Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από joshua »

Με ταβανι, πλην, Στοχ τα 300.000 θελουμε να παρουμε πρωταθλημα;

Υ.Γ Καλα το οτι ο Κουτσολιακος ξαφνικα τρελλαθηκε και ζητησε 300.000 προμηθεια ειναι τουλαχιστον αμφισβητησιμο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν τα νουμερα ισχυουν, τζαβελα σαλτα και μαμησου και εσυ και ο πολ ρε γατακι που ηθελες να γινεις πλουσιος απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δηλαδή αποκλείεται να τα είχαν βρει σε όλα και να τα γύρισε ο ατζέντης την τελευταία στιγμή;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλα και συ ρε τζαβελα στα 3 χρονια, σου ειναι δυσκολο να κανεις το 1 δωρο? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 30 Αύγ 2013, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Με ταβανι, πλην, Στοχ τα 300.000 θελουμε να παρουμε πρωταθλημα;

Υ.Γ Καλα το οτι ο Κουτσολιακος ξαφνικα τρελλαθηκε και ζητησε 300.000 προμηθεια ειναι τουλαχιστον αμφισβητησιμο.

Εσυ πιστευεις οτι ο τζαβελας αξιζει πανω απο 300?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ή το ότι τελικά ο ατζέντης δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι απο τα γεννοφάσκια του;
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

K_geo έγραψε:
VAGGT έγραψε:Αφηνει ομως κ ενα μικρο παραθυρακι ευθυνης στην ΠΑΕ για την διάρκεια συμβολαίου του παίκτη απο 3 χρόνια σε 4 για να μην τους πούμε και εγκάθετους τα παιδιά...
Μμμμμμμουαλιστα...
Τελικά στο Καζακσταν σφάζουν πρόβατα πριν τους αγώνες εδώ νομίζουν οτι ενημερώνουν πρόβατα πριν το τελος των μεταγραφών οι δημοσιογράφοι...
δλδ ρε vaggt εσύ πιστεύεις την πλευρά του παίχτη και τον ατζέντη του και όχι την ΠΑΕ; :?
άσχετα με τι μλκ μπορεί να γράφει ο κάθε π@π@ρ@ς...

χθές όταν τους έκραζε όπως λέτε (δεν τον διαβάζω και πολύ) ήταν σωστός και σήμερα που δεν το κάνει είναι επειδή με κάποιο τρόπο τα πήρε ξερω γω;;;;;;; :(

δλδ δεν υπάρχει καμία, μα καμία πιθανότητα ο ατζέντης του να είδε ότι πήραμε και το κοκο απο το Γιουρόπα και να είπε "ώπ, να και μια Καγιέν τούρμπο"; :?
Καταρχήν μιλησε ο παίκτης και οχι ο ατζέντης του.Δλδ να το πάρουμε απο εκεί αρχικά.
Μιλαει το 24 για διαπραγμάτευση ενω στην αρχή του "ρεπορταζ" γράφει για συμφωνία.
Επειτα παρουσιάζεται το ατόπημα του ανω του 10% του ατζέντη το οποίο νομίζω οτι και νόμιμα μπορεις να το παρακάμψεις με νομο της ΟΥΕΦΑ αν δεν κανω λαθος και να του πεις αυτά ειναι.
Προς το τελος γράφει οτι το 1,2 εκατ για 3 χρόνια που συμφώνησαν με τον παίκτη για να ερθει στην Ελλάδα να υπογράψει του το εκαναν 4 χρονια-300 χιλ το χρονο το οποιο ειναι 25% μειωση στην συμφωνία με απλά μαθηματικά.
Για ποια παντελόνια μιλάμε;
Και υποτίθεται οτι ο Ζησης εχει ήδη συνεννοηθεί,κατα τα λεγομενα των δημοσιογράφων,με την Μαιρούλα την Γκοντσάρεβα για το υψος της αμοιβης του παίκτη και τον φέρνει στο Ελλαντα για να κλείσει.Δλδ δεν υπηρχε θεμα οτι το σκηνικό επαιξε του στυλ
ΖΒ-Γεια σας εφερα αυτον το παικτη να τον αποκτησουμε
ΜΓ-Πως σε λενε παιδί μου;
ΓΤ-Γιωργο Τζαβελα κυρια μου.Μιλησα με τον κυριο Ζηση και μου ειπε οτι θα με παρετε για 400 χιλ το χρονο για 3 χρονια.
ΜΓ-Θα σε παρουμε για 4 χρονια με τα ιδια χρηματα δεχεσαι;;;Δεν εχω παραπανω αγορι μου οποτε ή δεχεσαι ή θα παιζω με τον Σκονδρα με αναποδο ποδι σαν αριστερο μπακ....

