Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πολλά χρόνια πρέπει οπωσδήποτε :shock: :shock: :shock: και να ξέρει τουλάχιστον 99% καλύτερα απ τους ειδικούς... :o :o :o

Λιγάκι "έλεος" δεν υπάρχει παρακαλώ; :oops: Έστω και μέσα σε ένα οπαδικό forum; :roll:

Υ.Γ. Αλήθεια αν προσλάμβανε ο Ιβάν κανέναν τέτοιο για προπονητή ή Α.Δ. ποια θα ήταν η κατάληξη του Π.Α.Ο.Κ. σε 3 χρόνια; :? :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 15 Ιαν 2016, 17:24, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Jeremy4 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:O Budescu που ειχε ακουστει μαλλον καταληγει στην Αλ Αχλι
26 χρονών, διεθνής με την εθνική Ρουμανίας, οπότε αν κληθεί θα παίξει και στο Euro 2016 και θα κλείσει τώρα στην Αλ Αχλί... Προσωπικές φιλοδοξίες δεν έχουν αυτά τα παιδιά; Ή μόνο το χρήμα μετράει;
Και όχι μόνο πάει στην αραπιά...
Πάει να ανταγωνιστεί για μια θέση σε μια ομάδα που μεσοεπιθετικά έχει... Ribeiro, Assaidi, Sow, Lima...
Οπότε πολύ πιθανό να σκουπίζει τον πάγκο!
Τι στο διάολο?
Σκατά έχουν στο μυαλό ή τους τυφλώνει τόσο το εύκολο χρήμα?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τελικά είμαστε πολλοί που ζητάμε 2 stopper αφού τα γκολ που δεχόμαστε είναι κατά πλειοψηφία των προσωπικών λαθών αμυντικών μας.Πέρα από το δεκαρι χρειάζεται αμυντικός με εμπειρία στην καθοδήγηση όλης της άμυνας ένα Κοντρερας πχ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αυτο καταλαβες

goran 64 έγραψε:Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πρέπει :shock: :shock: :shock: και να ξέρει καλύτερα απ τους ειδικούς... :o :o :o

Λιγάκι "έλεος" δεν υπάρχει παρακαλώ; :oops:

με τη λογικη τη δικη σου δε θα υπηρχε ομαδα που να παει στραβα αφου ολοι εχουν ειδικους

ευτυχως που δικαιωθηκαμε απ τη μεταστροφη του ιτ εμεις οι ασχετοι και καταλαβαν τις μλκιες τους οι ειδικοι τρεις μηνες τωρα

απο κει και περα ον τοπικ ... φερτε ενα δεκαρι τα σεντερμπακ θα μαμαν με την επιστροφη κοστα ειμαι σιγουρος οτι ο πορτογαλος θα σκυλιασει μεχρι τελος της χρονιας θελει συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Συμφωνώ οτι η ομάδα δεν πρέπει να "ξεχάσει" τον στόχο της για σέντερ μπακ.Χρειαζόμαστε μια μπακάρα για ν βγει η χρόνια και η φετινή και ακόμα περισσότερο οι επόμενες. Εγώ θα ήθελα δεκαρι στόπερ και εξτρέμ αλλά ζορικο για τώρα όπως φαίνεται

Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ρε φίλε μου che4, διάβασε ξανά το δικό σου προηγούμενο ποστ και θα δεις ότι αυτό έγραψες κι όχι ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Το κάνεις μάλιστα πολύ συχνά και δεν έχω καμία διάθεση να σε "νουθετήσω" ποτέ πια !!! ;)

Υ.Γ. Όσο για την "δικαίωση" σας, εσάς που πονάτε την ομάδα, σε σχέση με τον "ειδικό" (τουλάχιστον ψιλοάσχετο απ ότι καταλαβαίνω δηλαδή) Τούντορ (που μάλλον αποφάσισε επιτέλους τελικά να σας ακούσει) και το 4-2-3-1 τι να πω ρε φίλε μου; Τα λες πάλι όλα, όπως και τότε με τον Βεζυρτζή και το ντεμέκ Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A., το "μάτωμα" της φανέλας κ.τ.λ., αν θυμάσαι, και αυτοαναιρείσαι ακόμα μία φορά από μόνος σου :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 15 Ιαν 2016, 19:00, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

goran 64 έγραψε:Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε :shock: :shock: :shock: και να ξέρει τουλάχιστον 99% καλύτερα απ τους ειδικούς... :o :o :o

Λιγάκι "έλεος" δεν υπάρχει παρακαλώ; :oops:
Ρε συ φίλε σοβαρά τώρα (και το "φίλε" δεν το γράφω ειρωνικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα), επειδή παρακολουθώ τα αμέτρητα ποστ σου σε όλα τα τόπικ, ειλικρινά είναι κουραστικό για τη συζήτηση αυτό που κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να διαφωνείς συνεχώς ή να κάνεις συνέχεια επισημάνσεις.

