Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από nunies4 »

Από την χθεσινή καλή διάθεση και πεποίθηση ότι η ομάδα θα σπρώξει ζεστό χρήμα για ποιοτικές αναβαθμίσεις και την χθεσινοβραδυνη ευφορία από τον αποκλεισμό του γαύρου, ξυπνήσαμε σήμερα με μια απίστευτη γκρίνια η οποία προκύπτει από μια περιρρέουσα εσανς ότι ο Ραζβαν είπε ότι δεν χρειάζεται μετεγγραφές. Πως φτάσαμε εδώ μέσα σε λίγες ώρες? Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι έτσι είναι όταν δεδομένα η ομάδα μέχρι χθες προσπαθούσε για το αριστερό μπακ, για τον Τζιοβινγκο ενώ είχε ως στόχο εξτρέμ ακόμα και πριν την πώληση του Τζολη;
Πως προκύπτει ότι ο Ραζβαν δεν θέλει προσθήκες;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπαμπα παντως μαλλον τελος συμφωνα με το τι βγαινει απο Αγγλια...Καταθλιψη...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η καταθλιψη ειναι πως απο πισω δεν εχουμε ισαξια εναλλακτικη.
Το πλανο μας ηταν κυνηγαμε Μπαμπα Τζιοβινκο οσο παει, κι αν δεν ερθουν την κατσαμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το ξανάγραψα οτι ο Τζόλης δεν μπορεί να σταθεί στην πρήμιερ. Ξέρω πολύ καλά στο Αγγλικό σύστημα πόσο δύσκολο είναι να αναδειχθούν ταλέντα (από Αγγλικές ομάδες). Γνωρίζω προσωπικά τον Chris Waddle και έχω δεί από κοντά παιχτάκια 16 χρονών, ταλέντα που προορίζονται για τα μελλοντικά wonder kids της Αγγλίας.

Ο Τζόλης λόγω ΠΑΟΚ και μόνο μπορεί να απολαμβάνει αυτή την μοναδική ευκαιρία, αλλά οχι με την καμία δεν μπορεί να σταθεί στην πρήμιερ. Βασικά ούτε ο Λούτσος, ούτε ο Γκαρσία τον υπολόγιζαν σαν βασικό στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ μεγάλο λάθος το να πάει ο Χρήστος Αγγλία. Καλύτερα Βέλγιο για ξεκίνημα ή Ολλανδία.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γιαχαρακτηρισμο χαιρεταει για χαρακτηρισμους δε χαιρετας.
Δεν ξερω καν τι μερος του λογου ειναι αυτος ο μαλαμπαρ καθως δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα φιλικα στο λεω κ το ξερεις, καπου εχετε χασει τον προσανατολισμο.
Ενα μπανακι το αξιζε για το χαρακτηρισμο, κανονες υπαρχουν, αλλα ..χαιρετας..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Η καταθλιψη ειναι πως απο πισω δεν εχουμε ισαξια εναλλακτικη.
Το πλανο μας ηταν κυνηγαμε Μπαμπα Τζιοβινκο οσο παει, κι αν δεν ερθουν την κατσαμε.

Παντα το ιδιο σεναριο, ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Όταν θές να κάνεις μεταγραφές σε θέσεις που εντοπίζεις ελλείψεις ποσότητας ή/και ποιότητας και έχεις μία σχετική οικονομική άνεση, εφόσον λέγεσαι σοβαρό κλαμπ, τότε τις κάνεις και μάλιστα εγκαίρως, πριν τα κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν ευρωπαϊκές πορείες, έσοδα, μελλοντικές κληρώσεις λόγω ranking και άλλα πολλά. Μπορεί να μην είναι οι πρώτες σου επιλογές, μπορεί να είναι οι δεύτερες, κλπ., αλλά δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση σε ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά ανάμεσα στον 1ο και τον 2ο της λίστας σε κάθε θέση. Αλλιώς δεν θα ήταν 1ος και 2ος, αλλά 1ος και 15ος! Έλεος! Έχουμε ισοπεδώσει κάθε έννοια ποδοσφαιρικής λογικής για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα! Δεν ξέρω τι παέι στραβά στο όλο πράγμα, αλλά ειλικρινά έχει κουράσει τόσα χρόνια αυτή κατάσταση. Το μόνο που θέλω ειλικρινά είναι να περάσουμε τους Ιρλανδούς και να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος γιατί την έχω σιχαθεί!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η αρνηση και η εμπιστοσυνη στο σημερινο ροστερ απο τον Λουτσε μου θυμιζει ενα πραγμα
α=Αγγελο Αναστασιαδη που ειπε οτι ο Χαγκαν ειναι ο καλυτερος παικτης του κοσμου, ο Λουτσε το λεει αναλογα για τον Καντουρι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Magpies4 έγραψε:Το ξανάγραψα οτι ο Τζόλης δεν μπορεί να σταθεί στην πρήμιερ. Ξέρω πολύ καλά στο Αγγλικό σύστημα πόσο δύσκολο είναι να αναδειχθούν ταλέντα (από Αγγλικές ομάδες). Γνωρίζω προσωπικά τον Chris Waddle και έχω δεί από κοντά παιχτάκια 16 χρονών, ταλέντα που προορίζονται για τα μελλοντικά wonder kids της Αγγλίας.