Οσον αφορά το θεμα επικοινωνιας της ΠΑΕ αυτό δυστυχως παει απο το κακό στο χειρότερο.Δλδ τι να πιστέψω και τι να εμπιστευτώ φίλε μου οταν ενα χρονο και κατι μου εχουν αποδείξει οτι οι χειρισμοί τους ειναι οτι χειρότερο εχω δει στο αθλητικό μανατζμεντ τα τελευταια 20 χρόνια;
Εμπιστευεσαι τις επιλογες του Τσιτσιακωφ;Τις επιλογες και τις κινησεις του Ζηση;Βλεπεις επικοινωνιακα οτι η γραμμή ειναι απευθειας απο την ΠΑΕ στους οπαδούς ή γινεται μεσω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ δημοσιογραφων;
Δυστυχως αυτην την στιγμη καποιος πρεπει να "ξυπνησει" τον προεδρο και να το παρει πανω του το θεμα μεταγραφων μαζι με τον Στεφενς γιατι αλλιως δεν θα γινει δουλεια και αν μεινουμε πισω μεχρι το Δεκεμβρη μετα η χρονια θα ειναι χαμενη...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αμφισβητησιμο.
δυστυχως αυτη την λαθος νοοτροποια μας την εχει εμφυσησει το ελληνικο ποδοσφαιρο πουθενα στον κοσμο δεν σκεφτοντε ετσι
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

K_geo έγραψε:ή το ότι τελικά ο ατζέντης δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι απο τα γεννοφάσκια του;
Νομιζω οτι ειναι οπαδος της τσεπης του αλλα δεν νομιζω να ηταν τοσο αφελής ενας μανατζερ σαν αυτόν να κλεισει την πόρτα του ΠΑΟΚ την στιγμή που ειναι αυτος κ ο Ολυμπιακος οι μονες ομάδες που εχουν να πληρώσουν.

Σ αυτό το επίπεδο δεν νομιζω οτι υπάρχει τετοια αφέλεια.Κατι βρωμάει εδώ...
Την κοτα που θα σου γεννησει χρυσά αυγά δεν την σκοτώνεις.Ισα ισα της φερνεις τα καλυτερα φαγητα να τρωει για να σου το ανταμοιβει με το καλυτερο "χρυσαφι-ρουβλι-ευρω".
Κανω λάθος;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

VAGGT έγραψε:
K_geo έγραψε:
VAGGT έγραψε:Αφηνει ομως κ ενα μικρο παραθυρακι ευθυνης στην ΠΑΕ για την διάρκεια συμβολαίου του παίκτη απο 3 χρόνια σε 4 για να μην τους πούμε και εγκάθετους τα παιδιά...
Μμμμμμμουαλιστα...
Τελικά στο Καζακσταν σφάζουν πρόβατα πριν τους αγώνες εδώ νομίζουν οτι ενημερώνουν πρόβατα πριν το τελος των μεταγραφών οι δημοσιογράφοι...
δλδ ρε vaggt εσύ πιστεύεις την πλευρά του παίχτη και τον ατζέντη του και όχι την ΠΑΕ; :?
άσχετα με τι μλκ μπορεί να γράφει ο κάθε π@π@ρ@ς...

χθές όταν τους έκραζε όπως λέτε (δεν τον διαβάζω και πολύ) ήταν σωστός και σήμερα που δεν το κάνει είναι επειδή με κάποιο τρόπο τα πήρε ξερω γω;;;;;;; :(

δλδ δεν υπάρχει καμία, μα καμία πιθανότητα ο ατζέντης του να είδε ότι πήραμε και το κοκο απο το Γιουρόπα και να είπε "ώπ, να και μια Καγιέν τούρμπο"; :?
Καταρχήν μιλησε ο παίκτης και οχι ο ατζέντης του.Δλδ να το πάρουμε απο εκεί αρχικά.
Μιλαει το 24 για διαπραγμάτευση ενω στην αρχή του "ρεπορταζ" γράφει για συμφωνία.
Επειτα παρουσιάζεται το ατόπημα του ανω του 10% του ατζέντη το οποίο νομίζω οτι και νόμιμα μπορεις να το παρακάμψεις με νομο της ΟΥΕΦΑ αν δεν κανω λαθος και να του πεις αυτά ειναι.
Προς το τελος γράφει οτι το 1,2 εκατ για 3 χρόνια που συμφώνησαν με τον παίκτη για να ερθει στην Ελλάδα να υπογράψει του το εκαναν 4 χρονια-300 χιλ το χρονο το οποιο ειναι 25% μειωση στην συμφωνία με απλά μαθηματικά.
Για ποια παντελόνια μιλάμε;
Και υποτίθεται οτι ο Ζησης εχει ήδη συνεννοηθεί,κατα τα λεγομενα των δημοσιογράφων,με την Μαιρούλα την Γκοντσάρεβα για το υψος της αμοιβης του παίκτη και τον φέρνει στο Ελλαντα για να κλείσει.Δλδ δεν υπηρχε θεμα οτι το σκηνικό επαιξε του στυλ
ΖΒ-Γεια σας εφερα αυτον το παικτη να τον αποκτησουμε
ΜΓ-Πως σε λενε παιδί μου;
ΓΤ-Γιωργο Τζαβελα κυρια μου.Μιλησα με τον κυριο Ζηση και μου ειπε οτι θα με παρετε για 400 χιλ το χρονο για 3 χρονια.
ΜΓ-Θα σε παρουμε για 4 χρονια με τα ιδια χρηματα δεχεσαι;;;Δεν εχω παραπανω αγορι μου οποτε ή δεχεσαι ή θα παιζω με τον Σκονδρα με αναποδο ποδι σαν αριστερο μπακ....

