορια βεντετας με τη κυβερνηση? Απλα λεω οτι μερος αυτης ηταν πολιτικη επιλογη του ιδιου του Ιβαν.
Την αρχή, βεβαίως, την έκανε ο Μητσοτάκης.
Να μην το ξεχνάμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

joshua έγραψε:Mε ΝΔ μπηκε στα κολπα Asimos επιχειρηματιας προερχομενος απο τη Ρωσια,οχι απο τη Σουηδια...Απλα αν δειχνει κατι στα τοσα χρονια του εδω και στα του ΠΑΟΚ ο Ιβαν ,ειναι πως ειναι ανθρωπος των ακρων,αδυνατει να ελιχθει και αυτο το πληρωνει πολλες φορες.
Μπήκε, το 2012, την ίδια εποχή που ξεκίνησε και η υπόθεση Noor1, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Η ΣΕΚΑΠ ήταν η πρώτη και τελευταία Μπίζνα.

Το θέμα είναι η εξέλιξη. Και για την ΣΕΚΑΠ απολογήθηκε.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Τη σχέση έχει, ο κάθε πίθηκος αντιζηλος και το καθε συστημα αν εγώ είμαι ΠΑΟΚ και δεν έχω απλώς τον ΠΑΟΚ. Αν εγώ δίνω την ψυχή μου και το 1 η 2 η και5/100 των εισοδημάτων μου και ας χρεοκοπησω. Αυτό μας είπε και αυτό περιμένω. Ότι είναι ΠΑΟΚ και δεν τον έχει απλά. Καθε Ιουλιο η ομαδα να ειναι προετοιμασμενη χωρις ελλειψεις.Οι περισσότεροι είμαστε σε λίστες μπακαληδων, μαναβηδων και κόκκινων δανείων και όχι Forbes. Η αναλογία ας είναι σαν εγώ να παζαρευω ένα μηνα ενα καφέ στο σούπερ μάρκετ από 6 ευρω να μου το αφήσει 4 και τελικά να πηγαίνει 7 και να μην το παίρνω. Θα έχει ένα πιάτο φαγητό τουλάχιστον στα γεράματα. Το να ασχολείται με τον κάθε παπαρα και την κάθε κυβέρνηση τότε έχει πρόβλημα. Όπου έχουμε δουλειά είτε Ασία είμαστε είτε Αμερική είτε Αφρική πάλι ΠΑΟΚ είμαστε. Και θα ξοδευουμε και χρημα και χρονο γιατι αυτο ειμαστε.Και μενα το συστημα δε με γουσταρε και με εδιωξε απο τη χωρα τουλαχιστον δυο φορες.Παλι εδω ειμαι.Η ζωή είναι σύντομη.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Γράφτηκε.
Το θέμα είναι ότι ήρθε από Ρωσία.
Αν έρχονταν από Σουηδία ή εμιράτα όλα καλά....
ΚΩΣΤΑΣ2019

Ψυχολογε
ότι να ναι .
Ανερμάτιστη η γραφή σου.

Σημ. Είσαι ψυχολόγος?
Δεν θέλω απάντηση και ζητώ συγγνώμη αν θεωρείς αδιάκριτη την ερώτηση.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

joshua έγραψε:Mε ΝΔ μπηκε στα κολπα Asimos επιχειρηματιας προερχομενος απο τη Ρωσια,οχι απο τη Σουηδια...Απλα αν δειχνει κατι στα τοσα χρονια του εδω και στα του ΠΑΟΚ ο Ιβαν ,ειναι πως ειναι ανθρωπος των ακρων,αδυνατει να ελιχθει και αυτο το πληρωνει πολλες φορες.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, με τους Αιλληναρες.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Δεν μπορω να διαννοηθω πως υπαρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που να θελει να φυγει ο Ιβαν λογω κακης χρονιας, χαμενου τιτλου ή μη μεταγραφων μπαμ μπουμ.
Οποιος το θελει αυτο μπορει να αποχωρησει απο την οικογενεια ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_pefka1

Δημοσίευση από PAOK_pefka1 »

Εμένα θα με έδινε μεγάλη τόνωση αισιοδοξίας αν με την πρόκριση θα έβλεπα τα φώτα αναμένα στην σουίτα τον Ιβάν να γέρνει επάνω στον τοίχο με τον αριστερό όμο του βλέποντας τον αγώνα
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δεν χρειάζεται να το διανοηθεί κάποιος.
γράφεται κι εδώ μέσα, κεκαλυμμένα ή ακόμη και απροκάλυπτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”