Μαχαιρια αυτο το βιντεο... α ρε Ρασβαν!vs40 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=wzp630MPbnU
Βάλτε το βίντεο στο 30 δευτερόλεπτο. Μετά από αυτή τη φάση ο Ραζβάν έκρινε ότι ο Τζίμας δεν κάνει, αλλά κάνει ο Σαμάτα![]()
95. Στέφανος Τζίμας
-
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
-
Εντομεταξυ εγώ είχα δει μόνο τα γκολ του, από το βίντεο προκύπτει ότι τους έκανε χαβαλέ και εκτός περιοχής έχει άπειρες φάσεις που πήγαινε στο 1vs1 από υλικό 20 αγώνων…vs40 έγραψε:Σας παρακαλώ δείτε το βίντεο στο 30 δευτερόλεπτο, αυτή τη φάση που έγινε 1-2 αγώνες πριν τον παραγκωνισμό του. Πείτε την αλήθεια, βλέποντας αυτή τη φάση αν θα τον βγάζατε από την 11άδα.
Αφού όπως λέτε υστερεί σε 2-3 πράγματα γιατί δεν δουλεύετε πάνω στο παιδί για να τον βελτιώσετε; Δύο εκατομμύρια τον χρόνο εισπράττετε ρε Λουτσέσκου και συνεργάτες. Η δουλειά σας δεν μπορεί να είναι μιάμιση ώρα προπόνηση, άντε άλλη μιάμιση κατασκοπεία του αντιπάλου σε βίντεο (αυτό βέβαια μια-δυο φορές την εβδομάδα θα γίνεται και αν). Κάθε εργαζόμενος για 1000 ή 1500 ευρώ δουλεύει 8ωρο και 12ωρο, χωρίς πολλές φορές να πληρώνεται υπερωρίες. Εσείς που πληρώνεστε παχυλά δεν μπορείτε να αφιερώσετε τρία δίωρα την εβδομάδα για παίκτες των ακαδημιών;vs40 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=wzp630MPbnU
Βάλτε το βίντεο στο 30 δευτερόλεπτο. Μετά από αυτή τη φάση ο Ραζβάν έκρινε ότι ο Τζίμας δεν κάνει, αλλά κάνει ο Σαμάτα![]()
Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάικλ Τζόρνταν, γιατί μετά την προπόνηση κάνει και ατομική με τον προπονητή; Ο Τζόρνταν του είπε: εσύ δουλεύεις 8ωρο, σωστά; Εγώ που εισπράττω τα χιλιαπλάσια από σένα, δεν πρέπει να κλείσω 8ωρο κάθε μέρα για να δικαιολογήσω τις αποδοχές μου;
-
Το τρομερο ειναι οτι κανει τις μπουκες για τις οποιες συζηταμε ολοι μας. Τι να πεις, απιστευτο παιχταρα χασαμε.Leonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ εγώ είχα δει μόνο τα γκολ του, από το βίντεο προκύπτει ότι τους έκανε χαβαλέ και εκτός περιοχής έχει άπειρες φάσεις που πήγαινε στο 1vs1 από υλικό 20 αγώνων…vs40 έγραψε:Σας παρακαλώ δείτε το βίντεο στο 30 δευτερόλεπτο, αυτή τη φάση που έγινε 1-2 αγώνες πριν τον παραγκωνισμό του. Πείτε την αλήθεια, βλέποντας αυτή τη φάση αν θα τον βγάζατε από την 11άδα.
Ναι οι οπαδοι χασαμε παιχταρα.
Δεν γράφω εδώ και καμιά 15ρια χρόνια για ποδόσφαιρο, θα κάνω μια εξαίρεση για τον μικρό που όταν τον είδα πρώτη φορά στην Τούμπα έπαθα πλάκα. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο καθαρόαιμο από την εποχή του Φονιά.
Θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα ο ΠΑΟΚ θα βγει χαμένος από αυτή την πώληση για τους εξής λόγους:
1) θα επικρατήσει η λογική του "στέλνω ένα ταλέντο μου να το δειγματίσει άλλος αντί για μένα", ακόμη κι αν πρόκειται για ομάδα Β' κατηγορίας. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που διαβάζω γιατί υποβιβάζουν την ομάδα, τη χώρα γενικότερα και εμάς τους ίδιους, ενώ πρόκειται για εμφανή αδυναμία του συλλόγου.
