Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εγω προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος. Με τον Ιβιτς βρηκαμε μια ηρεμια ρε αδερφε, δεν χτυπαει καρδιοχτυπι με το που αρχιζει ο αγωνας. Και οι μεταγραφες αυτες ειναι σοβαρες. Μετα απο πολλα χρονια ανυπομονω να αρχισει ξανα η σεζον.
Συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε κάποιες περισσότερο " βαριές " επιλογές αλλά ο Djalma μια χαρά βιογραφικό έχει.joshua έγραψε:Δεν μου αρεσουν οι μεταγραφες 30ρηδων με μετρια βιογραφικα.Αν προκειται για 2-3η λυση το δεχομαι,αν ομως προκειται για αντιΜακ ουτε για αστειο.
Τα νούμερα του είναι τρομερά, έχει παίξει και σε επίπεδο πόρτο.
Και για το θεό ,30 χρόνων δεν είναι μεγάλη ηλικία.
Σκέψου τον Lino, παρόμοια κατάσταση, δεν τον ξέραμε αλλά είχε συμπαθητικό βιογραφικό. Εγώ δεν θέλω 20χρονα παιδάκια να αλλάξουν τον μακ.
Πάντως εάν πουληθεί ο Μακ και πας για ένα ακόμα μεγάλο εξτρέμ λογικά θα το κανείς ιούλιο προς αύγουστο , αφού οι παίκτες που έχεις στο μυαλό σου ,δύσκολα να κλείσουν τόσο νωρίς εκτός αν τους υπερπληρώσεις.
Ο Djalma είναι 30 ,με τρομερά νούμερα, ελεύθερος και με παράσταση μεγάλης ομάδας. Στα χαρτιά μια χαρά επιλογή είναι.
- Kostas_Peraia4
Περιπτερε κουρασες ρε συ.Πραγματικα ομως.Τουλαχιστον γραφε προς το μεσημερι.Να προλαβαινουμε να πιουμε ηρεμοι τον καφε μας 
Ο Αγκολέζος καλός φαίνεται αλλά μεταπωλητική αξία παίκτες στις ηλικίες που ψάχνουμε τώρα ( 29-30) δεν έχουν, οπότε η λογική του Μίχελ είναι προφανώς να έρθουν κάποιοι παίκτες από μεσαίο προς χαμηλό ράφι με εμπειρία και συμμετοχές στις ομάδες τους που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα.
Κλέινουν σιγά-σιγά οι θέσεις και νομίζω έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος.
Κλέινουν σιγά-σιγά οι θέσεις και νομίζω έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλωσε το ταβάνι του ; κάνε λίγο κρατεί και όταν τους δεις στο χόρτο σκιστους όλα τα άλλα είναι θεωρίες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θεωρώ ότι είναι αντι-Μακ ο Τζαλμά έτσι κι αλλιώς. Ο Σλοβάκος ακόμα δεν πουλήθηκε. Κι αν πουληθεί θεωρώ θα πάμε σε κάτι δυνατό με τα λεφτά που θα έρθουν.
Όταν θα σκάσουν τα φράγκα από τις πωλήσεις τότε θα γίνουν τα μεγάλα μπασίματα πιστεύω.
Όταν θα σκάσουν τα φράγκα από τις πωλήσεις τότε θα γίνουν τα μεγάλα μπασίματα πιστεύω.
- Περιπτερος
Ο Μακ για το ελληνικό αλλά και για τα ξένα πρωταθλήματα είναι παικταράς.
Ισως να μην ήταν 11αδα στην Μπάρτσα, αλλά σίγουρα σε ομάδα λίγες θέσεις πιο κάτω θα ήταν 11δάτος.
Αυτός κάρφωσε την Ντόρτμουντ, αυτός τον γαύρο κλπ. Δεν είναι ο Ζαϊρζίνιο, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης.
Μάλιστα παίζει καλύτερα αριστερά με την κοφτή τρίπλα και αλλαγή ποδιού που σπάει την μέση του αμυντικού, από ό,τι δεξιά.
Τον εγωισμό όπου πάει θα του τον κόψουν. Αν γίνει και 20% πιο εύστοχος ... .
Ισως να μην ήταν 11αδα στην Μπάρτσα, αλλά σίγουρα σε ομάδα λίγες θέσεις πιο κάτω θα ήταν 11δάτος.
Αυτός κάρφωσε την Ντόρτμουντ, αυτός τον γαύρο κλπ. Δεν είναι ο Ζαϊρζίνιο, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης.
Μάλιστα παίζει καλύτερα αριστερά με την κοφτή τρίπλα και αλλαγή ποδιού που σπάει την μέση του αμυντικού, από ό,τι δεξιά.
Τον εγωισμό όπου πάει θα του τον κόψουν. Αν γίνει και 20% πιο εύστοχος ... .
Αυτό το εκτός ch.l. είναι 99% σίγουρο και όποιος δε το βλέπει εθελοτυφλεί ανεξάρτητα με της μεταγραφές. Μακάρι να μας κάτσει αλλά κακa τα ψέμματα και ένα γύρo να περάσουμε είναι τεράστια επιτυχία.Περιπτερος έγραψε:Νομίζω ότι οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα φύγουν έχουν ήδη ληφθεί (και καλά κάνουν).
Νομίζω ότι ήδη έχει κλείσει σε συγκεκριμένη ομάδα της Ιταλίας ο Μακ και ίσως και ο Κάτσε.
