29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Καλωσήρθες παικτούρα πίσω! ξέρεις που ήρθες, ξέρεις τι θέλεις! βοήθα να πάρουμε τον τίτλο και το επομενο καλοκαιρι βλέπουμε τι θα γινει! με πριγιο μπροστά δίδυμο φωτιά
-
- buffalobill4
δεν με πειραζει προσωπικα η ρητρα γιατι πολυ δυσκολα θα ηταν στα μετρα μας και ακομη πιο δυσκολα θα τη διναμε κιολας...ουτε ο δανεισμος με πειραζει στη συγκεκριμενη περιπτωση γιατι ο παιχτης ξερει την ομαδα και θα θα ψαχνεται κανενα τριμηνο τετραμηνο...
να δωσει τα παντα το παιδι εχει και μουντιαλ μπροστα μας, να βγουμε κερδισμενοι και οι δυο απο αυτη τη συντομη συνεργασια...
να δωσει τα παντα το παιδι εχει και μουντιαλ μπροστα μας, να βγουμε κερδισμενοι και οι δυο απο αυτη τη συντομη συνεργασια...
- desperando
- Επικοινωνία:
Άκουσα τις δηλώσεις του...πολύ αγάπη έβγαλε.
Μπράβο του.τελικα είχα πέσει πολύ έξω με την πάρτη του.
Τώρα παικταραδες μου κλείσε τους τα σπίτια
Μπράβο του.τελικα είχα πέσει πολύ έξω με την πάρτη του.
Τώρα παικταραδες μου κλείσε τους τα σπίτια
- john4serres
Αν πληρωσαμε μονο 600 απο το συμβολαιο του φυσιολογικο ειναι να βαλουν τετοια ρητρα με μουντιαλ μπροστα.
3,5 μας εδωσαν για να τον αγορασουν,δεν ειναι μαλακες και εμεις οι εξυπνοι.
Αν δεν τον θελουν δεν ειναι απαραιτητο να δωσουμε ολοκληρη τη ρητρα για να τον αποκτησουμε, ειδικα αν εχουμε και συμμαχο τον ιδιο.
Τσαμπα την κανουμε την κουβεντα,μακαρι στο τελος της σεζον να εχει τετοια αποδοση που θα μας κανει να διαπραγματευτουμε την αποκτηση του,μεχρι τοτε ας τον χαρουμε μια χρονια ακομα με τη φανελα μας.
3,5 μας εδωσαν για να τον αγορασουν,δεν ειναι μαλακες και εμεις οι εξυπνοι.
Αν δεν τον θελουν δεν ειναι απαραιτητο να δωσουμε ολοκληρη τη ρητρα για να τον αποκτησουμε, ειδικα αν εχουμε και συμμαχο τον ιδιο.
Τσαμπα την κανουμε την κουβεντα,μακαρι στο τελος της σεζον να εχει τετοια αποδοση που θα μας κανει να διαπραγματευτουμε την αποκτηση του,μεχρι τοτε ας τον χαρουμε μια χρονια ακομα με τη φανελα μας.
Άλλωστε ίσως αποκτήσει τη χαμένη μετά το 6μηνο αξία του με μια καλή αγωνιστική χρονιά κ μουντιάλ.
Λεφτά έχουν, δεν είναι ομως ηλίθιοι οι ρωσοι
Λεφτά έχουν, δεν είναι ομως ηλίθιοι οι ρωσοι
- NIKOS_PAOK04
Ξαναγύρισε ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από ότι έφυγε και για ένα πράγμα είμαι σίγουρος πως αν είναι(και μακάρι) υγειής θα δώσει το 100% όσο για την ρήτρα λίγο ρόλο παίζει αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ θα τα βρούμε χωρίς φυσικά να χάσει η ζενιτ που έδωσε 3,5 αλλά με 2 νομίζω πως θα είναι εντάξει για έναν παίκτη που αυτή έχει κρίνει ότι δεν της κάνει.
-
Καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου μακαρε.. Γέρος να είσαι παλικάρι μου και πάμε γερά για τρελά γούστα φέτος..

- ΑποστόληςΑ
Πώς προέκυψαν τα 4 μύρια; Αφού η συμφωνία, όπως την έγραψαν οι ΑΡΔ μιλούσε για τα μισά.