Αλήθεια τωρα, αυτό κατάλαβες από αυτό που είπα εγώ και το άλλο το παιδί;
Ειλικρινά, δεν γίνεται να κατάλαβες αυτό, προσθέτεις λόγια.

Εγώ εξέφρασα μία άποψη σε μία δημόσια συζήτηση για το πού πρέπει να ενισχυθούμε. Και εισέπραξα την ξερή απάντηση "ο προπονητής ξέρει μπλα μπλα". Το μόνο που είπα και ξαναλέω είναι ότι είναι αστείο σε μία άποψη που εκφράζει ο οποιοσδήποτε να έρχεται ως απάντηση "ο τάδε ξέρει". Είναι τρομερά αντιπαραγωγική για οποιαδήποτε συζήτηση αυτή η απάντηση. Και πέρα από αντιπαραγωγική είναι και άστοχη. Ας σου φέρω ένα παράδειγμα στο οποίο δυνητικά θα μπορούσες να εμπλακείς εσύ.

Εσύ υποστηρίζεις, επειδή σε παρακολουθώ, ότι ο Βεζυρτζής δεν έχει λόγο ύπαρξης στα διοικητικά και πιο συγκεκριμένα, στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου. Δεν θα ήταν λίγο γελοίο να σου απαντούσε κάποιος σε αυτή την άποψή σου "Ο Ιβάν τον έβαλε εκεί, ο Ιβάν ξέρει."

Αυτά περί "κατά 99% ότι ξέρουμε εμέις καλύτερα" κτλ, πού τα είδες; Ούτε εγώ ούτε το άλλο παιδί τα είπαμε. Μην είσαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να απαντήσεις και να διαφωνήσεις, έτσι καταλήγεις να παρερμηνεύεις όπως έκανες και με το άλλο το παλικάρι στο τόπικ του ματς με την Καλλονή.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Stopper θα αποκτήσουμε το καλοκαίρι... εκτός αν υπάρξει κάτι συνταρακτικό. Τσάμπα φωνάζουμε τώρα.

Το έχω γράψει πάμπολλες φορές από το καλοκαίρι -ως γνώμη μου-. Το project ΠΑΟΚ -όπως και κάθε project- έχει πολλά στάδια.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε (φάση 1) είχαμε ξεσκαρτάρισμα και "φτιάξιμο" του κέντρου και της επίθεσης. Τώρα θα γίνουν διορθώσεις σε αυτά τα 2 "τμήματα" της ομάδας. Εξού και οι κινήσεις για 10αρι.
Το καλοκαίρι που έρχετε (φάση 2) θα έχουμε εκ νέου ξεσκαρτάρισμα -σε μικρότερο βαθμό- και "φτιάξιμο" της άμυνας.
Από εκεί και πέρα -και αφού θα έχει φτιαχτεί ο κορμός πλέον- θα έχουμε επιλεγμένες κινήσεις ανάλογα τις περιστάσεις.
Υπομονή... Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.
Στήριξη στο "πλάνο" και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν.
Dr.Feelgood

Δημοσίευση από Dr.Feelgood »

θα πω κ την δικημου αποψη.. τι θελω εγω σαν παοκτσης κ εθισμενος με την ομαδα μου .. (θα μου πειτε αν συμφωνειται εδω φιλοι παοκτσιδες με την γνωμη μου (αλλωστε εδω ειμαστε να λεμε τις αποψεις μας σαν αδερφια παοκτσιδες κ να κοιταμε το καλθτερο της ομαδας μας).. Λοιπον:
1α) να δειξουμε στηριξη σε εναν ανθρωπο που βρεθηκε τον αρνεσεν τδ ευρωπαικης εμβελιας με ορθες αποψεις που βρεθηκε ακομα μην πω κ τον τουντορ τον επελεξε γιατι ειχε διψα για ποδοσφαιρο κ θα ασχολουταν.. απο το να εφερνε πχ τον λαουντρουπ παγκοσμιου επιπεδου που θα ερχοταν να καθοταν στα φραγκα...
β) ηταν ο ανθρωπος που εκανε ενα γερο ξεσκαρταρισμα στο ροστερ ειδ αλλος εδω θα ηταν ακομα να πληρωναμε να μην ξεφορτωνομασταν μαντουρο (500.000Ε συμβολαιο) μαρτενς (700.000Ε) κ οτι σαπακια ο ψυχακιας 300.000 ο jacobo μεχρι κ τον νομποα που δεν επαιξε μπαλα με 1.2χαρτια τον πουλησαμε 1,5 χαρτι ενω δεν μπορουσες να τον ξεφορτωθεις κ αν επαιζε (αυτα να τα ετιμαμε σαν αδερφια παοκτσιδες)..

