Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
KOSTAS54

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

25 εκ δεν ήταν, αλλά τα 300αρια των διεθνων ειναι 600αρια για την ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Σαββιδης ηθελε διεθνεις φιλε μου οχι εγω,αλλωστε ολο και καποια επιστροφη χρηματων ηρθε απο τη συμμετοχη τους στο μουντιαλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 07 Αύγ 2014, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δηλαδή ο έτσι όταν έπαιρνε 800, στην παε στοίχιζε 1,600..?
Και δηλαδή δίναμε 1,600 για δεξί μπακ..? :shock:

@obanebane έχω την εντύπωση πως τα έξτρα από το μουντιάλ τους τα είχε τάξει σαν μπόνους σε περίπτωση που θα περνούσαν στο μουντιαλ.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

σαν βγει ο μακρυμαλλης στη σύνταξη ποιον θα κραζουν;

btw, ηλικιακα ο κλαους που σήμερα συμφωνησε (για να δουμε) για 4 χρόνια μέχρι το 2018 έχει την ηλικία που μας άφησε ο 900-886 για να γυρισει ολοκληρωμενος 30αρης...
Kranatos

Ε γι'αυτό και ο Κλάους θα γίνει σημαία ενώ ο άλλος έμεινε κοντάρι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ηταν κι άλλες εποχές όμως...τοτε ημασταν οι πρωταθλητες στις προσφυγες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kranatos έγραψε:Δηλαδή ο έτσι όταν έπαιρνε 800, στην παε στοίχιζε 1,600..?
Και δηλαδή δίναμε 1,600 για δεξί μπακ..? :shock:

@obanebane έχω την εντύπωση πως τα έξτρα από το μουντιάλ τους τα είχε τάξει σαν μπόνους σε περίπτωση που θα περνούσαν στο μουντιαλ.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι..
καλα τετοια μπονους στο μιλητο εχει ταξει ενα σορο.
ακομα περιμενουν οι διεθνης το μυριο που υποσχεθηκε αν προκριθουμε
Kranatos

Σοβαρά μιλάς?
Και δε θα είχαν σηκώσει τη χώρα στο πόδι οι συνδικαλισταράδες εθνικάριοι ρε συ?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Απ'τους μικρούς ούτε ο Πόζογλου θα μείνει, ούτε ο Πόποβιτς, ούτε ο Δεληγιαννίδης, άρα σχεδόν σίγουρα θα πάρουμε εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μετα ειπε ότι ισχυε αν το σηκωναμε... :lol:
Kranatos

Ρε τώρα και οι 2 αλήθεια λέτε? :lol:
Δε μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο.
Και καλά δηλαδή αν δε με κοροϊδεύετε είναι δυνατόν ένας ολόκληρος λαός να πίστεψε τέτοιον παπατζή?
Γιατί αν έκανε τέτοιο πράμα (να ανασκευάσει δηλαδή μια δήλωση/υπόσχεση που έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ επί μέρες) για μένα είναι ο ορισμός του παπατζή.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:
aoratos έγραψε:
desperando έγραψε:χαρας το κουραγιο καποιων που ειναι τοσο αισιοδοξοι και κανουν ονειρα με το νου τους.
δυστυχως εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με το υπαρχον ροστερ θα κατεβουμε στους δυο πρωτους ευρωπαικους αγωνες και αναλογως το τι θα κανουμε αλλα κα ποσο μαρκετ πουλ θα μας αναλογει αν περασουμε στους ομιλους μπορει και να παρουμε 1-2 παικτες. βεβαια οχι τιποτα εξαισιο και σπουδαιο.

με εναν σαββιδη που δεν εχει σκοπο μαλλον να περασει και πολλες φορες απο την Τουμπα,περιμενοντας το αφεντικο ολων των ρωσων για να δει αν θα κανει τα ξενοδοχεια του ή οχι ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη να ξανασυσπηρωθει ο κοσμος του.
O κόσμος θα έπρεπε να είναι συσπηρωμένος έτσι και αλλιώς και όχι μόνο στα δύσκολα για να ρίχνει σουτια και να κάνει καταλήψεις. Τόσα χρόνια δεν λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, είναι μαγαζι γωνία και είναι ύποπτο που δεν έρχεται ένας σοβαρος επενδυτής να βάλει τα λεφτά του να ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας.

