Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Demir »

αντε ρε , θα βγει κανενα ονομα στα μεσοεπιθετικα ?? καμια διαρροη απο πορτογαλια μερια η βραζιλια?
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ πάντως θα ήθελα τον Andre Franco της Εστοριλ για 10αρι αλλά λογικά πανάκριβος. Για εξτρέμ περιμένω κανά Πορτογάλο παλι
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

GINOLA έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω εχω μια αλλη απορια...
Ο αγαπητος Ginola αναφερηκε σε ξεκαθαρο μπατζετ, με το σχολιο στην παρενθεση οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο πια. Αν αληθευουν αυτα που ακουγονται σε ποσα, εχουμε δωσει ηδη 3 μυρια για Σοαρες και θα δωσουμε 1.8 για Κουαλιατα και γυρω στο 1.5 για Κοταρσκι.
Οταν παμε για κοντα 8-9 μεταγραφες και οι παιχτες που δειχνουν στοιχηματα εχουν κοστος αποκτησης κοντα 3μιση μυρια, ποσο θα κοστίσουν οι βασικοι? Φοβαμαι μην σε καποια φαση δεν μας βγαινουν τα κουκια και παγωσουμε το πλανο και παμε σε λυσεις αναγκης, τυπου δανεικοι με μεγαλες ρητρες κλπ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είπα όχι τπτ τρελό,δεν είπα μπάτζετ γουμενου. Απλά όχι και μπάτζετ Σαββίδη επί πρώτη διετία λουτσε

Από εκεί και πέρα νομιζω το ταβάνι στις πωλήσεις ήταν τα 3.5 του σοαρες και αν δεν κάνω λάθος αν ισχύουν τα ποσά που έχουν γραφτεί για κουαλιατα και κοταρσκι νομίζω στο θέμα αγορά έχουμε πιάσει ταβανι.

Θα έλεγα ότι δεν περιμένω άλλη αγορά,αντε βαριά μία, οπότε πιστεύω ότι θα έρθουν και κάποιοι ελεύθεροι η δανεικοί κτλ κτλ.

Τεσπα,δεν νομίζω ότι το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε ήταν το μικρό μπάτζετ αλλά το άσχημα κατανεμημένο.αν και προσωπικά θα ήθελα 2 συμβόλαια ακόμα του μυριου.

Όπως και να εχει πάντως ελπίζω να ερωτηθει ο μποτο για όλα. Παλιούς νέους μπάτζετ στοχους ,θέμα γηγενων ώστε να μην κάνουμε υποθέσεις

Εκτίμηση κανω,κουβέντα να γίνεται.
Τοτε λογικά, (Βάση λεγομένων GINOLA) μην εχουμε και απαιτήσεις για παραπάνω απο (μακάρι και για παραπάνω εννοειτε) 2η θέση,,και ομιλοι κονφερενς...
Εαν μπορεσουμε να κανουμε μια νεανική, ταχυδυναμικη, ομάδα, που θα εχει πλανο 3ετιας,και δουμε καλυτερο ποδοσφαιρο απο το φετινό, δεν νομιζω να χαλάσει τον νοήμων ΠΑΟΚΤΣΗ :nairepaok:
Εμενα, παντως δεν θα με χαλάσει...
Για φέτος πάντα... :pano:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

GINOLA έγραψε:
Ο αγαπητος Ginola αναφερηκε σε ξεκαθαρο μπατζετ, με το σχολιο στην παρενθεση οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο πια. Αν αληθευουν αυτα που ακουγονται σε ποσα, εχουμε δωσει ηδη 3 μυρια για Σοαρες και θα δωσουμε 1.8 για Κουαλιατα και γυρω στο 1.5 για Κοταρσκι.
Οταν παμε για κοντα 8-9 μεταγραφες και οι παιχτες που δειχνουν στοιχηματα εχουν κοστος αποκτησης κοντα 3μιση μυρια, ποσο θα κοστίσουν οι βασικοι? Φοβαμαι μην σε καποια φαση δεν μας βγαινουν τα κουκια και παγωσουμε το πλανο και παμε σε λυσεις αναγκης, τυπου δανεικοι με μεγαλες ρητρες κλπ...

Είπα όχι τπτ τρελό,δεν είπα μπάτζετ γουμενου. Απλά όχι και μπάτζετ Σαββίδη επί πρώτη διετία λουτσε

Από εκεί και πέρα νομιζω το ταβάνι στις πωλήσεις ήταν τα 3.5 του σοαρες και αν δεν κάνω λάθος αν ισχύουν τα ποσά που έχουν γραφτεί για κουαλιατα και κοταρσκι νομίζω στο θέμα αγορά έχουμε πιάσει ταβανι.

