Λιγάκι "έλεος" δεν υπάρχει παρακαλώ;
Υ.Γ. Αλήθεια αν προσλάμβανε ο Ιβάν κανέναν τέτοιο για προπονητή ή Α.Δ. ποια θα ήταν η κατάληξη του Π.Α.Ο.Κ. σε 3 χρόνια;
Και όχι μόνο πάει στην αραπιά...Jeremy4 έγραψε:26 χρονών, διεθνής με την εθνική Ρουμανίας, οπότε αν κληθεί θα παίξει και στο Euro 2016 και θα κλείσει τώρα στην Αλ Αχλί... Προσωπικές φιλοδοξίες δεν έχουν αυτά τα παιδιά; Ή μόνο το χρήμα μετράει;Kostas_Peraia4 έγραψε:O Budescu που ειχε ακουστει μαλλον καταληγει στην Αλ Αχλι
goran 64 έγραψε:Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πρέπει![]()
![]()
και να ξέρει καλύτερα απ τους ειδικούς...
![]()
![]()
![]()
Ρε συ φίλε σοβαρά τώρα (και το "φίλε" δεν το γράφω ειρωνικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα), επειδή παρακολουθώ τα αμέτρητα ποστ σου σε όλα τα τόπικ, ειλικρινά είναι κουραστικό για τη συζήτηση αυτό που κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να διαφωνείς συνεχώς ή να κάνεις συνέχεια επισημάνσεις.goran 64 έγραψε:Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε![]()
![]()
και να ξέρει τουλάχιστον 99% καλύτερα απ τους ειδικούς...
![]()
![]()
![]()
goran 64 έγραψε:Ρε φίλε μου che4, διάβασε ξανά το δικό σου προηγούμενο ποστ και θα δεις ότι αυτό έγραψες κι όχι ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Το κάνεις μάλιστα πολύ συχνά και δεν έχω καμία διάθεση να σε "νουθετήσω" ποτέ πια !!!
che4 έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:Και τι σύστημα να παίξουμε ήξερε ο προπονητής και το άλλαξε όταν είδε κι απόειδε![]()
Συν τοις άλλοις κιόλας, σόρρυ αλλά είναι λίγο άκαιρη, άστοχη και παντελώς αντιπαραγωγική αυτή η ατάκα σε μία συζήτηση φόρουμ οπαδών.
Στο αρμόδιο τόπικ, έγραψα τη δική μου γνώμη για το είναι καλύτερο για την ομάδα.
Με αυτή τη λογική όλοι οι υπεύθυνοι παντού ξέρουν καλύτερα, άρα εμείς να μην συζητάμε για τίποτα.
επιτελους ενας δικος μου
αυτο το ο φρανκ ξερει ο αα ξερει ο χουμπ ξερει ο ιγκορ ξερει και εμεις δεν ξερουμε τιποτα ποσο το βαρεθηκα να το διαβαζω δε λεγεται....λες και ολοι αυτοι μαζι ξερουν το 1 τοις εκατο απ αυτυα που ξερουμε εμεις διαχρονικα για την ομαδα μας που ποναμε και αγαπαμε τοσα χρονια
Δεν ειναι μονο τα γκολ,αλλα η γενικη τους εικονα μεσα στο γηπεδο...ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαλλαγει και απο τα 4 cb του..painkiller4 έγραψε:Τελικά είμαστε πολλοί που ζητάμε 2 stopper αφού τα γκολ που δεχόμαστε είναι κατά πλειοψηφία των προσωπικών λαθών αμυντικών μας.Πέρα από το δεκαρι χρειάζεται αμυντικός με εμπειρία στην καθοδήγηση όλης της άμυνας ένα Κοντρερας πχ
Φίλε δεν είσαι μόνος.Σίγουρα απαραίτητο ένα δεκάρι κλάσης που θα απογειώσει το επιθετικόAureliano Buendia έγραψε: Εγώ θα συνεχίσω όμως τον μοναχικό μου αγώνα για σέντερ μπακ υψηλότατου επιπέδου.
sourmenetes έγραψε:..ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαλλαγει και απο τα 4 cb του..