2) Παίκτες που μπορεί να έβλεπαν τον ΠΑΟΚ ως stepping stone για να πάρουν μεταγραφή σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα θα το σκεφτούν πλέον 2 και 3 φορές, μιας και εμείς οι ίδιοι επιμένουμε ότι ήταν ορθή απόφαση να φύγει παίκτης που έπαιξε ελάχιστα σε εμάς ως δανεικός σε μια ομάδα-μεσίτη. Άρα, επαγωγικά προκύπτει ότι θα μείνουμε σε "έτοιμους" παίκτες - δηλαδή περισσότερους Μπακογιόκους-Τισουντάληδες, και αν είμαστε τυχεροί και κανέναν Τάισον.
3) Τα χρήματα που παίρνει η ομάδα (όσα τελικά πάρει αν αφαιρεθούν τα...διάφορα...) δεν έχει δείξει ότι μπορεί να τα επενδύσει κατάλληλα, ή τουλάχιστον στην ολότητά τους, παρά μόνο ένα ποσοστό θα έλεγα αρκετά κάτω του 50% αναφορικά με τις μεταγραφές. Επομένως, μεγάλη η άμεση απώλεια λόγω και του ότι είναι γηγενής, μικρότερο το τελικό όποιο όφελος κατά πάσα πιθανότητα (εύχομαι να κάνω λάθος στο τελευταίο).
Θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα ο ΠΑΟΚ θα βγει χαμένος από αυτή την πώληση για τους εξής λόγους:
1) θα επικρατήσει η λογική του "στέλνω ένα ταλέντο μου να το δειγματίσει άλλος αντί για μένα", ακόμη κι αν πρόκειται για ομάδα Β' κατηγορίας. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που διαβάζω γιατί υποβιβάζουν την ομάδα, τη χώρα γενικότερα και εμάς τους ίδιους, ενώ πρόκειται για εμφανή αδυναμία του συλλόγου.
2) Παίκτες που μπορεί να έβλεπαν τον ΠΑΟΚ ως stepping stone για να πάρουν μεταγραφή σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα θα το σκεφτούν πλέον 2 και 3 φορές, μιας και εμείς οι ίδιοι επιμένουμε ότι ήταν ορθή απόφαση να φύγει παίκτης που έπαιξε ελάχιστα σε εμάς ως δανεικός σε μια ομάδα-μεσίτη. Άρα, επαγωγικά προκύπτει ότι θα μείνουμε σε "έτοιμους" παίκτες - δηλαδή περισσότερους Μπακογιόκους-Τισουντάληδες, και αν είμαστε τυχεροί και κανέναν Τάισον.
3) Τα χρήματα που παίρνει η ομάδα (όσα τελικά πάρει αν αφαιρεθούν τα...διάφορα...) δεν έχει δείξει ότι μπορεί να τα επενδύσει κατάλληλα, ή τουλάχιστον στην ολότητά τους, παρά μόνο ένα ποσοστό θα έλεγα αρκετά κάτω του 50% αναφορικά με τις μεταγραφές. Επομένως, μεγάλη η άμεση απώλεια λόγω και του ότι είναι γηγενής, μικρότερο το τελικό όποιο όφελος κατά πάσα πιθανότητα (εύχομαι να κάνω λάθος στο τελευταίο).
95. Στέφανος Τζίμας
Ναι στο τοπικ του Τζιμα γραφεις «εμπιστοσυνη ειναι Αυτο που εκανε ο γαβρος με Κωστουλα» και σου απαντω και ο ΠΑΟΚ με Ντελια Κουλιε.Nikodiai έγραψε:Το εκανες.Στο θέμα του Τζιμα δεν γράφουμε;aivas19 έγραψε:Ε κι εσυ το εκανες με Κουλιερακη και Ντελια. Τι οχι;Nikodiai έγραψε: Να είναι καλά το Κοπα Αφρικα.Εμπιστοσυνη είναι αυτό που κάνει ο γαυρος με Κωστούλα.Οχι να μην τον ξεκινάω ούτε με Σέρρες στο κύπελλο και να τον πετάω στο Αγρίνιο επειδή πολλοί "γκρινιάρηδες".