Θα έλεγα ότι δεν περιμένω άλλη αγορά,αντε βαριά μία, οπότε πιστεύω ότι θα έρθουν και κάποιοι ελεύθεροι η δανεικοί κτλ κτλ.

Τεσπα,δεν νομίζω ότι το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε ήταν το μικρό μπάτζετ αλλά το άσχημα κατανεμημένο.αν και προσωπικά θα ήθελα 2 συμβόλαια ακόμα του μυριου.

Όπως και να εχει πάντως ελπίζω να ερωτηθει ο μποτο για όλα. Παλιούς νέους μπάτζετ στοχους ,θέμα γηγενων ώστε να μην κάνουμε υποθέσεις

Το ύφος του κειμένου δεν παρέπεμπε σε εκτιμήσεις, περισσότερο προς εσωτερική πληροφόρηση.
Καλόν το σαφές.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οι δρομοι ειναι 2 .. η πληρωνεις για αγορες και φερνεις νεαρους 22-25 η φερνουμε ελευθερους 28-30 με μεγαλυτερα συμβολαια.. οτιδηποτε ενδιαμεσο ειναι σαπακι συνηθως.. ελευθερος και μικρος -παικταρας δεν υπαρχει παρα μονο ελαχιστων εξαιρεσεων ...
αρα οπως ειναι απολυτα κατανοητο και λογικο εφοσον χρειαζομαστε 8 μινιμουμ παικτες, δεν μπορουμε να παμε σε 8 αγορες με μεσο ορο 2 εκ γιατι ξεφευγει η φαση... αρα ισως θα πρεπει ( και νομιζω οτι αυτο γινεται) θα κοιταξουμε οπου μπορουμε να παρουμε ελευθερους(σοαρες) και καποιους δανεικους με οψιον.. η αγορα με αποπληρωμη του χρονου..
θεωρω οτι θα γινουν αλλες 3 αγορες (κοταρσκι και αλλους 2 ) το μεγιστο.. μετα θα παμε για 2-3 ελευθερους και θα αφησουμε στο τελος για 1-2 κινησεις δυνατες ειτε με δανεικο ειτε με καμια καραμπολα..
θα παμε στα πρωτα προρκιματικα και στην προετοιμασια με το 80% του ροστερ (αν ερθει κουαλιατα, νασμπεργκ, κοταρσκι, σοαρες, λημνιος και ισως ενας ακομα, ειμαστε οντως κοντα στο 80) και μετα θα περιμενουμε και θα προσευχηθουμε.. αυτες οι κινησεις θα κρινουν το που πηγαινουμε και το επιπεδο της ομαδας..
το ερωτημα ειναι αν αυτες οι κινησεις ειναι αρκετες? θεωρω για στησιμο ομαδας σε βαθος 2-3 χρονων ναι , ειναι η βαση.. για αμεσο αποτελεσμα , με τιποτα..
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Δηλαδή αφήσαμε τον Πάσχα ελεύθερο και πληρώνουμε για κοταρσκι ενω χρειαζόμαστε τοσους παικτες μέσα και χτυπήσαμε κιόλας ταβάνι ;;;
Πραγματικά ακατανόητο

Έχουν υπόψιν ότι η 2η θέση βγάζει τσουλου και θα τη χτυπήσουν κι άλλοι ;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 30 Μάιος 2022, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ελεύθερος ο 36χρονις Καρνεζης. Ήταν ακριβό πληρωμένος στη Λιλ, έπαιξε 1 ματς σε 2 χρόνια. Μετά το βαζελο έπαιξε σε Ουντινέζε, Γρανάδα, Γουότφορντ, Νάπολι.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οπως διαρρέεται εγιναν προτάσεις σε Αντρε, Κρεσπο, Μπισε αλλα και Σβααμπ.

Οποτε αν δεν υπάρξουν αρνήσεις (πλην του σιγουρου Αντρε) θα εχουμε 4 λιγότερες μεταγραφες απο οτι υπολογίζαμε.

Το δια ταύτα θα το μάθουμε σε περίπου 20-25 μερες που θα αρχίσει η προετοιμασία.

Για εμενα ειναι πολυ ανησυχητικό αν 2ο αριστερο μπακ θεωρηθει ο Βιερινια και 2ο δεκαρι(ή πρωτο!!) ο ανανεωμενος Μπισε, καθως και τα τραγελαφικα που ακουγονται απο αρδ περι αγορας Κοταρσκι με μιζα στους Κροατες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Мир έγραψε:Οπως διαρρέεται εγιναν προτάσεις σε Αντρε, Κρεσπο, Μπισε αλλα και Σβααμπ.

