nikolasf έγραψε:danirifle έγραψε:αρδ: Ναι, καλησπέρα Πάμπλο, έχω κάτι να σε ρωτήσω.
Πάμπλο: Λέγε ρε λάχανο.
αρδ: Τελευταία δεν έχουμε τί σκατά να γράψουμε ρε γμτ και σκέφτομαι με τί να γεμίσω τη φυλλάδα μου.
Πάμπλο : Στα αρκίντια μου.
αρδ: Ε να ρε Πάμπλο, αύριο παρουσιάζεται και ο Στίβενς, ο καινούργιος προπονητής σας και λέω να γράψω για το τί θα φοράει.
Πάμπλο: Φόρμα.
αρδ: Φόρμα? Τί φόρμα?
Πάμπλο: Τη φόρμα που φοράν!
αρδ: Ποιά φόρμα ρε Πάμπλο? Πού τη φοράν?
Πάμπλο: Φοράν στον ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΔ : "ΦΟΡΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
τελικά όλοι οι ΑΡΔ διαβάζουν paokmania να βγάλουν είδηση, πριν μία εβδομάδα γράφαν ο 33χρονος που αρέσει και ποιος να είναι άραγε, και γράφω ότι είναι ένα μαλλιαρό ξανθό 33χρονο παιδάκι από ουρουγουάι, και να σου σήμερα ο φορλαν. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Ζινταν σκέφτεται να αρχίσει πάλι την μπάλα, και ότι το σκέφτονται πολύ σοβαρα στην ΠΑΕ, καθώς θα πουληθούν φανέλες, τα διαρκείας θα γίνουν 20000, και τα πιτσιρίκια θα μάθουν πολλά από τον Γάλλο σουπερ σταρ
- Caballo Viejo
Παπάς βαρύς ακούγεται, πολλά μουσαντένια ονόματα πέφτουν. Και οι μέρες περνάνε και τώρα μας λένε ότι έρχεται κι ο Φορλάν, ενώ εν τω μεταξύ παίρνουμε και και κάτι δευτεράντζες αρκούμενοι στα παραμύθα των ΑΡΔ. Αν είναι να αλλάξουμε έτσι επίπεδο άστα να πάνε...
πλακα κανετε. Δηλαδι αν ηταν αληθεια του Φορλαν δεν σας αρεσει??Αλλα παπα@#α μου μοιριζει ετσι και αλλιως.σιγα μην παρουμε και Ροναλντινιο
Τετοιοι παίχτες όπου κι αν παίξουν σε προηγμένα πρωτάθλημα έχουν 15+ γκολ για πλάκα,στο Ελλάντα 40 και βάλε...Μεγάλος παπάς πάντως...χαχαχαχαχ κλαίω ακόμα απο τα γέλιαParolos έγραψε:Τέτοιοι παίχτες στην Ελλάδα σου κάνουν 35 goal..
Αλλά το δημοσίευμα μυρίζει από χιλιόμετρα οτι είναι της πλάκας.
Ποιος Φορλάν; Θα πρόκειται για παρεξήγηση.
Μάλλον γίνεται λόγος για το Φουρλάνο της Εθνικής Νέων.
Μάλλον γίνεται λόγος για το Φουρλάνο της Εθνικής Νέων.
-
Μπαρκαρούτσος
Καλό παιχτάκι ο Φουρλάνος.karl έγραψε:Μάλλον γίνεται λόγος για το Φουρλάνο της Εθνικής Νέων.
Εντάξει, είπαμε για Miccoli, είπαμε για Arshavin...αλλά Forlan; Με την καμία...
Φαντάζεστε να μην έλεγαν "Forlan" αλλά "Diego";;;
Πρωτοσέλιδο: O DIEGO ARMANDO MARADONA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!
Λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει. Μακάρι να ανακοινώσει καμιά μεταγραφάρα ο Σαββίδης για να γουστάρουμε!
- Mario Jardel
Aποψη μου ειναι πως καλος ο ρεαλισμος αλλα τον τρωμε στην μαπα ολη τη χρονια καθε χρονια στο αγωνιστικο, στο διοικητικο, στη ζωη μας...Παντου! Το τοπικ της μεταγραφολογιας θελει και την υπερβολη του, τον παπα του! Ετσι να ξεφευγουμε λιγο αρκει να μη μας φουσκωνει τα μυαλα. Χαβαλε κανουμε και παραλληλα ενημερωνομαστε. Γραφτηκε καπου για Φορλαν.Ε ωραια θα το χαρουμε λιγο (κλικ δε θα τους δωσουμε) και θα πουμε και καμια χαζομαρα...
Δεν υπαρχει ρεαλισμος στα ονειρα. Ιβαν φερε τον φορλαν και ακομα ενα παλικαρι .. Ξερεις εσυ.
Και μετα ποια ρεαλ και ποιος νειμαρ. Φερε τα πουλεν ιβαν και μη μασας τιποτα. Θα δουμε Τουμπα απ τα παλια.
Και μετα ποια ρεαλ και ποιος νειμαρ. Φερε τα πουλεν ιβαν και μη μασας τιποτα. Θα δουμε Τουμπα απ τα παλια.
Φόρλαν ίσον 15000 διαρκείας συν αν μπορούσε θα τον έφερνε αλλα δε γίνεται δυστυχώς
gsavvas έγραψε:http://www.soccerplus.gr/article/38034- ... gko-forlan![]()
![]()
λέτε?
Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Φορλάν!
μάθαμε και αυτό το ανύπαρκτο site, δεν το κρύβουν ότι κατασκευάζουν ειδήσεις, αφού στην αρχική τους συμπληρώνουν: "The NewsMakers"
- paoki_sweden
Ronaldinio, Forlan, Estoyianof, Danilo (already Lopez, Skondras, Vitor) and we are going to hit easy c.l!