Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- BlackBlockAttack
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Αν ισχύει του Ουαρντα , μου αρέσει πολύ. Έχει ξεπεταχτει αρκετά ώστε να φαίνεται ενδιαφερουσα περίπτωση αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να προσελκύσει μεγαλους συλλόγους από έξω.
Ιδανικός για εμάς όσον αφορά τους μεταξυ μας συσχετισμούς
Ιδανικός για εμάς όσον αφορά τους μεταξυ μας συσχετισμούς
- Kostas_Peraia4
Μας εχουν παρει χαμπάρι παντως κ ολοι βαζουν ποςοςτο μεταπώλησης
Καλο αυτο για το κλαμπ βεβαια σημαινει οτι γινόμαστε γνωστοι
Καλο αυτο για το κλαμπ βεβαια σημαινει οτι γινόμαστε γνωστοι
- BlackBlockAttack
Kostas_Peraia4 έγραψε:Το ονομα της κυριας?![]()
![]()
![]()
Μαρινα και απο τοτε που καποιος οπαδος ανεφερε κατι για τα βυζι@ της τα κλεισαμε ολα....

simba, η τσεπη του Ιβαν καθολου δεν με νοιαζει, ιδιως οταν η δικη μου ειναι αδεια. Αυτο που αντιλαμβανομαι ως κιμπαριλικι ομως δεν μου επιτρεπει να εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ επι της τσεπης ενος αλλου. Ποσο μαλλον να μου δινει ο αλλος κι εγω να του λεω "λιγα ειναι, δωσε κι αλλα".
Επισης, εκτος απο επιτυχιες, εχω ζησει και τραγικες στιγμες της ομαδας και δεν θα ηθελα με την καμια να τις ξαναζησω. Και αυτην τη στιγμη υπαρχει καποιος στο τιμονι που μου εξασφαλιζει οτι δεν θα τις ζησω αλλα περα απο αυτο, εχει ηδη ανεβασει το οικονομικο στατους της ομαδας σε επιπεδα που δεν εχω ξαναζησει. Ε μετα απο αυτο, να τον ξεσκιζω επειδη δεν βαζει ακομα παραπανω, συγγνωμη, δεν ειναι το στυλ μου.
Λες να μην την πεφτουμε στους αλλους, ιδιο αιμα... Η διοικηση, το τεχνικο team και οι παικτες ειναι οχτροι; Σ' αυτους ειναι οκ να την πεφτουμε;
Επισης, εκτος απο επιτυχιες, εχω ζησει και τραγικες στιγμες της ομαδας και δεν θα ηθελα με την καμια να τις ξαναζησω. Και αυτην τη στιγμη υπαρχει καποιος στο τιμονι που μου εξασφαλιζει οτι δεν θα τις ζησω αλλα περα απο αυτο, εχει ηδη ανεβασει το οικονομικο στατους της ομαδας σε επιπεδα που δεν εχω ξαναζησει. Ε μετα απο αυτο, να τον ξεσκιζω επειδη δεν βαζει ακομα παραπανω, συγγνωμη, δεν ειναι το στυλ μου.
Λες να μην την πεφτουμε στους αλλους, ιδιο αιμα... Η διοικηση, το τεχνικο team και οι παικτες ειναι οχτροι; Σ' αυτους ειναι οκ να την πεφτουμε;
- sourmenetes
- Moderator
δεν διαφερει σε αληθοφανεια απο το οτι ο Μιχελς πηγε Κυπρο για να κλεισει μια μεταγραφη χωρις καν να εχει βολιδοσκοπησει τις προθεσειςbarlow4 έγραψε:X-filespsychologos έγραψε:Το ταξίδι στην κυπρο θα ηταν < αποτυχημένο > γιατί εγινε για ασφυκτικη πιεση στη λεγκια ωστε να κατεβει κανα εκατομμύριο και να κλεισουμε τον σερβο. Πριν προσγειωθει ο μιχελς ειχε κλεισει η συμφωνια. Γιαυτο τα πηρε ο ΑΠΟΕΛ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Σάβ 14 Ιαν 2017, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Asimos
θεωρω τα δυο σεναρια εξ ισου φαντασιοπληκτα αλλα και εξ ισου αναξιοπιστα
- Sick Bastard
Μιλούσα γενικά για τον παίχτη με έναυσμα το ποστ σου.simba έγραψε:Αυτο καταλαβες ρε Σικ?
- Sick Bastard
Φήμες λέμε.barlow4 έγραψε:Διαφέρει λίγο.
Σε άλλα σοβαρότερα νέα, εξαιρετικό deal για τον Ουαρντά, στην τιμή που πρέπει!
Εφόσον ισχύουν τα νούμερα, well done.