Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Πηρε 5 ομαδες αρα και 25 παιχνιδια της πρωτης πενταδας στη τιμη μιας ομαδας.Τοσο περιεργο σου φαινεται? Επιπλεον να θυμισω για πολλοστη φορα πως περσι η κουλα ειχε το 4ρτο τηλεοπτικο συμβολαιο με μικρη διαφορα,αλλα το θορυβο που κανουμε εμεις ως φορουμ κυριως γιατι ως ΠΑΕ μια χαρα συζηταμε ακομα με τη νοβα δεν τον καταλαβαινω.Η προταση της νοβα θα πω για πολλοστη φορα πως ειναι στα ιδια με τα περσινα επιπεδα.7+1 ηταν η περσινη χωρις τα μπονους κατακτησης τιτλων,στα ιδια θα καταληξει και η φετινη.Τοσο περιεργο σου φαινεται?
Πώς ακριβώς θα σου κάνει 4; ¨Οταν ξέρει ότι ειτε ανά πάσα στιγμή θα τα "πάρεις" απο ένα απο τα "δικά" σου μέσα ή απλά θα τα απορρίψεις ως αστεια πρόταση ( με ότι άλλο συνεπάγεται μια τέτοια πρόταση επικοινωνιακά).joshua έγραψε:Με αφορμη το γεγονος οτι δεν μεταδιδεται το σημερινο φιλικο να πω εδω πως η συμφωνια βαζελου και κουλας με cosmote αφορα εκτος των αγωνων του πρωταθληματος τα φιλικα τα προκριματικα των ευρωπαικων αγωνων και τους αγωνες των ακαδημιων. Τα πραγματα για μενα ειναι απλα και θελω να τα βλεπω παντα χωρις συναισθηματισμους για αυτοι αλοιωνουν τη πραγματικοτητα.Φετος αποφασισε η cosmote να κανει μπασιμο στα τηλεοπτικα της λιγκας και οπως αναφερουν τα πιο πολλα μεσα μπηκε με ενα συγκεκριμενο οριο που αυτο δεν χωρουσε ολες τις αστεγες ομαδες.Για τους δικους της τωρα λογους,δεν ξερω καλα καλα αν εμεις μιλησαμε ποτε μαζι τους,αποφασισε να επενδυσει στις 2 ομαδες της Αθηνας.Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε και τη κατανομη των συνδρομητων της.Εμεις απο τι στιγμη που μειναμε στην απεξω ειχαμε πλεον ως μοναδικο συνομιλητη της νοβα.Η νοβα ουδεποτε μπηκε στο τριπακι να αυξησει τα ορια της και να παλεψει να διεκδικησει κουλα και βαζελο καθως εριξε πολυ χρημα σε σειρα αλλων προιοντων.Αν ειχε σκοπο να δωσει ποσα της ταξης των 9 μυριων θα το εκανε και με αυτους,οποτε και με εμας αποφασισε να κινηθει στα ιδια με τα περσινα επιπεδα.Αυτο ουτε παραλογο ειναι,ουτε καποιου ειδους πολεμος.Πολεμος θα ηταν αν σου εκανε προταση 4 μυριων αφου μαλιστα ξερει οτι δεν εχουμε εναλλακτικη λυση.Καπως ετσι στο τελος πιστευω θα βρεθει μια συμβιβαστικη φορμουλα και θα συμφωνησουμε σε ενα ποσο της ταξης των 8 μυριων οπως ηδη γραφεται.Δεν χρειαζεται να βλεπουμε παντα και παντου φαντασματα.
Για κάποιο λόγο υποβιβάζεις διαρκώς την ομάδα μας, η οποία την δεδομένη στιγμή έπρεπε να παρει το δεύτερο συμβόλαιο. Δεν ειμαστε 10 χρόνια πριν που το συμβόλαιο σου θα είχε μεγάλη διαφορά και απο τον τρίτο και τον πέμπτο .
Οσο για τον πόλεμο έχουμε ήδη 4 στελέχη ( 2 βουλευτές και 2 wannabe) της κυβερνησης είτε να έχουν παρει θέση υπέρ της μικρής ομάδας της πολης είτε κατά της μεγάλης. Στον επομενο θα αρχίσω να πιστευω ότι δεν είναι τόσο τυχαίο και συγκυριακό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pk77 την Σάβ 04 Σεπ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρχικα να με συγχωρεις που πιστευω πως ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που ο ΠΑΟΚ δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον ΠΑΟΚ προ τριετιας η διαφορα μας με τον βαζελο και τη κουλα δεν δικαιολογει διαφοροποιησεις στα τηλεοπτικα. Λιγο πολυ στα ιδια ειμαστε με τις διαφορες να κρινονται στις διαπραγματευσεις.Τωρα οσον αφορα τον πολεμο να με συγχωρεις παλι που δεν βαζω στο ιδιο καζανι πολιτικους και πολυεθνικες.