Ο Τζιμας που «θεωρειται ανετοιμος» ειχε 23 συμμετοχες περσι
Η απλή και εύκολη μεταγραφική στρατηγική του κολαοκαιριού 2024 (και αυτή που είχε συμφωνηθεί με τον προπονητή) ήταν να γίνει μια μεταγραφή βασικού φορ, να μείνει ο Μπράντον και ο ο Τζίμας, αρχικά ως 3ος και σταδιακά να ανέβει στην ιεραρχία.TransferMania έγραψε:Μαχαιρια αυτο το βιντεο... α ρε Ρασβαν!vs40 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=wzp630MPbnU
Η ευθύνη του προπονητή είναι ότι τον υπολόγιζε ως 3ο στην ιεραρχία και όχι ως 1ο-2ο.
Μεγάλη αστοχία μεν, αλλά τακτική όχι στρατηγική, διότι στην πορεία θα φαινόταν το λάθος του και σήμερα ο Τζίμας θα ήταν ο βασικός, όπως έγινε με Κούλιε και Ντέλια.
Η ξαφνική απόφαση να φύγει δανεικός ανήκει στη διοίκηση. Η απόφαση να μπει ρήτρα πώλησης ανήκει στη διοίκηση.
Για το πόσο ξαφνική ήταν η πρόταση της Νυρεμβέργης και η απόφαση να φύγει ο Τζίμας, έχω τις αμφιβολίες μου.
Η ομάδα στην οποία πήγε, το πρωτάθλημα, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής τους μαρτυρούν δουλεμένη από καιρό στρατηγική. Αν είναι αλήθεια, συνεπάγεται χοντρό δούλεμα στον προπονητή στις μεταγραφικές συζητήσεις του προηγούμενου καλοκαιριού.
Δεν βρίσκω κανένα κακό σε αυτό, αν αποδεχθούμε μια δύσκολη αλήθεια, πως αυτή την στιγμή, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα στελέχη να κάνουν την ίδια πώληση. Είτε είναι από απειρία, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω κακοπροαίρετης επιθυμίας για μίζας, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή την πώληση.fuzztone έγραψε: 1) θα επικρατήσει η λογική του "στέλνω ένα ταλέντο μου να το δειγματίσει άλλος αντί για μένα", ακόμη κι αν πρόκειται για ομάδα Β' κατηγορίας. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που διαβάζω γιατί υποβιβάζουν την ομάδα, τη χώρα γενικότερα και εμάς τους ίδιους, ενώ πρόκειται για εμφανή αδυναμία του συλλόγου.
ΑΠοδείχθηκε και με Κουλιεράκη, που τον ξεπουλήσαμε - το γράφω πάντα με σύγκριση πωλήσεις πολύ χαμηλότερου επιπέδου αμυντικών με περισσότερα χρήματα.
Αποδείχθηκε και με Ντέλια, που τέτοιο παίχτη που όλοι έχουν να πούνε κάτι θετικό, τελικά καταλήξαμε να συζητάμε με την Σάλσμπουργκ και για λιγότερα χρήματα από ότι αναλογικά με το ταλέντο και την ηλικία του άξιζε.
Αποδείχθηκε με Τζόλη και με Γιαννούλη, παίχτες υψηλής αξίας που δυστυχώς ως ιθαγενείς πουλήσαμε με 10μμύρια και σήμερα η αξίας τους (ιδίως του πρώτου) είναι πολλαπλάσια, απλά διότι χεστήκαμε από την χαρά μας για τα χρήματα που μας κούνησαν οι Εγγλέζοι μπροστά μας.
Δυστυχώς, το εννοώ, αυτή την στιγμή, η πώληση του Τζήμα μέσω ''τρίτου'', εξασφάλισε στον ΠΑΟΚ περισσότερα χρήματα, από ότι θα μπορούσε το δικό μας τμήμα να επιτύχει.
Οπότε, ναι φίλε. Δεν βρίσκω κακό σήμερα να πουλάμε έτσι.
Μακάρι να γίνουμε και εμείς τόσο επαγγελματίες, όσο απαιτεί το συγχρονο ποδόσφαιρο, και να μην χρειάζεται η ''βιτρίνα του άλλου''. Έως τότε όμως, δεν το θεωρώ άσχημο.
Σημερα εγω παντος εχω ενα κομπο στον λαιμο παντως. Ως ρομαντικος, ηλπιζα οτι κατι θα γινει και θα δουμε τον παιχταρα μια χρονια στην Τουμπα πριν τον χασουμε.