Αν περιμένουμε να τελειώσει το euro για να δούμε αν θα τους δώσουμε και που και μετά να ψάχνουμε να βρούμε άλλους στην θέση τους, καλό Σεπτέμβρη ... και σίγουρα εκτός CL ... .
Πες μας και τα νούμερα του Τζόκερ αφού προβλέπεις τι θα γίνει μέχρι τον ΣεπτέμβριοΠεριπτερος έγραψε:Νομίζω ότι οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα φύγουν έχουν ήδη ληφθεί (και καλά κάνουν).
Νομίζω ότι ήδη έχει κλείσει σε συγκεκριμένη ομάδα της Ιταλίας ο Μακ και ίσως και ο Κάτσε.
Αν περιμένουμε να τελειώσει το euro για να δούμε αν θα τους δώσουμε και που και μετά να ψάχνουμε να βρούμε άλλους στην θέση τους, καλό Σεπτέμβρη ... και σίγουρα εκτός CL ... .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μακ φέτος έκανε 20 γκολ παίζοντας ως φορ κυρίως.Στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα συν Ευρώπη (μαζί με 3 προκριματικά) συν κύπελλο συν play off.
Ο αφρικανός έκανε 9 γκολ παίζοντας ως εξτρέμ με την Γκετζεμπερλικί μόνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Δηλαδή σε τουλάχιστον 12-15 παιχνίδια λιγότερα (6 ματς στους ομίλους γιουρόπα+6 ματς play off + 6 τα προκριματικά)
Γιατί για να κάνουμε σύγκριση,πρέπει να δίνουμε όλα τα δεδομένα. Π.χ το οτι ο ένας έπαιζε φορ και ο άλλος εξτρέμ είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ως κριτήριο το γκολ.
Ο αφρικανός έκανε 9 γκολ παίζοντας ως εξτρέμ με την Γκετζεμπερλικί μόνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Δηλαδή σε τουλάχιστον 12-15 παιχνίδια λιγότερα (6 ματς στους ομίλους γιουρόπα+6 ματς play off + 6 τα προκριματικά)
Γιατί για να κάνουμε σύγκριση,πρέπει να δίνουμε όλα τα δεδομένα. Π.χ το οτι ο ένας έπαιζε φορ και ο άλλος εξτρέμ είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ως κριτήριο το γκολ.
- zarathustra79
Δηλαδή με τη λογική αυτήν αν χτυπήσει ο matos ποιος θα παίξει, άρα εκτός από αριστερό μπακ να πάρουμε κ δεξί μπακ. Για να μη σου πω, αν χτυπήσει κ το αριστερό μπακ που θα πάρουμε;;; Άρα εγώ λέω να πάρουμε δυο επιπλέον δεξιά μπακ κ δυο αριστερά!!!
Α δηλαδή να περιμένουμε να τους δούμε στο χορτάρι και μην κρίνουμε από την καριέρα του παίκτη, την ηλικία του σε ποια ομάδα βρίσκεται και τι εχει προσφέρει μέχρι τώρα.
Καλώς, ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του.
Καλώς, ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του.
- Περιπτερος
Κώστα εσύ γράφεις 100 μηνύματα την ημέρα. Μήπως πρέπει να μαζευτείς σε όσα προσβλητικά γράφεις ;
Να και ο άλλος της "τριάδας" (o Πτολεμαίος). Εάν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να "δει" και να "προβλέψει" τα αυτονόητα, δεν μπορεί να εμπαίζει όσους μπορούν. Ασχολήσου με τίποτε άλλο και μην προσβάλεις όσους μπορούν.
Να και ο άλλος της "τριάδας" (o Πτολεμαίος). Εάν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να "δει" και να "προβλέψει" τα αυτονόητα, δεν μπορεί να εμπαίζει όσους μπορούν. Ασχολήσου με τίποτε άλλο και μην προσβάλεις όσους μπορούν.
Δηλαδή είναι το ίδιο να υποθέσεις πως υπάρχει ένας τραυματισμός με το να είναι όλοι τραυματίες;zarathustra79 έγραψε:Δηλαδή με τη λογική αυτήν αν χτυπήσει ο matos ποιος θα παίξει, άρα εκτός από αριστερό μπακ να πάρουμε κ δεξί μπακ. Για να μη σου πω, αν χτυπήσει κ το αριστερό μπακ που θα πάρουμε;;; Άρα εγώ λέω να πάρουμε δυο επιπλέον δεξιά μπακ κ δυο αριστερά!!!
Τόσο εξτρίμ σενάριο βλέπεις να χτυπήσει ο Λέοβατς και να πρέπει να βάλεις τον Μάτος αριστερά,βάζοντας πάλι τον Κίτσιου δεξιά;Τόσο απίθανο είναι να θέλεις 2 αριστεροπόδαρα αριστερά μπακ σε μια ομάδα;
Δηλαδή για να καταλάβω:Τι σας χαλάει στον Αφρικανό;Τα νούμερα του είναι καλά,οι παραστάσεις του είναι καλές,σε μεγάλη ομάδα έχει παίξει.Ποιο είναι το πρόβλημα;Η ηλικία του;Οτι δεν έχει μεταπωλητική αξία;Αν είναι να βάλουμε έναν πήχη μέχρι 25 χρονών και τέλος.Σαν ακαδημία.
Ηρεμήστε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις..Ούτε ο Μακ έχει φύγει,ούτε ο ένας είναι προφήτης και ο άλλος άμπαλος.
Ηρεμήστε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις..Ούτε ο Μακ έχει φύγει,ούτε ο ένας είναι προφήτης και ο άλλος άμπαλος.