Οποτε αν δεν υπάρξουν αρνήσεις (πλην του σιγουρου Αντρε) θα εχουμε 4 λιγότερες μεταγραφες απο οτι υπολογίζαμε.

Το δια ταύτα θα το μάθουμε σε περίπου 20-25 μερες που θα αρχίσει η προετοιμασία.

Για εμενα ειναι πολυ ανησυχητικό αν 2ο αριστερο μπακ θεωρηθει ο Βιερινια και 2ο δεκαρι(ή πρωτο!!) ο ανανεωμενος Μπισε, καθως και τα τραγελαφικα που ακουγονται απο αρδ περι αγορας Κοταρσκι με μιζα στους Κροατες.
αυτο ειναι λευκη πετσετα.. ελπιζω πραγματικα επιτελους να δουμε ενα σοβαρο δεκαρι και ενα αριστερο εξτρεμ ...
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εξτρεμ λενε για 2 μεταγραφες που ειναι το μονο θετικο που ακουσαμε αυτες τις μερες.

Το 10αρι απλα θα κανουμε το σταυρο μας να μην μας βγει Νινουα/Τεηλορ ο Ουρουγουανος.

Αριστερα ειναι το θεμα γιατι αν ερθει αυτος ο Σοαρες πρέπει να ειναι και παικταράς αλλα και βιονικός. Εγω δεν παρακολουθω πορτογαλικο πρωταθλημα οποτε δεν εχω αποψη.
Raja

Δημοσίευση από Raja »

-keeper- έγραψε:Δηλαδή αφήσαμε τον Πάσχα ελεύθερο και πληρώνουμε για κοταρσκι ενω χρειαζόμαστε τοσους παικτες μέσα και χτυπήσαμε κιόλας ταβάνι ;;;
Πραγματικά ακατανόητο

Έχουν υπόψιν ότι η 2η θέση βγάζει τσουλου και θα τη χτυπήσουν κι άλλοι ;;;;
Μεταπωλητική αξία και μεγάλο potential στο build up... Νομίζω αξίζει το ρίσκο.

Υ.Γ.1 Στο ματς με την Κοπεγχάγη (κι όχι μόνο), ένω κυριαρχήσαμε για 80 λεπτά, υπήρξε ένα 10λέπτο όπου μας έβαλαν μέσα στο τέρμα γιατι δεν μπορούσαμε ούτε για αστείο να τσουλήσουμε την μπάλα 5μέτρα μακριά από την περιοχή μας. Η γίομα από τον γκόλκιπερ καλό θα ήταν να ξεχαστεί μια για πάντα.

Υ.Γ. 2 Στάνκοβιτς, Μπρινιόλι και Κουέστα είναι μετριότατοι κίπερς.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

mbison έγραψε:Ελεύθερος ο 36χρονις Καρνεζης. Ήταν ακριβό πληρωμένος στη Λιλ, έπαιξε 1 ματς σε 2 χρόνια. Μετά το βαζελο έπαιξε σε Ουντινέζε, Γρανάδα, Γουότφορντ, Νάπολι.
Ας ειναι να παρουμε συνταξιούχο για 2ο κιπερ, ας παρουμε τον Ραπτοπουλο.
Ολο και κατι θα εμαθε απο τον Πασχαλακη τοσα χρονια.
:-)
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
GINOLA έγραψε:

Το ύφος του κειμένου δεν παρέπεμπε σε εκτιμήσεις, περισσότερο προς εσωτερική πληροφόρηση.
Καλόν το σαφές.
Στο τότε κείμενο έγραψα ότι ξέρω.

Σε αυτό το τελευταίο κάνω εκτίμηση σύμφωνα με το μπάτζετ που διέρρευσε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mολις πριν στο σταρ, Ραχμαν Μπαμπά, νομιζω ειπε τα βρήκαν μεν Μποτο!!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Φοβερή περίπτωση παίκτη ο Jese της Las Palmas που τελειώνει το συμβόλαιο του σε λίγες μέρες. Τεράστιες παραστάσεις σε κορυφαία κλαμπ όπως οι Παρί και Ρεάλ (με αρκετές συμμετοχές ),ποδοσφαιρική αλητεία-προσωπικότητα,παίζει εξίσου με την ίδια άνεση αριστερό εξτρέμ και φορ ενώ μπορεί να ανταπεξέλθει και δεξιά και με γεμάτη χρονια και στατιστικά στην Λα Λίγκα 2 στα 29 του.Αν δεν ειχε σοβαρό τραυματισμό στο πικ της καριέρας του θα είχε απογειωθεί. Ότι πιο κοντινό στα δικά μου μάτια στον αγαπημένο μας Pablo η περίπτωση του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”