Τα μυαλα μας πονανε. Πραγματικα. Φατε τον πρωταθλητη Σαματα. Περαν της πλακας το προβλημα είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν μπορει, δεν ξερει να δουλεψει με νεους. Εδω ουτε που καταλαβε τι ειχε στα χερια του. Τα περι Ντελια και οτι τον βελτιωσε τα ακουω βερεσε. Σε 3 μηνες ο Ντελιας θα θελει να φύγει οχι για τα λεφτα αλλα για να παει καπου οπου θα εξελιξει το παιχνιδι του και εμεις θα κοιτάζουμε για καποιο εμπειρο 30αρι και βαλε.
- PAOK_Antarctica
Εγώ λέω θα παίρναμε Μουντιάλ.TransferMania έγραψε:Ακριβως.vs40 έγραψε:Με Τζίμα εγώ θα πω θα κάναμε το νταμπλ. Μη ξεχνάτε πώς χάθηκε η πρόκριση...
Η πρόκριση δεν χάθηκε από τον Σαματα. Η πρόκριση χάθηκε όταν σχεδόν σκότωσαν τον Μπαμπά και παίζαμε με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο. Και μετά ξαναχαθηκε όταν ο φλώρος ο Ντεσποντοφ τα έκανε πάνω του μπροστά στο τέρμα. Και μετά ξαναχαθηκε όταν το έχασε και ο Οζντοεφ. Και χάθηκε οριστικά με τον Σαματα.
Είναι τρομακτικό το πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια παράλληλη πραγματικότητα λες και εμείς δεν ήμασταν εκει, δεν τα βλέπαμε.
- PoccoPicante
Ο ρομαντισμός θολώνει την κρίση μας ξεχνώντας εύκολα ότι δεν πήραμε τα ποσά που έπρεπε για Τζόλη και Κουλιε καθώς από πλευράς τούς δεν θα ανανέωναν ποτέ και θα τούς χάναμε τζάμπα, Με τον Στέφανο είναι ξεκάθαρο ότι πήραμε το πάνω χέρι στην υπόθεση στοχεύοντας για το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό κέρδος (με το κλασικό κόλπο "ταμπέλα" σαν κάτι οικόπεδα που βλέπεις με πινακίδα σε διπλάσια τιμή από την πραγματική τούς) γελούσαμε όταν μπήκε η ρήτρα 20 μύρια και λόγο αυτής μας έπνιγε η σιγουριά ότι θα τον βλέπαμε και του χρόνου στα ασπρόμαυρα...
Σε περίπτωση που δεν γινόταν αυτός ο δανεισμός το επικρατέστερο σενάριο θα ήταν ότι θα έφευγε το καλοκαίρι του 25 με ταβάνι τα 10-12εκ
Χάσαμε 2 φορές τουλάχιστον 10 εκ από κάθε πώληση ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
Σε περίπτωση που δεν γινόταν αυτός ο δανεισμός το επικρατέστερο σενάριο θα ήταν ότι θα έφευγε το καλοκαίρι του 25 με ταβάνι τα 10-12εκ
Χάσαμε 2 φορές τουλάχιστον 10 εκ από κάθε πώληση ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
Εγώ δεν θα πώ πολλά γιατι το λακωνίζειν εστι φιλοσοφείν.
- Ζήσε το ονειρό σου.
- Ζήσε το ονειρό σου.
Το έγραψα ως ειρωνεία στο ότι λόγω Σαματα πήραμε το πρωτάθλημα, για μία φάση. Το γράψανε πολλοί. Εγώ εστιάζω στο πώς μπορείς να δεις τη φάση του βίντεο που ανέβασα στο 30 δευτερόλεπτο και να μην του δώσεις τη φανέλα σπίτι του; Δίχως ανταγωνισμό. Επίσης αν δείτε, στα 500 λεπτά που έπαιξε, μόνο χαιλάιτ έχει. Γκολαρες και ασίστ πολύ ποιοτικές. Ο Σαματα θέλει 3 χρονιές γεμάτες να καταγραφούν τα χαιλάιτ που έκανε σε εμάς ο Τζιμας σε 500 λεπτά.PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ λέω θα παίρναμε Μουντιάλ.TransferMania έγραψε:Ακριβως.vs40 έγραψε:Με Τζίμα εγώ θα πω θα κάναμε το νταμπλ. Μη ξεχνάτε πώς χάθηκε η πρόκριση...