Ε λοιπόν τώρα που ήρθε ένας άνθρωπος και έχει βάλει ήδη 25εκ, και έχει ανακοινώσει πλάνο επένδυσης άλλων 80εκ σε γήπεδο και προπονητικό πόσο έχει στηριξει αυτός ο τεράστιος κόσμος;; Πέρσυ τέτοιο καιρό ο Ρώσος ανέβασε το μπάτζετ πάνω από 25εκ και ενέκρινε πλάνο με προπονητή που είχε συμβόλαιο πάνω από 1.5εκ συμβόλαιο. Πόσα άτομα στήριξαν ρε despe αυτή την προσπάθεια; 13 χιλιαδες ήτανε δεν ητανε τα διαρκείας... Αυτός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας;;
καλα κρατα και καμια πισινη.
που τα εβαλε αυτα τα 25-30 μυρια που εχει γραφτει πολλακις ?
απο που κι ως που το μπατζετ περσι ηταν 25 μυρια? γιατι οσο και να προσθεσω τα 300αρια των διεθνων δεν μου βγαινουν τα νουμερα
Ψάξε να δεις τις αυξήσεις που έχει καλύψει. Έχει βάλει 25εκ τον πρώτο χρόνο και έχει ανακοινωθεί επίσημα που έχουν διατεθεί αυτά τα χρήματα: 12εκ πληρωμή οφειλών στο δημόσιο , 10εκ ληξιπροθεσμες οφειλές (οφειλές σε τρίτους παλαιώτερων διοικήσεων, ), 1.5εκ βελτίωση εγκαταστάσεων τούμπας, 1εκ στις ακαδημίες και 0.5εκ σε βελτιωτικά έργα στην Μεσήμβρια.

Το νούμερο για 25εκ κόστος αγωνιστικού πέρσυ είναι δική μου εκτίμηση. Επίσημα νούμερα θα ξέρουμε όταν θα δημοσιευθούν οι οικονομικές καταστάσεις για την προηγούμενη χρήση. Την προηγούμενη χρονιά με προπονητή τον Δώνη και με παίκτες όπως ο Λόρενς και ο Ρομπερ η ομάδα είχε έξοδα ποδοσφαιρικού τμήματος... 15εκ! Όποιος δεν πιστεύει το συγκεκριμένο νούμερο ας μπει στο site της ΠΑΕ και ας ρίξει μια ματιά στον Ισολογισμό. Μετά όποιος θέλει ας σκεφτεί πόσοι παίκτες ήρθαν πέρσυ και τι συμβόλαια έγιναν και ας κάνει την εκτίμηση του για το πόσο ήτανε το κόστος πέρσυ μόνο για το αγωνιστικό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kranatos έγραψε:Σοβαρά μιλάς?
Και δε θα είχαν σηκώσει τη χώρα στο πόδι οι συνδικαλισταράδες εθνικάριοι ρε συ?
μαλλον δεν θυμασαι καλα γιατι καποιοι το ειχαν κανει θεμα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

στο προηγουμενο ευρο εγινε,....κπς διενης δε θυμαμαι οσως ο κατσουρ τον ειχε ευχαριστησει αρχικα δε θυμαμαι

ία νέα τοποθέτηση που φέρεται να έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στο ρωσικό Τύπο για το πριμ του ενός εκατομμυρίου ευρώ προς την Εθνική ομάδα δημιούργησε... αναταραχή που δεν προκύπτει πάντως από τις πράξεις του.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση που φέρεται να έχει κάνει στην εφημερίδα "Р-Спорт" για το πριμ στους Έλληνες διεθνείς, ο κ. Σαββίδης τονίζει:

"Εκτός από την υποστήριξη των οπαδών, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν και οικονομική υποστήριξη. Είχα υποσχεθεί να πληρώσω το πριμ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία εάν κάποια ομάδα φτάσει μέχρι τον τελικό. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν ήταν έξτρα κίνητρο για τους Έλληνες πριν το παιχνίδι με την Ρωσία. Έχω κάνει την δήλωσή μου για το πριμ πριν καν ξεκινήσει το EURO".

Με δεδομένο ότι η πληροφορία για το 1 εκ. ευρώ πριμ στην Εθνική Ελλάδας σε περίπτωση πρόκρισης στη φάση των "8" του EURO 2012 είχε δοθεί από την πλευρά Σαββίδη στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από 'κει διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους, το Sport24.gr ζήτησε διευκρινίσεις. Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι δεν ισχύει το πριμ για πρόκριση στη φάση των "8".

Μάλιστα, αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν και οι υπεύθυνοι της Εθνικής, καθώς ο Ζήσης Βρύζας έφερε σε επαφή τον κ. Σαββίδη απευθείας με τον Τάκη Φύσσα. Θυμίζουμε ότι στο φινάλε του αγώνα υπήρξε και ευχαριστήρια δήλωση του Κώστα Κατσουράνη εκ μέρους των διεθνών προς τον κ. Σαββίδη. Tέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η πλευρά Σαββίδη στην Ελλάδα δεν θέλησε να κάνει καμία διευκρινιστική δήλωση
σπορ24
Kranatos

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Πέμ 07 Αύγ 2014, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”