7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Σίγουρα δεν έχουν σχέση τα δύο μαρκαρίσματα, αφού τον δικό μας τον "πλάκωσε" ο αντίπαλος με το σώμα του...
Μετά "θυσιάστηκε", αφού αν έμπαινε ο Βιέρι, δίχως ζέσταμα, μάλλον υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού και γι αυτόν!
Οπότε, "μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον"....
Εκτιμώ ότι κάπως έτσι το είδε το προπονητικό team, αν και δεν είμαι και σίγουρος, φυσικά...
Μετά "θυσιάστηκε", αφού αν έμπαινε ο Βιέρι, δίχως ζέσταμα, μάλλον υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού και γι αυτόν!
Οπότε, "μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον"....
Εκτιμώ ότι κάπως έτσι το είδε το προπονητικό team, αν και δεν είμαι και σίγουρος, φυσικά...
Ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν είναι θέμα "γυάλινου" όπως ανέφεραν μερικοί.. Εγκληματικό ήταν το μαρκάρισμα αλλά πέρασε στα ψιλά.. Καλή επιστροφή ομάρ, πολύτιμος φέτος
Καλα λες. Δεν ειναι γυαλινος.Obdulio έγραψε:Δεν ήταν γκαντεμιά. Προήλθε από πολύ κακό μαρκάρισμα αντιπάλου. Σα να λέμε ότι ο Γκιγιερμε του ΟΣΦΠ τραυματιστηκε από μεγάλη γκαντεμιά. Οι ολυμπιακοί και οι δημοσιογραφοι τους σε όλα τα ΜΜΕ ξεσήκωσαν τον κόσμο, στη περίπτωση του Καντουρι δε τρέχει τίποτε. Σημειώνω ότι ο γυάλινος αλλά και μπλαζέ Καντουρι όπως τον ήθελε η αφήγηση ορισμένων, σηκώθηκε και τελείωσε το ημίχρονο με κάργα πρησμένο πόδι.
Ότι και να πεις κάποιοι έχουν τα κολλήματα τους πέρσι λουτσεσκου φέτος καντουρι....γιαυτον τον τραυματισμό, πραγματικά πολύ σωστά γράφεις για τον τραυματισμό γκιγιερμε και τραυματισμό καντουρι πως αντιμετώπιστηκαν.....Obdulio έγραψε:Δεν ήταν γκαντεμιά. Προήλθε από πολύ κακό μαρκάρισμα αντιπάλου. Σα να λέμε ότι ο Γκιγιερμε του ΟΣΦΠ τραυματιστηκε από μεγάλη γκαντεμιά. Οι ολυμπιακοί και οι δημοσιογραφοι τους σε όλα τα ΜΜΕ ξεσήκωσαν τον κόσμο, στη περίπτωση του Καντουρι δε τρέχει τίποτε. Σημειώνω ότι ο γυάλινος αλλά και μπλαζέ Καντουρι όπως τον ήθελε η αφήγηση ορισμένων, σηκώθηκε και τελείωσε το ημίχρονο με κάργα πρησμένο πόδι.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Μπορεί να είναι και ετσι, δεν εχω δει τις φάσεις μετά το παιχνίδι. Αυτή την αισθηση μου αφησε στην ζωντανή μετάδοση. Δέχομαι τους προλαλησοντες.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτος δεν τελείωνε το συμβόλαιο του τώρα τον Ιούνη. Αν πάρουμε 1 μυριο για παίχτη με ένα εξάμηνο υπόλοιπο συμβόλαιο θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- john4serres
-
ο μοναδικος παιχτης που ξερει τι να κανει μεσα στο γηπεδο και αμυντικα κ επιθετικα τα παντα ολα , χθες και ο ποιο πικραμενος καταλαβε ποσο συμαντικος ειναι για την ομαδα ...αμα δεν μπορει το παλικαρι και εχει τραυματισμους ας βρουν καποιον στο επιπεδο του , μονο με παιχτες φιλοσοφιας καντουρι η ομαδα θα παει μπροστα και ελλαδα και ευρωπη
Αισθητή η απουσία του ..ισορροπημένος με τεχνική και αντίληψη παιχνιδιού ..όχι σα το κουνούπι τον πελκα που τρέχει στα χαμένα
Φυσικά και έλειψε η ποιότητά του. Αλλά οι άμπαλοι δεν καταλαβαίνουν... Ο μέσος άμπαλος οι μόνες παραστάσεις που έχει είναι απο παίκτες που παίρνουν τη μπάλα, βάζουν τα μούτρα κάτω και τρέχουν χωρίς να ξέρουν πως, που, γιατί και καρφώνονται στις πινακίδες, εν μέσω χειροκροτημάτων για "τα τρεξίματα". Όσο ανεβαίνει η ομάδα επίπεδο και όσο πιο ποιοτικοί παίκτες έρχονται στην ομάδα, τόσο θα ανεβαίνει και το επίπεδό μας ως φίλαθλοι.
Για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ, υπήρχαν φίλαθλοι αλλά και -κατα διαστήματα- προπονητές που βγάζανε άχρηστους παίκτες επιπέδου Lucas Perez. Δεν μπορούσανε να καταλάβουν την αξία τους.

Για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ, υπήρχαν φίλαθλοι αλλά και -κατα διαστήματα- προπονητές που βγάζανε άχρηστους παίκτες επιπέδου Lucas Perez. Δεν μπορούσανε να καταλάβουν την αξία τους.

- ΑποστόληςΑ
Έχουν τόσα χάλια οι υπόλοιποι που η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει από τον Μαροκινό, όταν αυτός επιστρέψει