Η πρόκριση δεν χάθηκε από τον Σαματα. Η πρόκριση χάθηκε όταν σχεδόν σκότωσαν τον Μπαμπά και παίζαμε με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο. Και μετά ξαναχαθηκε όταν ο φλώρος ο Ντεσποντοφ τα έκανε πάνω του μπροστά στο τέρμα. Και μετά ξαναχαθηκε όταν το έχασε και ο Οζντοεφ. Και χάθηκε οριστικά με τον Σαματα.
Είναι τρομακτικό το πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια παράλληλη πραγματικότητα λες και εμείς δεν ήμασταν εκει, δεν τα βλέπαμε.
Φίλε Γεράσιμου, δεν χρειάζεται να καθίσει ο λουτσε πάνω από τον κάθε παίκτη και να επιβλέπει τα ειδικά προγράμματα που αφορούν τον κάθε αθλητή.
Ο λουτσεσκου, ο όποιος προπονητής έχοντας εικόνα τις αδυναμίες και την επιθυμία να βελτιώσει τέτοιες ή να εξελίξει, ζητά από το καταρτισμένο του Τιμ να τον βοηθήσει. Αυτό λοιπόν επιβλέπει και παρακολουθεί αυτό το ασκησιολογιο. Τέλος ο λουτσε, ο προπονητής διακρίνει πιο εύκολα την πρόοδο ή όχι.
Το δικό μου ερώτημα είναι, δουλεύει έτσι η ομάδα?
Έχει καταρτισμένα στελέχη που θα ασχολούνται με τούς αθλητές τους?
Αερόβιο, αναερόβιο, ενδυνάμωση διαφόρων σημείων του σώματος?
Τεχνική, αγωνιστική εκμάθηση θέσης για ένα Μπακ, φορ, χαφ, σέντερ Μπακ?
Η εκμάθηση ενός τερματοφύλακα στις εξόδους. Να, λοιπόν ένα θέμα. Δύο χρόνια τώρα και δεν έχουμε δει καμία βελτίωση στον κοταρσκι. Μάλιστα υπάρχει η εικόνα της απόλυτης έλλειψης, εγκατάλειψης αυτού του χαρακτηριστικού στον καλύτερο μας τερματοφύλακα των τελευταίων ετών.
Μήπως δεν προσέξαμε χθές την εντελώς αψυχολογητη πάσα του των είκοσι μέτρων πλάγια άουτ?!!! Χωρίς πίεση!Ακόμη και στα πόδια, μικρή η βελτίωση του.
Ο λουτσεσκου, ο όποιος προπονητής έχοντας εικόνα τις αδυναμίες και την επιθυμία να βελτιώσει τέτοιες ή να εξελίξει, ζητά από το καταρτισμένο του Τιμ να τον βοηθήσει. Αυτό λοιπόν επιβλέπει και παρακολουθεί αυτό το ασκησιολογιο. Τέλος ο λουτσε, ο προπονητής διακρίνει πιο εύκολα την πρόοδο ή όχι.
Το δικό μου ερώτημα είναι, δουλεύει έτσι η ομάδα?
Έχει καταρτισμένα στελέχη που θα ασχολούνται με τούς αθλητές τους?
Αερόβιο, αναερόβιο, ενδυνάμωση διαφόρων σημείων του σώματος?
Τεχνική, αγωνιστική εκμάθηση θέσης για ένα Μπακ, φορ, χαφ, σέντερ Μπακ?
Η εκμάθηση ενός τερματοφύλακα στις εξόδους. Να, λοιπόν ένα θέμα. Δύο χρόνια τώρα και δεν έχουμε δει καμία βελτίωση στον κοταρσκι. Μάλιστα υπάρχει η εικόνα της απόλυτης έλλειψης, εγκατάλειψης αυτού του χαρακτηριστικού στον καλύτερο μας τερματοφύλακα των τελευταίων ετών.
Μήπως δεν προσέξαμε χθές την εντελώς αψυχολογητη πάσα του των είκοσι μέτρων πλάγια άουτ?!!! Χωρίς πίεση!Ακόμη και στα πόδια, μικρή η βελτίωση του.