Οσον αφορά το θεμα επικοινωνιας της ΠΑΕ αυτό δυστυχως παει απο το κακό στο χειρότερο.Δλδ τι να πιστέψω και τι να εμπιστευτώ φίλε μου οταν ενα χρονο και κατι μου εχουν αποδείξει οτι οι χειρισμοί τους ειναι οτι χειρότερο εχω δει στο αθλητικό μανατζμεντ τα τελευταια 20 χρόνια;
Εμπιστευεσαι τις επιλογες του Τσιτσιακωφ;Τις επιλογες και τις κινησεις του Ζηση;Βλεπεις επικοινωνιακα οτι η γραμμή ειναι απευθειας απο την ΠΑΕ στους οπαδούς ή γινεται μεσω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ δημοσιογραφων;
Δυστυχως αυτην την στιγμη καποιος πρεπει να "ξυπνησει" τον προεδρο και να το παρει πανω του το θεμα μεταγραφων μαζι με τον Στεφενς γιατι αλλιως δεν θα γινει δουλεια και αν μεινουμε πισω μεχρι το Δεκεμβρη μετα η χρονια θα ειναι χαμενη...
ουσιαστικά δλδ του είπαν ότι τόσο σε κοστολογούμε. άν θές. παίχτης στην ίδια θέση με εσένα που παίζει Εθνική παίρνει λιγότερα.

άν ισχύουν τα νούμερα (που δεν ξέρω), τότε ΕΥΤΥΧΩΣ που το πήρε ο Ιβάν πάνω του, ή ένα μπράβο στο Μαράκι που δεν είναι κορόιδο.

Επίσης, την Κυριακή θα παίξει αριστεροπόδαρος, μην ανησυχείς :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 30 Αύγ 2013, 23:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σιγά μην κάνουμε πλούσιο τον Τζαβέλα και τον μάνατζερ του..Σου λέει ο τύπος "αυτοί εναν 37αρη έχουν για αριστερά και τον Σπυρόπουλο που τα έχει σπάσει με τον προπονητή,οπότε με 3 μέρες να απομένουν με παίρνει να κάνω την μπάζα μου".

Εκτός αν το θεωρείτε τόσο απίθανο αυτό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:

Εσυ πιστευεις οτι ο τζαβελας αξιζει πανω απο 300?
Οσον αφορα την παε δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω,εγω δεν πιστευω οτι και ο Στοχ αξιζει 1,2 αλλα οταν μιλας με εναν παικτη και σου λεει τις απαιτησεις του ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις,δεν συμφωνεις, τον φερνεις, τον περνας ιατρικα και πανω απο το συμβολαιο του λες, α ξερεις σου εκοψα και 100.000 τον χρονο.Απο εκει και περα οσον αφορα το τι αξιζει ο παικτης τα 400 δεν τα λες λιγα αλλα καλως η κακως η αγορα διαμορφωνει τα κασε και ο Τζεβελλας τοσα επαιρνε μπορει και παραπανω,οπως ο Νινης επαιρνε 700,αλλα τοσα και ο Τζιολης και πολλοι αλλοι Ελληνες που βρηκαν ομαδα στο εξωτερικο.Αν δεν σου αρεσει δικαιωμα σου αλλα αρκεσου στον Σπυροπουλο,τον Σκονδρα,τον Κιτσιου και τον Κατσε απο Ελληνες και φερε μου με 400 καλυτερο ξενο,δεν με χαλαει καθολου,αυτοι δεν ξερω αν μπορουν να βρουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:

αμφισβητησιμο.
δυστυχως αυτη την λαθος νοοτροποια μας την εχει εμφυσησει το ελληνικο ποδοσφαιρο πουθενα στον κοσμο δεν σκεφτοντε ετσι
Μου το κανεις λιγο λιανα αυτο?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

100.000 προμηθεια για καθε χρονο συμβολαιου ? αυτο ειναι νταβαντζιλικι :o :o
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Βρε καμάρι μου το ιδιο ειναι να παρεις 1,2 εκατ που εχεις συμφωνησει σε 3 χρόνια και το ίδιο να τα παρεις τα ιδια χρηματα σε 4 χρόνια;Ειναι ενας χρονος εργασιας παραπανω δωρο οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω ενω εχεις συμφωνησει για 3!!!

Για να μην παρεξηγηθώ,δεν αξιολογώ την αξία του ποδοσφαιριστη αν κανει 100-200-300 αλλα τον χειρισμό της ΠΑΕ αυτην την στιγμή που μενουν κ 2-3 μερες για το τελος των μεταγραφων.

Εννοειται οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ξεκινάει απο το οτι η ομάδα δεν εκλεισε προπονητη το νωρίτερο δυνατό(το πηρε πανω του ο Ιβαν αλλιως τους ειχα ικανούς να εψαχναν ακόμα)...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”