-
Παιδιά το γράφω με πολύ επιφύλαξη. Οι γάβροι γράφουν ότι η cosmote έδωσε 7εκ. σε βάζελο και 6,5 σε αεχ. Για να είμαι ειλικρινής τα νούμερα αυτά μου φαίνονται πιο αλήθεια από τα 9εκ. για βάζελο και 11εκ για αεχ που διαδίδουν αυτοί. Πέρσι η nova έδωσε 6,5 σε αεχ και 6,25 σε βάζελο. Δεν πιστεύω ότι η cosmote έκανε τέτοια αύξηση και το πιο πιθανό είναι ότι αεχ και βάζελος διαδίδουν τα νούμερα ΜΑΖΙ με τα μπόνους (2η-3η θέση, κύπελλο και πρωτάθλημα) που δεν πρόκειται να πετύχουν κανένα
Δε ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά οι γαβροβαζελοι πηγαίνουν στα δικαστήρια κατά της κεντρικής διαχείρισης...
https://www.sdna.gr/podosfairo/874426_s ... naikos-kai
και εμείς ακόμη μαλώνουμε για το εάν ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα ή δύο μύρια παραπάνω. Δυστυχώς δεν είναι το πρόβλημα η εμπορικότητα της ομάδας...
https://www.sdna.gr/podosfairo/874426_s ... naikos-kai
και εμείς ακόμη μαλώνουμε για το εάν ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα ή δύο μύρια παραπάνω. Δυστυχώς δεν είναι το πρόβλημα η εμπορικότητα της ομάδας...
Αποκλείεται να ισχύουν τα 7 και 6,5 , και η ΝΟΒΑ να προσφέρει σε εμάς 7,5+ μπόνους και να λέμε όχι...DikefalosG4 έγραψε:Παιδιά το γράφω με πολύ επιφύλαξη. Οι γάβροι γράφουν ότι η cosmote έδωσε 7εκ. σε βάζελο και 6,5 σε αεχ. Για να είμαι ειλικρινής τα νούμερα αυτά μου φαίνονται πιο αλήθεια από τα 9εκ. για βάζελο και 11εκ για αεχ που διαδίδουν αυτοί. Πέρσι η nova έδωσε 6,5 σε αεχ και 6,25 σε βάζελο. Δεν πιστεύω ότι η cosmote έκανε τέτοια αύξηση και το πιο πιθανό είναι ότι αεχ και βάζελος διαδίδουν τα νούμερα ΜΑΖΙ με τα μπόνους (2η-3η θέση, κύπελλο και πρωτάθλημα) που δεν πρόκειται να πετύχουν κανένα
Από ρεπόρτερ που καλύπτουν τον χώρο των μίντια (και όχι αθλητικους-οπαδικους ρεπόρτερ) αυτό που διαρρέεται είναι 10εκ για Βαζελο και 8 για χάρτινη
Ρε σεις μήπώς τα λεφτά που ακούγονται για τους από κάτω είναι μαζί με τα μπόνους? Τα δικά μας μαζί με μπόνους πόσα θα είναι (αν ισχύει το 7)?
Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις...Μονο ο γουλης νομιζω εχει γραψει πως το ποσο για τον βαζελο μπορει να φτασει τα 9 μυρια,παντου αλλου αναφερονται μικροτερα ποσα.Επισης οπως ξαναγραψα περιλαμβανει φιλικα,προκριματικα ευρωπαικων αγωνων και ακαδημιες.Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να εχουν παρει πανω απο 7-8 παγιο ποσο.nunies4 έγραψε:Αποκλείεται να ισχύουν τα 7 και 6,5 , και η ΝΟΒΑ να προσφέρει σε εμάς 7,5+ μπόνους και να λέμε όχι...DikefalosG4 έγραψε:Παιδιά το γράφω με πολύ επιφύλαξη. Οι γάβροι γράφουν ότι η cosmote έδωσε 7εκ. σε βάζελο και 6,5 σε αεχ. Για να είμαι ειλικρινής τα νούμερα αυτά μου φαίνονται πιο αλήθεια από τα 9εκ. για βάζελο και 11εκ για αεχ που διαδίδουν αυτοί. Πέρσι η nova έδωσε 6,5 σε αεχ και 6,25 σε βάζελο. Δεν πιστεύω ότι η cosmote έκανε τέτοια αύξηση και το πιο πιθανό είναι ότι αεχ και βάζελος διαδίδουν τα νούμερα ΜΑΖΙ με τα μπόνους (2η-3η θέση, κύπελλο και πρωτάθλημα) που δεν πρόκειται να πετύχουν κανένα
Από ρεπόρτερ που καλύπτουν τον χώρο των μίντια (και όχι αθλητικους-οπαδικους ρεπόρτερ) αυτό που διαρρέεται είναι 10εκ για Βαζελο και 8 για χάρτινη
Υπάρχει μια πρόταση που μπορεί να μην θεωρείται ικανοποιητική αλλά πάντως δεν είναι αστεία όπως εκείνη η προπερσινή των 4 και κάτι μετά μάλιστα από ντάμπλ !. Και αυτό θα πρέπει να συνεκτιμηθεί.