Ο Τζόλης λόγω ΠΑΟΚ και μόνο μπορεί να απολαμβάνει αυτή την μοναδική ευκαιρία, αλλά οχι με την καμία δεν μπορεί να σταθεί στην πρήμιερ. Βασικά ούτε ο Λούτσος, ούτε ο Γκαρσία τον υπολόγιζαν σαν βασικό στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ μεγάλο λάθος το να πάει ο Χρήστος Αγγλία. Καλύτερα Βέλγιο για ξεκίνημα ή Ολλανδία.
Κατα τη γνωμη μου εχετε τρομερα λανθασμενη εκτιμηση για τζολη.
Θα διαψευστειτε πανηγυρικα.
Κ αν εμενε βασικος κ αναντικαταστατος θα ηταν.Κ στο 4231 κ σε οποιο συστημα θελετε.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Βρε τι μπαμπέσηδες είστε εσείς ρε.

Έχουμε νήμα Razvan Lucescu και εσείς εδώ αναλύετε τις δηλώσεις του.

Εγώ στο νήμα Μεταγραφές καλοκαιριού δεν πολυμπαίνω. Γιατί είναι λίγο ανούσιο με την έννοια : το ψάρι στο γιαλό εμείς τηγάνι ετοιμάζουμε. Όποιος είναι να έρθει, θα έρθει.

Και εγώ ψάχνω και δεν βρίσκω. Ειδοποιάτε βρε Αδέλφια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

barlow4 έγραψε:Γιαχαρακτηρισμο χαιρεταει για χαρακτηρισμους δε χαιρετας.
Δεν ξερω καν τι μερος του λογου ειναι αυτος ο μαλαμπαρ καθως δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα φιλικα στο λεω κ το ξερεις, καπου εχετε χασει τον προσανατολισμο.
Ενα μπανακι το αξιζε για το χαρακτηρισμο, κανονες υπαρχουν, αλλα ..χαιρετας..
Μπάρλοου, σε παρακαλώ πολύ

Μια φορά τη δεκαετία μοιράστηκα πέντε πληροφορίες που έχω και τόλμησα να έχω άποψη για παίκτες και προπονητή

Και έχω κουραστεί να διαβάζω ότι περνάμε τη γραμμή της ΠΑΕ, ότι κάνουμε πλύση εγκεφάλου κι ότι χειραγωγουμε τα πλήθη

Έλεος πλέον

Πάρτε το όλοι χαμπάρι εδώ μέσα θεωρούμε εκ των προτέρων ότι μιλάμε με νοήμονες ανθρώπους που θέλουν να σέβονται αυτό που κάνουμε.

Δεν φύτρωσε το ΠΑΟΚμανια για να το ξεσκίζει ο καθένας όπως του γκαβλωνει

Άμα δε γουστάρει κάποιος τον χώρο και αυτούς που τον συντηρούν να πάει αλλου

Επίσης, θα μοιραστώ ένα φοβερό μυστικό μαζί σας:

Ξέρω ότι σας σοκάρει, αλλά το μεγάλο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ ούτε ψαγμενο είναι, ούτε σκακιστική διάνοια για να πρέπει η σατανική ΠΑΕ να απεργάζεται σχέδια χειραγώγησης και να στρατολογεί λαγούς. Ξεκαβαληστε γιατί όχι μόνο κάνετε κακό στην ομάδα με τις συνεχείς συνωμοσιολογίες, αλλά κυρίως στον εαυτο σας. Άλλο πράγμα έχω άποψη, άλλο πράγμα βλέπω φαντάσματα κάθε γαμημενο λεπτό που περνάει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κατσε ρε συ Ρειν ποιος ακριβως μιλησε για γραμμη της ΠΑΕ? Ποιος το ειπε οτι εσεις περνατε γραμμη?
Πες μου

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι σχεση εχει αυτο που εγραψε ο mpalampar με αυτο που λες τωρα ρε rain?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αυτο το νοημονες ειναι το δικο σου λαθος.Δημοσιο φορουμ ειναι.Θα μπει μεσα απο τον τρεγια μεχρι το ζαμπουνη.
Ενα αλλο λαθος ειναι οτι μοιραζεσαι πληροφοριες.Μεχρι στιγμης με αυτο εχουν καει οι παντες.Απο τον τρασφερμανιακ, τον macho, το ζινολα κ οποιον τολμησε να μοιραστει ινφο.ΠΑΟΚ εισαι κ μπαινεις με φραπε, διχαλο κ walkman σε ναρκοπεδιο.
Η μη μοιραζεσαι η δειξε κατανοηση.τζανκια ειμαστε κ η διοικηση ειναι το κλουβι με τις τρελες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω αλλα μέλη που εντός του τελευταίου διμήνου έλεγαν ότι περνάμε γραμμή και είμαστε υπάλληλοι. Έγιναν παρατηρήσεις έγκαιρα.

Τώρα ο ο χαρακτηρισμός "λαγός" του μαλαμπαρ τι είναι; Σημαίνει κάτι άλλο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”