2) πανω απο ολα ξεχρεωσαμε.. εδωσε ο ιβαν 11χαρτια που δεν εχουμε την μοιρα καμιας σαβουροομαδας της κουλας κ του ηρακλη π εχει κ το παιζουν μαγκες θελουν να μας αντιμετωπιισουν κ στ κυπελλο ενω εχουν χειροτερο ροστερ απο της καλλονης) εκει επρεπε να τ ωαζβαζε ο μπερμπατοφ γινοταν 4-4 κ εληγε το θεμα δεν μπορω να τους ακουω.

3) εχουμε καλο ροστερ σκεφτειται οτι πηραμε 11 παιχτες κ μεχρισ τιγμης μας βγαινουν οι: Rodrigues - Cimirot - Jairo(εμενα προσωπικα μου αρεσει κ θα δειξει αομα παραπανω πραγματα) - Sabo (μπορει να τον βριζουμε αλλα εχει ταλεντο να διακριθει κ πιστευω επειδη δεν μιλαει αλλες γλωσσες κανει τις γκαφες που κανει βλεπω βελτιωνεται).. - τωρα οσο αφορα τον Ολσεν(o ανθρωπος εκανε παπαδες με την μαλμε κ με τον γαυρο.. περυσι κ σε αλλα ματς αν τον δειται μιλαμε για καλυτερο κ απ τον ρομπερτο του gay) εγω πιστευω αν δοθει δανεικος ειναι 25 ακομα με καλη σωματοδομη.. θα μιλαμε για τερματοφυλακα που δεν ειχαμε.. (ισως αλλοι διαφωνειται εδω.. την αποψημου λεω)- ακομα κ ο λεοβατς απο οτι βλεπουμε οτι ειναι καλος παιχτης απλα ολοι οι παιχτες δν παιζουν σε ολα τα συστηματα.. ειναι καλος στ 4-2-3-1 κ 4-3-3 στ 3-5-2 δεν μπορει να παι3ει ολη την πλευρα..

για θεμα χαριση δεν μιλαω ηταν μεταγραφη βρυζα..

αν μας βγουν 4 μεταγραφες απο τις 11 μιλαμε για μεγαλη επιτυχια κ απο οτι φενεται μας βγαινουν.. οι αλλες ευρωπαικες ομαδες κανουν επισης 6-7 μεταγραφες ταν τους ωγουν 1h2 ειναιε υχαριστημενοι δειτε chelsea πχ η αλλες ομαδες δεν μιλαω για barcelona bayern real)

αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη..
αν βγουν 3-4 παιχτες απο αυτους
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:Ρε φίλε μου che4, διάβασε ξανά το δικό σου προηγούμενο ποστ και θα δεις ότι αυτό έγραψες κι όχι ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Το κάνεις μάλιστα πολύ συχνά και δεν έχω καμία διάθεση να σε "νουθετήσω" ποτέ πια !!! ;)

Έγραψα
che4 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Και τι σύστημα να παίξουμε ήξερε ο προπονητής και το άλλαξε όταν είδε κι απόειδε ;)
Συν τοις άλλοις κιόλας, σόρρυ αλλά είναι λίγο άκαιρη, άστοχη και παντελώς αντιπαραγωγική αυτή η ατάκα σε μία συζήτηση φόρουμ οπαδών.
Στο αρμόδιο τόπικ, έγραψα τη δική μου γνώμη για το είναι καλύτερο για την ομάδα.
Με αυτή τη λογική όλοι οι υπεύθυνοι παντού ξέρουν καλύτερα, άρα εμείς να μην συζητάμε για τίποτα.