Ας μην ξεχνάμε ότι ενδεχομένως οι όποιες αποφάσεις των καναλιών να επηρρεάζονται και απο άλλους ρξωγενείς παράγοντες ενώ πιθανόν να παιζει ρόλο και το στοιχείο του τοπικισμού. Αν για παράδειγμα ένα αθλητικό κανάλι είχε έδρα την Θεσσαλονίκη θα ήταν δυνατόν να μην ικανοποιούσε τα θέλω του ΠΑΟΚ ?
Εν πάσει περιπτώσει λίγο θα πέσει η μια πλευρά, λίγο θα ανέβει η άλλη και θα τα βρούνε.
Υπάρχει άλλωστε και η εναλλακτική λύση του open και αυτό το ξέρουν και οι δύο πλευρές.
Ας μην ξεχνάμε ότι ενδεχομένως οι όποιες αποφάσεις των καναλιών να επηρρεάζονται και απο άλλους ρξωγενείς παράγοντες ενώ πιθανόν να παιζει ρόλο και το στοιχείο του τοπικισμού. Αν για παράδειγμα ένα αθλητικό κανάλι είχε έδρα την Θεσσαλονίκη θα ήταν δυνατόν να μην ικανοποιούσε τα θέλω του ΠΑΟΚ ?
Εν πάσει περιπτώσει λίγο θα πέσει η μια πλευρά, λίγο θα ανέβει η άλλη και θα τα βρούνε.
Υπάρχει άλλωστε και η εναλλακτική λύση του open και αυτό το ξέρουν και οι δύο πλευρές.
Οσο εχουμε το Π.Α.Ο.Κ. τΙ βΙ δεν μας νοιαζει και μεχρι τελους διαπραγματευομαστε με το μεγιστο κερδος.
Διαβάζω μερικές απόψεις που είναι υπέρ του συμβιβασμού με την νοβα στην πρόταση των 7 εκατ. και αναρωτιέμαι εάν εγω ειμαι τελικά Μακεδονομάχος με την βούλα ή εκείνοι το βλέπουν ψυχρά ως μπίζνα. Είναι το κανάλι το οποίο έχει κάνει αισχρή προπαγάνδα και ανοιχτό πόλεμο στην ομάδα.Ο ρεπόρτερ της ήταν αυτός που άρχισε να φωνάζει για offside στο γκολ του Βαρέλα, ξεσήκωσε τον πάγκο των προσφυγοποντικών και έγινε το ντου στον Κομίνη. Το ίδιο κανάλι πέρισυ αγόρασε τα δικαιώματα μας για να κάνει live λασπολογία με το γκολ στον Παναιτωλικό, που πρώτη φορά στα χρονικά σπίκερ αφήνει ανοιχτά υπόνοιες για στήσιμο του τερματοφύλακα, σε φάουλ που ειναι κόντα στα όρια της αψεγάδιαστης εκτέλεσης.Απλά θυμίζω κάποια γεγονότα.Υποδέιξεις εγω στην ΠΑΕ δεν κάνω, αλλά παρακαλάω ολόψυχα να μην επέλθει ποτέ ξανά συμφωνία με οποιοδήποτε απο τα 2 συνδρομητικά, εδικά με την νοβα.Χίλιες φορές σε πλατφόρμα εξωτερικού τύπου beIN sports,παρά τα χρήματα των συγεκριμένων.
-
Πάντως η Νόβα έχει πλέον νέα ιδιοκτησία, για αυτό και συζητά ο Ιβάν μαζί της.
Νέα ιδιοκτησία έχει από πέρυσι, που και καλά θα άλλαζε η στάση τους στις μεταδόσεις κ πάλι ΓΤΠ ήταν με εμάς και υπέρ του γαμωγαβρουΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πάντως η Νόβα έχει πλέον νέα ιδιοκτησία, για αυτό και συζητά ο Ιβάν μαζί της.
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να περιμένουμε σοβαρή αλλαγή στάσης από κανένα κανάλι, άμεσα. Ο χοντρός έχει το μεγάλο, δικό του δίκτυο δημοσιογράφων που έχει χωθεί παντού και εξακολουθεί να ελέγχει το σύνολο του τύπου και της πολιτικής ζωής του τόπου.