επιτελους ενας δικος μου

αυτο το ο φρανκ ξερει ο αα ξερει ο χουμπ ξερει ο ιγκορ ξερει και εμεις δεν ξερουμε τιποτα ποσο το βαρεθηκα να το διαβαζω δε λεγεται....λες και ολοι αυτοι μαζι ξερουν το 1 τοις εκατο απ αυτυα που ξερουμε εμεις διαχρονικα για την ομαδα μας που ποναμε και αγαπαμε τοσα χρονια

Για πες δεν κανουν λαθοι οι ειδικοί και μάλιστα προς τιμήν τους στην προκειμένη περίπτωση του τι που τα παραδέχεται με πράξεις

Δε θα έρθει στο φόρουμ ο ιτ να μας πει δίκιο είχατε έκανα αυτη και αυτη την παπαρια αλλα θα σου δείξει σαν οπαδό οτι κατάλαβε τι γινόταν τρεις μήνες και τα άλλαξε και μπράβο του

Εγω λοιπόν και ολοι οι άλλοι που τα λέγαμε και δικαίων ήμαστε απ τον ίδιο πως πρέπει να νιώθουμε που ακούγαμε ξερει ο φα και ο ιτ πάτε να δώσετε βιογραφικό στην ΠΑΕ κλασική ατάκα απο πολλούς και απο μοντς λες και ξέρουν τη δουλειά κανει ο καθένας και τι μπορεί να ειναι ο καθένας εδω μεσα

Για πες σου φαίνεται σωστό

Αν ναι πάω πάσο και δε θα ξανά απευθυνθώ σε σενα γιατι Απλα δε καταλαβαίνεις η δεν εκφράζω σωστά αυτο που σκέφτομαι γιατι αυτά που λέω μετα τη μεταστροφή σε ορθολογική μπαλα ειναι απολύτως λογικά
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

painkiller4 έγραψε:Τελικά είμαστε πολλοί που ζητάμε 2 stopper αφού τα γκολ που δεχόμαστε είναι κατά πλειοψηφία των προσωπικών λαθών αμυντικών μας.Πέρα από το δεκαρι χρειάζεται αμυντικός με εμπειρία στην καθοδήγηση όλης της άμυνας ένα Κοντρερας πχ
Δεν ειναι μονο τα γκολ,αλλα η γενικη τους εικονα μεσα στο γηπεδο...ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαλλαγει και απο τα 4 cb του..

Αν τα κοστολογισουμε παιρνεις 2 σοβαρα cb και μια ρεζερβα.αυτα βεβαια δε γινονται μεσα περιοδου,αλλα απο τη νεα χρονια δε θελω να δω σιγουρα βιτορ-κοστα-τζαβελλα και μαλεζα..για το μαλεζα λιγο λιγοτερο.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Αντε παλι..εχετε κανει τα τοπικ προσωπικες διαμαχες για αλλα θεματα οφτοπικ ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω ..παιδια σοορρυ αλλα εχετε κουρασει..παντε στο καφενειο να τα πειτε..ενταξει μπαινει ο αλλος βλεπει οτι εχει πολλες σελιδες καινουριες για να ενημερωθει κ λεει ωπ ωραια κατι θα παιζει..και αρχιζει και διαβαζει τα ιδια και τα ιδια..με συγχωρειτε κιολας..
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Aureliano Buendia έγραψε: Εγώ θα συνεχίσω όμως τον μοναχικό μου αγώνα για σέντερ μπακ υψηλότατου επιπέδου.
Φίλε δεν είσαι μόνος.Σίγουρα απαραίτητο ένα δεκάρι κλάσης που θα απογειώσει το επιθετικό
παιχνίδι μας, συμπεριλαμβανομένου και των στημένων, όμως για μένα ακόμα μεγαλύτερης
προτεραιότητας είναι όχι ένα αλλά ΔΥΟ σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου που θα δώσουν τη
σιγουριά και την αυτοπεποίθηση της γρανιτένιας άμυνας που πρέπει να έχει μια μεγάλη
ομάδα.Αυτά τα χρήματα, όσα κι αν είναι ΘΑ ΕΧΟΥΝ αντίκρυσμα.Και στους φετινούς
στόχους της ομάδας και σ'αυτήν που χτίζουμε, δηλαδή μια ομάδα τίτλων και συμμετοχής
στους ομίλους του CL.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κανα νέο παίζει?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

sourmenetes έγραψε:..ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαλλαγει και απο τα 4 cb του..

Συμφωνώ. Το συντομότερο (καλοκαίρι)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”